2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

bugün bulantım yok neden acaba beni huzursuz ediyor bu durum (((

bole bişeye huzursuz olunurmu hiç benim tam geçti diyorum yine başlıyor.ne güzel 2 gündür yoktu dünden beri tekrar başladı ben kusamıyorumda öyle deli gibi bulanıyor ben de olabildiğince uyuyorum ancak o zaman unutuyorum midemiii.endişelenme zaten 9 .haftadan iltibaren azalıp yavaş yavaş geçiyormuş çoğunun inşallah bizim de kısa sürer.rahat hamilelik geçiren arkadaşlarıma imreniyorum:CüvCüv:

Son düzenleme:
bilmiyorum tatlım neden böyle düşünüyorum ama bana şey demişlerdi bulantın olmazsa bi sıkıntı var demektir diye hani sürekli kusmam falan olunca ilaç içtim ama normalde günde 3 tane alıyorum bugün 1 tane aldım şuana kadar hiç olmadı normalde saati geldiği an kusmaya başlıyordum inşallah bi sorun yoktur ne kadar zor bir durummuş ((

hayır cnm yanlış söylemişler internetten ben araştırdım sende bak istersen bulantı ile bebeğin sağlığının alakası yok.sen ferah tut içini kontrole gitmene az kaldı dimi zaten inşallah yoktur bir sorun iyi düşün iyiiiii:)

arkadaslar bir de bişey sorcam benim 2 gündür az da olsa açık kahverengi akıntım var ama sürekli diil bir parmak kadar geldi.bir tehlike var mıdır progynx kullanıyorum düşük tehlikesi için ama.daha kontrolüm temmuz başı daha erken mi görünmeliyim?

valla ne olursa olsun bence doktorunla görüş canım bi sıkıntı varsada önceden önlemini alırsınız diye düşünüyorum..ben bi sıkıntıda hemen arıyorum yada burda acile gidiyorum bebeiş beni panik atak yaptı valla :)))

benimde bir sorum var şuan 12. haftaya girmek üzereyiz ve karnım çıkmaya başladı karnınıza bişeyler sürmeye başladınızmı????

selam kızlar... bende ocak ayı annesi olacağım sanırım eğer bebişim acele etmezse:) benimde karnım hafiften büyümeye başladı henüz birşey kullanmadım ama badem yağı, bebe yağı aldım ... işenmesem başlııyacağım:)

bişeymi sürmek gerekiyormuş anlamadım:1no2:

bebek büyüdükçe karnımız çıkıyorya doğumdan sonra çatlak oluşumunu yani kötü görüntüyü engellemek için sürülüyor bende badem yağı duymuştum ama faydası yok diyorlar bu gidişimde doktora sorucam vazelin falan sür diyen de oldu elma yağı falanda kafam karıştı yani :)))

benimde bir sorum var şuan 12. haftaya girmek üzereyiz ve karnım çıkmaya başladı karnınıza bişeyler sürmeye başladınızmı????

ben ilk gebeliğimde badem yağı kullanıyordum bende tüylenme yaptı sonra bir eczanecinin tavsiyesi üzerine bebe yağı kullandım şuan çatlaklarım doğum yapmıştan daha çok kilo alıp vermeyle ilgiliymiş gibi görünüyor buna da şükür benim için çünkü genetiğim harita gibikaydirigubbakcemile3 bekar kızkardeşimin vücudu çatlak içinde ve sadece kilo alıp verdi:gitme:

walla elma yağı çatlaklara iyi geliyormu bilmiyorum ama bebek huysuzlandığında ayağının altına elma yağıyla masaj yapınca sakinleşiyor diye duymuştum kızımda denedim işe yaradı opuyorumnanaktan

benim kahverengi akıntılarım geçti moralini yüksek tutopuyorumnanaktan çünkü ben öyle yaptım doktora gittim paldur küldür bütün kötü senaryoları yazdı elime bi ilaç tutuşturup gönderdi bende iki gün annemlerde kıpırdamadan yattım ama hala lekelenmeler devam edince hastaneyi aradım olabilir dinlen geçer diye bi cevap aldımlmaz: anladımki ben üstüne düşüp çok düşündükçe bebeğe stres veriyorum hayırlısı ne ise o olsun deyip kendimi zorlamadan hayatıma devam edip 3 yaşındaki kızımla oyunlar oynuyorum şimdilik bana göre herşey yolundaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

saol canım.geçti zaten akıntı.dinlenmeye çalışıyorum ben de dinlenmediğimde zaten kasık ağrım oluyor.inşallah düşük tehlikesi geçer artık ben de tedirginlikten kurtulurum

cnm ben okuldaki arkadaslardan biraz bilgi edindim de badem yağı kıllanma yapıyormuş.bebe yağınada fazla bir etkisi yok diyorlar.zaten ole herşeyi sürmek iyi olmazmış doktorlar zeytinyağını öneriyorlarmış.en sağlıklı ve işe yarayan.bende doktoruma sorarım gittiğimde ama zeytinyağı mantıklı geldi bana:))))

hı birde unuttum genetik diyor herkes annen de çatlama varsa illaki seninde oluyormuş.ve bol su içmek en işe yarayan şey dio herkess

kızlar ben ilk gebeliğimde var olan 50 kilomun üstüne bi 53 kilo daha alıp tammm 103 kilo doğuma gitmiştim. ilk bebekti ve 5 yıl beklenmiş bir bebekti. üstüne gebelik şekeride eklenince şiştimde şiştim. eşim bana 4. ayda sebamed in çatlak önleyici kremini aldıve hiç üşenmeden doğuma kadar her gece sürekli sürdü bana. sabrınada hayranım onun bu aradakaydirigubbakcemile3 ama güzel olan şu ki ben de bir tek çatlak bile olmadı. doğumdan bir yıl sonrada ben yine eşimin çabaları ile 54 kilo idim. deneyimli bi anne olarak tek tavsiyem sebamed. 14. haftama girmek üzereyim kısmetse yine kullanıcam. bu ikinci bebekten sonrada niyetim gene hiç doğurmamış gibi bir vücuda sahip olmak:teytey::teytey::teytey:

cevaplarınız tşk ederim kızlar önce bi doktora soralım bakalım o ne dicek ablamla konuştum oda zeytinyağı yada bebe yağı dedi bakalım biraz daha belirginleşsinde öle sürücem :)))

maşallah cnm hayırlı olsun seninde bebeğin.senin bebek de erkek olabilir söliyim erkek bebekler daha çabuk büyüyormuş bilemem tabi ama hayırlısı:)

Çok saol canım ..Ama amaaa ben kız bebiş istiyorummmm :kedi: Tabi gönlümden geçem bir kız evlat ama rabbim ne yazdıysa o olur..Öncelikle sağlıkla sıhatle dünyaya gelsin de gerisi boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…