bugün bulantım yok neden acaba beni huzursuz ediyor bu durum(((
bilmiyorum tatlım neden böyle düşünüyorum ama bana şey demişlerdi bulantın olmazsa bi sıkıntı var demektir diye hani sürekli kusmam falan olunca ilaç içtim ama normalde günde 3 tane alıyorum bugün 1 tane aldım şuana kadar hiç olmadı normalde saati geldiği an kusmaya başlıyordum inşallah bi sorun yoktur ne kadar zor bir durummuşbole bişeye huzursuz olunurmu hiç benim tam geçti diyorum yine başlıyor.ne güzel 2 gündür yoktu dünden beri tekrar başladı ben kusamıyorumda öyle deli gibi bulanıyor ben de olabildiğince uyuyorum ancak o zaman unutuyorum midemiii.endişelenme zaten 9 .aydan iltibaren azalıp yavaş yavaş geçiyormuş çoğunun inşallah bizim de kısa sürer.rahat hamilelik geçiren arkadaşlarıma imreniyorum:CüvCüv:
merak etme canım Allahın izniyle herşey yolundadır sende görürsün bebişinin kalp atışlarını :)))
içini ferah tut iyi düşün gör bak nasıl rahatlıyacaksın miniğini görünce Allahın izniyle iyi ve sağlıklıdır .bizi de haberdar et artık:)
bilmiyorum tatlım neden böyle düşünüyorum ama bana şey demişlerdi bulantın olmazsa bi sıkıntı var demektir diye hani sürekli kusmam falan olunca ilaç içtim ama normalde günde 3 tane alıyorum bugün 1 tane aldım şuana kadar hiç olmadı normalde saati geldiği an kusmaya başlıyordum inşallah bi sorun yoktur ne kadar zor bir durummuş((
arkadaslar bir de bişey sorcam benim 2 gündür az da olsa açık kahverengi akıntım var ama sürekli diil bir parmak kadar geldi.bir tehlike var mıdır progynx kullanıyorum düşük tehlikesi için ama.daha kontrolüm temmuz başı daha erken mi görünmeliyim?
benimde bir sorum var şuan 12. haftaya girmek üzereyiz ve karnım çıkmaya başladı karnınıza bişeyler sürmeye başladınızmı????
bişeymi sürmek gerekiyormuş anlamadım:1no2:
benimde bir sorum var şuan 12. haftaya girmek üzereyiz ve karnım çıkmaya başladı karnınıza bişeyler sürmeye başladınızmı????
bebek büyüdükçe karnımız çıkıyorya doğumdan sonra çatlak oluşumunu yani kötü görüntüyü engellemek için sürülüyor bende badem yağı duymuştum ama faydası yok diyorlar bu gidişimde doktora sorucam vazelin falan sür diyen de oldu elma yağı falanda kafam karıştı yani :)))
arkadaslar bir de bişey sorcam benim 2 gündür az da olsa açık kahverengi akıntım var ama sürekli diil bir parmak kadar geldi.bir tehlike var mıdır progynx kullanıyorum düşük tehlikesi için ama.daha kontrolüm temmuz başı daha erken mi görünmeliyim?
benim kahverengi akıntılarım geçti moralini yüksek tutopuyorumnanaktan çünkü ben öyle yaptım doktora gittim paldur küldür bütün kötü senaryoları yazdı elime bi ilaç tutuşturup gönderdi bende iki gün annemlerde kıpırdamadan yattım ama hala lekelenmeler devam edince hastaneyi aradım olabilir dinlen geçer diye bi cevap aldımlmaz: anladımki ben üstüne düşüp çok düşündükçe bebeğe stres veriyorum hayırlısı ne ise o olsun deyip kendimi zorlamadan hayatıma devam edip 3 yaşındaki kızımla oyunlar oynuyorum şimdilik bana göre herşey yolundaopuyorumnanaktan
bebek büyüdükçe karnımız çıkıyorya doğumdan sonra çatlak oluşumunu yani kötü görüntüyü engellemek için sürülüyor bende badem yağı duymuştum ama faydası yok diyorlar bu gidişimde doktora sorucam vazelin falan sür diyen de oldu elma yağı falanda kafam karıştı yani :)))
maşallah cnm hayırlı olsun seninde bebeğin.senin bebek de erkek olabilir söliyim erkek bebekler daha çabuk büyüyormuş bilemem tabi ama hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?