• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok yok zaten kavga dövüş iş yaptık ..

herseferınde geldı kontrol ettı ne yapıyorum dıye

bı ton bagırık yedım

Merhaba kızlar,

Bende Medicana Bahçelievlerde Düzgün Korkmaza gidiyorum..Uzun araştırmalar sonucunda yakın olmasından dolayı da tercih ettim.Dr hakkında kötü hiçbirşey okumadım..İlk kontrolümdede izlenim iyiydi tabi onda doğum yapanlarla falan da konuştum içim rahatladı..İlk gebeliğimde kürtaj olmuştum o konu ile ilgili bile benimle empati kurup psikolojimi anladığını belli etmesi hoşuma gitti..Daha önce gittiğim bir dr aman onu boşver geçmişte kaldı demişti çok sinir olmuştum...

Allah Tamamını erdirsin cnm, gayrettepe floranceden önerebileceğin bi doktor varmı?

slm kızlar birer birer kalp atışlarını duyuyoruz artık her ne kadar daha ben duyamasamda:97:
haftaya salı öğleden sonraya randuvum var hayırlısı bakalım kanamamda hergeçen gün azalıyor hatta dün akşamdan beri hiç gelmedi :66:
umarım herkez iyidir dualarınızı eksik etmeyin dualarımdasınız:49:

Teşekkür ederim arkadaşlar...
Yüce rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin.. Bana hem karından hemde vajinal baktı doktor.. bebek yok kalp atışıda yok dedi.. Fakat ben yinede beklemek istiyorum..Çünkü benim adet düzenim hep 34-35 gün arayla oluyor.. belki geç yumurtlamdır diye düşünüyorum..Çünkü ilk gittiğimde de doktor keseyi görememişti..sata göre gözükmesi gerekir demişti..ben bekledim 2 hafta sonra gözüktü geç yumurtlama dedi..hatta doğum tarihi bile verdi bana..Fakat bu gittiğimde sata göre hamilelik haftamı söyledi..Kese normal ama bebek yok kalp atışıda yok dedi..Kafam karışık...Yarın başka bir doktora gidicem randevu aldım...Eşimde yurt dışında sürekli ağlıyorum ve tekim...Ne yapacağımı şaşırdım..dua edin ne olur..:59:

bence de cnm başka doktora git allahdan ümit kesilmez çok dua et ve dua iste herkezden cnm benim dualarım seninle allah yardımcın olsun :16:

Kızlar fazla takip edemiyorum kötüyüm bu günlerde bulantılarım halsizliğim çoğaldı inşallah hepiniz iyisinizdir yeni gelen annelerede hayırlı olsun bebişleriniz :49:

dün gece kuzenim doğum yaptı Allah hepimize nasib etsin :16:

cnm bende çok bulantı ve kusma yaşıyorum biran önce doktora git mide ilacı verdi bugün doktora gittim ve bana mide ilacı şurup verdi içtim gerçekden rahatladım :46:

günaydın arkadaşlar...

ben doktordan geldim, bebişimizin kesesini gördük sonunda.. çookk şükür, kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi,, son adetim 21 şubat tı buna göre 6 haftalık görünüyorum ama kalp atışlarının olmaması çook normal dedi doktor. şimdi de 2 hafta sonrasını beklemeye başladık sabırsızlıkla:)

merhaba bende kasım annesi olacağım kasım 18

benide alın aranıza:84:bende 7+2 haftalık hamişim:49:allah kasım ayında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:nazar:

hoşgeldiniz kızlarr :64::64::64:inşallah bulantısız bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş ve 9 ay güzel geçer inşallah sonra dahada güzel geçsin inşallah :27:

kızlar ben de bugün doktordan geldim çok aşırı iltihaplanma varmış kanımda :50: 5 tane ilaç yazdı ve hepsini iç dedi inşallah bişey olmaz bebişime :43:

kızlar bebişinizin haftası arttıkça söleyin yavvv yanlış bilgi olmasın ya sanki çok çabuk geçiyomuş gibi geiyo bana 9 hafta 3 günlük bugün yarın ise 4 günlük nerdeyse 10 haftalık olmuşum :50:yandık doğum yaklaşıyo :1::1:

Son düzenleme:
hoş geldiniz kızlar kendimide saydım :1::1:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

KUBI,yuba,ahmetaylin,dryyvz,
:nazar::nazar::nazar:

kızlar ben de bugün doktordan geldim çok aşırı iltihaplanma varmış kanımda :50: 5 tane ilaç yazdı ve hepsini iç dedi inşallah bişey olmaz bebişime :43:

Antibiyotik mi verdi Kubi, insallah hemen gecer, bebise zarari olsa vermezdi doktor merak etme. Allah sifa versin cok gecmis olsun.. Ben de 8 arti 5 oldum, mide bulantisi eskisi gibi berbat degil zaten 3-4 gun cok kotuydu gerisi orta, idare eder. Ama cok halsizlik var ustumde, hic is yapasim gelmiyor, yemegi zor yapiyorum, aksam esim topluyor arkasini. Ona da uzuluyorum yorgun argin geliyor ama ben de ondan cok farkli degilim.

Antibiyotik mi verdi Kubi, insallah hemen gecer, bebise zarari olsa vermezdi doktor merak etme. Allah sifa versin cok gecmis olsun.. Ben de 8 arti 5 oldum, mide bulantisi eskisi gibi berbat degil zaten 3-4 gun cok kotuydu gerisi orta, idare eder. Ama cok halsizlik var ustumde, hic is yapasim gelmiyor, yemegi zor yapiyorum, aksam esim topluyor arkasini. Ona da uzuluyorum yorgun argin geliyor ama ben de ondan cok farkli degilim.

evt cnm reçetesini okudum ama gebeler kullanmasın yazıyo zorunlu olmadıkça yazıyo ama bende deçok aşırıymış iltihap ama az içcem :50: nerdeyse 9 hafta olmuşsun kız ne güzel büyüsün yavrular :46::46::46: evt haklısın benimde eşim bana bir gün iyiyim demedin dedi çok ağladım yavvv :60: çok duygusalım :60:

arkadaşlar listedeeksiklikler var lütfen eksik bilgisi olan sölesin bende eklim olur mu yeni gelen arkadaşlar sizde eksik bilgi verdiniz bekliyorum ben olmazsam bile siz yazın ben okuyup ekliyorum :16::16::16:

9+2 hamileyim, sat 23 ocak, antalya , yaşım 30 , başka bişy lazımmı liste için :)

hoşgeldin şeker aramıza :16: sadece doğum tarihini yazmamışsın :16: bide bulantıların var mı :60: bu şaka tabiki benim bulantılarım çok ve zor duruyorum heran lavaboya kaçabilirim :63:

kızlar bebişinizin cinseyeti elimizde olsa daha doğrusu içinizde hangi istek var kız mı erkek mi diye ama tabiki herşey rabbimden hakkımızda hayırlısı ama ben eşim için erkek bebiş istiyorum ama asla diretmiyorum sadece içimdeki duygu eşim erkek istiyorum demiyo ama hani derler ya erkek adamın oğlu olur diye gerçi biraz saçma ama :27:hakkımızda herşeyin hayırlısı ama ben yine demerak ediyorum ya sizz :44::26::27::27:

Back
X