Kasım annelerine selamlar,
Herkes iyidir umarım.
Kızlar dün sabah benim kanamam oldu. Çok korktuk eşimle. Sabah hemen doktoru aradık randevu aldık. Normalde Nisan 11'de kontrolüm vardı kalp atışlarını görecektik. Fakat böyle bir olay yaşayınca hemen gittik. Doktorda bir bakalım içiniz rahat etsin dedi. Baktık kesede bir sorun yoktu. Sonra kızlar o muhteşem anı yaşadık. Kalp atışlarını gördük meleğimin.

Öyle güzeldi ki. Sesini duyamadık doktorum daha çok küçük dedi ama orada minicik bir şey yanıp sönüyordu. Nokta kadar. O anki mutluluğumuzu eşimle tarif etmek mümkün değil. Rabbim bekleyen tüm annelere bunu yaşatsın inşallah. Sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Doktorum istirahat verdi. İki gün izin aldım işyerimden. Aslında düşük olmasın diye progestan kullanıyorum. Fakat yeterli gelmez ve 24 saat içinde kanaman geçmez ise iğne yazacağım dedi. Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Bugün 6+4 günlük olduk. Gerçi doktorum bebekte sorun yok dedi ama insan korkuyor yine de. Benim kanamam önce lekelenme gibi başladı. Böyle koyu kahve renginde oldu. Sonra normale döndü. Gerçi bu sabah gittiğimde çok az gelmiş ama.
Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. İnşallah bizim bebişlerinde bu sevimli bebiş gibi taklalar attığını görmek nasip olur.

Sevgilerimle....