- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.821
canım ne diyeceğimi bilemedim.. çok üzüldüm.. Rabbim daha beterini göstermesin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
ve düşük yapıyorum bebeğim gelişmiyormuş
ben artık bu topicten ayrılıyorum
hepinize sağlıklı hamilelik hayırlı doğumlar dilerm
nolur kendinize çok çok iyi bakın
hepinizi öpüyorum
Canım çok sevindim. Ben de seni merak etmiştim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de yarın doktora gidicem inşallah. Umarım keseyi ben de görebilirim. Allah'ım hepimize sağlıklı birer gebelik süreci geçirmemizi nasip etsin.![]()
caim sunu soyleleyim sakin endilenme biz gec yumurtladigimizdan bebikler biraz geriden geliyor olabilirler. yani doktor bana 5 hfatliksin demedi o yuzden soyluyorum . bide yukarida yazmismiyim unuttum tekrar yazayim. doktor karindan bakti once gorunmedi sonra alttan bakti ancak ordan gordu.seninde insallah hayirli haberlerini aliriz.
kızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
hepinizi öpüyorum
kızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
hepinizi öpüyorum
kızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
hepinizi öpüyorum
insaALLAH canim dedigin gibi kalir sagolasin rahtlattin beni napim artik bende uzak muzak demicem o sicakda o yolu cekem, nedemisler basa gelen cekilir helede bebeis icinse deger ins
birde canim ben kocaeli tip gitmistim ya ordaki dr demisti ki yapilmasi gereken tahlileri ister burda yaptir yada istedigin yerde de yaptira bilirsin orda fiyati sordum kiz 120 tl dedisorum su ki acaba normal devlet hastanesine gitsem orda yaptirsam ayriyetten bir doktordan randevu almam gerekiyormu yoksa randevusuz gitsemde olurmu bu konuda bilgisi olan var mi acaba yardim ltf
:26:
kızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
hepinizi öpüyorum
merhabalar herkese
bende bugun keseyi gorenler kervavina katildim Allaha bin sukurler olsun. Yanliz doktor karindan goremedi alttan bakipta gordu.Simdi elimde ultrason ciktisi mutlu mesut geziyorum. darisi tum yeni gorecek arkadaslara.
Selam kızlarrr.bende varımmmm.:80: Benide çizelgeye eklermisiniz?
Ben 6+4 iken bebeğimi ve kalp atışlarını duydum. Bebeğimizin boyu 0,66 mm
pazartesi 2.randevumda testler yapıldı ve bişey çıkmadı testlerde.
Ikinci kez bebeğimizi gördük.tam 8 haftalıktık boyumuz 19,5 mm.
Herkese güzel hamilelikler diliyorum....
![]()
slmlar kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yoköfff bhem çok şey yapasım hem hiçbişey yapasım var canım bişey istemiyo bide tuhaf bi mide sıkıntım var özellikle akşam yemeğinde lokmalar ağzımda büyüyo midem almıyo öğürdüm öğürücem tuhaf bi his anlatamıyorum mutfağa giresim yemek yapasım yok bnie böle oldu anlamadım kızımda hiç yaşamadım p.tesiye kadarad iyiydim
sorma gfr yaaa açlıktan mebur yiyiorum ama işte kahvaltıda iyiyim peynbir ekmek :)))
bu arada izmit çok geçmiş olsun Allah sabır versin
mrb canım seninlee aynıyız benimde sat 18i yarın doktora gidicem ben ilk defa bakalım görebilcekmiyiz keseyi inşlh bir sorun çıkmaz sen ne zaman gördün keseyi normal ultrasonlamı vaj. ultrsnlamı baktırdın canım..bu arada hayırlı olsun hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşlhSELAM HERKESE
ben de kasım annesi olucam inşallah. beni de listeye ekleyin. 5 + 5 günlük hamileyim. sat 18 şubat bebişimin gelişi 25 kasım.
2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez. henüz bulantım felan yok. arada kasık ağrım var.bu haftadan sonra doktor bulantıların başlayabilir dedi bu hafta kordon bağı oluşuomuş. yediklerimiz çok önemli diilmiş ama ben gene güzel beslenelim derim ama bulantıdan dolayı iyi beslenemediğini düşünen varsa üzülmesin bebişimiz depolarımızdan bulurmuş bizden almazmış zaten şimdi.![]()