gunde 200ml kafein alabilirmisiz canim doktorum dedi bana ben cayida kahveyide cok severim henuz kahve hic icmedim ama heran icebilirim.cok canim istiyor cayi her sabah iciyorum bir bardak.
aynen hic icmedim.. burnumda tütüyo kafeinsiz de olsa gunde 1 bardak benc bi sey yapmaz..
ben sadece gunde ıkı bardak cay ıcıyorum
kahve ıcmıyorum ama ıcmek ıstıyorum
sıcak bırsey ıcmıyorum
genelde ayran meyvesuyu su bazen kola
vallahi ben sıraladıgın hicbir seyi icemiyorum bir tek limonlu cay , su ve arada maden suyu limonlu..
Kızlar benim dün gece adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. Bütün gece uyudum uyandım hep ağrıyı hissettim. Korktum birşey olacak diye. Sabaha azalmıştı. Sizin de karın ağrınız oluyor mu? Bir de ben Dalin Bebe Yağı sürüyorum duştan sonra. Henüz o çatlak kremlerinden almadım. Hangisini alacağıma karar veremediğim için marketten bebe yağı aldım. Onun bir zararı yok değil mi? :44:
canım benim de gecen hafta 7. haftadayken oyle agrılarım olmustu rahim portakal buyuklugune ulasıyor bence ondan olabilir..
kızlar niye kahve içiyorsunuz azıcık sıkın dişinizi bende türk kahvesini çayı çok severdim ama hamile kaldıgımdan beri çok nadir birde tiksindim belki ondandır bir kerede kola içtim sabahları süt içiyorum içinede nesquik koyup öyle içiyorum
canım inan kahve (nescafe) agzıma surmedim 2 mart tan beri ama sıcak icecek istiyo insanın canı bazen ve ben gunde sadece bir tane limonlu cay iciyorum o kadar , onun dısında su ve maden suyu.. bitki caylarını da korkuma icemiyorum..
sütmüş ayranmış meyve suyuymuş migdem almıyor resmen...hele nesquick icebilecegimi hic dusunemiyorum tatlı hicbri sey yiyemiyorum icemiyorum cok fena bi durum..
bu arada cola yı da arada ic canım onda da kafein var...
ben maalesef cok saglıksız besleniyorum napıcam bilmioyrum sadece tuzlu ve eksi seyleri yiyebiliyorum, inanır mısınız bildiginiz fırınfdan alınan ekmegi bile kızartmadan yiyemiyorum, ekmegin tadı bile tatlı gelioyr bana.. her sey tatlı geliyor..
tiksindim artık her seyden..
haslanmıs makarna yagsız tuzsuz + haslanmıs patates + salata ve corbalar dısında hicbri sey yiyemiyorum.. gecen gun bi mantı yiyeyim dedim.. icindeki butun kıymanın baharatın kokusu migdemi bulandırdı 2 kaşık alıp bıraktım..
cok uzuluyorum saglıksız beslenmeme.. kabızlık da had safhada duphalac surup icmeden tuvalete cıkamıyorum biraz uzgunum maalesef kotu besleniyorum