kızlar ben 8 haftalık hamileyim bu haftaya kadar gelmiş olup hala benim gibi bulantısı olmayan var mı? en azından çok yağlı şeyleri yiyemesem diyorum ama nerdeee onları bile iştahla tüketiyorum. bu yemeyle nolacağım bilemiyorum
negüzel canım yaa ben hiç bişey göremedim daha( inşallah herşey yolundadırr.. en son kan tahlil yaptırdım doktor bu cumartesi çağırdı ultrasonda bakalım dedi..bu arada benimde dün başladı bulantım aynen senin gibi tuzlu yiyince kesiliyor cnm (
nefisem akıntın sıklıkla devam ediyorsa bolca dinlen, ilaçlarını ihmak etme sakın.
iki haftaya kadar gorunur canim merak etmeMERhabalar bende dün ultrason yaptırdım ama kese görünmedi 4 hafta 6 günlük rahim kalınlaşmış göründü sadece kese yoktune zaman görünecek acaba..
iki haftaya kadar gorunur canim merak etme
4-5 haftalik hamilesin canim normal gayet
hayirli olsun canim benimde ilk sezeryandi ama burda bir sezeryandan sonra yine normal yaptiriyorlar..eger hersey normal giderse..bende kasım annesi olcam inşş sat 26 şubat normalde aralık 3 diyo ama benm 2. gebelik ve sezaryanla doğum yapmştım o yüzden 38 dolunca bebeğim yanımda olur inşş
umarım herkes güsel bi gebelik geçirir
benım de öyle midem çok fena nasıl geçecek bu aylar ikigündür çok fenayım
kızlar benımde ilk gebeliğim son adet tarıhım 2 şubattı..midem cok bulanıyor ayaga bile kalkamıyorum hiç bişe yiyemiyorum zayıflamaya başladım nasıl toparlancam bilmiyorum umarım bebeğim saglıklı olur..yarın randovüm var kalp atısını duycaz Allahın izniyle..
herkese merhabalar...
sevdecim seni görmek ne güzel.pozitif haberini okuyunca çok sevindim.uzun zamandır siteye girememiştim.ama hep aklımdaydın.inan bana çok mutlu oldum.sonunda oldu demek.işte zaman en iyi ilaç derlerya.inş.sorunsuz,sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin.değerin ikiye katlandımı canım son durumun ne?
bu arada bizde 25 haftalık olduk.şimdilik herşey yolunda şükür.kısmetse bir oğlum daha olacak.son üç aya girdik.zaman hızla ilerliyor.tekrar tebrik ediyorum seni canım.kendine çok ii bak...
arkadaşlar mesajlarınızı okuyunca hamileliğimin başındaki günlerim aklıma geldi.ne stresli günlerdi.keseyi görebilecekmiyim,kalp atışları duyulacakmı,acaba düşük falan olurmu endişesiyle geçirdiğim kabus dolu günler...şimdi baya bi yol katetmiş durumdayız elh.Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.hepimize.ama size tavsiyem nolur rahat olun ve ii düşünün.bu günlerin tadını çıkarmaya bakın.insan biran önce kucaklamak istiyor ama doğum yaptıktan sonrada bebeğinizin karnınızdaki kıpırtılarını özlüyorsunuz.anlayacağınız bizler ya geçmişe dayalı,yada geleceğe dönük yaşıyoruz.günümüzü yaşamak,tadını çıkarmak varken...ben ilk bebeğimden sonra biraz tecrübe edindim sanıyorum
dediğim gibi stres yapmamaya çalışın.olumsuz şeyler okuyupta acaba benim başımada gelecekmi endişesini taşımayın benim gibi.hepinizi canı gönülden tebrik ederim.sevgiyle ve sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?