2011 Kasim Anneleri

5+1 gunlukken beta hcg em 5792 cikmis normal
darisi bugunku degere
ins. saglikla dunyaya gelir

kızlar ben de hamileyim dün doktora gittik eşimle ilk bebeğimiz bugün itibariyle 5 hafta 2 günlük hamileyim keseyi gördük 10 gün sonra tekrar gidicez ben samsuna gidiyorum sinopta oturuyorum o zaman kalp atışlarını da duyucaz dedi doktorum çok heyecanlıyım çok şaşkınım ve çok mutluyum bir sürü duyguyu aynı anda yaşar gibiyim.

bnde kısmetse inşallah kasım annesi olucam.5haftalıkken kesem ultrasonda gozuktu.alttan hiç muayne olmadım tam 6haftalıkken bebegim ve kalp atıslarını gorduk.suan6+3gunluk.alttan neden muayne edecegini merak ettim.bi der misin

slm kızlar bende daha göremedim bebişimi ama 5 haftalık hamileyimdoktorum 30 unda çağırdı bebişimi görmeye

merhaba kızlar bende 4 hafta 3 günlük hamileyim...Kanda değerler bakıldı haftaya 24 martta keseye bakılacak..

Slm bayanlar...Bende 4 haftalık hamileyim 1 hafta olucak öğreneli sabırsızlıkla kontrol günümü bekliyorum.Hepimizi rabbim korusun.İsteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inaşallah.

hızla sayımız artıyor sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş

maşallah maşallah Allah hepimizin kasımda kucağımıza almayı nasib eder inşallah...geçen gün test yaptığımda hafif silik çıkmıştı bugün yaptığım teste tam olarak belirdi salı günü doktora gideceğim şimdilik kesin konuşmuyorum ama galiba bende hamileyim bende rahim ağzı yarası var adet bitiminde aldıracaktım ama süpriz hamilelikle planlar değişti inşallah bir sorun çıkmaz

merhaba kızlar bende geçtiğimiz pazartesi 2. çocuğuma hamile olduğumu öğrendim, 3 ay uğraştıktan sonra nihayet hamileyim, 10 şubat son adet tarihimdi. 14 martta öğrendim 4 gün geçmişti ama meraktan duramadım, kan tahlili sonucum 414 çıktı ve aynı akşam idrar tahlilimdede çift çizgiyi gördüm :))

Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah, ilk bebeğimde 21 yaşında saf bi kadındım, hiç beslenemedim,ilaç kullanmadım, şimdi ise yine ilaç kullanmayı istemiyorum, mümkün mertebe organik ve kalsyim yönünden zengin besinler tüketmeye çalışıyorum, ceviz, badem üzüm, pekmez, süt, yumurta, et balık tavuk, bakliyat, ama yeterince, çünkü zaten 75 kilo ile hamile kaldım, dikkat etmem lazım :)

bana doktorum şimdiden iki ilaç verdi elevit ve falbiol

bana doktorum şimdiden iki ilaç verdi elevit ve falbiol

benim ilk oğlumdan sonra bir düşüğüm var, bu sebeple önce kendi tedbirlerimi alıp doktora 1 nisan gibi gitmeyi düşünüyorum ki o zamana kadar herşey belli olur sanırım, ben oğlumda hiç ilaç kullanamadım, bulantıdan, ha şimdi doktor verse sanırım kullanırım bende, ihmal etme ilaçlarını ve bol bol dua et, Allah hayırlı etsin, tamamına inşallah.

Allah hepimizkini tamamına erdirsin inş bu arada benim ilk çocuğum olacak inş. bende baya kiloluyum 77 şuan bakalım kaça çıkarım

Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inş. bu arada benim ilk çocuğum olacak inş.bende 77 kiloyum kim bilir kaça çıkcam şimdiden iştahım açıldıneyse bebişime feda olsun

sevgili leyla, bebeği öne sürüpte çok yemek yok, bunun tamamen psikoloji ile alakalı olduğunu biliyorsundur elbet, ben 86 kiloydum, arkadaşlarım dediki daha 30 yaşında değilsin , çocuğunun yanında aaa ablasımısın denilmesi kadar güzel bişey yok dediler ve tabi ben gaza geli bundan 6 ay önce 11 kilo verip 75 e düştüm, şuan 74-75 arasında gidip geliyorum, elbette ye, yeme demiyorum, ama işine yarayacak şeyleri gerektiği kadar ye, sonra yine üzülen sen olursun. :)))

haklısın canım ama cidden sürekli midem kazınıyo bu berbat bişey ekmak yiyemiyorum zaten böyle sebxze et falan çok yiyorum çikolatada yiyemiyorum öyle ama...

MERhaba arkadaşlar...önümüzdeki hafta keseyi görmeye gideceğim..çok heyecanlıyım acaba keseyi görecekmiyiz, acaba kalp atışı duyacakmıyız..Çok meraktayım..Belirtilere gelince bende hiç belirti yok henüz 4 hafta 3 günlük miniğim..

evet bende de bu belirtilerin cogu var.Gecen cumartesi test yaptim sonra pazartesi kan degerim 3300 çıktı.Cuma gunu de ultrasonda keseyi gorduk ve içinde de minigimi cok mutluyum bu ilk gebeligim ve 34 yasindayim cok sukur hamile kaldim ve Rabbim inşallah saglikla bebişlerimizi kucagimiza almayi nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…