ayy bu face beni resmen azarlıyo be...2 gün davet etmem engellenmiş...çünkü sen benim ailemden ya da yakın çevremden değilmişsin rahatsızlık vermek amacıyla davet gönderiyor olabilirmişim...trajikomik bi durum yani...bu da yeni bi uygulama heralde...geldi beni buldu...
hoşgeldin elize Rabbim gönlüne göre versin canım
benim de tam 1 haftam kaldı test günüme dün belim ve göbek deliğimin hemen sol yanı çok ağrıdı bugün de tansiyonum düşük biraz sabah hafif midem bulandı belim yine hafif hafif ağrıyor inşallah bütün bunlar iyiye işarettir ikizlerim bana tutunmuşlardır umarım
arkadaslar hepinize ALLAH kolaylik versin cok kisa süre önce bu duygulari bende yasadim yumurta toplamalar agrilar kanamalar igneler transfer telas korku endise anliyorum sizleri hele o oniki gün agladim kendimi helak ettim cünki transferen iki gün sonra arabayla almanyaya yolculuk yaptim yoruldum ümitsizdim ta kiii dayanamayip 11 günde idrar testi yapip hamilesiniz yazisini görene kadar ama inanin korkular bitmiyor bu sefer endise ettim kan degerim nasil düsük cikti 70 di tekrarlanmasi gerek dediler üc dört gün sonra 1200 cikti acaba kese varmi dedim kontrole gittim keseyi gördük cok sükür bu sefer düsüncelere daldim ya bebek varmi hic hamileli belirtisi yasamiyorum ben bos gebelik korkulari insALLAH sali günü alicam güzel haberleri ha buarada 12 gün bekleme sürecinde adetlencekmis gibi agrilar hatta leke olabiliyor bu iyiyie isaretmis doktorum söyledi ben nerden bileyim korktum adetlendim bitti hersey dedim ümitsizlige kapilmayin ve 9 aylik serüvene hazir olun cünki biz pipirik tüp bebek anneleriyiz
brnysssss hayırlı olsun canım.Bebişin sımsıkı tutunur inşş...Ya benim aklıma takılan bir soru var.Ne olur aydınlat beniiii..2 oğlun var neden çocuk diye bu kadar kendini kasıyorsun neolur onu bana anlat..Ben 1 tane çocuğu olup 2. tüp ile uğraşanlara bile anlam veremiyordum..Seni anlamaya çalışıyorum...Yalvarıyorum anlat nasıl bir duygudur ki bu insannn vazgeçemiyor.Bu kadar iğne,stresin altına giriyor..Ne olur bana kızma,tüm iyi niyetimle soruyorum inan..
Mahpeykeeerrr nerdesin hayırlı haberini bekliyoruz...
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin. Bende ikinci denemede gebelik yaşamıştım çok güzel bir duygu keseyi görmeye gideceğimiz hafta kaybettim düşük oldu. ama doğru benimde ağrılarım vardı ve lekelenme yaşamıştım. belirti aramamak lazım hiç belli olmuyor. bizler dediğin gibi pinpirikli olduk artık sağlıkla doğana kadar rahat edemeyiz. inşallah kısa sürede kavuşuruz hasretimiza
haklısın canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben ilk tedavimde 15 gün yattım olmadı hüsran . ikinci tedavide bir hafta bile yatmadan işbaşı yatım oldu. devam etmedi ama tutundu bebeğim. Rabbim nasipm etsin yeterkii.. Umarım herkes için bu sondur.darisi hepiniz basina ALLAHIM bebisleriniz kucaginiza almayi nasip etsin insALLAH 12 gün zorlu bir sürec ama inanmak lazim cogu kendinde ariyor sucu ben yatmadim dinlenmedim benim yüzümden diye ben arabayla okadar yolculuktan sonra bu bebek beni birakmadiysa inanin hic birsey olmaz o bebek tutunduysa birakmaz zaten ALLAH size kolaylik versin
haklısın canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben ilk tedavimde 15 gün yattım olmadı hüsran . ikinci tedavide bir hafta bile yatmadan işbaşı yatım oldu. devam etmedi ama tutundu bebeğim. Rabbim nasipm etsin yeterkii.. Umarım herkes için bu sondur.
Tamam gülüm yaaaaa.sorryyyyyhaklısın durumumu bilmediğin için merak ediyosun...
önceki sayfalarda bi kaç kez yazmıştım konuyu açık açık ama sayfalar çoğalınca okumak güçleşiyo.
kısaca yazayım
benim 2 oğlum var 15 ve 13 yaşlarında ilk evliliğimden ama şu anda 2. evliliğim
çocuklarım benimle değiller ve bu eşimin çocuğu yok aynı zmanda ikimizde çok çocuk istiyoruz onun ilk olucak ama benim 3 olucak ben genç yaşta anne olduğum için hiç bişey anlamadım ayrıca çocuklarımda artık benimle kalmadıkları için çocuk özlemi hat saffada konunun kısa özeti bu :)))
evet canim orasi öyle keske bir genetik kontrol yaptirsaydin saglikli yumurta saglikli sperm ve bebisin tutunup kalmamasi yani düsmesi genetik sorun olabilir canim baktir derim
Slm hanımlar..brnyns cim cok stres yaptın,kasılmıycam diye ugraştıkca kendini kastın canım onun için ilk gecen kötü gecmiş olabilir,kabus gördüm diyosun surelerden okuyup üfleseydin canım..bugünden sonra daha iyi olacaksın inş.agrılarının olması normaldir dayan biraz 12 gün sonra bebeginin müjdesiyle agrı acı kalmıycak..onlar için deger degilmi?relaks ol pozitif düşün kendini cok dinleme,kitap falan okumaya calış:)aaa bak egunal le aynı yere takılmışız ben sormayı unuttum o sordu ne kadar dikkatliyiz anladın yanibugün mahpeyker den güzel haber gelcekmi merak ediyorum şahsen ama sabah yaptırcaktı testi negatif cıkarsa yazmam diyodu korkmaya başladım:18:
canım dun önceki gece başlayan baş ağrısıyla uyandım sabaha kadar geçmeyince artık dayanamayıp minoset aldım bir tane bu arada arasıra adet olacakmısım gibi karın ağrılarıda çekiyorum kendimi dinlememek için evden çıktım butun gun dısardaydım doktoruma ugradım ilaç aldıgımı soyledım gunde 3 tablete kadar minoset alabilirmişim neyse oyle eve geldim geldimki ne görim kahve rengi bir leke gelmiş karnım yine adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı biraz uzandım dun gece o nedenle erken yattım biraz tabi bu ağrılar zaman zaman geçiyo ama ben anlamıyorum nedeni ne adet olucam diye çok korkuyorum hatta gece çok moralim bozuldu kesin oluyorum dedim ... bu günde oyle uyandım şimdi biraz iyiyim ama ben önceki üç denmemdede ilki hariç test günü gelmeden adet olmuştum o nedenle aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum... tabiki allahın dediği olur bu bekleme suresi öldürüyo beni pozitif olmaya çalışıyorum ama ağrılar oldukça bazen ümidimi yitiriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın canım... onun dışında iyiym burada yazılanları takip ediyorum yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepsi hoşgelmiş hly bizlere umut oldu o gun sevinçten cıldırdım burda allahım bizede oyle sevinmeyi nasip etsin canım inşallah...
canlarımmmmmm günaydınnnnnnnnn çok afedersiniz size yazamadım ama dün hiç fırsatım olmadı gecede 1 de geldik hemen uyudum şimdi şöyle bir özet geçtim geçmişi.... yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişlerrr ama lütfen beni mazur görünn lütfennnn ekleme işlermlerini güncellemeleri yapamıcam.. birazdan kaynanama gidicem yokum gece geç geliriz... inşallah yarın yaparım olmadı lütfen bi arkadaşımız yapabilir mi ? ben listenin son halini göndereyim günceller misiniz rica etsem :26:
dünnnnn doktora gittim öğlende... tekrar kan testi idrar testi ve tsh baktırdık... kan testim 24 saatte 485.5 den 843.5 çıkmışmaşallahhhhhhhhhhhh dedi doktorum çok iyi dedi.. sağlıklı gebelik dedi salı akşamı gel dedi... inşallah mercimeğimin evini görcez salı akşamı çok heycanlıyım... pazar ve salı günü kan testini tekrarlıcam... inşallah herşey böyle güzel devam eder.. hepinize dua ediyorum canı gönülden hmde... ama p.tesi ye kadar mazur görün lütfennn :26:
carmennn & brnyns canlarım hadi hayırlısıyla gidin gelin inşallah bebekleriniz sımsıkı tutunur sizlere
şimdi çıkmam lazım yeni gelen arkadaşlar lütfen kusura bakmayın en kısa zamanda eklerim sizi eğer arkadaşlardan birileri ilgilenmez ise... heycanıma mutluluğuma ve telaşıma verin lütfenn teşekkür ederim öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşçakalınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?