2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EGUNAL bak onu bende sorcaktım unutuvermişim iyiki sordun hadi cevapla cevapla

slm arkadaşlar ..bir kaç gündür burdaki yazıları okuyorum ..inş herkes pozitifleri görür ötesini düşünmek bile istemiyorum çoooook zor ve sıkıntılı bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı haberler vermemizi nasip etsin ..bana gelince izmirde yaşıyorum 3 senedir evliyim 2 senedir bebek için uğraşıyorum 1 senedir doktor gözetimindeydim doktorum şimdiye kadar hiç bir sorun bulamadı ne eşimde ne de bende bi sorun yok sadece yumurtalar istenildiği kadar büyümüyo oda klomen veriyordu onunlada çok güzel büyüyüp fazlalaşıyordu 2 aşılamam yapıldı ama negatif...şimdiyse tüp bebek araştırmalarına girdim kent hast israel aruh var çok iyiymiş bu alanda ona gidebilirim ... olumlu yazıları gördükçe gidip hemen yaptırasım geliyor ama araştır diyorum kendime sonra ...bu arada ilk regli olduğun günmü başlıyolar tedaviye ne zaman randevu için aramalıyım mesela ..

Son düzenleme:

lale selam geçmiş olsun bende tam 20 yıllık endometriosis hastasıyım 5 ameliyat oldum..benimde rezervim az..tüp bebek için kendimi hazırlıyorum bitkisel kürler balla vsvsv...amh o,18 fsh 16 ..kısmetse 1_ 2 ay içinde bende tüp bebek aşamasına gelebilrim inş..enin fsh kaç?doktorun amh 0,2 çıkmasına ne yorum yaptı..??RABBİM yardımcımız olsun..ben özel mesaj yazamıyorum sormak istediğin özel bişi olursa msn dende cevaplarım...kib byb

selam cnm adetin 2 günü doktorda olmalısın ben öyle biliyorum..kan verilediği için2 gün çağırıyorlar kolayGELSİNRABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN AMİN

hayırlısı olsun İNŞALLAH DİLERİM BURAYA HAMİLEYİMMMMMMMM YAZARSIN BİZLERDE SEVİNİRİZ CNM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ...

hoşgeldiniz hanımlarrr...

hayırlısı olsun İNŞALLAH DİLERİM BURAYA HAMİLEYİMMMMMMMM YAZARSIN BİZLERDE SEVİNİRİZ CNM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ...

canım hly7 arkadaşımız şu an hamileeeee tedaviye başlamadan önce kendiliğinden hamile kaldı mucize bebeğimiz var yani...

canım adetin 2. ya da 3. günü gidiliyor doktora...kan tahlili ve ultrason yapılıyor...

inşallah güzel bir gün bizi bekliyordur...MAHPEYKER77 test sonucunu merakla bekliyorum ilk fırsatta yaz bize...çok heyecanlı ALLAH yardımcın olsun...

BRNYNS cım bak merak ediyoruz nasıl ıssırdı :44:

kuzum öldüm gülmekten o kadar şey içinde bunumu merak ettiniz :)))) yahu adam heycandan geliyo yanıma elimi ıssırıp durdu koca bebek tepeninen bebek gibi kolidorda ayak sesi duyunca heycan basıyodu beni almaya geliyolar die ne yapsın :)))

Ya kızlar bu gece çok kötüydü hiç uyuyamadım daladığımdada hep karabasanlar gördüm sabaha kadar bi sağıma bi soluma döndüm durdum psikolojik heralde ayyy bişey olurmu bölemi ii şölemi ii her görzümü açtığımda böle düşünmekten korkunç şeyler gördüm sabaha karşıda uyumuşum biraz ve mezarlık gördüm (( hayırdır inşlhhh....

bu arada midem bulanıyo sırtım belim kasılmaktan çok ağrıyo çok rahatsızım yaaa

dün yaşadıklarını detaylı anlatmışsın bi ıssırma bölümü karanlıktı onu da aydınlatalım dedik...canım 2 gündür kendini çok bunalttın...transfere çok kafa yordun bi de dün büyük heyecan yaşadın hem beyin hem vücut olarak yorgun düşmüş olabilirsin...üzerinede tranferin oldu...rüyalara takılma bence...bugünü yatarak geçir zorunlu olmadıkça kalkma dinlen buna ihtiyacın var...kendimi kasmayacam diye günlük hayatına devam etme işini abartma...bence bu şikayetlerin olabilir şeyler kolay değil aslında doğal olmayan bir süreç yaşıyoruz...iğneler ilaçlar operasyonlar bi de psikolojik boyutu var...kendine dikkat et lütfen...

Arkadaşlar bildiğiniz iyi bir prof yada dr. var mı bu ay bnm tutmadı tüp bebek denemesi .2.yiÇapa düşünüyorum ama daha iyi fikri olanlar yazabilirmi.Dr hastane ismi

kızlar nasılsınız?

bryns canım dun okudum gecmısı ama cevap yazmaya fırsatım olmadı. sende beegını alıp geldın, nasıl bır duygu? ama karnında oldugunu bılıpte uyumamın keyfı heyecanı baska olsa gerek. ınsallah senden de guzel haberler alıcaz. Rabbım emeklerının karsılıgını pozıtıfle gostersın ınsallah.

maypeker canım sabırsızlıkla test sonucunuı beklıyorum. hadı ılk pozıtıfı sen ver bıze

bryns transferin hayırlı olsun umarım sana sımsıkı tutunup bırakmazlar seni
yarın benımde opu var
sizdeki gibi heyecan falan yok bende acaba diyorum ben çokmu hissizim
bendemi gariplik var yoksa 4.deneme olmasındanmı kaynaklanıyor çözemedim kendimi

canım opun hayırlı ugurlu olur ınsallah. bende opuya vgıttıgım sabah hıc heyecanlı degıldım. esımm duygusuz anne demnıstı bana onemlı olan sakın kalmak bence. ınsallah guzel guzel yumoşların toplanır.

cnm benim sağol darısı sana arkadaşım... karnında olduğunu bilmek çok keyifli ama işte işin psikolojik byutu değiştiriyo öksüremiyorum çok hareket etmiyosun falan derken vücut kasılıyo ister istemez bu gecem rezil oldu dön o taraf dön bu tarafa aklım hep bebeğimde çok sıkıcı aslında yada benmi takıntılı hale getiriyorum bilmem
hadi yarında sen al gel bebeğini oturup beliyelim :)

seninde hayırlı olsun opun cnm aynısı banada oldu bi heycan geliyo bi gidiyo buda heycanın bi parçası üzülme

ARKADAŞLAR YAZILARINIZI OKUYUNCA ÇOK MUTLU OLYORUM HEPİNİZE ÇOK TŞK EDERİM İİ DİLEKLERİNİZ İÇİN AMA BENİM TRANSFERİM BİR EMBRİO OLDU 2 KOYULMADI :) HABERİNİZ OLSUN....

ayy bu face beni resmen azarlıyo be...2 gün davet etmem engellenmiş...çünkü sen benim ailemden ya da yakın çevremden değilmişsin rahatsızlık vermek amacıyla davet gönderiyor olabilirmişim...trajikomik bi durum yani...bu da yeni bi uygulama heralde...geldi beni buldu...

brnyns
canımm kaç tane konmuştu sanaaa.... Ben bugün daha iiimmm dün baya morali,m bozuktu

cnm benim tüp bebek kendi isteğimle olduğu için dr. Ve eşimin isteği üzerine 1 tane koyuldu 4 tane donduruldu benim geçmişimde pramatüre erken doğum yaptım ve diğer oğlumdada plesenta previye olmuştu benim hamilelikler riskli ameliyat falanda olmuştum bünyemde zayıf olduğu için 1 tane taşıma hakkım var zaten tüp bebekde vede ikiz bebekte erken doğum riski çoğalıyo ee doğal olarak benim durumda belli erken doğum yapıyorum o yüzden ikiz benim için çok riskliydi kısmet tutarsa bi tanede tutar die ümit ediyorum....

Senin neden moralin bozuktu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…