Kasım ayında başlayacağız insallah ama yer konusunda hala karar vermedik arastırıyoruz. Sgk karşılamaıyor. Vakit kalmadı. Amh 0,2 çıktı. Sizin değerlerininz nasıl? Sorun kimden kaynaklanıyor?Ben endometriozis ameliyatı oldum 3 ay önce. Yumurtlık rezervlerim bitti neticede..
slm arkadaşlar ..bir kaç gündür burdaki yazıları okuyorum ..inş herkes pozitifleri görür ötesini düşünmek bile istemiyorum çoooook zor ve sıkıntılı bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı haberler vermemizi nasip etsin ..bana gelince izmirde yaşıyorum 3 senedir evliyim 2 senedir bebek için uğraşıyorum 1 senedir doktor gözetimindeydim doktorum şimdiye kadar hiç bir sorun bulamadı ne eşimde ne de bende bi sorun yok sadece yumurtalar istenildiği kadar büyümüyo oda klomen veriyordu onunlada çok güzel büyüyüp fazlalaşıyordu 2 aşılamam yapıldı ama negatif...şimdiyse tüp bebek araştırmalarına girdim kent hast israel aruh var çok iyiymiş bu alanda ona gidebilirim ... olumlu yazıları gördükçe gidip hemen yaptırasım geliyor ama araştır diyorum kendime sonra ...bu arada ilk regli olduğun günmü başlıyolar tedaviye ne zaman randevu için aramalıyım mesela ..
merhaba arkadaşlar,
biz geçen ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik.. bu ayın adetini bekliyorduk.. dün oldum bugün doktora gittim.. bu arada umut tüp bebek merkezinde ulun beye gidiyorum..çok memnunum.. bugün tedaviye başlıcaktık fakat kendisi tam opu ve transfer zamanı yurtdışında olacakmış beni süleyman beye yönlendirdi.. bnde kabul etmedim sizi beklerim dedim.. oda iyi olur zaten bana ve eşime ilaç verdi daha 5. günümüz ilaçda onları içersiniz anca tesir eder dedi bu sürede.. kasım adetiylede başlarız inşallah dedi... bnde kabul ettim..
benim gibi kasımda başlayacak olan arkadaşları bekliyorum.. gelin beraber geçirelim bu süreci :)
hayırlısı olsun İNŞALLAH DİLERİM BURAYA HAMİLEYİMMMMMMMM YAZARSIN BİZLERDE SEVİNİRİZ CNM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ...
slm arkadaşlar ..bir kaç gündür burdaki yazıları okuyorum ..inş herkes pozitifleri görür ötesini düşünmek bile istemiyorum çoooook zor ve sıkıntılı bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı haberler vermemizi nasip etsin ..bana gelince izmirde yaşıyorum 3 senedir evliyim 2 senedir bebek için uğraşıyorum 1 senedir doktor gözetimindeydim doktorum şimdiye kadar hiç bir sorun bulamadı ne eşimde ne de bende bi sorun yok sadece yumurtalar istenildiği kadar büyümüyo oda klomen veriyordu onunlada çok güzel büyüyüp fazlalaşıyordu 2 aşılamam yapıldı ama negatif...şimdiyse tüp bebek araştırmalarına girdim kent hast israel aruh var çok iyiymiş bu alanda ona gidebilirim ... olumlu yazıları gördükçe gidip hemen yaptırasım geliyor ama araştır diyorum kendime sonra ...bu arada ilk regli olduğun günmü başlıyolar tedaviye ne zaman randevu için aramalıyım mesela ..
EGUNAL bak onu bende sorcaktım unutuvermişim iyiki sordun hadi cevapla cevapla
BRNYNS cım bak merak ediyoruz nasıl ıssırdı :44:
kuzum öldüm gülmekten o kadar şey içinde bunumu merak ettiniz :)))) yahu adam heycandan geliyo yanıma elimi ıssırıp durdu koca bebek tepeninen bebek gibi kolidorda ayak sesi duyunca heycan basıyodu beni almaya geliyolar die ne yapsın :)))
Ya kızlar bu gece çok kötüydü hiç uyuyamadım daladığımdada hep karabasanlar gördüm sabaha kadar bi sağıma bi soluma döndüm durdum psikolojik heralde ayyy bişey olurmu bölemi ii şölemi ii her görzümü açtığımda böle düşünmekten korkunç şeyler gördüm sabaha karşıda uyumuşum biraz ve mezarlık gördüm(( hayırdır inşlhhh....
bu arada midem bulanıyo sırtım belim kasılmaktan çok ağrıyoçok rahatsızım yaaa
bryns transferin hayırlı olsun umarım sana sımsıkı tutunup bırakmazlar seni
yarın benımde opu var
sizdeki gibi heyecan falan yok bende acaba diyorum ben çokmu hissizim
bendemi gariplik var yoksa 4.deneme olmasındanmı kaynaklanıyor çözemedim kendimi
kızlar nasılsınız?
bryns canım dun okudum gecmısı ama cevap yazmaya fırsatım olmadı. sende beegını alıp geldın, nasıl bır duygu? ama karnında oldugunu bılıpte uyumamın keyfı heyecanı baska olsa gerek.ınsallah senden de guzel haberler alıcaz. Rabbım emeklerının karsılıgını pozıtıfle gostersın ınsallah.
maypeker canım sabırsızlıkla test sonucunuı beklıyorum. hadı ılk pozıtıfı sen ver bıze
bryns transferin hayırlı olsun umarım sana sımsıkı tutunup bırakmazlar seni
yarın benımde opu var
sizdeki gibi heyecan falan yok bende acaba diyorum ben çokmu hissizim
bendemi gariplik var yoksa 4.deneme olmasındanmı kaynaklanıyor çözemedim kendimi
brnyns
canımm kaç tane konmuştu sanaaa.... Ben bugün daha iiimmm dün baya morali,m bozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?