kızlar saat 2 gıbı transferım oldu. Bebegımı alıp evımıze geldım.sımdı evde dınlenıyorum. Telefondan ınternete gırıp sıze haber vermek ıstedım. 2 gun dınlenıp normal hayatıma devam edebılırmısım. Dua edın bebegım annesıne tutunsun. Brynscım senı sımdı cok daha ıyı anlıyorum. ayagı kalkarken bıle bısı olacak dıye odum kopuyo, 24 kasım test gunum. Bakalım mevlam ınsallah ol demıstır. Bu arada bebegımın embrıyosunu gosterdıler transfer sırasında. Dr bak ne guzel gorunuyo dedı. Ins buyumeye devam eder. gecmısı okuyamadım ama ılk fırsatta okuyacagım. Opuyorum hepınızı.
çok teşekkür ederimmhiç merak etme normal bişi ben de kullanmıştım zamanında
kızlar saat 2 gıbı transferım oldu. Bebegımı alıp evımıze geldım.sımdı evde dınlenıyorum. Telefondan ınternete gırıp sıze haber vermek ıstedım. 2 gun dınlenıp normal hayatıma devam edebılırmısım. Dua edın bebegım annesıne tutunsun. Brynscım senı sımdı cok daha ıyı anlıyorum. ayagı kalkarken bıle bısı olacak dıye odum kopuyo, 24 kasım test gunum. Bakalım mevlam ınsallah ol demıstır. Bu arada bebegımın embrıyosunu gosterdıler transfer sırasında. Dr bak ne guzel gorunuyo dedı. Ins buyumeye devam eder. gecmısı okuyamadım ama ılk fırsatta okuyacagım. Opuyorum hepınızı.
bende bı kaç gündür girmiyorum bol bol geziyorum çok bunalmıştım evde :) biraz ağlamadan sonra kendime geliyorum yavaş yavaş hoş başka şansımda yok gibi..
evet ben 10.günde yaptırdım çünkü o tarihte de çıkıyor sonuç bugün 12.günüm tekrar yaptırdım hani dr belli olmaz vs demesın diye neyse
bu işten çıkardığım bir sonuç var ki en iyi dr da olsa en iyi merkezde olsa olmayınca olmuyor işte hiçbir kriter olmaması herkesin elini kolunu bağlıyor koskoca prof geçip karşıma neden olmadı die sorma bana diyor :) e ne diyeyim ben saçmalık tabıı nasılsın diye sormaya gitmedim adama ama enteresan bir genişlikle soru sorma dedi yaa ve gerçekten karşımda duranın insan olduğundan şüphe ettim teselli edecek tek bir cümle olmadığı gibi seni sorma diyerek kitliyorlar oldu deyıp çıktım tabii arkamdan tekrar tedavi için gün alabilirsin demeyi unutmadı ama :) yani ne diyeyim bilemedim hastane ve dr adı vermicem ama türkiyenin bu konudaki hesapta 1 numaralı adamı ve 1 numaralı hastanesi...
yani arkadaşlar hangi merkez daha iyi diye bişey yok ,önemli olan dr unuzun insan olması çünkü olmayınca dr dan duyacağınız tek samimi bir cümleye ihtiyaç duyuyorsunuz.
nesmit transferin hayırlı olsun inş. bebeklerin bırakmaz seni
hastaneden 5 gibi aradılar 7 yumurtama mikroenjeksiyon yapılmış 5 tanesi döllenmiş
5 tane olması benım için bir mucize hep 1-2 tane oluyordu
yarın 12 gibi tranferim olucak hayırlısıyla
hayırlın olsun cnım tedavinMerhaba ben bu formu takip etmeye yeni basladim 30 yasindayim cok onemli bi rahatsizligimiz yok esomde bende aslinda oldukca saglikli sayiliriz sadece yumurtlamamayla ilgili bi sikintim oldugunu biliyodum 6 senelik evliyim 4,5 yildir koruadigimiz halde cocuk sahibi olamadik 1 kez asilma denedik ama olmadi 7 kasimda tup bebek tedavisime basladim lucrin lle simdi gonal f diye igne kullaniyorum daha yolun basindayom farkindayim herkes icin hayirlisini diliyorum saygilar
çok çok geçmiş olsun canımmm zor işler bizimkilerAllah yardımcımız olsun.Kızlar umutluyum mutluyum ama ne kadar bu modda gidebilirim bilmiyorum.sizide bilgilendirmek istiyorum .yumurtalarım toplandıktan sonra eve geldim karnım agrıyo ama nasıl bir agrı daha önce içkanama ve acık ameliyat gecirmiştim kistten öle bir agrım vardı ogun sıktım dişimi yapılan işlemdendir dedim ama yok dün karnım şişmeye başladı davul gibi oldum.agrı kaburgalarımın altına doğru yayılmaya başladı hemen hastaneye koştum over hiperstimülasyonu genellikle pkolu genc ve zayıf bayanlarda görülüyomuş yumurtalıkların fazla uyarılmasında kaynaklana karın boşlugunda sıvı toplanması imiş erken tanı cok önemli dediler.catlatma iğnesini vurduktan sonraki gün belirtiler ortaya cıkıyomuş biranda fazla kilo artşı karın şişliği nefes alamama başlıca şikayetler.belirli bi tedavisi yok proteinle beslenme öneriyolar.bugünkü transferim iptal oldu dün gece hastanedeydim.erken teşhis olduğum için sıvı takviyesi yapıldı beslenme listem düzenlendi ek iğneye ve ilaçlara başladım.yarın kontrole gidicem.iki gün içinde düzelmezse tedavim iptal olucak.embriyolarım dondurulcak.allahtan hayırlısı yumurtalarınınz toplandıktan sonra günlük tartılın karın cevrenizi metre ile ölcün benzer şikayetleriniz olursa hemen doktorunuza başvurun.rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin.banada sabır versin dua edin nolur bende bebeğimi laıp geleyim.tek yumurtalıktan 6 yumurtam döllenmişti suan hepsi ii durumdalar allahım birini almayı nasip etsin:26:
hayırlı olsun canım bende sultan sülümandayım :) çokda memnunummmCanım bende umut tüp bebek merkezindeyim doktorum süleyman bende çok memnunum
Bugün tedaviye başladım
Hayırlı olsun canım.. Korkma hayatım bizler tüpçü anneleriz bizde korku olmazzzz...arkadaşlar bizde 9 kasım çarşamba günü tedaviye başladık eşimde sperm hareketsizliği var anadolu sağlık merkezinde doktor ebru hanımda tedavi görüyoruz bu cumartesi günü toplıcaklar inşallahhh çok korkuyorum
merhaba canım geçmişolsun tedavn hayırlı olsun.. kişiye göre değişiyor tedavi canımmerhaba arkadaslar ben asılama bölümünden aranıza transfer oldum.
dün asılamada 11.günümdün ve değerim 1.1 çıktı yani gebelik yok.
doktorum adetimin 2.günü gelip tüp bebeğe baslamamızı söyledi. ki zaten direk tüp demişlerdi ancak bşz sansımızı bşr kez asılamada denemek istemiştik olmadı.
suan adetimi bekliyorum tüp bebek için. tahmini kac günde tedavi ve durum netlesiyor arkadaslar?
hoşbulduk canım.. bende alındım :) aminnnaramıza yeni katılan arkadaşlar bu mesajı üzerlerine alsınlar lütfen...hepiniz HOŞGELDİNİZ....tedavileriniz sağlıklı,sorunsuz ve bebekli olsun İNŞALLAH...yüce rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
hadi hayırlısııııımerhaba,
Tedavim bugün start aldı! Puregon ile başladık. Haydi hayırlısı..
sağol cnım moral oldunnn bende seni takip edicem :))ben 4 kez taze denedim olmadı...donmuşlarlar şans yüksek çünkü aşırı hormon yüklemesi yok,yumurta toplama gibi sancılı bir işlem yok..vücut daha rahat oluyor...bende yumurta çok toplanıyor..bu yüzden rahatsız oluyor rahmim....
aslında bende yinede emin değildim..ama eğer keyfinin dahada yerine gelmesinin istiyorsan aşağıdaki linke gir ve baştan itibaren oku..ben yarıya geldim..okudukça daha bi mutlu oluyorum...donmuş transferiyle nerdeyse yok denecek kadar az negatif çıktı...hemen hemen hepsi gebe kaldı...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler.html
bu arada sanırım aynı zamanlarda tedavide olucaz..durumundan haberdar et..takib edicem seni
hayırlı olsun canımmmmerhaba bende yeni katıldım aranıza bende 2005 te evlendim şuan tüp bebek tedavisi görüyorum henüz iğne aşamasındayım sanıyorum önümüzdeki hafta toplama işlemi yapılacak hepimiz hakkında hayırlısını diliyorum...
hayırlı olsun meleklerin canım .. 3 tane koyuluyormuydu yafff. :) bende isteremmmmm bozma moralini buralarda neler okudum ben keyfini çıkar meleklerinle birlikteliğininmerhaba hanımlar.... dün girdim ama yazamandım....dün 3 tane melekle geldim eve
umarım tutunurlar..emriyolarım istediğimiz kalitede değil. bu yüzden biraz burukluk var.... hayırlısı ama.... şimdi dinleniyorum. benim ağrılarım varr yumurta toplama işleminden kalma ağrılar.... gün geçtikçe azalıyor... annem yanımda. hayırlısı bakalımmmm
merhaba canım hayırlı olsun sonuç pozitif olsun inşallah belirtilere takılma farklı oalbiliyor.merhaba kızlar cuma test günüm. İnşallah o zamana kadar adet olmazsam. Kasıklarım ağrıyor korkuyorum ben. İnşallah bekleyen arkadaşlarım hepimiz hamileyim yazarız buraya. ben moralimi bozmak istemiyorum ama çok umutlu değilim.
hayatım benim 2 denememde kasıkalrım adet olucak gibi ağrıyordu ve pozitif olmuştu.merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir bugün transferimin 8. günü ve karnıma aniden çok şiddetli bir sancı girdi yaklaşık 5 dakika falan sürdü sonra geçti ara ara karnım ve belim ağrıyor böyle olupta hamile olan duydunuzmu hiç inşallah bunlar iyiye işarettir bu 3. denemem diğer 2 sinde böyle olmamıştı
hayırlı olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.kızlar saat 2 gıbı transferım oldu. Bebegımı alıp evımıze geldım.sımdı evde dınlenıyorum. Telefondan ınternete gırıp sıze haber vermek ıstedım. 2 gun dınlenıp normal hayatıma devam edebılırmısım. Dua edın bebegım annesıne tutunsun. Brynscım senı sımdı cok daha ıyı anlıyorum. ayagı kalkarken bıle bısı olacak dıye odum kopuyo, 24 kasım test gunum. Bakalım mevlam ınsallah ol demıstır. Bu arada bebegımın embrıyosunu gosterdıler transfer sırasında. Dr bak ne guzel gorunuyo dedı. Ins buyumeye devam eder. gecmısı okuyamadım ama ılk fırsatta okuyacagım. Opuyorum hepınızı.
ilk birkaç gün almadım ben alsan bile fazla sıcak ve soğuk alma cnım. ılık al birde ayakta alkızlar transferden sonra duş alabiliriz demiii
canım kısmet bazı şeyler haklısın. daha iyi olacağın günler yakın güçlü olmak zorundayız maalesef inşallah en kısa sürede kavuşursun sende meleğinebende bı kaç gündür girmiyorum bol bol geziyorum çok bunalmıştım evde :) biraz ağlamadan sonra kendime geliyorum yavaş yavaş hoş başka şansımda yok gibi..
evet ben 10.günde yaptırdım çünkü o tarihte de çıkıyor sonuç bugün 12.günüm tekrar yaptırdım hani dr belli olmaz vs demesın diye neyse
bu işten çıkardığım bir sonuç var ki en iyi dr da olsa en iyi merkezde olsa olmayınca olmuyor işte hiçbir kriter olmaması herkesin elini kolunu bağlıyor koskoca prof geçip karşıma neden olmadı die sorma bana diyor :) e ne diyeyim ben saçmalık tabıı nasılsın diye sormaya gitmedim adama ama enteresan bir genişlikle soru sorma dedi yaa ve gerçekten karşımda duranın insan olduğundan şüphe ettim teselli edecek tek bir cümle olmadığı gibi seni sorma diyerek kitliyorlar oldu deyıp çıktım tabii arkamdan tekrar tedavi için gün alabilirsin demeyi unutmadı ama :) yani ne diyeyim bilemedim hastane ve dr adı vermicem ama türkiyenin bu konudaki hesapta 1 numaralı adamı ve 1 numaralı hastanesi...
yani arkadaşlar hangi merkez daha iyi diye bişey yok ,önemli olan dr unuzun insan olması çünkü olmayınca dr dan duyacağınız tek samimi bir cümleye ihtiyaç duyuyorsunuz.
kızlarrrrr merhaba birkaç gündür nete giremedim. benim de size güzel haberlerim var:)) pazar günü transferim gerçekleşti.şu an bebişimi içimde hissediyorum. tarif edilemez bir duygu. işyerinden 2 gün izin aldım bol bol yatıyorum eşim de başucumda durmadan beni beslemeye çalışıyo:)) bu dönemde ananasın iyi geldiğini duymuş habire ananas yediriyo:)) yarın iş başı yapacağım.dikkatli olmaya çalışıyorum.haaa bu arada transferden önce embriyomun fotosunu gördüm çok tuhaf oldum. dr blasta gidebileceğimizi söyledi fakat transferini erken yapalım daha iyi olur dedi.ben de laboratuvarda duracağına karnımda dursun dedim:))) test tarihim 25 kasım günler geçmek bilmiyoooo
kızlar bende hafif şişkinlik var bu normaldir heralde artarsa arıcam dr.u
şey sorcam ben tüp bebek sürecinde korunmak mı gerekir
dr.a sormak aklıma gelmemiş hiç.
ben daha büyütme dönemindeyim yumuşlar 7-8 mm flndı bugün.
canlarım yarın erkenden opu da olacam ne zaman aranıza katılırım bilmiyorum o yüzden şimdiden yazıyorum...umarım yarın güzel haberler aldığımız bir gün olur...test yaptıracaklar,opusu olanlar,transferi olanlar vs...ALLAH yardımcımız olsun...
Ama gülüm o dediğin ciddi problemlerde veriliyor galiba..Mesela azosperm gibi..Mesela böyle sorunu olanlarda 2 aşılama gerekliliği de aranmıyor,bu sebeple rapor alan arkadaşlarım olmuştu Z.Kamilde ama başka türlü bilmiyorum.Birde evet verilen kağıtlarda yazmıyor ama, google dan araştırdığında bile bu durumun gerekiliği bütün sayfalarda var.Prim gün sayısı falan da doldurulması isteniyor.. İnşş. alabilirsin gülüm..Ben raporla Umuta 2000 tl ilaçlarada 750 tl verdim,darısı başına tatlım..
nesmit transferin hayırlı olsun inş. bebeklerin bırakmaz seni
hastaneden 5 gibi aradılar 7 yumurtama mikroenjeksiyon yapılmış 5 tanesi döllenmiş
5 tane olması benım için bir mucize hep 1-2 tane oluyordu
yarın 12 gibi tranferim olucak hayırlısıyla
kızlar bende hafif şişkinlik var bu normaldir heralde artarsa arıcam dr.u
şey sorcam ben tüp bebek sürecinde korunmak mı gerekir
dr.a sormak aklıma gelmemiş hiç.
ben daha büyütme dönemindeyim yumuşlar 7-8 mm flndı bugün.
merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım.
bu sürec zorlu bır dönem dilerim hepimiz iyi haberlerle sonlandırırız.
Tedavımı cerrahpaşada başladım ama kararsızım. Aralık sonu dusunuyorum.
evet canım umut tüpçüler epey var burda dahada geliyor sanırım.. Açıkcası ben çok memnun kaldım umarım doğurmadan çıkmam :)
banada tedaviye başlarken ilişki yasak demişlerdi...
ya ne olur biri de bana cevap versin. 3 tane mi konuluyor. mesela sperm varsa yoksa 1 tane mi neye göre belirleniyor.
Brnys gittin mi uzak diyarlara? Attin mi kendini uzaklara?:26: Yolculuk bu aksamdi di mi?
allahın herkezin gönlüne göre versin ben bahceci yaptırıyorum 2010 arağında yaptırdım sonuc güzel cikti ama kap atişini duyamadık kurtaj oldum 4 tanede emriyonum var allahın izniyle doktorum süper ve cok iyi ben biraz pinpirikliyim kimden ne duysam hemen kagıda yazıyorum ve doktoruma soruyorum bune bana yapcanmı acıklıyor erbil bey doktorum degil akraba gibi olduk ve cok yardımcı oluyor işallah kasım sonunda transferim gercekleşicek herkeze kolay gelsin
Brnyscim listemizin guncellenmesi gerek ... Biliyorsun hlycigimizi rahatsiz etmiyoruz , mercimeginden oturu.
Sen sanki cozmustun bu meseleyi ? Bir ara el ativersen, yine bir suru transferimiz var, yeni katilan arkadaslarimiz var. Takip etmekte zorlaniyorum . Excel tutcam valla bilgisayarda yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?