2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayirlisi olsun nesrincim . Umuyorum 12 gun sonra guzel haberi alirsin .

kızlarrrrr merhaba birkaç gündür nete giremedim. benim de size güzel haberlerim var:)) pazar günü transferim gerçekleşti.şu an bebişimi içimde hissediyorum. tarif edilemez bir duygu. işyerinden 2 gün izin aldım bol bol yatıyorum eşim de başucumda durmadan beni beslemeye çalışıyo:)) bu dönemde ananasın iyi geldiğini duymuş habire ananas yediriyo:)) yarın iş başı yapacağım.dikkatli olmaya çalışıyorum.haaa bu arada transferden önce embriyomun fotosunu gördüm çok tuhaf oldum. dr blasta gidebileceğimizi söyledi fakat transferini erken yapalım daha iyi olur dedi.ben de laboratuvarda duracağına karnımda dursun dedim:))) test tarihim 25 kasım günler geçmek bilmiyoooo

kızlar selam.
elimde 1 kutu crinojel mevcut. isteyen arkadaşlara kargoyla gönderebilirim.

hiç merak etme normal bişi ben de kullanmıştım zamanında
çok teşekkür ederimm

hadi hakkında hayırlısı olsunn,benimde cmt.yapıldı transferim o günden beri bebeğimle dinleniyoruz babamızda izin aldı perş.ye kadar o bakıyor bizee..yani perş.saltanatım sona eriyor...inşşallah pozitifi görürüz..

amannnnn hangi dr. yanını yapmıyorki ben artık dr.ların saçma sapan tavırlarını kaale almıyorumm...ama açıkcası merak ettim dr.un kimdi??
eğer merkezinden bir kere soğursan isterlerse dünyanın en iyi yeri olsun sen inanmayınca olmuyor o yüzden bence merkezini değiştir derim ben..gez,toz eğlen ve sonra yeni bir tedavi için plan yap cnmm...

cnm hadi inşallah herşey yolunda giderde bebişini alır gelirsin yarın..

Kızlar merhaba.. Sadece 1 gün girmedimmm sayfaları okukren şaşı oldummmm..... Nasılsınız bakalım.. Yakaladıklarıma cevap yazıyorum yakalayamadıklarım kusura bakmayın lütfen hepinizi öpüyorum. Tüm arkadaşlara öpücükler
elize,su1838 bende Umuttayım...Tedavilerimiz hayırlısıyla sonuçlanır inşşş.Ben Ulun Bey e gidiyorum,ilaçlarımı falan aldım,adet olmayı bekliyorum şimdi..[/QUOTE]
hayırlı olsun canım ben süleyman bey deyim.
hayırlın olsun cnım tedavin
çok çok geçmiş olsun canımmm zor işler bizimkilerAllah yardımcımız olsun.

Canım bende umut tüp bebek merkezindeyim doktorum süleyman bende çok memnunum
Bugün tedaviye başladım
hayırlı olsun canım bende sultan sülümandayım :) çokda memnunummm

Hayırlı olsun canım.. Korkma hayatım bizler tüpçü anneleriz bizde korku olmazzzz...

merhaba canım geçmişolsun tedavn hayırlı olsun.. kişiye göre değişiyor tedavi canım
hoşbulduk canım.. bende alındım :) aminnn

merhaba,
Tedavim bugün start aldı! Puregon ile başladık. Haydi hayırlısı..
hadi hayırlısııııı
sağol cnım moral oldunnn bende seni takip edicem :))
hayırlı olsun canımmm
hayırlı olsun meleklerin canım .. 3 tane koyuluyormuydu yafff. :) bende isteremmmmm bozma moralini buralarda neler okudum ben keyfini çıkar meleklerinle birlikteliğinin
merhaba canım hayırlı olsun sonuç pozitif olsun inşallah belirtilere takılma farklı oalbiliyor.
hayatım benim 2 denememde kasıkalrım adet olucak gibi ağrıyordu ve pozitif olmuştu.
hayırlı olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar transferden sonra duş alabiliriz demiii
ilk birkaç gün almadım ben alsan bile fazla sıcak ve soğuk alma cnım. ılık al birde ayakta al
canım kısmet bazı şeyler haklısın. daha iyi olacağın günler yakın güçlü olmak zorundayız maalesef inşallah en kısa sürede kavuşursun sende meleğine

hayırlı haberleini bekliyoruzz canım tadını çıkar

evet canım umut tüpçüler epey var burda dahada geliyor sanırım.. Açıkcası ben çok memnun kaldım umarım doğurmadan çıkmam :)

kızlar bende hafif şişkinlik var bu normaldir heralde artarsa arıcam dr.u
şey sorcam ben tüp bebek sürecinde korunmak mı gerekir
dr.a sormak aklıma gelmemiş hiç.
ben daha büyütme dönemindeyim yumuşlar 7-8 mm flndı bugün.

canlarım yarın erkenden opu da olacam ne zaman aranıza katılırım bilmiyorum o yüzden şimdiden yazıyorum...umarım yarın güzel haberler aldığımız bir gün olur...test yaptıracaklar,opusu olanlar,transferi olanlar vs...ALLAH yardımcımız olsun...

vallabenim bu 3.denemem hepsinde de yumurta büyütme aşamalarında korunduk tedaviyi etkilemesin diye transferden sonra da bize bir kağıt veriyorlar bilgilendirme kağıdı orda da gebelik belli olana kadar ilişki yasak yazıyordu zaten biz korkudan öyle bişey yapmayız bu arada hastanede transfer günü bir hemşire anlattı Almanya dan gelen bir çifte 3 tane embriyo transfer etmişler bu çift transferden sonra ilişkiye girmiş bir öğrenmişlerki 4 tane bebek var karnında 2 tanesini iğneyle öldürmüşler ne acı onların günahına girmişler

canım Allah kolaylık versin sana şimdiden

kızlar en iyi örnek benim herhalde...ben 1,5 yıllık evliyken tüp bebek raporu çıkarttım..(şuanki son yasaya göre)...herşey netse eğer 3 yıla bakmıyorlar...gerçi keşke çıkartmasaydım ayrı mesele..kırk takla attım çıkartcam diye...raporsuzdan daha pahalıya mal olmuştu ilk denemem...

canım transferin hayırlı olur inşallah..ne güzel herşey yolunda gitmiş..sonuda güzel olur inşallahhh

banada tedaviye başlarken ilişki yasak demişlerdi...

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım.
bu sürec zorlu bır dönem dilerim hepimiz iyi haberlerle sonlandırırız.
Tedavımı cerrahpaşada başladım ama kararsızım. Aralık sonu dusunuyorum.

allahın herkezin gönlüne göre versin ben bahceci yaptırıyorum 2010 arağında yaptırdım sonuc güzel cikti ama kap atişini duyamadık kurtaj oldum 4 tanede emriyonum var allahın izniyle doktorum süper ve cok iyi ben biraz pinpirikliyim kimden ne duysam hemen kagıda yazıyorum ve doktoruma soruyorum bune bana yapcanmı acıklıyor erbil bey doktorum degil akraba gibi olduk ve cok yardımcı oluyor işallah kasım sonunda transferim gercekleşicek herkeze kolay gelsin

evet canım umut tüpçüler epey var burda dahada geliyor sanırım.. Açıkcası ben çok memnun kaldım umarım doğurmadan çıkmam :)

Elizecim bir sey sorcam ..bir suru mesaja ayni anda cevap nasil veriliyorHayretle bakiyorum , ben yapamiyorum . Hani ondan alinti cevap, sonra baskasindan alinti cevap ama hepsi ayni mesajda oluyor. Yardim lutfennnn

banada tedaviye başlarken ilişki yasak demişlerdi...

Mattikacim,

Siskinlik normal. Stres yapacak bir sey yok. Gaz da olur. Belin de yaglanir. Agrin da okur. Hatta ben yumurtalarin artik catlamaya yakin oldugu zamanda kucuk tuvaletimi yaparken karnimi tutuyorum , agri oluyor cunku. Sanki 2 kilo vargibi karnimda hepsi normal.sen simdi ohs yi getiriyorsun aklina ben seni biliyorum ...kendimden biliyorumAma okuduk ya ohs yumurta toplamadan sonra olmustu cocuksuzumda... Herhalde o donem olursa olur. Bu donemlerde kafaya takcak bir sey yok .

Brnyscim listemizin guncellenmesi gerek ... Biliyorsun hlycigimizi rahatsiz etmiyoruz , mercimeginden oturu.
Sen sanki cozmustun bu meseleyi ? Bir ara el ativersen, yine bir suru transferimiz var, yeni katilan arkadaslarimiz var. Takip etmekte zorlaniyorum . Excel tutcam valla bilgisayarda yakinda

ya ne olur biri de bana cevap versin. 3 tane mi konuluyor. mesela sperm varsa yoksa 1 tane mi neye göre belirleniyor.

Brnys gittin mi uzak diyarlara? Attin mi kendini uzaklara?:26: Yolculuk bu aksamdi di mi?

Evet CNN su anda bolu dayım telden girdim burada kardesimin minik kızı var yarın sabah kahvaltı gunü varmış bende onla ilgilenicem akrabalar arkadaslar gün geçiririm mutluyum yani kocamda sabah giddicek yarın kuaföre falanda gidicemm Mineadem bende bahcecidenim :) transferimin 4.gunü
30pembe yasa ve soruna göre embriyo koyuluyor birrazda Dr insiyatifine kalmış bana tek koyuldu yasım 32 ama koyarken diledi normalde 2 koyabilirsin yasına göre ama 2 cocuk var bide bünye zayıf kaldiramiycagi icin tek koycaz dedi

Mavişim el aticam ben yarinn aksam bakarım anca şimdi tele olmaz öptüm seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…