2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uff ne ki ..iğneler yuzunden ben oturamıyodum..1 denememde 3 ay kadar yedım onları.. ama iğne daha ıyı duydum bende ıgneyı sorucam...
sen umut tamısın fulyadamı canım..

canımmm inan üzüldüm.. kısmet değilmiş canımm.. sakın uzme kendını...

melikecim beni listeden tamamen çıkarın diycektim ii yapmışsın sağol
bende güç falan kalmadı arkadaşlar hem rahatsızlıkla uğraşıyorum hem bebeğime üzülüyorum bunca emek bunca istekten sonra bunların olması çok üzdü yıprattı beni (

egunal cnmm evet yola beraber çıktık ama hly çok şükür Allah kalbine göre verdi inşlh seninde öle olucak ama herşeyin hayırlısı arkadaşım bak bana tam bi şanssızlık yaşıyorum ne yapalım artık ama içimdeki umut senin hamile kalışın yönünde inşlh ölesindir ve güzel bi hamilelik geçirceksin yine burada olucam yazılarınızı merakla okuycam yine beraberiz yani ne kadar sanal ortamda olsa hepinizi çok seviyorum...

ben fulyadayım. orda başladım ama umut yakın olduğu için tahlil için gittim ilk kez oraya. benim bu 2. denemem. yumurta rezervim yaşıma göre çok çok az ve çikolata kistim var. bi de pıhtılaşmaya yatkınlık. yok yok yanii..:)ilk denemem de yüksek doz iğneye rağmen 2 tanecik embriyo oldu.transfer için hazırlıklara başladık o iğneden bir gün ben de yedim 1 hafta açısı geçmemişti. ama toplamanın ertesi günü 2 embriyonunda döllenmediğini söylediler ve mahvoldum( 4 ay sonra geçen ay ikinci denemeye başladık doz arttırıldı 4 yumurta oldu bu kez. ama 4'den 2'si olgun çıktı biri döllenip bölündü. ama şanssızlık devam etti bu kez de progesteronum yüksek çıktı ve 1 tane orta kaliteyi dondurdular ve hemen bu ay transfer için başladık.durumum hiç iç açıcı değil yanii...

canım bende daha once yaşadım bılıyorum...hemen sıldım senı..
toparlanırsın canım inşallah bır an once.. yaşadıklarımız zor ..bitek bız bılırız.. Allah daha beterınden korusun..

Arkadaşlar bugün test sonucumu aldım, 12.95 çıktı,sevinsen mi sevinmesem mi bilemedim,pazartesi tekrarlayacağız testi...Lütfen böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Transferden sonra 12.gün , değer pozitif ama düşük, hemen sevinmek için erken pzt.tekrarlayın diyorlar.Off ya

canım 12.gün için düşük bi değer ama kesin bişey demek için bir dahaki test sonucunu beklemek gerekiyor.biliyorum hemen net bişey duymak istiyorsun ama değeri yüksek çıkan arkadaşlar içinde ikinci testten sonra net konuşuluyor...değerin düşük olasından çok ikinci testte katlanması...malesef biraz daha beklemen gerekecek...

doktorum aradı ..sabah kan almışlardı bı deger dedi unuttum yuksek çıkmış benım tedavı ıptal..
adetlıyken gel dedi...
moralım bozuldu...

bizde seni çok seviyoruz canım...inşallah bu kötü günleri bir an önce atlacaksın...ALLAHIM sağlık ve sabır versin...

doktorum aradı ..sabah kan almışlardı bı deger dedi unuttum yuksek çıkmış benım tedavı ıptal..
adetlıyken gel dedi...
moralım bozuldu...

brnyns a üzülürken üzerine senden kötü haber geldi...ne oluyo böyle yaaa...içim daraldı...canım genelde e2 yani östrojen hormonu yüksek çıkınca tedaviyi iptal ediyorlar senin ki hangisi bilmiyorum ama sanırım e2 dir...

adetlıyken gel dedi...
moralım bozuldu...

hangi tahliller yapılmıştı? progesteronun yüksek çıkması iyi değil ama üzülcek bi şey bana da oldu bir ay sonra düştü kendiliğinden.

Haklısin dualarla beklemekten başka care yok , bebeğim içimdeyse savaşmasi için dua edeceğim

bak şu an stres yaptığın anda her şey altüst olacak. lütfwn sakin ol. stresle zaten hiç bir şey değişmiyor. ananas iyi geliyor diyorlar ye istersen zararı olcağını sanmıyorum.

Haklisin dua edip sabretmekten başka birşey gelmiyor şimdilik elden, inşallah bebeğim içimdedir ve tutunmak için savaşıyordur

walla eşimdeydı tel ..oda fazla anlamamış.. ilaçları kessın..demiş dr um..
olsun geç ..kıslet bundada vardır bı hayır dıyorum..
konuşmadım dr umla ben ..adetlıyken gelın dedine gore bu ay bitti benım için..

hangi tahliller yapılmıştı? progesteronun yüksek çıkması iyi değil ama üzülcek bi şey bana da oldu bir ay sonra düştü kendiliğinden.

canım eşimdeydı tel tam sormamış..
bı deger hormon degerı 2 olması gerekırken 4,2 çıkmış..
ilaçları kessın adet olunca gelın demiş..
bende arıcam şimdi sorucam..

Melike ve betty,

Ben de izmirde dondurulmus tedavisi olmustum.
Her gun progestron igne olmustum. Sordugumda da dondurulmus oldugu icin yumurta buyutucu igneler kullanmiyoruz ya o yuzden vucutta progesteron eksik oluyor tamamlamak icin yapiyoruz tarzinda birseyler demisti dr.en sikici kismi her gun igne olmakti ve transferden cok once baslamisti benim igneler.
Taze transferlerde de gun asiri yine popodan igne oluyordum . Ama goruyorum ki taze transferinden sonra burada pek igne olmuyor insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…