Transferden sonra 12.gün , değer pozitif ama düşük, hemen sevinmek için erken pzt.tekrarlayın diyorlar.Off ya
5. günse çok iyi. o zamana kadar gitmiş olması kaliteli olduğunu gösterir.çok sevindim canım.lab. için bana da öyle dediler.%95 miş dondurma başarısı.adetin 14. günene denk geliyo ama bunun sebebi senin 5. gün embriyon benimse 2. gün embriyomun olması.iğneden başka monodoks, coraspin, predol verdi veeee muhteşem bantlara devam:)hiç sevmedim onları yaaa!!sürekli varlıklarını hissetmek sinir etti beni:))
uff ne ki ..iğneler yuzunden ben oturamıyodum..1 denememde 3 ay kadar yedım onları.. ama iğne daha ıyı duydum bende ıgneyı sorucam...
sen umut tamısın fulyadamı canım..
canımmm inan üzüldüm.. kısmet değilmiş canımm.. sakın uzme kendını...
Oh bak gordun mu lalecim . Bosuna uzdun kendini . Hadi gozun aydin .canim ben sana bir kac sey sormustum ama sanirim gormedin . Opuna kim girdi ve sen mi sectin demistim?
canim brnyns... Hersey allahtan diyecegiz, tevekkel olacagiz. Yapacak baska bir sey yok.
Olan oldu . Artik olanla en iyi sekilde bas etme zamani .
Guclusun . Guclu olacaksin tatlim .
mahvettin beni...sesin çıkmayınca bişeylerin olumsuz gittiği belliydi ama iyi düşünmeye çalışıyordum yinede...en başından sen ben hl7 beraber başladık bu uzun ve yorucu sürece...sonra diğer arkadaşlar katıldı aramıza...herşeyimizi her anımızı iyi kötü paylaştık...şimdi bu kötü günleride beraber atlatacaz...lütfen kendine iyi bak bir an önce toparlanmaya çalış...
melikecim beni listeden tamamen çıkarın diycektim ii yapmışsın sağol
bende güç falan kalmadı arkadaşlar hem rahatsızlıkla uğraşıyorum hem bebeğime üzülüyorum bunca emek bunca istekten sonra bunların olması çok üzdü yıprattı beni(
egunal cnmm evet yola beraber çıktık ama hly çok şükür Allah kalbine göre verdi inşlh seninde öle olucak ama herşeyin hayırlısı arkadaşım bak bana tam bi şanssızlık yaşıyorum ne yapalım artık ama içimdeki umut senin hamile kalışın yönünde inşlh ölesindir ve güzel bi hamilelik geçirceksin yine burada olucam yazılarınızı merakla okuycam yine beraberiz yani ne kadar sanal ortamda olsa hepinizi çok seviyorum...
Arkadaşlar bugün test sonucumu aldım, 12.95 çıktı,sevinsen mi sevinmesem mi bilemedim,pazartesi tekrarlayacağız testi...Lütfen böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Transferden sonra 12.gün , değer pozitif ama düşük, hemen sevinmek için erken pzt.tekrarlayın diyorlar.Off ya
egunal cnmm evet yola beraber çıktık ama hly çok şükür Allah kalbine göre verdi inşlh seninde öle olucak ama herşeyin hayırlısı arkadaşım bak bana tam bi şanssızlık yaşıyorum ne yapalım artık ama içimdeki umut senin hamile kalışın yönünde inşlh ölesindir ve güzel bi hamilelik geçirceksin yine burada olucam yazılarınızı merakla okuycam yine beraberiz yani ne kadar sanal ortamda olsa hepinizi çok seviyorum...
doktorum aradı ..sabah kan almışlardı bı deger dedi unuttum yuksek çıkmış benım tedavı ıptal..
adetlıyken gel dedi...
moralım bozuldu...
doktorum aradı ..sabah kan almışlardı bı deger dedi unuttum yuksek çıkmış benım tedavı ıptal..
adetlıyken gel dedi...
moralım bozuldu...
Kizlar bir once yazdigim mesajin ilki laleye 2. Si de brnyns icin . Alintilari yanlis yapmisim .
ama değerin kaç çıkarsa çıksın ilk kan tahlilinde sevinmek için erken diyorlar diğer tahlilde katlayıp katlamamsı önemli...
Haklısin dualarla beklemekten başka care yok , bebeğim içimdeyse savaşmasi için dua edeceğim
canım 12.gün için düşük bi değer ama kesin bişey demek için bir dahaki test sonucunu beklemek gerekiyor.biliyorum hemen net bişey duymak istiyorsun ama değeri yüksek çıkan arkadaşlar içinde ikinci testten sonra net konuşuluyor...değerin düşük olasından çok ikinci testte katlanması...malesef biraz daha beklemen gerekecek...
brnyns a üzülürken üzerine senden kötü haber geldi...ne oluyo böyle yaaa...içim daraldı...canım genelde e2 yani östrojen hormonu yüksek çıkınca tedaviyi iptal ediyorlar senin ki hangisi bilmiyorum ama sanırım e2 dir...
hangi tahliller yapılmıştı? progesteronun yüksek çıkması iyi değil ama üzülcek bi şey bana da oldu bir ay sonra düştü kendiliğinden.
adetlıyken gel dedi...
moralım bozuldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?