2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben iğne oluyorum hergün progestan iğnesi

Yapma ya... Ben de umutlanmistim burada olmayan bir cok kisiyi gordugumde.
En sevmedigim yani tedavinin bu igneler.
Ama olmayan da var cok sanirim .
Senin tedavin neredeydi canim gecmise donmek cok zor simdi bulmak icin .

Melıkecım üzüldüm canım. Hayırlısını diliyoruz Allahımdan. Hayırlısıyla hayırlı evaltlar nasip eylesin

kızlar yumurta toplama günü 1.gün mü sayılıyo
benim perşembe toplandı
şimdi bugün 3.gün mü yoksa 2.gün mü embriyolar için?

Bacılaaaaaaaarr..bende bi umut UMUTTAYDIM sabahtan..Tedavi ippppppppptaaaaaaalllllll.Dr yumurtalıkların zırh gibi duruyorlar hiç büyümemiş yumoşlar dedi...Adet olmadan gidicem yumurtlama var mı diye bakıcak..Bir dahaki adete kaldııı heveslerimmm...Amh istedi tabiikiiiiii..Bende kötü çıkacağını biliyorum zaten napıyim gene bakıcaz tedavime dedimmmmm..Biraz ağladım,sonra kendimi dışarı attım alışverişeeeeeeeeee..

Brnyns çokkk üzüldüm arkadaşım inannnn.Ne diyelimmm hayırlısı her şeyinnnnnn..

Melikeeee tedavin benim gibi iptal olmuş napalım bizde aralığı beklicez artıkkkk..Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizdennn..

Listeyi düzenlersen benide aralık adeti yazarsan sevinirimmm..Tabii ocağa da kalabilir bilmiyorum her şey muammaaaa..

Lalecim bak döllenmiş yumoşların,senden hayırlı haber duymaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamaaammmm..Çünkü başıma gelicekleri yaşıyorsunn sennn..Dualarım seninle..

kızlar yumurta toplama günü 1.gün mü sayılıyo
benim perşembe toplandı
şimdi bugün 3.gün mü yoksa 2.gün mü embriyolar için?

Canım yumurtalar toplandığı gün eşinden de zaten sperm almış olmalılardır..Mutlaka o gün döllenmeye sokuyorlar diye biliyorum..Yani 3.. gündür benceee..

arkadaşlar listeye beni de eklermisiniz aralık ayında tüp bebeğe başlayacağım.adet olmayı bekliyorum.şuan vitaminler kullanıyorum.

Canım yumurtalar toplandığı gün eşinden de zaten sperm almış olmalılardır..Mutlaka o gün döllenmeye sokuyorlar diye biliyorum..Yani 3.. gündür benceee..

sanırım gün demek için 24 saat geçmesi gerekiyo
perşembe akşama doğru döllenmiş
dün akşam üstü aradılar.
neyse ben arayıp sorayım en iyisi

güzel haberlerini çok bekledim bugün gerçekten çok umutluydum neyse arkadaşım inşallah bi daha ki ay sorunsuz başlarsın tedavine...

canım kaçta ordaydın...tuhh yaa bıdahakıne gıtmeden haberleşelımm

ben kendim yapıcam mecburen yapamazsam komşuma yaptırırım eşimin iş saatleri iğne saatlerine uymaz büyük ihtimal.aslında komşumun da haberi yok tedavi gördüğümüzden bilmelerini istemediğim için büyük ihtimal ben yapıcam (( çok zor olmalı ben kan verirken bile başka yere bakarak kan veriom iğneyi nasıl sokıcam bilmiyorum baka baka (( korkuyorum

canım toplanma gününü saymıyolar benim geçen hafta cumartesi toplandı perşempe tranferim oldu doktoru aramıştım cumartesiyi saymıyolar

BRNYNS canım çok üzüldm yaa...zor bir durum,inşallah çabuk atlatırsın...rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin...

arkadaşlar 3.tüp bebek tedavisinin 6.günü yapılan e2 değeri 500 çıktı sizce normalmi?bigisi olanlar lütfen cevaplasın 6.günde cetrodite ye başlayacaz daha erken değilmi bilenler...?

merhaba

benimde 12 sinde yumurtam toplanmış 17 sinde transfer yapıldı. tek yumurta transfer edildi. neyse daha önce de anlatmıştım ama üzerinden sayfalar geçti. normalde bana doktorum 27 sinde tahlil yaptır demişti pazar diye bugün yaptırdım 216 çıktı. valla erken mi sevinmek için bilemedim. transfer yapıldı aynı gün grip oldum hapşır aksır tıksır çok üzülüp kızmıştım kendime. sağolsun burda arkadaşlar bana bu takıntımın yersiz olduğundan bahsetmişlerdi. umarım hepimizin gönlü istediği hayırlı ve sağlıklı bebişe kavuşur. kese gözükmeden sevinmek erken sanırım. şu anda da adet olacakmışım gibi ateşim yüksek kasık ağrım var. hayırlısı allahtan hepinize segiler iyi ki varsınız. bu süreçte burada yazılanları okumak bile beni çok yönlendirdi. resmen sol tarafımı hiç upuzun kullanamadım hep çekilme vardı. takılırdım ama burda yazılanlara bakınca aslında ne kadar iyi bir şey olduğunu gördüm. daha neler neler. neyse bi ölçüm daha yapayımda ne kadar yükseliyo ona göre biraz daha fazla sevinicem. çooook teşekkür ederim bana cevap veren yada bilgileriyle yön veren herkese sevgiler......

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr iyki varsınız insan içini döküp rahatlıyo bi derdi ancak çeken anlar perşembe doktora gittim doktor yumurtaların pek büyümedi dedi e2de düşük sonra bi şans verelim dedi cumartesi tekrar bakalım çok korktum iptal edilir diye bugün baktı başlamışlar büyümeye şükür pazartesi tekrar bakcaz dedi inşallah herşey yolunda gider kovuşuruz bebişlerimize

merhaba

benimde 12 sinde yumurtam toplanmış 17 sinde transfer yapıldı. tek yumurta transfer edildi. neyse daha önce de anlatmıştım ama üzerinden sayfalar geçti. normalde bana doktorum 27 sinde tahlil yaptır demişti pazar diye bugün yaptırdım 216 çıktı. valla erken mi sevinmek için bilemedim. transfer yapıldı aynı gün grip oldum hapşır aksır tıksır çok üzülüp kızmıştım kendime. sağolsun burda arkadaşlar bana bu takıntımın yersiz olduğundan bahsetmişlerdi. umarım hepimizin gönlü istediği hayırlı ve sağlıklı bebişe kavuşur. kese gözükmeden sevinmek erken sanırım. şu anda da adet olacakmışım gibi ateşim yüksek kasık ağrım var. hayırlısı allahtan hepinize segiler iyi ki varsınız. bu süreçte burada yazılanları okumak bile beni çok yönlendirdi. resmen sol tarafımı hiç upuzun kullanamadım hep çekilme vardı. takılırdım ama burda yazılanlara bakınca aslında ne kadar iyi bir şey olduğunu gördüm. daha neler neler. neyse bi ölçüm daha yapayımda ne kadar yükseliyo ona göre biraz daha fazla sevinicem. çooook teşekkür ederim bana cevap veren yada bilgileriyle yön veren herkese sevgiler......

tebrikkkkklerrrrrrrrrrrr darısı başımıza inşallah Allah bu yolda hepimize yardım etsin

bryns canım çok üzüldüm hayırlısı bu demekki beşka bişey diyemiyorum ..........inşallah . tez zamanda toplanırsın canım......tedavisi iptal olan arkadaşlar inşallah inşallah öbür ay pozitif sonuç alırsınız

teşakkür ederim inşalah allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. o kadar zor bir süreç ki hepsi güzel sonuçlanır umarım. AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…