2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bol şans her şey yolunda gitsin dilerim.

kızlar ben de kasım adetimle tüpe başlıcatım çarşamba günü olması gereken adetim bi türlü olmuyor kan verdim bi heves değer içermeyen kan testiymiş kanda gebelik var ya da yok diyomuş tıp merkezinde yaptırdım yok çıktı hiç belirtim yok başıma ilk kez böyle bişi geliyo stres oldum galiba offf

bende kendıme yapamıyorum ve dedıgın gıbı kan verırken bıle bakamıyorum ama bu ıgne daha kucuk daha az can yakıyor bende konu komsuya soylemedım kardes akraba yakın bırı yok mu yardım etcek?

Bana iğne yerine günde 6 tane progesteron hormonu içeren fitil verdiler. birde sabah aksam östrojen hormonu tableti alıyorum

tebrikler canım...rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...değerin çok güzel...benim transferimde 19 unda yapıldı...az kaldı öğrenmeme...

MAŞALLAHHHH yumoşlarına ...hep böyle güzel ve yolunda gitsin herşey inşallahhhh....

ya bişey sorcam benim iğnede 2.günüm bugün çarşamba günü gidicem doktora yumurta mı toplıyacak? bide e2 798 bu degerler ne anlama gelıyor ben hıc bılmıyorum

yumurtalar belli bir büyüklüğe gelince kan testi yapıyor. Kan testi sonucu ve yumurta büyüklüğüne bakıp çatlaTMA İĞNESİ VERİYOR. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra topluyor bildiğim kadarıyla. E2 sonucu yumurtaların boş mu yoksa dolu mu oldugu hakkında fikir veriyor sanırsam.

arkadaşlar 3.tüp bebek tedavisinin 6.günü yapılan e2 değeri 500 çıktı sizce normalmi?bigisi olanlar lütfen cevaplasın 6.günde cetrodite ye başlayacaz daha erken değilmi bilenler...?

BRNYNS canım çok üzüldm yaa...zor bir durum,inşallah çabuk atlatırsın...rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin...

brnyns e ne oldu yoksa bebeğinimi kaybetti?

arkadaşlar tşk ederim ama üzlmeyin ne yapalım benim için hayırlısı bölemiş diorum artık sizlerden çok umutluyum güzel haberlerinizi verinki hepimiz mutlu olalım

cansunida evet cnm malesef bebeğimi kaybediyorum talihsizlik işte

egunal cnm arkadaşım çok az kaldı sabır biraz daha ben senden çok heycanlıyım sayfayı her açmamda birini hamile olduğunu öğrenince çok mutlu oluyorum inanın sırf sayfayı açıp hamile olanları görebilmek için heycanla açıyorum arkasından yüzüm gülüyo

melikeecim hakkında hayırlısı olsun hem sonuçta zaman uzamış oldu bişey kaybetmedin öle düşün nasılsa dondurmuşlardır bir dahaki aya kalsın önemli değil üzülme

tedavisi ertelenen arkadaşlar üzülmeyin bence daha ii çünki düşünsenize o kadar iğne yiyoruz ve hormon yükleniyoruz dondurulmuşlarla yapılınca daha sağlıklı oluruz vücut hormonların bir çoğunu atmış olur ve daha doğal hale geldiğinde daha sağlıklı tutunurlar die düşünüyorum nacizane fikrim....

drdn cnm e2 testinde herkesin değeri farklı bildiğim kadarıyla şuna göre belirleniyo yumurtalarımızın adetine göre her biri ortalama bir yumurtaya 200 değer veriliyo ve buna göre eğer 10 tane yumurtamız oluşmuşsa buna 200 x 10 yapılıyo = 2000 bunun üzeri fazla çıkarsa transfer iptal dr. bana buna benzer bişey anlatmıştı sorduğumda

hmmm saol bılgı ıcın

cnm yumurta başına ortalama 200 veriyolar yumurta toplamada eğer bu değerin üzerine çıkarsa yüksek deniliyo ve iptal ediliyomuş senin yumurta adedin kaç ona göre hesapla

anladım bakalım carsamba gidicem ayrıca gecmıs olsun aslında ne denir bu durumda bılmıyorum umarım allah en kısa zamanda güldürür yüzünü

benim doktorumda yumurta başına 200 demişti.
umarım öyledir.
brnyns allahım en iyisini en güzelini en hayırlısını bilir.
herşey allahtan. umarım allahım yüzünü güldürür.

transfer olan arkadaşlar test günü gelmeden regl olan varmı?
ben hala olmadım.kullandığımız ilaçlardan mı acaba?

çoook teşekkür ederim inşallah hepimiz için çok güzel sonuçlar olur. bizim sebepsiz bi durumdu umarım sonuda güzel olur.

anladım bakalım carsamba gidicem ayrıca gecmıs olsun aslında ne denir bu durumda bılmıyorum umarım allah en kısa zamanda güldürür yüzünü

çoook teşekkür ederim inşallah hepimiz için çok güzel sonuçlar olur. bizim sebepsiz bi durumdu umarım sonuda güzel olur.

drdn cnm değerin çok ii görünüyo inşlh daha ii olur kat ve kat artar tbrklr
tşk ederim arkadaşlar Evet kısmet bölemiş Allah böle istemiş yapacak başka şey yok sizler kendinize hepinizin müjdelerini dört gözle bekliyorummm

canım çok geçmiş olsun üzme kendini allahım inşallah gönlüne göre versin senin hepimizin

canımmmm egunalımmmmmm sağol bitanem,bende siteye girdim haber vermek için gözlerim hep seni aradı valla..Ben seni özlüyorum galiba yaaaaaaaaaaaaaaa..Senin için geri sayıyorum bende dua ediyorum,umutlanıyorum bitanem..Az kaldı,mercimeğimize kardeşler gelicek biliyorumm..

Melikeeeeeciimm sabah 9:30 10:30 arası oradaydımmmmmm.Vallaaaa yaaa kesin karşırdık...Öpüyorum çok Aralık bize şans getirir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…