kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr iyki varsınız insan içini döküp rahatlıyo bi derdi ancak çeken anlar perşembe doktora gittim doktor yumurtaların pek büyümedi dedi e2de düşük sonra bi şans verelim dedi cumartesi tekrar bakalım çok korktum iptal edilir diye bugün baktı başlamışlar büyümeye şükür pazartesi tekrar bakcaz dedi inşallah herşey yolunda gider kovuşuruz bebişlerimize
BRNYNS canım çok üzüldm yaa...zor bir durum,inşallah çabuk atlatırsın...rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin...
ben kendim yapıcam mecburen yapamazsam komşuma yaptırırım eşimin iş saatleri iğne saatlerine uymaz büyük ihtimal.aslında komşumun da haberi yok tedavi gördüğümüzden bilmelerini istemediğim için büyük ihtimal ben yapıcam(( çok zor olmalı ben kan verirken bile başka yere bakarak kan veriom iğneyi nasıl sokıcam bilmiyorum baka baka (( korkuyorum
arkadaşlar 3.tüp bebek tedavisinin 6.günü yapılan e2 değeri 500 çıktı sizce normalmi?bigisi olanlar lütfen cevaplasın 6.günde cetrodite ye başlayacaz daha erken değilmi bilenler...?
Melike ve betty,
Ben de izmirde dondurulmus tedavisi olmustum.
Her gun progestron igne olmustum. Sordugumda da dondurulmus oldugu icin yumurta buyutucu igneler kullanmiyoruz ya o yuzden vucutta progesteron eksik oluyor tamamlamak icin yapiyoruz tarzinda birseyler demisti dr.en sikici kismi her gun igne olmakti ve transferden cok once baslamisti benim igneler.
Taze transferlerde de gun asiri yine popodan igne oluyordum . Ama goruyorum ki taze transferinden sonra burada pek igne olmuyor insanlar.
merhaba
benimde 12 sinde yumurtam toplanmış 17 sinde transfer yapıldı. tek yumurta transfer edildi. neyse daha önce de anlatmıştım ama üzerinden sayfalar geçti. normalde bana doktorum 27 sinde tahlil yaptır demişti pazar diye bugün yaptırdım 216 çıktı. valla erken mi sevinmek için bilemedim. transfer yapıldı aynı gün grip oldum hapşır aksır tıksır çok üzülüp kızmıştım kendime. sağolsun burda arkadaşlar bana bu takıntımın yersiz olduğundan bahsetmişlerdi. umarım hepimizin gönlü istediği hayırlı ve sağlıklı bebişe kavuşur. kese gözükmeden sevinmek erken sanırım. şu anda da adet olacakmışım gibi ateşim yüksek kasık ağrım var. hayırlısı allahtan hepinize segiler iyi ki varsınız. bu süreçte burada yazılanları okumak bile beni çok yönlendirdi. resmen sol tarafımı hiç upuzun kullanamadım hep çekilme vardı. takılırdım ama burda yazılanlara bakınca aslında ne kadar iyi bir şey olduğunu gördüm. daha neler neler. neyse bi ölçüm daha yapayımda ne kadar yükseliyo ona göre biraz daha fazla sevinicem. çooook teşekkür ederim bana cevap veren yada bilgileriyle yön veren herkese sevgiler......
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr iyki varsınız insan içini döküp rahatlıyo bi derdi ancak çeken anlar perşembe doktora gittim doktor yumurtaların pek büyümedi dedi e2de düşük sonra bi şans verelim dedi cumartesi tekrar bakalım çok korktum iptal edilir diye bugün baktı başlamışlar büyümeye şükür pazartesi tekrar bakcaz dedi inşallah herşey yolunda gider kovuşuruz bebişlerimize
Benim iğnenin 8. günü e2 798 çıkmıştı. 2 adet yumurta toplandı
ya bişey sorcam benim iğnede 2.günüm bugün çarşamba günü gidicem doktora yumurta mı toplıyacak? bide e2 798 bu degerler ne anlama gelıyor ben hıc bılmıyorum
arkadaşlar 3.tüp bebek tedavisinin 6.günü yapılan e2 değeri 500 çıktı sizce normalmi?bigisi olanlar lütfen cevaplasın 6.günde cetrodite ye başlayacaz daha erken değilmi bilenler...?
BRNYNS canım çok üzüldm yaa...zor bir durum,inşallah çabuk atlatırsın...rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin...
merhaba
benimde 12 sinde yumurtam toplanmış 17 sinde transfer yapıldı. tek yumurta transfer edildi. neyse daha önce de anlatmıştım ama üzerinden sayfalar geçti. normalde bana doktorum 27 sinde tahlil yaptır demişti pazar diye bugün yaptırdım 216 çıktı. valla erken mi sevinmek için bilemedim. transfer yapıldı aynı gün grip oldum hapşır aksır tıksır çok üzülüp kızmıştım kendime. sağolsun burda arkadaşlar bana bu takıntımın yersiz olduğundan bahsetmişlerdi. umarım hepimizin gönlü istediği hayırlı ve sağlıklı bebişe kavuşur. kese gözükmeden sevinmek erken sanırım. şu anda da adet olacakmışım gibi ateşim yüksek kasık ağrım var. hayırlısı allahtan hepinize segiler iyi ki varsınız. bu süreçte burada yazılanları okumak bile beni çok yönlendirdi. resmen sol tarafımı hiç upuzun kullanamadım hep çekilme vardı. takılırdım ama burda yazılanlara bakınca aslında ne kadar iyi bir şey olduğunu gördüm. daha neler neler. neyse bi ölçüm daha yapayımda ne kadar yükseliyo ona göre biraz daha fazla sevinicem. çooook teşekkür ederim bana cevap veren yada bilgileriyle yön veren herkese sevgiler......
brnyns e ne oldu yoksa bebeğinimi kaybetti?
bryns canım çok üzüldüm hayırlısı bu demekki beşka bişey diyemiyorum ..........inşallah . tez zamanda toplanırsın canım......tedavisi iptal olan arkadaşlar inşallah inşallah öbür ay pozitif sonuç alırsınız
yumurtalar belli bir büyüklüğe gelince kan testi yapıyor. Kan testi sonucu ve yumurta büyüklüğüne bakıp çatlaTMA İĞNESİ VERİYOR. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra topluyor bildiğim kadarıyla. E2 sonucu yumurtaların boş mu yoksa dolu mu oldugu hakkında fikir veriyor sanırsam.
hmmm saol bılgı ıcın
hmmm saol bılgı ıcın[/QUO slm cnm ben fulyadayı orda olanlar ıltıbarı koparmıyalım bırbırımıze yardımcı olalim ben 2 yıldır dıdıyorum melike cnm uzulme kendını poparlamış olursun benim hersey guzzel haznenın kalınlıgı ve capı guzel persembe gunu emrıyonlar cözülmeye baslicak ogun olur her halde facede ekle numaran olsaydı aklımdaydın arıcaktım msnden yolala ıstersen
cnm yumurta başına ortalama 200 veriyolar yumurta toplamada eğer bu değerin üzerine çıkarsa yüksek deniliyo ve iptal ediliyomuş senin yumurta adedin kaç ona göre hesapla
tebrikler canım...rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...değerin çok güzel...benim transferimde 19 unda yapıldı...az kaldı öğrenmeme...
MAŞALLAHHHH yumoşlarına...hep böyle güzel ve yolunda gitsin herşey inşallahhhh....
arkadaşlar tşk ederim ama üzlmeyin ne yapalım benim için hayırlısı bölemiş diorum artık sizlerden çok umutluyum güzel haberlerinizi verinki hepimiz mutlu olalım
cansunida evet cnm malesef bebeğimi kaybediyorum talihsizlik işte
çok geçmiş olsun çok üzücü bu kadar hazırlık emek heyecan, inşallah bir daha ki sefer bebişinle kucaklaşma zamanın olur. kaybediyorum ne demek anlayamadım. bi sorun varda alacaklar mı.
anladım bakalım carsamba gidicem ayrıca gecmıs olsun aslında ne denir bu durumda bılmıyorum umarım allah en kısa zamanda güldürür yüzünü
benim doktorumda yumurta başına 200 demişti.
umarım öyledir.
brnyns allahım en iyisini en güzelini en hayırlısını bilir.
herşey allahtan. umarım allahım yüzünü güldürür.
transfer olan arkadaşlar test günü gelmeden regl olan varmı?
ben hala olmadım.kullandığımız ilaçlardan mı acaba?
çoook teşekkür ederim inşallah hepimiz için çok güzel sonuçlar olur. bizim sebepsiz bi durumdu umarım sonuda güzel olur.
drdn cnm değerin çok ii görünüyo inşlh daha ii olur kat ve kat artar tbrklr
tşk ederim arkadaşlar Evet kısmet bölemiş Allah böle istemiş yapacak başka şey yok sizler kendinize hepinizin müjdelerini dört gözle bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?