Merhaba guzelim ,bende kendıme yapamıyorum ve dedıgın gıbı kan verırken bıle bakamıyorum ama bu ıgne daha kucuk daha az can yakıyor bende konu komsuya soylemedım kardes akraba yakın bırı yok mu yardım etcek?
Bana iğne yerine günde 6 tane progesteron hormonu içeren fitil verdiler. birde sabah aksam östrojen hormonu tableti alıyorum
merhaba
benimde 12 sinde yumurtam toplanmış 17 sinde transfer yapıldı. tek yumurta transfer edildi. neyse daha önce de anlatmıştım ama üzerinden sayfalar geçti. normalde bana doktorum 27 sinde tahlil yaptır demişti pazar diye bugün yaptırdım 216 çıktı. valla erken mi sevinmek için bilemedim. transfer yapıldı aynı gün grip oldum hapşır aksır tıksır çok üzülüp kızmıştım kendime. sağolsun burda arkadaşlar bana bu takıntımın yersiz olduğundan bahsetmişlerdi. umarım hepimizin gönlü istediği hayırlı ve sağlıklı bebişe kavuşur. kese gözükmeden sevinmek erken sanırım. şu anda da adet olacakmışım gibi ateşim yüksek kasık ağrım var. hayırlısı allahtan hepinize segiler iyi ki varsınız. bu süreçte burada yazılanları okumak bile beni çok yönlendirdi. resmen sol tarafımı hiç upuzun kullanamadım hep çekilme vardı. takılırdım ama burda yazılanlara bakınca aslında ne kadar iyi bir şey olduğunu gördüm. daha neler neler. neyse bi ölçüm daha yapayımda ne kadar yükseliyo ona göre biraz daha fazla sevinicem. çooook teşekkür ederim bana cevap veren yada bilgileriyle yön veren herkese sevgiler......
Allahim kolaylik versin . O igneler pek zorcanım ben iğne oluyorum hergün progestan iğnesi
bende kendıme yapamıyorum ve dedıgın gıbı kan verırken bıle bakamıyorum ama bu ıgne daha kucuk daha az can yakıyor bende konu komsuya soylemedım kardes akraba yakın bırı yok mu yardım etcek?
arkadaşlar tşk ederim ama üzlmeyin ne yapalım benim için hayırlısı bölemiş diorum artık sizlerden çok umutluyum güzel haberlerinizi verinki hepimiz mutlu olalım
cansunida evet cnm malesef bebeğimi kaybediyorum talihsizlik işte
egunal cnm arkadaşım çok az kaldı sabır biraz daha ben senden çok heycanlıyım sayfayı her açmamda birini hamile olduğunu öğrenince çok mutlu oluyorum inanın sırf sayfayı açıp hamile olanları görebilmek için heycanla açıyorumarkasından yüzüm gülüyo
melikeecim hakkında hayırlısı olsun hem sonuçta zaman uzamış oldu bişey kaybetmedin öle düşün nasılsa dondurmuşlardır bir dahaki aya kalsın önemli değil üzülme
tedavisi ertelenen arkadaşlar üzülmeyin bence daha ii çünki düşünsenize o kadar iğne yiyoruz ve hormon yükleniyoruz dondurulmuşlarla yapılınca daha sağlıklı oluruz vücut hormonların bir çoğunu atmış olur ve daha doğal hale geldiğinde daha sağlıklı tutunurlar die düşünüyorum nacizane fikrim....
drdn cnm e2 testinde herkesin değeri farklı bildiğim kadarıyla şuna göre belirleniyo yumurtalarımızın adetine göre her biri ortalama bir yumurtaya 200 değer veriliyo ve buna göre eğer 10 tane yumurtamız oluşmuşsa buna 200 x 10 yapılıyo = 2000 bunun üzeri fazla çıkarsa transfer iptal dr. bana buna benzer bişey anlatmıştı sorduğumda
canımmmm egunalımmmmmm sağol bitanem,bende siteye girdim haber vermek için gözlerim hep seni aradı valla..Ben seni özlüyorum galiba yaaaaaaaaaaaaaaa..Senin için geri sayıyorum bende dua ediyorum,umutlanıyorum bitanem..Az kaldı,mercimeğimize kardeşler gelicek biliyorumm....
herkese günaydın gün giremedim baktım 25 sayfa ilerlemişsiniz maşallah...okuyamadım geçmişi....aramıza yeni katılan arkadaslar varsa hoşgeldiniz.....brnyns naptı çıktı mı hastaneden bebeği iyi mi haberiniz olmuştur kesin...
benm hamile arkadaslara sorum olacak ben en son çarş .yaptırmıstım testimi 161 çıkmıştı hani 8 aralığa gün verdiler kalp atısı içinn..ama bende hiç belirti kalmadı ne kasık ağrsı ne bişe normal bir insan gibi oldum değerin düşme ihtimali var mı,içime bir korku girdi...hiçbir hamilelik belirtisi yok
günaydın canım...brnyns bebeğini kaybediyor bhcg değeri düşüyormuş kanamasıda varmış sanırım yani bebeğini düşürüyor malesef...ayrıca canım değerin niye düşsün bi kanama lekenme vs.bişey yoksa aklını karıştırma derim...
yok cnm tekim kolu komşuya gerekmedikçe duyurmak istemiyorum sessizce halletmeye bakıom ama sonunda onlarda anlıcak kesin bakalım artık sonumuz ne olucak kendim yaparım iğnelerimi gözümü karartırım artık kimse duymasın diye))))
Merhaba guzelim ,
Evet kimisine zor geliyor igneleri yapmak. Ben de kan verirken baska tarafa bakarim ama bu igneleri kendim yapiyorum . 4 asilama ve bu 3 tup hepsini kendim yaptim. Kendinizi kasmayin . Rahat birakin . Oyle rahat oluyor aci cok hissetmiyorsunuz. Bugun kuaforde saatim gelince girdim tuvalete yaptim . Tabi zor geliyorsa stres olmanin da bir anlami yok ama kendin yapmis olmanin da bir rahatligi var. Biraz cesaret gerek. Kendi kendinin canini acitmak insanoglunun dogasina aykiri bir sey elbet ama onu bile ogretti hayat bize .
merhaba evet dogru can cok yakmıyor ama ben yınede kendım yapamıyorum eşim sabah işe gitmeden yapıyor akşamda yine aynı saatte eve dönüşünde yapıyor bize aşılama felan denenmedi sanırım aşılama için en az 10milyon sperm gerekıyormus eşimin 5milyon tüp bebekten başka şansınız yok dedi 3-4 doktorda ve ilk denemem umarım sonuc güzel olur ve son olur allah isteyen herkese nasip etsin
okudum şimdi öğrendim öokta üzldüm..kanama yok şükür jel kullanıyorum ama sabahları..ben gidip birkere daha baktıracam içim rahat etmicek böle..sen nasılsın sende ne var ne yok??
bencede kanda bi daha baktır 8 aralığa kadar bu düşünceyle kendini huzursuz edeceksin yoksa...bende içimdeki hisse dayanarak olmadı diyorum...çünkü bazı belirtilerim vardı dün onlarda yokoldu yani dün ve bugün olmadığını düşünüyorum artık...aslında belirtilere takılmıyordum ama anladımki önemliymiş benim için yokolunca bir anda umutsuzluğa düştüm...bugün 9.günüm aslında test yapsam çıkar ama bende o cesaret yooooookkkk....
Slm hanımlar nasılsınız diycem diyemiyorum..offfffffff ya neler olmuş böyle cok canım sıkıldışmoralim bozuldu..brnyns cim dualarım seninle canım inş.yeniden tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırsın,en kısa zamanda kendini toparla inş.rabbim sana güç versin..melikeee cim üzülme tedavin gec olsunda güç olmasın sonu güzel olsun inş.biliyorum beklemek cok zor ama napalım..millistone sende üzülme lütfen kendini bırakma sakın bu hormonların nasıl cıkcagı belli olmuyo yaa..siz yazdıkca bende korktum bu e2 dediginiz hormondan ya,bakalım ben ne olcam..carmenn cim git test yaptır 8 aralıga kadar stres yapma derim daha cok cünkü 8 aralıga,inş.bebişin seninledir:))egunal cim yaa niye böyle umutsuzluk yapıyosun moralimi bozdun(test yapmadan bilemezsinki,sizin yüzünüzden bende belirti arayıp kalcam ya:))yapma böyle,sen beni cok güldürdün rabbimde seni güldürsün inş.bebegin seninledir ve yanılıyosundur canım..güzel haberini almayı cok istiyorum.
Atladıgım arkadaşım varsakusura bakmasın..bende rahatsızım kafam pek yerinde degil..gelelim bana..dün antalyaya geldik şükür..heyecan sters dualarım herşey karışıktı yani..berbat bi yolculuktu,önümde oturan yolcu deli etti,otobüs tuttu,yol bitmedi,bunaldım,ve en sonunda olanlar oldu cıkardım(başım tuttu anlatamam ya..dedimki allahım bu kadar eziyetle geldim bu yolları beni bu yollardan mutsuz geri döndürme yarabbim diye dua ettim..gözyaşlarım aktı..bugün dinlenecegim..yarın dr uma gidecegim,lütfen dualarınıza benide ekleyin,sizler benim dualarımdasınız inanın..hiç tanışmasakta görüşmesekte bi gönül bagımız var..hepinizi sevdim ve sizler olumsuz şeyler yazdıkca kalpten üzüldüm,üzülüyorum da..allahım acılarımızı bitirsi yüzümüzü güldürsün..başkalarının cocuklarını sevmekten,başkalarının cocuklarının gürültülerini,yaramazlıklarını dinlemekten bizi kurtarsın artık bizim cocuklarımız koştursun,yaramazlık yapsın,bebek arabalarıyla biz gezdirelim bebeklerimizi....bu duygular anlatılmaz yaşanır ve biz bunları yaşıyoruz..ceylino nun dedigi gibi kimse bizi anlıyamaz,hissettiklerimizi hissedemez..korkuyorum canlarım ne bileyim dokunsanız hüngür hüngür aglarım..ne bileyim cok duygusallaştım heralde..duygularımı paylaşmak istedim..hepinizden güzel haberler bekliyorum..hepinizi cok öpüyorum..
Atladıgım arkadaşım varsakusura bakmasın..bende rahatsızım kafam pek yerinde degil..gelelim bana..dün antalyaya geldik şükür..heyecan sters dualarım herşey karışıktı yani..berbat bi yolculuktu,önümde oturan yolcu deli etti,otobüs tuttu,yol bitmedi,bunaldım,ve en sonunda olanlar oldu cıkardım(başım tuttu anlatamam ya..dedimki allahım bu kadar eziyetle geldim bu yolları beni bu yollardan mutsuz geri döndürme yarabbim diye dua ettim..gözyaşlarım aktı..bugün dinlenecegim..yarın dr uma gidecegim,lütfen dualarınıza benide ekleyin,sizler benim dualarımdasınız inanın..hiç tanışmasakta görüşmesekte bi gönül bagımız var..hepinizi sevdim ve sizler olumsuz şeyler yazdıkca kalpten üzüldüm,üzülüyorum da..allahım acılarımızı bitirsi yüzümüzü güldürsün..başkalarının cocuklarını sevmekten,başkalarının cocuklarının gürültülerini,yaramazlıklarını dinlemekten bizi kurtarsın artık bizim cocuklarımız koştursun,yaramazlık yapsın,bebek arabalarıyla biz gezdirelim bebeklerimizi....bu duygular anlatılmaz yaşanır ve biz bunları yaşıyoruz..ceylino nun dedigi gibi kimse bizi anlıyamaz,hissettiklerimizi hissedemez..korkuyorum canlarım ne bileyim dokunsanız hüngür hüngür aglarım..ne bileyim cok duygusallaştım heralde..duygularımı paylaşmak istedim..hepinizden güzel haberler bekliyorum..hepinizi cok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?