2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kendıme yapamıyorum ve dedıgın gıbı kan verırken bıle bakamıyorum ama bu ıgne daha kucuk daha az can yakıyor bende konu komsuya soylemedım kardes akraba yakın bırı yok mu yardım etcek?
Merhaba guzelim ,

Evet kimisine zor geliyor igneleri yapmak. Ben de kan verirken baska tarafa bakarim ama bu igneleri kendim yapiyorum . 4 asilama ve bu 3 tup hepsini kendim yaptim. Kendinizi kasmayin . Rahat birakin . Oyle rahat oluyor aci cok hissetmiyorsunuz. Bugun kuaforde saatim gelince girdim tuvalete yaptim . Tabi zor geliyorsa stres olmanin da bir anlami yok ama kendin yapmis olmanin da bir rahatligi var. Biraz cesaret gerek. Kendi kendinin canini acitmak insanoglunun dogasina aykiri bir sey elbet ama onu bile ogretti hayat bize .
Bana iğne yerine günde 6 tane progesteron hormonu içeren fitil verdiler. birde sabah aksam östrojen hormonu tableti alıyorum

herhalde igneden daha basittir lalecim . Bilmiyorum ben o kalcadan yapilan ignelere sinir oluyordum . Sevmiyorum . Her aksam her aksam .

Canim cok sevindim gercekten . Tabi tabi daha o kadar kaptirma kendini . Bir keseyi gorelim . Bizler boyleyiz. Ne yazik ki kesin emin olmadan sevinme luksumuz bile yok .ama degerin cok guzel. Insallah hersey yolunda gider.

MILLSTONE Canim kacinci gun buyumemis dedi dr orasini anlayamadim ben.

bende kendıme yapamıyorum ve dedıgın gıbı kan verırken bıle bakamıyorum ama bu ıgne daha kucuk daha az can yakıyor bende konu komsuya soylemedım kardes akraba yakın bırı yok mu yardım etcek?

yok cnm tekim kolu komşuya gerekmedikçe duyurmak istemiyorum sessizce halletmeye bakıom ama sonunda onlarda anlıcak kesin bakalım artık sonumuz ne olucak kendim yaparım iğnelerimi gözümü karartırım artık kimse duymasın diye ))))

cnm çok çok geçmiş olsun en son hastaneden yazıştığını hatırlıyorum senin için baya zor geçmiştir o anlar veren allah alan Allah her işte bi hayır vardır demekten başka bişey gelmiyor elden umarım kendini toparlarsın ve en kısa zmnda hamile kalırsın rabbim sağlık versin...

canım benim aynı şeyleri yaşıyorum bende...dün çook bekledim güzel haberini... aralıklarla siteye girdim acaba bişeyler yazdınmı diye ama bi türlü dek gelemedik...güzel dileklerin ve dua için teşekkür ediyorum canım...valla içimdeki his olmadı diyor...bunu yazarken bile zorlanıyorum ama sanki öyle...daha düne kadar umutluydum içimi umutsuzluk kapladı...normalde erken olmasına rağmen şimdiye kadar kaç kez idrar testi yapmıştım...mesela yarın kesin kan testi vermeye giderdim ama cesaretim yok...çünkü negatifi görecem korkusu beni engelliyor... olumsuz sonuca da kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama bu kolay olmuyor...

Son düzenleme:
herkese günaydın gün giremedim baktım 25 sayfa ilerlemişsiniz maşallah...okuyamadım geçmişi....aramıza yeni katılan arkadaslar varsa hoşgeldiniz.....brnyns naptı çıktı mı hastaneden bebeği iyi mi haberiniz olmuştur kesin...

benm hamile arkadaslara sorum olacak ben en son çarş .yaptırmıstım testimi 161 çıkmıştı hani 8 aralığa gün verdiler kalp atısı içinn..ama bende hiç belirti kalmadı ne kasık ağrsı ne bişe normal bir insan gibi oldum değerin düşme ihtimali var mı,içime bir korku girdi...hiçbir hamilelik belirtisi yok

günaydın canım...brnyns bebeğini kaybediyor bhcg değeri düşüyormuş kanamasıda varmış sanırım yani bebeğini düşürüyor malesef...ayrıca canım değerin niye düşsün bi kanama lekenme vs.bişey yoksa aklını karıştırma derim...

brnyns canım yol arkadasım benim herşey allahtan,allah isterse veriyor isterse alıyorrr...ne kadar üzülsekte yapacak bişey yok..senin zaten hamile kalabilmek için bir sıkıntın yok şansın devam ediyor yine kalacaksın bak bu sefer herşey daha iyi olacak...allah 2 çocuğunu sana bağışlasın gerisi boş bence....senle bir gönül bağımız oldu burda ne zaman dertleşmek istersen ben hep yanındayım bunu sakın unutma..

okudum şimdi öğrendim öokta üzldüm..kanama yok şükür jel kullanıyorum ama sabahları..ben gidip birkere daha baktıracam içim rahat etmicek böle..sen nasılsın sende ne var ne yok??

okudum şimdi öğrendim öokta üzldüm..kanama yok şükür jel kullanıyorum ama sabahları..ben gidip birkere daha baktıracam içim rahat etmicek böle..sen nasılsın sende ne var ne yok??

bencede kanda bi daha baktır 8 aralığa kadar bu düşünceyle kendini huzursuz edeceksin yoksa...bende içimdeki hisse dayanarak olmadı diyorum...çünkü bazı belirtilerim vardı dün onlarda yokoldu yani dün ve bugün olmadığını düşünüyorum artık...aslında belirtilere takılmıyordum ama anladımki önemliymiş benim için yokolunca bir anda umutsuzluğa düştüm...bugün 9.günüm aslında test yapsam çıkar ama bende o cesaret yooooookkkk....

ben 9.gün kan vermiştim idrardada silik çıkmıştı hadi bi baktır bence..test günü yaklaştıkça o düşüncelere kapılıyor insan bende öle olmustu ama bak hamileyim

Slm hanımlar nasılsınız diycem diyemiyorum..offfffffff ya neler olmuş böyle cok canım sıkıldışmoralim bozuldu..brnyns cim dualarım seninle canım inş.yeniden tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırsın,en kısa zamanda kendini toparla inş.rabbim sana güç versin..melikeee cim üzülme tedavin gec olsunda güç olmasın sonu güzel olsun inş.biliyorum beklemek cok zor ama napalım..millistone sende üzülme lütfen kendini bırakma sakın bu hormonların nasıl cıkcagı belli olmuyo yaa..siz yazdıkca bende korktum bu e2 dediginiz hormondan ya,bakalım ben ne olcam..carmenn cim git test yaptır 8 aralıga kadar stres yapma derim daha cok cünkü 8 aralıga,inş.bebişin seninledir:))egunal cim yaa niye böyle umutsuzluk yapıyosun moralimi bozdun(test yapmadan bilemezsinki,sizin yüzünüzden bende belirti arayıp kalcam ya:))yapma böyle,sen beni cok güldürdün rabbimde seni güldürsün inş.bebegin seninledir ve yanılıyosundur canım..güzel haberini almayı cok istiyorum.

Atladıgım arkadaşım varsakusura bakmasın..bende rahatsızım kafam pek yerinde degil..gelelim bana..dün antalyaya geldik şükür..heyecan sters dualarım herşey karışıktı yani..berbat bi yolculuktu,önümde oturan yolcu deli etti,otobüs tuttu,yol bitmedi,bunaldım,ve en sonunda olanlar oldu cıkardım(başım tuttu anlatamam ya..dedimki allahım bu kadar eziyetle geldim bu yolları beni bu yollardan mutsuz geri döndürme yarabbim diye dua ettim..gözyaşlarım aktı..bugün dinlenecegim..yarın dr uma gidecegim,lütfen dualarınıza benide ekleyin,sizler benim dualarımdasınız inanın..hiç tanışmasakta görüşmesekte bi gönül bagımız var..hepinizi sevdim ve sizler olumsuz şeyler yazdıkca kalpten üzüldüm,üzülüyorum da..allahım acılarımızı bitirsi yüzümüzü güldürsün..başkalarının cocuklarını sevmekten,başkalarının cocuklarının gürültülerini,yaramazlıklarını dinlemekten bizi kurtarsın artık bizim cocuklarımız koştursun,yaramazlık yapsın,bebek arabalarıyla biz gezdirelim bebeklerimizi....bu duygular anlatılmaz yaşanır ve biz bunları yaşıyoruz..ceylino nun dedigi gibi kimse bizi anlıyamaz,hissettiklerimizi hissedemez..korkuyorum canlarım ne bileyim dokunsanız hüngür hüngür aglarım..ne bileyim cok duygusallaştım heralde..duygularımı paylaşmak istedim..hepinizden güzel haberler bekliyorum..hepinizi cok öpüyorum..

işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım

TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Lucrin iğne kullanıyor :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial Hastanesi
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]OPU oldu..haber bekliyoruz..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]Sperm Azlığı
[/TD]
[TD]İnternational Hospital
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Lucrin iğne kullanıyor :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Kabarık Liste
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]Konya Eurofertil
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Morfoloji
[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık adetıni bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm Azlığı
[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Pko
[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi
[/TD]
[TD]Bahçeci Umut
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Ocak ayında başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bitospotsi
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Kadın
[/TD]
[TD]Selçuklu Tıp
[/TD]
[TD]1 .deneme
[/TD]
[TD]puregon-deceptl kullanıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu
[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]lucrine başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpleri .yok
[/TD]
[TD]Batı Bahat
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD]SON DURUM NEDİR ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft
[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]İğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpleri Yok
[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi
[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı
[/TD]
[TD]Hollanda
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz2222
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı
[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor.. Dondurulmuşlarla deneyecek :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Tüpleri Yok
[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su1838
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Morfoloji Bozuk
[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Rapor sorunu nedeniyle erteleme ..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sebepsiz İnterfie
[/TD]
[TD]Araştırma Aşamasında
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gonnu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kadın Faktörü
[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30pembe
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]Bursa Pembe Mavi
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]Lucrine başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayy
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tüp enf.yum az
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Fostımon kullanıyor..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrafen26
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Genetik
[/TD]
[TD]Acıbadem
[/TD]
[TD]2.deneme

[/TD]
[TD]Adet olmayı beklıyor..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merln
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD]Maya Tüpbebek
[/TD]
[TD]Tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Genetik test sonucunu bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Bahçeci Fulya
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylino
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek- kadın fak.
[/TD]
[TD]trabzon tıp fak.
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]erkek fak.
[/TD]
[TD]memorıel hast
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık yada Şubat başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sugarbaby
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baharkus
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzmir Smyra
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrdlgr
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]erkek fak.
[/TD]
[TD]Fulya Bahçeci
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ggulomm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kayseri Tüpbebek merkezi
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]10 Aralık hıst.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simpat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 .deneme
[/TD]
[TD]İğnelere başladı..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mineadem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]Fulya Bahçeci
[/TD]
[TD]2 deneme
[/TD]
[TD]estrofem kullanıyor..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ataşehir
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]25 kasım iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TR]
[TD]ADI

[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]TRANSFER TARIHI
[/TD]
[TD]TEST TARIHI
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]03.11.2011
[/TD]
[TD]15.11.2011
[/TD]
[TD]Bir dahaki denemeye inşallah
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]FEMINART AYKUT COSKUN
[/TD]
[TD]04.11.2011
[/TD]
[TD]16.11.2011
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A.akilli
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]08.11.2011
[/TD]
[TD]21.11.2011
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nesrinsavaş
[/TD]
[TD]
25

[/TD]
[TD]ERDEM HASTANESI
[/TD]
[TD]15.11.2011
[/TD]
[TD]24.11.2011
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayat 70
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]14.11.2011
[/TD]
[TD]26.11.2011
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Papatyamm
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]AFYON TELEK TUP BEBEK
[/TD]
[TD]06.11.2011
[/TD]
[TD]18.11.2011
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lotus 83
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]ANTALYA TUP BEBEK
[/TD]
[TD]16.11.2011
[/TD]
[TD]28.11.2011
[/TD]
[TD]1 gün kaldı öğrenmemize :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]GAZI UNIVERSITESI
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]30.11.2011
[/TD]
[TD]3 gün kaldı öğrnememize :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ermer
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]16.11.2011
[/TD]
[TD]28.11.2011
[/TD]
[TD]1 gün kaldı öğrenmemize :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bluelowe
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]EGE UNIVERSITESI
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]02.12.2011
[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mesıdeyn

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]24.11.2011
[/TD]
[TD]06.12.2011
[/TD]
[TD]9 gün kaldı öğrenmemize
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOPİĞİMİZİN HAMİLE LİSTESİ

[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hly7
[/TD]
[TD]5 Ekim
[/TD]
[TD]1 Kasım
[/TD]
[TD]Mucize Merkezi
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Breshka
[/TD]
[TD]05 Kasım
[/TD]
[TD]16 Kasım
[/TD]
[TD]IVI TÜP BEBEK
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Carmen
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]15 Kasım
[/TD]
[TD]BASKENT
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Drndkn
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]23 kasım
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çocuksuzum
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]26 kasım
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rujo
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]V_Damla
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Mucize Merkezi
[/TD]
[TD="align: left"]HAMİLEEEEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

evet canım resmen dağıldık...herkeste olumsuz bir hava var...ama sen sakın moralini bozma daha başından negatif başlama...ALLAH hepimizi güldürsün arkadaşım...yine gülecez eğlenecez...bazı günler insan depresif halden çıkamıyor...canım arkadaşım inşallah güzel dileklerin gerçek olur ve bebeğim benimledir...

o kadar duygulandım ki yazdıklarından çok güzel anlatmışsın içimizdekileri...zaten zırlayarak geziyorum bu ara bi de yazdıklarını okuyunca dağıldım ...rabbim bizi böyle sınıyor...anne olabilmek için kendimizden sağlımızdan vazgeçiyoruz ne derlerse sorgulamadan yapıyoruz...herşeyiyle zor bir süreç yaşıyoruz...ALLAHIM yüzümüze baksın dualarımızı kabul etsin inşallah...hiç bişey kolay olmuyor canım...sende daha yolda yaşamıssın bir sürü olumsuzluk...ama ne diyoruz herşey bebek için...zaten hangi sebep bize bunları yaptırabilir ki...canım arkadaşım bundan sonrası sorunsuz sağlıkla geçsin inşallah...ALLAH yardımcın olsun...bende senden güzel haberler bekliyorum...kendine iyi bak kuzum...

çok haklısın stres yapmakta ama bak hepimiz aynı durumdayız. insan kendisini çok yalnız ve çaresiz hissediyo bu tedavide.sanki sadece bu sorun sende varmış gibi. ama bak hepimiz aynı durumdayız. bu çok normal bir şey. güzel şeyler başımıza gelince neden ben demiyorsak aksilikler onunca da neden ben demeden yolumuza devam etmeliyiz. zaten ne kadar üzülsek de değişmiyor. sonuç olumlu olunca hepimiz unutucaz bu kötü günleri...kendini motive et. sadece aşılması gereken bir süreç olarak gör.bizim de bebeğimiz olcak, ilk olarak kendin inan, hepimiz çok uğraşıyoruz çünkü...

Inş.egunal cim..büyük günler gelince,antalyaya gelince heyecan,stres yaptım..buraya gelmeden evimdeyken bu kadar degildim:))sizlere bu hafta güzel haberler vermek istiyorum..batty cim aynen katılıyorum herşey bebek için..bebegimi düşündüm hep yolda zaten..seni almaya geliyorum inş.bebegim yada bebeklerim:))dedim..beni normalde araba tutuyo zaten uzun yola cıkamıyorum,malesef böylede bi sıkıntım var..inş.sonu güzel olur dedigin gibi eziyetlerimize deger..evlat sahibi olmak için herşeyi yapıyoruz inş.rabbimde hazinelerinden hayırlısıyla hepimize nasip eder..yolun sonu hamiş biterhly cim burdasın sen nasılsın?kuzumuz nasıl?büyüyodur heralde:))cocuksuzum hala şu adını degiştirmedin kuzum ya??sen artık cocuklusun:))güzel bi isim yaz şuraya her okudugumda içim burkuluyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…