2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim niye moralini bozuyosun senin moralin yüksek olucak ki mercimeğin sana sımsıkı tutunsun... hem kendine hem mercimeğine çok iyi bak, hayırlısıyla onu kucağına alacağın günüde görürüz nede olsa sanal teyzeleriyiz biz onun:))))

inşallahhh canım...merkezi değiştirmeyi düşünüyorum önce...iyi bi doktor bulmak istiyorum güven duyabileceğim,bayramı tatili olmayan,çeşitli sebeplerle beni tedavinin ortasında bırakmayan vs...ilk denemem saçmasapan şeyleri tecrübe etmemi sağladı malesef...yeni bir hastane bulmam ne kadar zamanımı alır bilmem...bizde aynı şekilde 6 yıldır kendiliğinden olur diye diye bugüne geldik gerçi arada 2 negatif aşılamam var...hala bir umut 2.denemeye kadar belki kendiliğinden olur diyoruz...

kızlarrr bende sıgara konusunda napıcam bılmıyorum.. tedavı yakşaltıkca stress den daha çok ıcıyorum sankı..
ama bırakamıyorum...
Ben de iciyorum :44:

inşallah canım gönlünce bi merkez daha doğrusu kaliteli bi merkez bulursun gerçekten çok tuhaf şeyler yaşamışsın dediğin gibi tecrüben olmuş oldu ne aralıklarla denedin aşılamayı sonra doktormu tüp bebek yapalım dedi

sendemi bürütüs....ay bu bürütüs neydiki ve nasıl yazılıyodu :26:...senide bırakmazsan kara listeye ekleyecem tehdit etmek gibi olmasındaaaaa.....

Ekle egunalcim ekle. Hak ediyorum ben o listeye girmeyi.
Ya ben forumu takip edemiyorum artik, kaciriyorum:26:

ASLIIST canim sonucunu okudum bunca sayfa arasinda, onu gozden kacirmadim. Hakkind ahayirlisi olsun canim. Bir an once kendini tedavi et ve cok uzulme. Tamam mi? Boyle bunisler. Ayakta durmayi ogretiyor bize bu durum .

sağolasın beni örnek göstermişsin bende tkendimi tebrik ediyorum herkez bırakır ben bırakamam diyodum ama bi derin nefes alıp kurtuldum sigaradan biz eşimle birlikte bıraktık. sigara içmeyince cebimizde o kadar çok para kaldıki biz baya zenginmişiz diyoruz:) hem sağlığımızdan olup hemde paramızı çöpe atmak ne büyük acizlik şimdi daha iyi anlıyorum. ve sigara içen arkadaşlar size sesleniyorum sigaraya vereceğiniz paraya bebişinize hergün yeni ciciler alabilirsiniz.. ayrıca hangimizin hakkı var daha doğmadan onu zehirlemeye.. dilerim hepiniz bian önce kurtulursunuz bu illetten.....

ilk aşılamam 2008 ikincisi 2009 oldu...yani yaklaşık 1 yıl var iki aşılama arasında...bizim durumumuz açıklanamayan infertilite olduğu için doktor beklemenin bir anlamı yok tüp bebeğe geçelim dedi ama biz sorun yok belki kendiliğinden olur diye 2 sene daha bekledik ve baktık tık yok ekimde ilk tüp bebek startını vermek zorunda kaldık...şimdiki aklım olsa o 2 seneyi boşa geçirmezdim...

evet canım her anlamda büyük kazanç...ama en önemlisi anne olmaya çalışırken bu zehirden uzak durmak...bebek sözkonusuysa herşey yapılabilmeli anne olmak kendi hayatından fedakarlık yapmayı gerektiriyor...umarım diğer arkadaşlarda doğru yolu bir an önce bulurlar...

Ohhhhhhhhhhhh bedavadan güldürmüşüm seni daha ne istiyonnnnnnnnn battyyy..Çok kafiyeli oldu bu arada:)))) İçme sen içme transferin olmuş baksana....

Melikecimmmm ancak yemin ederek durdurdumm kendimi...Günde 5 tane saatlere bölüyorum..Bazı günler kolay oluyor arttırıyorum ama dediğin gibi olumsuz birşey yaşadığımda saat 5 de bitiveriyorrrr..Gece 12 yi bekleyipppp keşşler gibi yakıyorum bi taneee..

Ahh kızlar aaaahhhh..İnanmazdımmmmm çokkk kötüü birşey bu yaaa..

Lavegue sende demekkkkk..Egunala baksana kafamızı yardıııı..Diğer arkadaşları tebrik ederken yaptığın göndermeleri de yerinde buluyor ve tebrik ediyorum hayatııııımmmm..Şaka bir yana kızlar bırakıcamm inşşş...Çokk dua ediyorum inanınnn..Kendimi aciz den de öte çook kötüüü hissediyorummmm.Kimisini yarısında söndürüyorummmmm zatennn..

hly
mercimeğin annesiii sennnn üzülme, hiççç bişeycikkler olmayacak mercimeğimizeeee innşşşşHayırlı haberlerini bekliyoruzzzz..

aayy gülüm 15 yumurta toplanmışşşş.Senin sebep bölümünde tüp enff ve yum.az yazıyorr.Neresi azzz 15 yumurtanınnnn..Amh yaptırmışmıydın sen canımmmm..

aslı_ist nasib demekten başka diyecek hiçbirşey yokkk..Sana da egunalım gibi sabırlar dileyip, hayata geri dönüş operasyonunu kısa zamanda başlatmanı diliyorumm...

akasya cığımmmmm çok saaağoll yaaaa..İnşşşşş darısı melikee,lavegue,benimmm başıma inşşşşşş...

Son düzenleme:
Güzel dileklerin cok sagol akasya1978 cim.inş.eşimede bebeklerimede kavuşmayı rabbim nasip eder hayırlısıyla:))sizede öyle tabi..

Güzel dileklerin cok sagol akasya1978 cim.inş.eşimede bebeklerimede kavuşmayı rabbim nasip eder hayırlısıyla:))sizede öyle tabi..

Ayy adlı arkadaşım sanada enny,gonnu ve batty hepinize yazıyorum ama malesef yazdıklarımı görmüyosunuz sanırım..neyse bakalım..güzel dileklerim sizinle:)

Aslı_ist cook üzüldüm canım.rabbim neyler neylerse güzel eyler vardır bundada bi hayır..inş.en kısa zamanda kendiliginden bebegin olur bellimi olur..biz okadar ugraşıyoruz ama rabbim ol demeyince olmuyor canım.kendini toplayınca yeniden deneyin inş.üzüntünü gönülden paylaşıyorum.ama test günü bi daha yaptır lütfen..sevgiler..

Egunal canım sana yazıcam bır turlu fırsat bulamadım. aslında yazılacak pek bırsey de yok. canımız sağolsun. Herseyde bır hayır vardır. ben tup denemesını 6 ay sonrasına bıraktım ve hatta merkez hazır kafamda. hep dusundugum merkezdı ama esım erdemı ısteyınce oraya gıttık. sımdı asılama ıcın start verdık. sende kafanı dınle bıraz bence. vucudundakı hormonlar gıtsın. hem ohss olmustun sen. ancak toparlanırsın. hem umudumuzu yıtırmek yok. Bızde bırgun anne olacagız. ılk gunler cok uzuluyorsun ama zamanla alısıyorsun.

bu arada hep topıgı okuyorum kızlar ama yazmaya elım varmıyor bır turlu. sızlerı bırakmadım yanı. hep beraber sızlerın guzel haberlerını alacagız ıns. hem yazdıklarınız bana tecrube oluyor. bugun bır seye karar verdım kızlar. sızınle de paylaşmak ıstedım. bundan sonra tup bebek yaparsam. cok fazla sorgulamayacagım merkezı. dollendı mı bıde transfer ne zaman? bu kadar onun dısında soyle boyle olursa dıye sıkmayacagım canımı. kafam rahat olacak yanı. ıns becerebılrıım. stres bence en kotu dusman bu surecte. rahat olmak lazım. bu sefer gıdecegım merkezde psıkolojık danısmanlıkta verılecek ıns. daha rahat ve sakın olacagım ıns

aslı_ıst canım hayırlısı olsun. cabuk toparlanman guzel. 2.denemeye ıns. gun ola devran done

hly7 sende sıkma canını, ıns kucagınada alacaksın mercımegı. rahat ol. sımdıden stres yasatma mercımege

mıllıstone,lavague sıgarayı bırakın kızlar ya. ınanın hem cebınıze hem saglıgınıza zarar. hem bızler bayagı sınavlardan gecıyor bebek sahıbı olmak ıcın. onlara temız bır gelecek vermelıyız.

bryns canım sen nasılsın?

hamıs arkadaslar nasıl gıdıyor hamılelık. ınsallah kucagınıza alırsınız saglıkla.

1979sem arkadaşım bizde eşimde azospermi var.bende cok şükür bi sorun yok.ilk denememiz,antalya gelecek tüp bebek merkezini sectik.ilk olarak antibiyotik,elevit ve ginera adlı ilacları kullandım.eşime tese yapıldı,spermler donduruldu şükür bulundu:)).lucrin igne kullanıyorum,şimdide gonal f 300 yapıyorum.inş.bi hafta sonra opum olur heralde..bizim sorunumuz bu canım.sanada tedavinde başarılar diliyorum,sonu güzel olsun inş..

kızlar bısı sorcam sıze. benım esımın sperm sayısı 42 mılyon, morfolojı %6 ve hızlı hareketlı yok. sadece yerınde hareketlı var. bu hareketı arttırmak ıcın ne yapabılırım. duydugunuz yada denedıgınız bı formul var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…