hu huuu nassınız canlarımmm.. benim accık moralim bozukbugün bazı testler yaptırdık ve bazıları yüüksek çıktı en önemlisi de TSH o yüzden moralim bozuk inşallah mercimeğimi sağlıkla alırım kucağıma dua edin
yarın kontrole gidicezz ULUN beyde olcazz haberiniz olsnn akşam saat 5 te randevummmmorda olacak olan varmı acep
inşallah yarın yavrumu sağlıklı bi şekilde görürüz duyarız testlerim hakkında ii şeyler duyarım inşallahh çok heycanlıyımm sanki ilk defa görcemm mercimeğimiiiiiiiiiii
canlarım benimm Allah ım hepinize nasip etsin bu duyguyu... inanıın hep dualarımdasınız.. inşallah burda anne olmayan kalmayacak Allah ın izniyleee
sonra
canım denersin tabi ama inşallah hiç sıkıntı çekmeden bebişin olurr ikiz hemdee . bende ilk negatifimten sonra hemen denemeyi düşünmüştüm ama yine bi 6 ay geçti belki kendiliğinden olur dedik bi umut
inşallah canım en kısa zamanda ALLAH isteyen herkese bebeğini göndersin...
olmadığı belliydi canım...ben anladım 7.gün gitti bebeğim...önce iyi bir doktor ve merkez bulmalıyım ondan sonra doktor muayene eder vs..ve o karar verir diyorum...bana kalsa bu ay beklerim sadece...bi dahaki adetimle başlarım ama öyle olmuyor işteeee...
ayyy gerçektenmiiiii....inşallah canım güzel haberdir...hadi kan testi yaptır hemen...
bence çok iyi bi karar almışsın canım eğer vücudun hazırsa dondurulmuşları dene...ben olacağına inanıyorum senin hamile kalamama gibi bir sıkıntın yok çünkü...ama şu anki sorunu yaşamamak için vitamin vs...takviyeler yap doktorunla bi daha aynı şeyleri yaşamaman için neler yapman gerektiğini iyice konuş...tekrar üzülmeni istemiyorummm...
hayırlı olsun canım...sıra geldi kaç yumurtanın döllendiği haberini almaya...bizede haber ver canım öğrenince...
canım lucrin adette gecikme yapabiliyor...adet olana kadar lucrini kullanacaksın hatta diğer iğneye başladığında da lucrine devam edeceksin taaa kiii çatlama iğnesini vurulana kadar...
evet canım çoook üzücü bir durum...çok emek veriyoruz ve sonuç negatif olunca yıkım oluyor ama hayırlısı deyip kabullenmeye çalışıyoruz...inşallah daha fazla beklemeden bebeklerimiz bir an önce gelir...
en kolayı transfer canım...daha önce aşılama yaptırmışmıydın bilmiyorum ama aynı onun gibi basit bi operasyon...idrara sıkışık gidiyorsun...karından ultrasonla bebeğin yerleştirileceği en uygun yer tespit edilip bebek oraya konuluyor...kısa sürüyor...ağrısız bi işlem...
Ben de iciyorum :44:kızlarrr bende sıgara konusunda napıcam bılmıyorum.. tedavı yakşaltıkca stress den daha çok ıcıyorum sankı..
ama bırakamıyorum...
Ben de iciyorum :44:
inşallahhh canım...merkezi değiştirmeyi düşünüyorum önce...iyi bi doktor bulmak istiyorum güven duyabileceğim,bayramı tatili olmayan,çeşitli sebeplerle beni tedavinin ortasında bırakmayan vs...ilk denemem saçmasapan şeyleri tecrübe etmemi sağladı malesef...yeni bir hastane bulmam ne kadar zamanımı alır bilmem...bizde aynı şekilde 6 yıldır kendiliğinden olur diye diye bugüne geldik gerçi arada 2 negatif aşılamam var...hala bir umut 2.denemeye kadar belki kendiliğinden olur diyoruz...
sendemi bürütüs....ay bu bürütüs neydiki ve nasıl yazılıyodu :26:...senide bırakmazsan kara listeye ekleyecem tehdit etmek gibi olmasındaaaaa.....
inşallah canım gönlünce bi merkez daha doğrusu kaliteli bi merkez bulursun gerçekten çok tuhaf şeyler yaşamışsın dediğin gibi tecrüben olmuş oldu ne aralıklarla denedin aşılamayı sonra doktormu tüp bebek yapalım dedi
sağolasın beni örnek göstermişsin bende tkendimi tebrik ediyorum herkez bırakır ben bırakamam diyodum ama bi derin nefes alıp kurtuldum sigaradan biz eşimle birlikte bıraktık. sigara içmeyince cebimizde o kadar çok para kaldıki biz baya zenginmişiz diyoruz:) hem sağlığımızdan olup hemde paramızı çöpe atmak ne büyük acizlik şimdi daha iyi anlıyorum. ve sigara içen arkadaşlar size sesleniyorum sigaraya vereceğiniz paraya bebişinize hergün yeni ciciler alabilirsiniz.. ayrıca hangimizin hakkı var daha doğmadan onu zehirlemeye.. dilerim hepiniz bian önce kurtulursunuz bu illetten.....
millston a çok güldüm. beni kınayın ezikleyin yazmış yaaaaa, sigara içtiği için!!! hiç keyfim yokken kahkahalarla güldüm evde:))) ne kadar çaresiz olduğumuzun göstergesi işte:)) valla melikecim 2-3 gündür neler çekiyorum bi bilsennn!!!( çok zorlanıyorummm ( bebeği düşünüp motive oluyorum ve sürekli bir şeyler yiyorum. şişko olucamm bi deee ( çok mutsuzum ((
Lavegue sende demekkkkk..Egunala baksana kafamızı yardıııı..Diğer arkadaşları tebrik ederken yaptığın göndermeleri de yerinde buluyor ve tebrik ediyorum hayatııııımmmm..Şaka bir yana kızlar bırakıcamm inşşş...Çokk dua ediyorum inanınnn..Kendimi aciz den de öte çook kötüüü hissediyorummmm.Kimisini yarısında söndürüyorummmmm zatennn..
hly mercimeğin annesiii sennnn üzülme, hiççç bişeycikkler olmayacak mercimeğimizeeee innşşşşHayırlı haberlerini bekliyoruzzzz..
aayy gülüm 15 yumurta toplanmışşşş.Senin sebep bölümünde tüp enff ve yum.az yazıyorr.Neresi azzz 15 yumurtanınnnn..Amh yaptırmışmıydın sen canımmmm..
aslı_ist nasib demekten başka diyecek hiçbirşey yokkk..Sana da egunalım gibi sabırlar dileyip, hayata geri dönüş operasyonunu kısa zamanda başlatmanı diliyorumm...
Ben de canim ben de ne yazik ki... Ben 2 transferimden sonra agizma koymadim 12 gun. Dondurulmuslarimda az da olsa ictim. Tuttu:))) gerci kimyasal oldu ama tuttu mu ? Tutuuu :))) o gunden beri icmeye devam ediyorum hahahaa
Saka bir yana. Kotu bir sey elbet. Hamile kalinca birakcam arkadaslar soz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?