Nesmitcim merhaba ,Egunal canım sana yazıcam bır turlu fırsat bulamadım. aslında yazılacak pek bırsey de yok. canımız sağolsun. Herseyde bır hayır vardır. ben tup denemesını 6 ay sonrasına bıraktım ve hatta merkez hazır kafamda. hep dusundugum merkezdı ama esım erdemı ısteyınce oraya gıttık. sımdı asılama ıcın start verdık. sende kafanı dınle bıraz bence. vucudundakı hormonlar gıtsın. hem ohss olmustun sen. ancak toparlanırsın. hem umudumuzu yıtırmek yok. Bızde bırgun anne olacagız. ılk gunler cok uzuluyorsun ama zamanla alısıyorsun.
bu arada hep topıgı okuyorum kızlar ama yazmaya elım varmıyor bır turlu. sızlerı bırakmadım yanı. hep beraber sızlerın guzel haberlerını alacagız ıns. hem yazdıklarınız bana tecrube oluyor. bugun bır seye karar verdım kızlar. sızınle de paylaşmak ıstedım. bundan sonra tup bebek yaparsam. cok fazla sorgulamayacagım merkezı. dollendı mı bıde transfer ne zaman? bu kadar onun dısında soyle boyle olursa dıye sıkmayacagım canımı. kafam rahat olacak yanı. ıns becerebılrıım. stres bence en kotu dusman bu surecte. rahat olmak lazım. bu sefer gıdecegım merkezde psıkolojık danısmanlıkta verılecek ıns. daha rahat ve sakın olacagım ıns
aslı_ıst canım hayırlısı olsun. cabuk toparlanman guzel. 2.denemeye ıns. gun ola devran done
hly7 sende sıkma canını, ıns kucagınada alacaksın mercımegı. rahat ol. sımdıden stres yasatma mercımege
mıllıstone,lavague sıgarayı bırakın kızlar ya. ınanın hem cebınıze hem saglıgınıza zarar. hem bızler bayagı sınavlardan gecıyor bebek sahıbı olmak ıcın. onlara temız bır gelecek vermelıyız.
bryns canım sen nasılsın?
hamıs arkadaslar nasıl gıdıyor hamılelık. ınsallah kucagınıza alırsınız saglıkla.
Nesmitcim merhaba ,
En guzelini dusunmussun . Ben bu tedavimde oyle yapiyorum. Doktora kac gun ulasamadim , beni geri de aramadi. Eskiden olsa valla kendimi yer bitirirdim. Biz zaten duygusal bir donem yasiyoruz, bu kadar para veriyoruz... Bu ne ilgisilik diye geceleri uykum kacardi, kalbim sikisirdi. Amann diyorum aramazsa aramasin . Ben tekrar ararim diyorum. Bir de sonrasini da pek dusnumuyorum valla. Gunu yasamaya calisiyorum. Mesela benim takipler izmirde olacak haliyle adtein 2. Gunu burada doktora gidecegim. Memorial bana 2 dr adi verdi inanin hangisine gidecegine karar bile vermedim . Hele diyorum bir adet olayim bakariz. Ikisinden birine giderim. Yumurta toplamay istedigin doktoru soyleyebiliyormussun memorialda onu da diyorum kim nasipse o girsin. Ne olavak sanki dunyanin eniyi profu girse bir sey degisek mi? Degisiyor. Zamanla insan bu dogrukarin ayirdina variyor. Bu benim 4. Tedavim ve butedavide ben buyumusum onu farkettim. Igne yaparken bile o kadar dogal karsilayarak yapiyorum ki bile kendime sasiyorum. Tabi tedaviin sonlarina dogru sabir azaliyor , gorecegiz bakalim.
Sen simdi hangihastanede yaptirmaya karar verdin? Niye 6 ay sonraya attin?
en ıyısını yapıyorsun bence. ınsallah hep boyle devam eder. bırak ne oldugunu bılme. o zaman kafan daha rahat. ortada dusunecek bırsey kalmıyor. ben fertıcenter ıstanbulda orayı dusunuyorum. gorumcemın tup bebegını yapan drlar. ayrıca esım gemıye gıdıyor ve 6 ay sonra gelecek. hem ben dınlenmıs olurum kafam rahatlar hem de esım gelır oda sakın olur. ayrıca benım 20 aralıkta dershanem baslıyor. acıkogretım 2.sınıf. benım ıcın ıyı mesgale. bu ıslerı dusunmeyecegım.
1979sem arkadaşım bizde eşimde azospermi var.bende cok şükür bi sorun yok.ilk denememiz,antalya gelecek tüp bebek merkezini sectik.ilk olarak antibiyotik,elevit ve ginera adlı ilacları kullandım.eşime tese yapıldı,spermler donduruldu şükür bulundu:)).lucrin igne kullanıyorum,şimdide gonal f 300 yapıyorum.inş.bi hafta sonra opum olur heralde..bizim sorunumuz bu canım.sanada tedavinde başarılar diliyorum,sonu güzel olsun inş..
Iyi yapiyorsun o zaman valla. Yuk gemisinde mi kaptan esin?
Kafani dinlersin , bu islerden debuzaklasirsin. Kendini yenile canim.ruhunu yenile, bedenini yenile.
Sonu degil hayatin cocugumuz olmamasi. Gonul istiyor elbet ama olum kalim meselesi degil. Insallah bu olgunlugumu sonuna kadar korurum. Ben bile sasiriyorum bu dusunup de yazdiklarima . Umarim gucum hep boyle olur.
Yas kac senin?
evet canım yuk gemısınde suvarı. ( gecen sene somalıde kaçırılmıstı esım,128 gun esır kalmıstı. varıkosel amelıyatı oldu gelınce)
boyle devam et nolur. ınsallah guzel haberlerını alacagız senın. ama cevremde o kadar cok hamıle varkı hemde yenı evlenenler. benım 3 bıttı 4e gırdık. artık sormaya baslıyorlar. takmıyorum dıyorum ama olmuyo ıste. benım yasım 25 esım 33.
Ohhhhhhhhhhhh bedavadan güldürmüşüm seni daha ne istiyonnnnnnnnn battyyy..Çok kafiyeli oldu bu arada:)))) İçme sen içme transferin olmuş baksana....
Melikecimmmm ancak yemin ederek durdurdumm kendimi...Günde 5 tane saatlere bölüyorum..Bazı günler kolay oluyor arttırıyorum ama dediğin gibi olumsuz birşey yaşadığımda saat 5 de bitiveriyorrrr..Gece 12 yi bekleyipppp keşşler gibi yakıyorum bi taneee..
Ahh kızlar aaaahhhh..İnanmazdımmmmm çokkk kötüü birşey bu yaaa..
Egunal canım sana yazıcam bır turlu fırsat bulamadım. aslında yazılacak pek bırsey de yok. canımız sağolsun. Herseyde bır hayır vardır. ben tup denemesını 6 ay sonrasına bıraktım ve hatta merkez hazır kafamda. hep dusundugum merkezdı ama esım erdemı ısteyınce oraya gıttık. sımdı asılama ıcın start verdık. sende kafanı dınle bıraz bence. vucudundakı hormonlar gıtsın. hem ohss olmustun sen. ancak toparlanırsın. hem umudumuzu yıtırmek yok. Bızde bırgun anne olacagız. ılk gunler cok uzuluyorsun ama zamanla alısıyorsun..
hu huuu nassınız canlarımmm.. benim accık moralim bozukbugün bazı testler yaptırdık ve bazıları yüüksek çıktı en önemlisi de TSH o yüzden moralim bozuk inşallah mercimeğimi sağlıkla alırım kucağıma dua edin
yarın kontrole gidicezz ULUN beyde olcazz haberiniz olsnn akşam saat 5 te randevummmmorda olacak olan varmı acep
inşallah yarın yavrumu sağlıklı bi şekilde görürüz duyarız testlerim hakkında ii şeyler duyarım inşallahh çok heycanlıyımm sanki ilk defa görcemm mercimeğimiiiiiiiiiii
canlarım benimm Allah ım hepinize nasip etsin bu duyguyu... inanıın hep dualarımdasınız.. inşallah burda anne olmayan kalmayacak Allah ın izniyleee
kızlar bısı sorcam sıze. benım esımın sperm sayısı 42 mılyon, morfolojı %6 ve hızlı hareketlı yok. sadece yerınde hareketlı var. bu hareketı arttırmak ıcın ne yapabılırım. duydugunuz yada denedıgınız bı formul var mı?
Egunal cim biliyorum sayı degil kalite önemli bunu burda ögrendim zaten de..ne bileyim 10 tane cıksaydı..yani labratuvarda bölünemezlerse falan filan diye korktum anladınmı canım??kendini toparla hayata dön,yeniden yola devam durmak yokkkk:)))
Lavegue sende demekkkkk..Egunala baksana kafamızı yardıııı..Diğer arkadaşları tebrik ederken yaptığın göndermeleri de yerinde buluyor ve tebrik ediyorum hayatııııımmmm..Şaka bir yana kızlar bırakıcamm inşşş...Çokk dua ediyorum inanınnn..Kendimi aciz den de öte çook kötüüü hissediyorummmm.Kimisini yarısında söndürüyorummmmm zatennn.....
yanlış okumadysam sende ankaradasın değilmi? nerde tedavi gördün?
Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum :))))
Bağışıklık sistemi düzenleyici serum takıyor.Özelikle deneme sayısı 3-4 olan hastalara çok olumlu sonuçlar alınıyormuş.
Yararı ise Ana rahminin embriyoyu yabancı bir cisim olarak algılamaması için bağışıklı sitemini düzenliyormuş.
Herhangi bir ücret alınmıyor :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?