Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum :))))
Bağışıklık sistemi düzenleyici serum takıyor.Özelikle deneme sayısı 3-4 olan hastalara çok olumlu sonuçlar alınıyormuş.
Yararı ise Ana rahminin embriyoyu yabancı bir cisim olarak algılamaması için bağışıklı sitemini düzenliyormuş.
Herhangi bir ücret alınmıyor :))))))))
Adı ne bu serumun? İçeriği nedir? İnternetten araştıralım
Melike'cim benim araştırmalarıma göre bir günde bağışıklığı güçlendirecek mucize bir formul yokmuş. Bana pek mantıklı gelmedi. Bağışıklık bir süreçtir. Stres, beslenme, hava kısacacı herşey etkiliyor bağışıklık siteminin güçlenmesini. Genetik faktörlerde göz ardı edilemez tabi.
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır burada yazdıklarınızı takip ederek hem sevindim hem üzüldüm.Artık tedaviye başlıyor olmamdan kaynaklı bende üye oldum ve sizlerle paylaşmak istedim.5 yıllık evliyim evliliğimin 3.yılında kistim patladı ve ameliyat oldum sonrasında anladıkki hamileymişim ozamanlar; ancak ameliyat olunca dış gebelik tedavisi görmek zorunda kaldım. sonrasında küretaj oldum. klomen ilacını uzun zaman kullandım ama olmadı. aşılama yaptırdım olmadı. ve sonuç ilk defa tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Bu ay doğum kontrol hapı kullandım ve adetimin 2.günü gonal-f iğnelerine başlıcam. Ama bu süreç hakkında hiç bir fikrim yok. Bana tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum umarım yıpranmam. Eğer hamile kalırsam herkesten önce buradan duyurmak istiyorum. Çünkü farkında olmadan sizleri yakından takip etmişim. Hamile kalanlara sevinmişim olmayanlara üzülmüşüm. Oyüzden yanımda olun istiyorum. Herkesin yar ve yardımcısı olsun Rabbim inşallah...
Bende şole bişey duymuştum...
bazı kadınların bağışıklık sıstemı bebeği kabul etmıyomuş.. ama nekadar dogru bılmıyorum..belkı ole bişeydır dedim ..
umut tayım ben sorarım gıdınce
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır burada yazdıklarınızı takip ederek hem sevindim hem üzüldüm.Artık tedaviye başlıyor olmamdan kaynaklı bende üye oldum ve sizlerle paylaşmak istedim.5 yıllık evliyim evliliğimin 3.yılında kistim patladı ve ameliyat oldum sonrasında anladıkki hamileymişim ozamanlar; ancak ameliyat olunca dış gebelik tedavisi görmek zorunda kaldım. sonrasında küretaj oldum. klomen ilacını uzun zaman kullandım ama olmadı. aşılama yaptırdım olmadı. ve sonuç ilk defa tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Bu ay doğum kontrol hapı kullandım ve adetimin 2.günü gonal-f iğnelerine başlıcam. Ama bu süreç hakkında hiç bir fikrim yok. Bana tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum umarım yıpranmam. Eğer hamile kalırsam herkesten önce buradan duyurmak istiyorum. Çünkü farkında olmadan sizleri yakından takip etmişim. Hamile kalanlara sevinmişim olmayanlara üzülmüşüm. Oyüzden yanımda olun istiyorum. Herkesin yar ve yardımcısı olsun Rabbim inşallah...
hu huuu nassınız canlarımmm.. benim accık moralim bozukbugün bazı testler yaptırdık ve bazıları yüüksek çıktı en önemlisi de TSH o yüzden moralim bozuk inşallah mercimeğimi sağlıkla alırım kucağıma dua edin
yarın kontrole gidicezz ULUN beyde olcazz haberiniz olsnn akşam saat 5 te randevummmmorda olacak olan varmı acep
inşallah yarın yavrumu sağlıklı bi şekilde görürüz duyarız testlerim hakkında ii şeyler duyarım inşallahh çok heycanlıyımm sanki ilk defa görcemm mercimeğimiiiiiiiiiii
canlarım benimm Allah ım hepinize nasip etsin bu duyguyu... inanıın hep dualarımdasınız.. inşallah burda anne olmayan kalmayacak Allah ın izniyleee
sanırım negatıv sonuç almış..
başka bır topıkte gordum..
ewet canım maalese negatif, tutmadı((
kızlar merhaba , sizi sürekli takip ediyorum ama bugün bişeyler yazmak ve listeye eklenmek istedim. totem yapayım dedim.:))
bu benm 4. tüp bebek denemem 30 yaşındayım ilk başta eşim için gitmiştik sonra sorun bendede çıktı yumurta rezervim azmış. evlenmeden bunu bilmiyordum şimdi her genç kıza
belirli aralıklarla dr. a gitmesini tembih ediyorum.
ilk tedavimde 3 yumurtam, ikincisinde 1 üçüncüsünde 1 ve bu en sonuncuda 8 taneyumurtam olmuş
şimdi 2 bebişim karnımda. tutunması için dua ediyorum. 12 sinde test tarihim var. pozitif olacak bu testin tarihini iple çekiyorum.
Allah herkes için hayırlısını ve sağlıklısını versin.
canımm hoşgeldin... istersen listeye ekleyelım ama sonuçunu haber verırsenn
hangı merkezdesin ..test tarıhını sole yeter..
kızlar merhaba , sizi sürekli takip ediyorum ama bugün bişeyler yazmak ve listeye eklenmek istedim. totem yapayım dedim.:))
bu benm 4. tüp bebek denemem 30 yaşındayım ilk başta eşim için gitmiştik sonra sorun bendede çıktı yumurta rezervim azmış. evlenmeden bunu bilmiyordum şimdi her genç kıza
belirli aralıklarla dr. a gitmesini tembih ediyorum.
ilk tedavimde 3 yumurtam, ikincisinde 1 üçüncüsünde 1 ve bu en sonuncuda 8 taneyumurtam olmuş
şimdi 2 bebişim karnımda. tutunması için dua ediyorum. 12 sinde test tarihim var. pozitif olacak bu testin tarihini iple çekiyorum.
Allah herkes için hayırlısını ve sağlıklısını versin.
melikecim benide eklermisin yas 30 erkek faktörü memorialde aralik adeti icin randevu aldik aralik rabbim hepimizin yardimcisi olsun simdiden tesekkürler benim ikinci yazisim ilkinde listeye eklenemedim gözden kacti sanirim bende daha vakit var diye tekrarlamadim simdi tekrar yazayim dedim bilgilerimi birde liste isi cok zor biliyorum ama transfer olan arkadaslarin yanina sebeplerini yazarsak hamilelerede takipi daha kolay olucak yoksa eski listelere her pozitif negatifte aramak zor oluyor tabi mumkunse canim seni buna zahmete katlandigindan dolayi tebrik ediyorummmmmmmmm büyük bir sabirla yürütüyorsun .....
ewet canım maalese negatif, tutmadı((
Kesinlikle katılıyorum. Transfer olanların da yanına detaylı bilgi girelim Melike'cim lütfeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?