melikecim benide eklermisin yas 30 erkek faktörü memorialde aralik adeti icin randevu aldik aralik rabbim hepimizin yardimcisi olsun simdiden tesekkürler benim ikinci yazisim ilkinde listeye eklenemedim gözden kacti sanirim bende daha vakit var diye tekrarlamadim simdi tekrar yazayim dedim bilgilerimi birde liste isi cok zor biliyorum ama transfer olan arkadaslarin yanina sebeplerini yazarsak hamilelerede takipi daha kolay olucak yoksa eski listelere her pozitif negatifte aramak zor oluyor tabi mumkunse canim seni buna zahmete katlandigindan dolayi tebrik ediyorummmmmmmmm büyük bir sabirla yürütüyorsun .....
Hihi geçmişe bakmak lazım:)
Önceki listede infertilite sebebi yazıyordu ama transfer listesini güncelllerken infertilite nedenini çıkartmısın. İnfertilite nedenini de yazarsak hangi merkez hangi konuda basarı sağlamış onu görme imkanımız olur.
yarın yine yumoşlara bakmaya gidiyorummmm :)
canımm sakın kendını uzmee...
gerçekten her işte vardır bi hayır..
bence yola devam et bıfaha bıdaha denee ...bırakma ..kendını yıpratma..
hadi hayırlısı diyelim ozaman
canoo kaşıncı denemem...
toparlayın canım yazarım ben...
canım ben bişey çıkarmadım eklemedım...neyse o halınde devam edıyorum...
zaten ekleme ve çıkarma bılmıyorum...
ben bişey yapmadım...neyse o halınde devam..
daha once çok kez yardım istedım ...kımse cevap vermedı..
canlarım bugün hayata dönüş operasyonumun ilk günü birazdan dışarı çıkacam...ilk fırsatta katılırım aranıza...
ewet canım maalese negatif, tutmadı((
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır burada yazdıklarınızı takip ederek hem sevindim hem üzüldüm.Artık tedaviye başlıyor olmamdan kaynaklı bende üye oldum ve sizlerle paylaşmak istedim.5 yıllık evliyim evliliğimin 3.yılında kistim patladı ve ameliyat oldum sonrasında anladıkki hamileymişim ozamanlar; ancak ameliyat olunca dış gebelik tedavisi görmek zorunda kaldım. sonrasında küretaj oldum. klomen ilacını uzun zaman kullandım ama olmadı. aşılama yaptırdım olmadı. ve sonuç ilk defa tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Bu ay doğum kontrol hapı kullandım ve adetimin 2.günü gonal-f iğnelerine başlıcam. Ama bu süreç hakkında hiç bir fikrim yok. Bana tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum umarım yıpranmam. Eğer hamile kalırsam herkesten önce buradan duyurmak istiyorum. Çünkü farkında olmadan sizleri yakından takip etmişim. Hamile kalanlara sevinmişim olmayanlara üzülmüşüm. Oyüzden yanımda olun istiyorum. Herkesin yar ve yardımcısı olsun Rabbim inşallah...
kızlar bısı sorcam sıze. benım esımın sperm sayısı 42 mılyon, morfolojı %6 ve hızlı hareketlı yok. sadece yerınde hareketlı var. bu hareketı arttırmak ıcın ne yapabılırım. duydugunuz yada denedıgınız bı formul var mı?
kızlarr iyi akşamlar şekerlerkızlar ya ben iğneleri kaç gündür yapıyorum biliyomusunuz tam16 yumoşlar zorla büyüdü pazar tekrar kontrol bakalıım ne kadar büyücekler 4 yumurtam gelişti inşallah kalitelidirler ya böle yumurtaları uzun zamanda gelişen varmı çok endişe ediyorum sizi çokkk seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?