ikinci sırada anlattığın olay bende aynen gerçekleşti canım...ben de pco ya yatkınlık varmış tam düzenli adet gördüğüm için ciddiye almıyorlar...ben adetin 21.günü lucrine başladım 2 gün gecikmeyle adet oldum ve lucrine ek olarak gonal-f e başaladım...bu arada günlük e2 hormonu takibi yapıldı yalnız ihmale geldiğimi düşündüğüm çok şey yaşadım...yumurtalıklarım aşırı uyrılmıştı...opu da 19 yumoş toplandı ama bu yapılmamalıydı çünkü e2 hormonum 5000 nin üzerine çıkalı çoook olmuştu bu durumda çatlatm iğnesi yapılmaz yapılırsa ohss denilen hayati risk taşıyan durum ortaya çıkar ki bende öyle oldu...opudan sonra ani bir şekilde şiştim bel ve karın bölgemden ani kilo artışım oldu mide bulantısı nefes darlığı vs...acillik oldum veee hemen hastaneye yatışım verildi...aslında tedavimin iptal olamsı gerekirken bi de transferim yapıldı tabi bu arada hastanede yatıyorum ben...çok şey yaşadım anlatmakla bitmez...ama ameliyatını yapan doktor doğru söylüyor canım...
canım yenı okudum yadıklarını benım yumurtalar fazla çalıştıgından bu sefer bu şekilde denicekler..adet 21. gunu lucrın le başlıcam ama adet olunca devam edıcekmıyım bılmıyorum..busefer dondurulmuş olduğundan ıgne falanda yok nasıl devam edıcekler bılmıyorum..
keşke demek istemıyorum.. ama snın tedavınde nıe trasnfer yaptılar dondurup sen iyi olduktan sonra trasnfer yapabılırlerdı..
nıe acele ettıler anlamadım..
SLM HANIMLAR,BUGÜN DR KONTROLÜM VARDI.6 YUMURTAM VAR MALUM:)),RAHİM KALINLIGI 8,5milim DEDİ.DR UN SÖYLEDİGİNE GÖRE İYİYMİŞ..YUMOŞLARIM FARKLI BÜYÜKLÜKTE EN BÜYÜKLERİ 13,5 CM OLMUŞ.CARŞAMBA TEKRAR GÖRCEM ONDAN SONRA İSTEDİGİM GİBİ OLDULARSA CATLATMA İGNESİNİ YAPARIZ DEDİ.SİZCE GİDİŞATIM NASIL?BU BİLGİLERE YORUM YAPAN OLURSA..:44:
ayyy canım ya geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.
benimde adetlerim düzenli hiç şaşmaz bu yüzden bir prof sen pco lu değilsin bile dedei ama ben biliyorum var bende.bir kaç dr da söledi. taaa bekarlıktan bu yana var bende.
bunu sölediğin iyi oldu çünkü bende ameliyatı yapan dr da kaar kılmıştım ,içim rahatladı.şimdi 25 ini bekliyorum adetim olur olmaz heme dr a.bi aksilik olmadan bitsin istiyorum.ve ikiz çooook istiyorum ben yaaa
Egunal
canım sen devlet temi yaptırdın .. yoksa özel mi tup bebek yaptırdıgın merkez..
bişeyden değil merak ettım..
listeye girmek isteyen arkadaşlar varsa bilgilerini yazsınlar lütfen....
ayrıca listede olup durumunda değişiklik olan arkadaşlarda yazarlarsa güncellemesini yaparım...
benim eksik bilgilerim
tüpler yok
aralık adetini bekliyorum 2.tedavim başlıyor aralık 20 gibi
kızlar bugun haberler olmalı degıl mı???
MASIDEAYDIN VE ENNY NIN HABERLERINI MI ALACAGIZ?
COK KALABALIKLASTIK ARKADASLAR BEN O YUZDEN HEM CALISIP HEM DE TAKIP ETMEKTE BIRAZ ZORLANIYORUM
HERKES DE BENI UNUTTU ZATEN , KIMSE DE BENI SORMUYOR
datlumm ayıp edıyosun... ben ınanırmısın listeyle ugraşmaktan herkezı karıştırıyorum..
canım sen naptın.. hangı aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?