kan testi sonucunu bekliyoruz canım.. iyi haberlerle gelirsin inşallah...
offf hadı yaa heyecan yaptımm..
kızlar merhabalar hastaneden geldim kan verdiimmmm saat 2 de öğrenicemm sonucuu
bi de ben de simdi test yaptirmaya gidiyorum kizlar bugun 12. gunummm!! bi gidesim var bi gidesim yok :))
kızlar merhabalar hastaneden geldim kan verdiimmmm saat 2 de öğrenicemm sonucuu
Kızlar saraçoülu danışmanlık ile görüştümmmm..Offfffff İbrahimm bey 13,30 dan sonra orada olacakmışşşşş..Şu amh içinn kür önericekkkkk..Arayın ulaştığınız takdirde bağlıcam sizi dedilerrr...Dua edinde konuşabiliyim şu adamla yaaaaaaaaaaaaaaaaa..Belki şifa olurrr...
iyi günler kızlar bende geldimmmmmmmmmmmmmmmm acıbadem bülent tıraşta başladım .......haydi hayırlısı................................
Kızlar saraçoülu danışmanlık ile görüştümmmm..Offfffff İbrahimm bey 13,30 dan sonra orada olacakmışşşşş..Şu amh içinn kür önericekkkkk..Arayın ulaştığınız takdirde bağlıcam sizi dedilerrr...Dua edinde konuşabiliyim şu adamla yaaaaaaaaaaaaaaaaa..Belki şifa olurrr...
banadaaa bilgii verirmisin?? benimde AMH DÜŞÜK
arkadaşlar bugün 8. günüm dün 10.16 olan değerim bugün 20.00 olmuş bu iyiye alamet demi,yani çatlatma iğnesinden olsaydı eğer yükselmez yerinde sayar yada gerilesi gerekmez miydi.?
teyzelerimmmm ben geldimmmmmmmmmmm...........annemin göbişine yerlerşmişimm kalp atışlarım başlamış dr.amca gördü ama annem duyamadı haftaya tekrar gidecez yanına bu sefer inşallah annemde duyacak beniiii....ben bütün bebeklere dua ediyorum sağlıklı doğalım annelerimiz kucağına alabilsin diyee...bide bebek isteyen teyzelerime dua ediyorum arkadaslarımda teyzelerimini göbişine hoopp otursun dieee... bi de annem 6+0 sın demişti bana ama dr. amca 5+6 dedi küçük mü kaldım acaba???nie ölee çıktııı
:) az önce aradılar :) 14yumurtamın hepsi olgunmuş 10u döllenmiş perşembe ya da cumartesi transferim olacak :) dua edin benim için lütfen ben herkes için yanı sırada kendim için dua ediyorum
Vermezmiyimmmm..Tabiiki bir konuşayımda bakalım neler söyleyecekkk....Senin amh kaçç kiii???Kaç folikül görülüyordu leylikocumm??Senin tedavin hangi aşamada birde???
transfer nasıl oluyor lokal anestezi yapıyorlar mı? yoksa hiç mi yapmıyorlardı acı seviyesi nedir ne kadar sürüyor (1yumurta sadece) işte sorularım bunlar cok korkuyorum yardımcı olur musunuz bu arada bi arkadasım sormustu kımdı unuttum ama 2lı olarak dondurulacak yumurtalarım eger olursa inş.
:)))) benim sorduğum soruları bi hafta rötarla sen soruyosun ruh halini o kadar iyi anlıyorumki... korkmana gerek yok, acılı bir işlem olduğu sölenemez 20 dakka falan sürüyo. anestezi yok.
iyi günler kızlar bende geldimmmmmmmmmmmmmmmm acıbadem bülent tıraşta başladım .......haydi hayırlısı................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?