2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi de ben de simdi test yaptirmaya gidiyorum kizlar bugun 12. gunummm!! bi gidesim var bi gidesim yok :))

inşallah canlarım iyi bi hABER alırızz hepimizz dakikalar geçmiyooo amaa

Kızlar saraçoülu danışmanlık ile görüştümmmm..Offfffff İbrahimm bey 13,30 dan sonra orada olacakmışşşşş..Şu amh içinn kür önericekkkkk..Arayın ulaştığınız takdirde bağlıcam sizi dedilerrr...Dua edinde konuşabiliyim şu adamla yaaaaaaaaaaaaaaaaa..Belki şifa olurrr...

ibrahim bey youn oluyomu...

hadı bakalım bı ulaş haberlerını beklıyoruz..

banadaaa bilgii verirmisin?? benimde AMH DÜŞÜK

inşallah konuşursun canım ya.... bana çok güvenilir geliyo saraçoğlu. sitesinide incelemiştim çok güzel kürleri var

carmennnn gözün aydın.... bak kalbi atmaya başladı küçük meleğinin.. yüce rabbim kucağına almayı da nasip etsin. hem kendine hemde minik meleğimize iyi bak......

Vermezmiyimmmm..Tabiiki bir konuşayımda bakalım neler söyleyecekkk....Senin amh kaçç kiii???Kaç folikül görülüyordu leylikocumm??Senin tedavin hangi aşamada birde???

İNANIRMISIN KAÇ OLDUĞUNU UNUTTUM 0.4 YA Da 0.3 dü. 5 göründü ama 1 tanesi dolu çıktı. diğerleri boş. ve 1 tane döllendi. şuan transferimin 8.günündeyim. bu arada FSH 8-9 da

:)))) benim sorduğum soruları bi hafta rötarla sen soruyosun ruh halini o kadar iyi anlıyorumki... korkmana gerek yok, acılı bir işlem olduğu sölenemez 20 dakka falan sürüyo. anestezi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…