datlumm ayıp edıyosun... Ben ınanırmısın listeyle ugraşmaktan herkezı karıştırıyorum..
Canım sen naptın.. Hangı aşamadasın
canım maşallah kaç haftalık oldu bebişimiz şimdii..
Gülüm lale cevap vermiş fiyat konusundaaa..Bende Memorial ile umut arasında kalmıştımm.Ama Memorialde dediğin gibi dr hasta ilişkisi biraz zorrr..Buda benim için acayippp önemlii.Beni dinleyecekkk sorularıma cevap verecek birine ihtiyacımm varrr..
Tanıdıklarımdannn biri bütünnn olumsuzluklara rağmenn Moshe Benhabib ile mutlu sona ulaştıı.60 tane iğne vurulmuş ama 3 aylık olduu hamileliğii..Birdee karşı komşumun kardeşiii Medicalpark Proffffff.Sedat kadanalıyla mutlu sona ulaştııı..7 aylık hamile şu andaaaa..Ben medical parkın labaratuvarı iyi değildir diye oraya gitmedimm..Aslında bana çok da yakındııı..Ama Ulun Bey den vazgeçmek istemem tabiikiii.Artıkk bunu ancak onunla görüştüğümde anlayacağımmmmm..
Laleee yaaaaaaaaaaa deme öyle ağlarımm bakkkkkk..Dualarımız kabul olucak inşşş. gülüm yaaaa sen hamişşş olucakksınnnnnnnnnnnnnn
carmen canım benimmmmm inşşşş sende hayırlı haberlerle geliceksinnn.Hiç stres olmaaaa..O anda bizede dua et nooolurrrr....
MAŞALLAH hayırlı haberlerle gelirsin İNŞALLAH...bebeğimiz annesine ilk kez göstercek kendini kimbilir nasıl mutlu ve heyecanlısındır...
evet canım liste işine el attım bi kaç düzenleme daha yapayım diyorum...bakcaz artık...seni listeden ç-ı-k-a-r-m-a-m......anladın dimiiiii....daha ortada belli olan bişi yok...sen adet olmayı bekleyen bir hatunsun...
MESİDEAYDN ve ENNY güzel haberlerinizi bekliyoruz bugün...CARMENNN kuzum bugün meleğinle ilk kez tanışıyorsun eminim çok mutlu ve heyecanlısındır...dönünce neler yaşadın anlat bize...
teyzelerimmmm ben geldimmmmmmmmmmm...........annemin göbişine yerlerşmişimm kalp atışlarım başlamış dr.amca gördü ama annem duyamadı haftaya tekrar gidecez yanına bu sefer inşallah annemde duyacak beniiii....ben bütün bebeklere dua ediyorum sağlıklı doğalım annelerimiz kucağına alabilsin diyee...bide bebek isteyen teyzelerime dua ediyorum arkadaslarımda teyzelerimini göbişine hoopp otursun dieee... bi de annem 6+0 sın demişti bana ama dr. amca 5+6 dedi küçük mü kaldım acaba???nie ölee çıktııı
teyzelerimmmm ben geldimmmmmmmmmmm...........annemin göbişine yerlerşmişimm kalp atışlarım başlamış dr.amca gördü ama annem duyamadı haftaya tekrar gidecez yanına bu sefer inşallah annemde duyacak beniiii....ben bütün bebeklere dua ediyorum sağlıklı doğalım annelerimiz kucağına alabilsin diyee...bide bebek isteyen teyzelerime dua ediyorum arkadaslarımda teyzelerimini göbişine hoopp otursun dieee... bi de annem 6+0 sın demişti bana ama dr. amca 5+6 dedi küçük mü kaldım acaba???nie ölee çıktııı
:) az önce aradılar :) 14yumurtamın hepsi olgunmuş 10u döllenmiş perşembe ya da cumartesi transferim olacak :) dua edin benim için lütfen ben herkes için yanı sırada kendim için dua ediyorum
Yazıyorummm gülümm hemde istisnasızzzzzzzzzz..VAlaaaaaaaaaaaaaa..Ama arada kayboluyordurrr.Malum mercimek yüzünden sıksık giremiyorsun arrtıkkk...Söyle gülümmmm.. YAda ben mi kaçırıyorumm acaba??Bak şimdiii üüüüüüüüüüüüü((((((((((((88
arkadaşlar bugün 8. günüm dün 10.16 olan değerim bugün 20.00 olmuş bu iyiye alamet demi,yani çatlatma iğnesinden olsaydı eğer yükselmez yerinde sayar yada gerilesi gerekmez miydi.?
kızlar merhabalar hastaneden geldim kan verdiimmmm saat 2 de öğrenicemm sonucuu
offf hadı yaa heyecan yaptımm..
kızlar bu sabah yine test yaptım yine pembe çıktı bu sefer hemen belirginleşti bugün kan testine gidiyorummmmm
kızlar bugun haberler olmalı degıl mı???
MASIDEAYDIN VE ENNY NIN HABERLERINI MI ALACAGIZ?
COK KALABALIKLASTIK ARKADASLAR BEN O YUZDEN HEM CALISIP HEM DE TAKIP ETMEKTE BIRAZ ZORLANIYORUM
HERKES DE BENI UNUTTU ZATEN , KIMSE DE BENI SORMUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?