2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
datlumm ayıp edıyosun... Ben ınanırmısın listeyle ugraşmaktan herkezı karıştırıyorum..
Canım sen naptın.. Hangı aşamadasın

valla guzelım lucrın kullanıyorum adet olmadım . 5 gun gecıktı .
Sapıttım kaldım anlayacagın . Doktoru aradım hala lucrıne devam dedı. ızmırde takıp benım cunku , memorıalda tedavı.
O da nasıl olcak anlamadım gıttı.

canım maşallah kaç haftalık oldu bebişimiz şimdii..

MESİDEAYDN ve ENNY güzel haberlerinizi bekliyoruz bugün...CARMENNN kuzum bugün meleğinle ilk kez tanışıyorsun eminim çok mutlu ve heyecanlısındır...dönünce neler yaşadın anlat bize...

teyzelerimmmm ben geldimmmmmmmmmmm...........annemin göbişine yerlerşmişimm kalp atışlarım başlamış dr.amca gördü ama annem duyamadı haftaya tekrar gidecez yanına bu sefer inşallah annemde duyacak beniiii....ben bütün bebeklere dua ediyorum sağlıklı doğalım annelerimiz kucağına alabilsin diyee...bide bebek isteyen teyzelerime dua ediyorum arkadaslarımda teyzelerimini göbişine hoopp otursun dieee... bi de annem 6+0 sın demişti bana ama dr. amca 5+6 dedi küçük mü kaldım acaba???nie ölee çıktııı

ohh güzun aydın canım..
son adetıne gore hesaplanıyo ama olur ole bence benımde 5 gun onden gidiyodu mesela..dr a sordugumda boyuna gore mı ne yanlış olmasın ona gore hesaplıyoruz demiştir..
hayırlı olsun

ay ben senı yerım ..
ne guzel yazmıssın sen oyle bıcırık:):):)

:) az önce aradılar :) 14yumurtamın hepsi olgunmuş 10u döllenmiş perşembe ya da cumartesi transferim olacak :) dua edin benim için lütfen ben herkes için yanı sırada kendim için dua ediyorum

Bende bende yerimm seniii bıcırıkkkkkkk..Çok sevindimm annesiiii...

yok şekerim ben az gelsem bile geçmişi hep okuyorumm taaam mııııı ama sen benim 3 postumu atladıan yaniii

canımm hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnn maşalahh sizeeee 2 günden bişi olmazz normal ayol

canım ne kadar güzel bir duygu olduğunu tahmin ediyorum Rabbim kucağınada almayı nasip etsin,ve benim gibi isteyenlere ve banada tattırsın innnşallah en yakın zamanda

arkadaşlar bugün 8. günüm dün 10.16 olan değerim bugün 20.00 olmuş bu iyiye alamet demi,yani çatlatma iğnesinden olsaydı eğer yükselmez yerinde sayar yada gerilesi gerekmez miydi.?

iyi günler kızlar bende geldimmmmmmmmmmmmmmmm acıbadem bülent tıraşta başladım .......haydi hayırlısı................................

kızlar merhabalar hastaneden geldim kan verdiimmmm saat 2 de öğrenicemm sonucuu

canim ya unutmak olur mu hic ? ne asamadasin su anda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…