ekin0486 sen irenbede mi tedavi oluyorsun?
senin 10. gün değerin kaçtı peki?
ya arkadaşlar transferden sonra otrivelle iğne kullandınızmı hiç?benim bu 3. denemem bu saferki blast transfer oldu.2. ve 3 denemem dondurulmuşlarla oldu.5 günümde yarım doz ovitrelle vuruldum.8. gün yaptığım 3 testte pozitif çıktı acaba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi ya kafam karıştı...bu iğneden olan varsa yada bilgisi lütfenn bekliommm...
ya arkadaşlar transferden sonra otrivelle iğne kullandınızmı hiç?benim bu 3. denemem bu saferki blast transfer oldu.2. ve 3 denemem dondurulmuşlarla oldu.5 günümde yarım doz ovitrelle vuruldum.8. gün yaptığım 3 testte pozitif çıktı acaba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi ya kafam karıştı...bu iğneden olan varsa yada bilgisi lütfenn bekliommm...
canım ovıtrelle çatlama iğnesi.. bu aralar çok sık duymaya başladım transferden sonra bı kaç kışıye daha vermışler..
hiç bilgim yok yanı ondan dolayımı pozıtıfı goruyosun..
iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum canım,kandamı yaptın test yoksa idrar testimi yaptın?
idrar testi yaptım hemde 3 tane:)3 taneside çift çizgi.iğneden falandr dediler hewesim kırıldıcumartesi asıl test günüm beklicem artık hayırlısı...
idrar testi yaptım hemde 3 tane:)3 taneside çift çizgi.iğneden falandr dediler hewesim kırıldıcumartesi asıl test günüm beklicem artık hayırlısı...
idrar testinde hamilelik olmasaydı çıkmazdı bence,var bu işte bir hayır,hadi inşallah
bence ne hevesını kırr nede cok heveslen canımm ALLAHa dua et hayırlısını versin hepimmize sakin olmaya çalışş..
benim 95,25 çıkmıştı,
aramıza yeni katılan arkadaşlar bu mesajı üzerlerine alsınlar lütfen...tedavileriniz hayırlı,sağlıklı ve bebekli olsun inşallah....
umarım guzel haber alırız :) bence ole dusunme desemdee ınsan kendıne engell olamıyor dımıı yaaben dayanamayıp kan verdim geldim. 15 dak. çıkıcak sonuç, içime negatif doğuyo( kaçıncı gün embriyosuydu? o da değeri etkiliyormuş çünküüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?