2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar transferden sonra otrivelle iğne kullandınızmı hiç?benim bu 3. denemem bu saferki blast transfer oldu.2. ve 3 denemem dondurulmuşlarla oldu.5 günümde yarım doz ovitrelle vuruldum.8. gün yaptığım 3 testte pozitif çıktı acaba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi ya kafam karıştı...bu iğneden olan varsa yada bilgisi lütfenn bekliommm...

canım ovıtrelle çatlama iğnesi.. bu aralar çok sık duymaya başladım transferden sonra bı kaç kışıye daha vermışler..
hiç bilgim yok yanı ondan dolayımı pozıtıfı goruyosun..

iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum canım,kandamı yaptın test yoksa idrar testimi yaptın?

canım ovıtrelle çatlama iğnesi.. bu aralar çok sık duymaya başladım transferden sonra bı kaç kışıye daha vermışler..
hiç bilgim yok yanı ondan dolayımı pozıtıfı goruyosun..

walla bende bilmiom ya umarım onun etkisi değildir.yarım doz vuruldum yani.bide 3 gün geçti üstünden bakalım..

iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum canım,kandamı yaptın test yoksa idrar testimi yaptın?

idrar testi yaptım hemde 3 tane:)3 taneside çift çizgi.iğneden falandr dediler hewesim kırıldıcumartesi asıl test günüm beklicem artık hayırlısı...

kızlarr ne çok şeyler yazmışsınızz takip etmekk ne zorr :)) çoğunluk tedavide ne güzell bizde hala adet bekliyoruz yaa...yaa bişey sorcam dondurulmuşla dondurulmamış arasında hiçbir fark olmaz demi kızlarr benım esım azosperm ya once ona tese yapılsın sperm bulunursa dondurulsun bende ılaçlara oyle başlıyayım dıyorumm...sizcee olurmu kıı

listedeki arkadaşlar durumlarınızda herhangi bir değişiklik varsa bıldırırısenız duzeltmelerı yapalım

SON DURUM NEDIR yazan canlar...

bilgi beklıyoruz..

idrar testi yaptım hemde 3 tane:)3 taneside çift çizgi.iğneden falandr dediler hewesim kırıldıcumartesi asıl test günüm beklicem artık hayırlısı...

idrar testinde hamilelik olmasaydı çıkmazdı bence,var bu işte bir hayır,hadi inşallah

bence ne hevesını kırr nede cok heveslen canımm ALLAHa dua et hayırlısını versin hepimmize sakin olmaya çalışş..

merhaba,hayırlısı olsun canım,2 ayrı gündemi oldu transfer anlamdım?beklemek çok zor ama dayan,inş güzel sonuç alırısn[/QUOTE]

evet.. salı 3. günüydü, drum şansı artırmak adına ardışık embriyo transferi yapılacağını söyledi.. en baba embrişlerden birini transfer etti, diğerlerini bekletip blastosist olarak yine 1 tanesini transfer ettiler.. bu ilk denemem..2 tane daha çok iyi kalitede embriş olduğunu söylediler dondurmamız için ama biz istemedik eşimle.. taze taze olsun istedik:))

hoşbuldum bu arada:))

idrar testinde hamilelik olmasaydı çıkmazdı bence,var bu işte bir hayır,hadi inşallah

bence ne hevesını kırr nede cok heveslen canımm ALLAHa dua et hayırlısını versin hepimmize sakin olmaya çalışş..

ya sizden bunu duymak bile moralimi düzeltti.işşallah hepimizin sonuçları çok güzel olur sizler ne durumdasınız?sizin transfer oldumu?

canım bılg lerını verırsen ekleyelım lşstemıze
test tarıhı
neden
kaşıncı denem vs.
mrkez

hayırlı olsun ..ilk denemende 2 tane nasıl trasnfer ettıler
normal de yasak

ben dayanamayıp kan verdim geldim. 15 dak. çıkıcak sonuç, içime negatif doğuyo( kaçıncı gün embriyosuydu? o da değeri etkiliyormuş çünküüü
umarım guzel haber alırız :) bence ole dusunme desemdee ınsan kendıne engell olamıyor dımıı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…