canım bılg lerını verırsen ekleyelım lşstemıze
test tarıhı
neden
kaşıncı denem vs.
mrkez
hayırlı olsun ..ilk denemende 2 tane nasıl trasnfer ettıler
normal de yasak
hamiş kalanlar size sorum var bekleme süresinde hapşırmaktan öksürmekten korktunuzmu yatınızmı gezdinizmi naptınız nasıl geçtiii tedirginlik boyutunuz ne kadardı
canım işşallah dediğin gibi olur.bende çok heweslendim bu sefer oldu die ama pazar günü sabah yarım doz otrivelle vuruldum.oda sonucu etkileyebiliyormuş.umarım onun sonucu değildir bu çift çizgiler.etkisi kaç gün sürüo ki bu iğnennin acaba?çok mutsuz oldum.allah sana sağlıklı bir hemilelik geçirmeyi nasip etsin sağlıkla bebeğine kavuş
Evet canımmm..Eşim için 4 şişe k.boynuzu kürü benim için ise ne kürü bilmiyorummm.Sormadımm.Sorsam ne olucak yok o olmaz bunu mu ver dicem diyeee.Ama acayipp meraktayımmm..Gelince sana buradan olmazsa özelden mutlaka atıcammmm mailll..
Carmenn cim kusura bakma sanada yazcaktım unuttum canım..maşallah bebegimiz büyümüş kalbi atmaya başlamış..inş.sende haftaya o muhteşem sesi duyarsın..bebegimize iyi bak güzel haberlerini bekliyorum..cok öptüm
Hanımlar cevap veren olurmu bilmiyorum ama bişey sorcam.bizim ilk tedavimiz ve benim merkezde hormonlarıma falan bakılmadı,kan alınmadı..sizin bakıldımı?dün hemşireye sordum bakılması lazımdı size bakılmadımı diyo?iyide ben nerdeyse opu ya geldim..hormon kagıdı verdi elime yaptır dedi,anca perşembe kan vercem pazartesi sonuc cıkcak..benim transfere yakın oluyo yani..anlamadıgım ya hormonlarımdan allah korusun yüksek olan varsa transfere gelmişken sorun cıkmazmı?ne olcak ozaman?sizin ne zaman bakıldı merak ettim..aklma takıldı
selam ben yeni üye oldum,arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım,ve şuan 6 haftalık hamileyim,keseyi gördük yarında kendisini görmemiz lazım,kontrolum var yarın,fakat çok karnım ağrıyor sanki adet olucakmışım gibi,aranızda karnı ağrıyan varmı hamile kaldığında,hepinize bol bol dua edicem bu gece
yok canım ama bugüne kadar benim hayatta kalmam mucize basit bir kist ameliyatından sonra defalarca ameliyat oldum yani aynı zamanda endoluyum. üstelik hep proflara gittim dünyanın parasını da verdik. bu yeni merkezimiz de ilk muayenede tüplerimin ucunda sıvı birikmesi olduğunu söyledi bugüne kadar kimse söylememişti normalde ameliyat olup sonra tüp bebek yapmam lazımmış bu sıvılar başarı şansını düşürüyormus ama benim durumum riskli olduğu için önce tüp bebek deneyeceğiz ki inşallah olur olmazsa ameliyat olacağımrabbim hepimize yardım etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu arada hiç halime tipime bakmıyorum yani bi taneyi bulmuş gibi ikiz istiyorummmm
ya arkadaşlar transferden sonra otrivelle iğne kullandınızmı hiç?benim bu 3. denemem bu saferki blast transfer oldu.2. ve 3 denemem dondurulmuşlarla oldu.5 günümde yarım doz ovitrelle vuruldum.8. gün yaptığım 3 testte pozitif çıktı acaba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi ya kafam karıştı...bu iğneden olan varsa yada bilgisi lütfenn bekliommm...
umarım guzel haber alırız :) bence ole dusunme desemdee ınsan kendıne engell olamıyor dımıı yaa
ya arkadaşlar transferden sonra otrivelle iğne kullandınızmı hiç?benim bu 3. denemem bu saferki blast transfer oldu.2. ve 3 denemem dondurulmuşlarla oldu.5 günümde yarım doz ovitrelle vuruldum.8. gün yaptığım 3 testte pozitif çıktı acaba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi ya kafam karıştı...bu iğneden olan varsa yada bilgisi lütfenn bekliommm...
ekledım datlum eger bı yanlışlıkla varsa solersın..
yaşın bıde trasnfer tarıhı nedır..
ya sizden bunu duymak bile moralimi düzeltti.işşallah hepimizin sonuçları çok güzel olur sizler ne durumdasınız?sizin transfer oldumu?
canım ben 7. gün yaptığım sonuç 10.16 çıkınca doktoru aramıştım oda bana sevinme çatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu var onun etkisi yükseltmiş olabilir demişti bide ben yumurta toplama işleminden 36 saat önce vuruldum bir dahada vurulmamıştım o iğneden.
canım bende ovitrell çatlatma iğnesi kullanıyorum 3 gün 1 iğnenin 3te 1 ini kullanıyorum umarım o pozitifler iğnenin etkisi değildir.bugün benim 7. günüm test hiç yapmadım ayın 13 kadar sabredicem tek seferde öğrenmek istiyorum. allah herkesin gönlüne göre versin bebişlerimiz olsun artık...
naptın aldınmı sonucuu ??????
meraklandırma bızı
40 dakika dediler dolunca aradım daha çıkmadı bizi sizi arıycaz dediler. üsütnden bir saat geçti hala ses yok(çok stres oldum...
benim bugün 9. günüm cumartesi öğrencem işte.ben iğneyim yarım doz bir kere vuruldum sen 1 iğneyi 3 e mi böldün yani?sen nerde tedavi görüon?kaçıncı denemen senin?
40 dakika dediler dolunca aradım daha çıkmadı bizi sizi arıycaz dediler. üsütnden bir saat geçti hala ses yok(çok stres oldum...
hoşbuldummm:)) inşallah herkes muradına erer...
Kızlarrr sayfaları okuyacağım diyeee şaşı oldummmm..Kopup gelmişş sayfalarr yahuuu..
Güzel bir gün diliyorummm..Tedaviye yenii başlayanlar hayırlı olsunnn.Aramıza hoşş geldinizzz...
Ben ne gece uyuyabildimmm nede sabaaahhh...Offffffffffffff adetimi mi beklesemm yoksa saraçoğlundan kürleri siparişmi etsem diyee döndümm durdumm..
Hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm..
sğl egunal
aslında yeni dgliz takipciydim ama tedaviye başlayamadım daha ondan bişeyler yazamadım yazdıysamda cvp alamdımneyse sğll
günaydınnnn
teşekkürler canımmm rabbim hepimizin dualarını çok bekletmeden kabul etsin inşallah
ben 3 tane iğne aldım 1/3 kullanıp gerisi çöp maalesef cnm ayın 1 inde transfer yapıldı 1-4-7 aralıkta toplam üç kere olucak bugün sonuncu iğneyi yaptırıcam.ben medicalpark bahçelievler hastanesinde tedavi görüyorum 1. denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?