2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah meleğini korusun sağsalim kucağına al inş.cevap verdiğin için çok teşekürler sanırım istanbul yolu görünüyor bana kadıköy şifayıda öneren çok bülent hocayı da öneren çok burdaki tıp taki prof.önermişti ben ankara diye tutturmuştum hatta yanımda bulent beyi aramıştı sanırım haklıymıs bakalım hayırlısı umarım bende başlarım biran önce bide hastane ortamı operasyon ekibi hepsi iyi dimi yani gidince hiç şüphe olmadı dimi içinde son bişey daha ben adatin 2.günü gitsem olurmu geçmi kalmış olurum ?

Son düzenleme:
sekerler ayni sey bende de var. pko luyum dr um puregon 225 ile basladi. resmen 5 aylik hamis gobegim var yahu ki hic boyle bi gobegim oldugunu hatirlamiyorum. gebelik de gerceklesinde hala arada tikanip nefes alamiyorum , sonra biraz rahatliyorum. dr yavas yavas gecer kafana takma diyoo

amin canım,darısı başına inşaallah,sen nerde oturuyorsun,,ben gerçekten çok memnun kaldım tüm ekipten ,hepsi çok ilgili sağolsunlar,hatta öyle güzel motive oluyorsun ki inancında tam oluyor,bana transferden sonra çok güzel şeyler söylediler çok umut verdiler ben çok inandım onlara,ve haklı çıktılar gerçektende..ben ilk önce bir ön muayeneye gitmştim,beni adetin 2.günü çağırdılar,yani adet olunca gidersen geç kalmış olmazsın bence,senin sorunun ne?benim çikolata kistim var,ondan hamile kalamıyordum,

amin canımm
ben bolu dayım aslında ankara daha yakın bana o yüzden ankara istiyordum ama güvenebilceğim hiç bi kurum yok orda düşünüyorum taşınıyorum yok ankara da bulamıyorum bende sorun yok canım tek sorun olmamaısı:) sebepsiz bizimki anacak şöyle bi durum oldu geçen ay ben genartta tedaviye başladım ama berbat bi yer gibi geldi eşimle dedikki çok iyi yerlerde gördük belki yanılıyoruzdur dedik devam ettik ilaçlarımı aldım yumurta toplamama 2 gün kala eşimde genetik sorun çıktığını söylediler ve 1200 dolar daha istediler zaten bütün imkanlarımzı zorlamıştık o noktada tıkandık bide açıkçası bize para tuzağı gibi geldi ne eşimin ailesinde nede benim ailemde hiç böyle bi sorun olmadı peki bundan dolayımı çocuğumuz olmuyo diyince bilemiyoruz olada bilir olmayada bilir şeklinde bi cevap aldık sözün özü para amacı gütmeyen ama tabiki hakkı olanı alan insanların duygularını sömürmeyen bi kurum arıyoruz canım senınde yorumlarından sonra memorial acıbadem ve kadıköy şifa arasında seçim yapıcam sanırım kararım bulent hoca olcak bu gece istıhare namazına yatcam Rabbım hayırlısını göstersin inş.
peki önden aramama gerek varmı sence?

canım sen şimdi ankaradamısın
bence eger ist deysen
umut tup bebek ve şifa ıle konuş derim..
bence umut şifa ve memorıel arasında kalmıştım..
dr umutta yapıyorum ben tup bebek dıyınce umutu tercıh ettım..

genetik sorun oldugu teşhisini nasıl koydular ilginç..
1-2 kere denersın tup bebek olmadıgı takdırde araştırma yaparlar benım bıldıgım..

NABERSİNİZ?HERKESE SÜPER GÜZEL BİGÜN DİLİYORUM..BU SABAH BENDE GÜNAYDIN MAİLİ ATAYIM DEDİMEGUNALİM İYİLEŞTİNMİ BİRAZ?TURGİNUR CUM SENİ TEBRİK ETTİMMİ HATIRLAYAMADIM,RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.NE GÜZEL 6 HAFTALIK OLMUŞ BEBİŞİMİZBABYYYY İST.BÜLENT TRAŞ OLABİLİR İYİ DİYE DUYMUŞTUM BİZİM KIZLARDAN UMUT A GİDEN COK Bİ DE ORAYI DÜŞÜN İSTERSEN.BENDE BAŞTA MERKEZ SECEMEDİM,GELECEK HİÇ AKLIMDA YOKKEN HOOOP DİYE BURAYA GELDİK,COK ŞÜKÜR BENDE COK MEMNUNUM DR DAN..YAPMASI GEREKENİ ÖZENLE YAPSIN GERİSİ ALLAHA KALMIŞ ZATEN,DR DA BİYERE KADAR.İNŞ.SENDE İÇİNE SİNEN BİYER SECERSİN

Melikee ve xeda kuzularım inş. Adetiniz bi an önce gelirde hemencik başlarsınız tedaviye:))insan hiç böyle aceleyle adetini bekleyecegini düşünmüyo ama hep gelmese diye umutlanıyoruz olmuyo..ayy sizinde hly nin gibi olsada hamileyiz deseniz ne güzel olur..hayırlısı bakalım hangisini yazacaksınız buraya

teşekkür ederim ervacımm,,evet 6 haftalık oldu,kalbinide gördük çok şükür,

Ben şimdi gidip biraz iş yapayım görümcemin evide olsa boş oturmak olmazsonraaa antalyada hava güzel bugün gezmeye gitsemmi acaba??antalyanın kurdu oldum git gel kocam gelsin ben gezdircem onu tabi hangi ara gezeriz artık mechul..

bolu dayım canım ben o kadar kararsız kaldımki anlatamam ama biran önce karar vermem gerekiyor umut u hiç araştırmadım orayıda arıyım bi Allahım yol göstersin bana diye dua ediyorum çok sağol canım cevap yazdığın için..

genetik sorun oldugu teşhisini nasıl koydular ilginç..
1-2 kere denersın tup bebek olmadıgı takdırde araştırma yaparlar benım bıldıgım..
aynen canım benim bildiğimde senin dediğin şekilde oluyor ama bu tüp bebek olayı ciddi bi pazar olmus malesef ilk denememde bunu gördüm sonuca bile olaşamadı umarım bu sefer hayal kırıklığı yaşamam gerçek doktorlarla karşılaşırım

eşinde genetik sorun olduğunu anlamaları gerçekten çok ilginç,benim bildiğim üstüste başarısız sonuçlar alınınca yapılır o test,benim bile 2 tane boş kesem oldu bana bile yapılmadı sizin nasıl yaptılar hayret,hem sana açıklayıcı bilgide vermemişler biraz düşündürücü bir durum olmuş,boşver takma kafanı artık oraya,herşeye yeniden başla,ben arkadaşımdan çok etkilenmiştim bülent hoca için,sırf onun için gittim,ama hastane ve ekip çok güzel,inan çok memnun kaldım,herşey helal hoş olsun,bana edirnede gittiğim doktor bülent hocanın kartlarını vermişti,ve burdaki doktorumla bülent hoca sürekli telefonlaşıyorlardı benim tedavim sürecinde,ona bilgi veriyordu yumurtam hakkında,önden ara ,randevu al öyle git bence,

sgl canım ben hamiş olamam imkansız dogum konturol kullandım inşalah faydası olmuştur

arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum netten işe gitmem gerek tekrar gircem bu topiğe biz sizi çok sevdim benide aranıza alıp ilgilendiğiniz için çok tekkürler ...

CANIM sana aynen katılıyorum bende başta ankarayı tercih ettim ordada kalcak yer sorunumuz yoktu..ama bir fiil bütün merkezleri netten araştırdım..özellikle kadınlar kulubü tüp bebek merkezleri yorumlarını saatlerce ve sayfalarca olkudum..okadar cok kötü eleştiri alanlar varki..aynı senin dedigin gibi para tuzagı,şöyle böyle,inan cook şaşırdım bende kocaman ankarada niye merkezler böyle diye,ist.da umutu cok araştırdım cok güzel eleştiriler vardı.ben kendi merkezimi de araştırdım cok şükür kötü eleştiri okumadım.ankara niye böyle bilmiyorum içime tam anlamıyla sinen biyer bulamadım ve vazgectim.şimdi arkadaşlar kızmasın ben okuduklarımı söylüyorum ama onca kadın yanılıyor olamaz.100 kişiden 2 kadın merkezlerden anca memnun yani..ama tabi bilemem ne kadarı dogru..gözümle görmedim,belki işini cok iyi yapan merkezlerde vardır ama onların sesi kötülerin yanında cıkmamış heralde.belki bende cok önyargıyla yaklaştım ama bilmiyorum..hayırlısı neresi olcaksa rabbim oralara yolumuzu düşürsün inş.ben bu kadar diyorum..ankarası,istn,orası burası boş nasip işi bu iş....

canım senın kaçıncı denemen?

Herkese merhabalar,

37 yaşında, 4,5 yıllık evliyim.

Dün 4 adet yumurtam toplandı, bugün 2 yumurtamın döllendiğini öğrendim. Cumartesi günü kısmetse sabah saat 09:00 da transferim var. Yüce rabbim ben ve benim gibi anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah. Bu benim ilk denemem.
Transferden sonra ne yapmam, ne yapmamam gerekir. Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…