- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
Allah meleğini korusun sağsalim kucağına al inş.cevap verdiğin için çok teşekürler sanırım istanbul yolu görünüyor bana kadıköy şifayıda öneren çok bülent hocayı da öneren çok burdaki tıp taki prof.önermişti ben ankara diye tutturmuştum hatta yanımda bulent beyi aramıştı sanırım haklıymıs bakalım hayırlısı umarım bende başlarım biran önce bide hastane ortamı operasyon ekibi hepsi iyi dimi yani gidince hiç şüphe olmadı dimi içinde son bişey daha ben adatin 2.günü gitsem olurmu geçmi kalmış olurum ?merhaba canım,hadi hayırlısı olsun tedavin inşalla,ben ist.acıbadem maslakta bülen tıraşa yaptırdım tedavimi,ve inan çokkkk memnun kaldım,ve çok güzel oldu herşey,6 haftalık hamileyim çok şükür,hemde tek yumurtayla oldu,Allahım ol dedikten sonra herşey oluyo ger.ekten,,bülent hocayı tavsiye ederim sana,
canım ben hayatımda göbeğim olduğunu bilmem ama resmen göbek yaptım bu ohss yüzünden...neyseki daha yeni toparlamaya başladım...hala şişkinliğim var bu nasıl bişey anlamadım...biraz fazla yesem sanki şişiyorum tekrar...valla ben dediğin gibi proteinle ve sıvıyla beslenmeye devam ediyorum onun dışında yeni bişey yapmadım...hastaneden başka bişey önermediler bende araştırdım biraz bunların dışında yapılacak şey dinlenmek ve ağır işler yapmamakmış...başka bişey bulamadım canım...bu bhcg hormonu 3.ay itibariyle düşüşe geçiyor o zamana kadar uğraşacaksın arkadaşım ben hamile olmadığım halde hala uğraşıyorsam seninkinin uzun sürmesi çoook doğal...bir an önce kurtulmanı şifa bulmanı diliyorum..eğer geçmesine etki eden bişeyler bulursam özelden yazarım sana...
Allah meleğini korusun sağsalim kucağına al inş.cevap verdiğin için çok teşekürler sanırım istanbul yolu görünüyor bana kadıköy şifayıda öneren çok bülent hocayı da öneren çok burdaki tıp taki prof.önermişti ben ankara diye tutturmuştum hatta yanımda bulent beyi aramıştı sanırım haklıymıs bakalım hayırlısı umarım bende başlarım biran önce bide hastane ortamı operasyon ekibi hepsi iyi dimi yani gidince hiç şüphe olmadı dimi içinde son bişey daha ben adatin 2.günü gitsem olurmu geçmi kalmış olurum ?
amin canımmamin canım,darısı başına inşaallah,sen nerde oturuyorsun,,ben gerçekten çok memnun kaldım tüm ekipten ,hepsi çok ilgili sağolsunlar,hatta öyle güzel motive oluyorsun ki inancında tam oluyor,bana transferden sonra çok güzel şeyler söylediler çok umut verdiler ben çok inandım onlara,ve haklı çıktılar gerçektende..ben ilk önce bir ön muayeneye gitmştim,beni adetin 2.günü çağırdılar,yani adet olunca gidersen geç kalmış olmazsın bence,senin sorunun ne?benim çikolata kistim var,ondan hamile kalamıyordum,
Allah meleğini korusun sağsalim kucağına al inş.cevap verdiğin için çok teşekürler sanırım istanbul yolu görünüyor bana kadıköy şifayıda öneren çok bülent hocayı da öneren çok burdaki tıp taki prof.önermişti ben ankara diye tutturmuştum hatta yanımda bulent beyi aramıştı sanırım haklıymıs bakalım hayırlısı umarım bende başlarım biran önce bide hastane ortamı operasyon ekibi hepsi iyi dimi yani gidince hiç şüphe olmadı dimi içinde son bişey daha ben adatin 2.günü gitsem olurmu geçmi kalmış olurum ?
amin canımm
ben bolu dayım aslında ankara daha yakın bana o yüzden ankara istiyordum ama güvenebilceğim hiç bi kurum yok orda düşünüyorum taşınıyorum yok ankara da bulamıyorum bende sorun yok canım tek sorun olmamaısı:) sebepsiz bizimki anacak şöyle bi durum oldu geçen ay ben genartta tedaviye başladım ama berbat bi yer gibi geldi eşimle dedikki çok iyi yerlerde gördük belki yanılıyoruzdur dedik devam ettik ilaçlarımı aldım yumurta toplamama 2 gün kala eşimde genetik sorun çıktığını söylediler ve 1200 dolar daha istediler zaten bütün imkanlarımzı zorlamıştık o noktada tıkandık bide açıkçası bize para tuzağı gibi geldi ne eşimin ailesinde nede benim ailemde hiç böyle bi sorun olmadı peki bundan dolayımı çocuğumuz olmuyo diyince bilemiyoruz olada bilir olmayada bilir şeklinde bi cevap aldık sözün özü para amacı gütmeyen ama tabiki hakkı olanı alan insanların duygularını sömürmeyen bi kurum arıyoruz canım senınde yorumlarından sonra memorial acıbadem ve kadıköy şifa arasında seçim yapıcam sanırım kararım bulent hoca olcak bu gece istıhare namazına yatcam Rabbım hayırlısını göstersin inş.
peki önden aramama gerek varmı sence?
NABERSİNİZ?HERKESE SÜPER GÜZEL BİGÜN DİLİYORUM..BU SABAH BENDE GÜNAYDIN MAİLİ ATAYIM DEDİMEGUNALİM İYİLEŞTİNMİ BİRAZ?TURGİNUR CUM SENİ TEBRİK ETTİMMİ HATIRLAYAMADIM,RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.NE GÜZEL 6 HAFTALIK OLMUŞ BEBİŞİMİZ BABYYYY İST.BÜLENT TRAŞ OLABİLİR İYİ DİYE DUYMUŞTUM BİZİM KIZLARDAN UMUT A GİDEN COK Bİ DE ORAYI DÜŞÜN İSTERSEN.BENDE BAŞTA MERKEZ SECEMEDİM,GELECEK HİÇ AKLIMDA YOKKEN HOOOP DİYE BURAYA GELDİK,COK ŞÜKÜR BENDE COK MEMNUNUM DR DAN..YAPMASI GEREKENİ ÖZENLE YAPSIN GERİSİ ALLAHA KALMIŞ ZATEN,DR DA BİYERE KADAR.İNŞ.SENDE İÇİNE SİNEN BİYER SECERSİN
bolu dayım canım ben o kadar kararsız kaldımki anlatamam ama biran önce karar vermem gerekiyor umut u hiç araştırmadım orayıda arıyım bi Allahım yol göstersin bana diye dua ediyorum çok sağol canım cevap yazdığın için..canım sen şimdi ankaradamısın
bence eger ist deysen
umut tup bebek ve şifa ıle konuş derim..
bence umut şifa ve memorıel arasında kalmıştım..
dr umutta yapıyorum ben tup bebek dıyınce umutu tercıh ettım..
aynen canım benim bildiğimde senin dediğin şekilde oluyor ama bu tüp bebek olayı ciddi bi pazar olmus malesef ilk denememde bunu gördüm sonuca bile olaşamadı umarım bu sefer hayal kırıklığı yaşamam gerçek doktorlarla karşılaşırımgenetik sorun oldugu teşhisini nasıl koydular ilginç..
1-2 kere denersın tup bebek olmadıgı takdırde araştırma yaparlar benım bıldıgım..
amin canımm
ben bolu dayım aslında ankara daha yakın bana o yüzden ankara istiyordum ama güvenebilceğim hiç bi kurum yok orda düşünüyorum taşınıyorum yok ankara da bulamıyorum bende sorun yok canım tek sorun olmamaısı:) sebepsiz bizimki anacak şöyle bi durum oldu geçen ay ben genartta tedaviye başladım ama berbat bi yer gibi geldi eşimle dedikki çok iyi yerlerde gördük belki yanılıyoruzdur dedik devam ettik ilaçlarımı aldım yumurta toplamama 2 gün kala eşimde genetik sorun çıktığını söylediler ve 1200 dolar daha istediler zaten bütün imkanlarımzı zorlamıştık o noktada tıkandık bide açıkçası bize para tuzağı gibi geldi ne eşimin ailesinde nede benim ailemde hiç böyle bi sorun olmadı peki bundan dolayımı çocuğumuz olmuyo diyince bilemiyoruz olada bilir olmayada bilir şeklinde bi cevap aldık sözün özü para amacı gütmeyen ama tabiki hakkı olanı alan insanların duygularını sömürmeyen bi kurum arıyoruz canım senınde yorumlarından sonra memorial acıbadem ve kadıköy şifa arasında seçim yapıcam sanırım kararım bulent hoca olcak bu gece istıhare namazına yatcam Rabbım hayırlısını göstersin inş.
peki önden aramama gerek varmı sence?
Melikee ve xeda kuzularım inş. Adetiniz bi an önce gelirde hemencik başlarsınız tedaviye:))insan hiç böyle aceleyle adetini bekleyecegini düşünmüyo ama hep gelmese diye umutlanıyoruz olmuyo..ayy sizinde hly nin gibi olsada hamileyiz deseniz ne güzel olur..hayırlısı bakalım hangisini yazacaksınız buraya
arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum netten işe gitmem gerek tekrar gircem bu topiğe biz sizi çok sevdim benide aranıza alıp ilgilendiğiniz için çok tekkürler ...
eşinde genetik sorun olduğunu anlamaları gerçekten çok ilginç,benim bildiğim üstüste başarısız sonuçlar alınınca yapılır o test,benim bile 2 tane boş kesem oldu bana bile yapılmadı sizin nasıl yaptılar hayret,hem sana açıklayıcı bilgide vermemişler biraz düşündürücü bir durum olmuş,boşver takma kafanı artık oraya,herşeye yeniden başla,ben arkadaşımdan çok etkilenmiştim bülent hoca için,sırf onun için gittim,ama hastane ve ekip çok güzel,inan çok memnun kaldım,herşey helal hoş olsun,bana edirnede gittiğim doktor bülent hocanın kartlarını vermişti,ve burdaki doktorumla bülent hoca sürekli telefonlaşıyorlardı benim tedavim sürecinde,ona bilgi veriyordu yumurtam hakkında,önden ara ,randevu al öyle git bence,
canım senın kaçıncı denemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?