ohhh en sonunda yazdın bize...doktorun en iyisini yapmış...aynı şey bende de oldu ama bende tedaviye devam edildi ve ohss oldum tedavimde negatif sonuçlandı...hiiiiiiç üzülme bu durumu yaşamış biri olarak doktoruna saygıyla eğiliyorum en doğrusunu yapmış...ohss hayati risk taşıyan bir durum hastanelik oldum ve 4 gün yattım...senin e2 hormonun yüksek çıkıyordu benimde 5000 lerin üzerine çıktı ama tedavim yarım kalması gerekirken devam edildi çoooook şiştim ölüyorum sandım...tekrar söylüyorum üzülme sakın allah yüzüne bakmış benim yaşadıklarımı yaşamak istemezdin...
Herkese merhabalar,
37 yaşında, 4,5 yıllık evliyim.
Dün 4 adet yumurtam toplandı, bugün 2 yumurtamın döllendiğini öğrendim. Cumartesi günü kısmetse sabah saat 09:00 da transferim var. Yüce rabbim ben ve benim gibi anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah. Bu benim ilk denemem.
Transferden sonra ne yapmam, ne yapmamam gerekir. Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler,
ilk denememde banada öyle uaptılar canım hastane serumla duraabildim ve bana ne olur narkoz verin dayanamıyorum dememe rağmen transfer yapıldı gebelik oluştu ama kalbi durduğu için aldılar tabi o an hayat durdu benim için 2. Denemem çok odaklanmıştım yarım kalınca buruk oldum ama dediğin gibi sonu kötü olacağına böyle olması daha iyi sanada çok üzüldüm canım... Kelimeler yetmiyor bazen
merhaba canım,hadi hayırlısı olsun tedavin inşalla,ben ist.acıbadem maslakta bülen tıraşa yaptırdım tedavimi,ve inan çokkkk memnun kaldım,ve çok güzel oldu herşey,6 haftalık hamileyim çok şükür,hemde tek yumurtayla oldu,Allahım ol dedikten sonra herşey oluyo ger.ekten,,bülent hocayı tavsiye ederim sana,
görmedim canım ama yumoşların bilgisini yamıştım sende onu görmedin sanırım 14 yumurta toplantı 10u döllenmiş dün öyle dediler cumartesi günü transferim :))) yazıyom yazıyom gormuyon sen yazıyon ben gormuyorum o kadar hızlı atıyorkı sayafalar :))) offf offffallahım sabır versin hepimize sabrın sonunda da hayırlı haberler inş.
yoo gordum canım.. hatta cumartesı mı ne trasnferın olucaktı sanırım
takıp deyım bebeğemmm sen uzulmeee
inanmıyorummmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmm. tek yumurta ile demek:))) çok mutlu oldum dünden sonra canım. ben de dün akşam ağladım ağladım sabah gözler şiş kalktım yeni merkez araştırmaya koyuldum:)) çıkmadık candan umut kesilmez:) bülent bey de seçeneklerim arasında acaba mı diyordum şimdi sen görünce hastaneyi armaya en azından bir ön görüşme yapmaya karar verdim. bülent bey yumurta rezervi olan hastlarda da başarılı mı sence? senin ne sorunun vardı?
saol canım allahın izniyle bunuda atlatsydım :d heyecanlıyımmmmm test günü nasıl gelir :d
inanmıyorummmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmm. tek yumurta ile demek:))) çok mutlu oldum dünden sonra canım. ben de dün akşam ağladım ağladım sabah gözler şiş kalktım yeni merkez araştırmaya koyuldum:)) çıkmadık candan umut kesilmez:) bülent bey de seçeneklerim arasında acaba mı diyordum şimdi sen görünce hastaneyi armaya en azından bir ön görüşme yapmaya karar verdim. bülent bey yumurta rezervi olan hastlarda da başarılı mı sence? senin ne sorunun vardı?
ewet canım tek yumurta gelişti bende,ben 2009 yılında laporoskopi oldum,çikolata kistim vardı 9cm aldılar onu,2 ay sonra hamle kaldım ama boş kese oluştu kürtaj oldum,6 ay sonra yine hamile kaldım fakat yine boş kese,ve düşük oldu,tüm bunlar benim yumurta rezervimi düşürmüş,o yüzden hamile kalamadım bir daha,ve osnuç tüp bebek oldu,Allah şükürler olsun 1000 kere,önemli olan yumurta sayısı değilmiş,kalitesiymiş ben bunu anladım,bülent bey zaten olumsuz gördüğü hastalara tedavi uygulamıyomuş,asistan vardı o bize öyle söyledi,hani yani hiç olacak gibi değilse söylüyomuş baştan,mesela bana çok güzel şeyler söyledi ve oluck kısmetse dedi ve oldu çok şükür,hala rüya gibi geliyor bana,dün akşam kontrolume gittim bebeğimi gördüm,o an ki mutluluğumu anlatamam sana,bende çok ağladım yıllardır ,herkes ne çekiyo yine kendisi biliyo,sakın üzme kendini,herşey güzel olucak
batty sen testini erken yaptırıp negatif sonuç alansın dimi,karıştırmıyorumdur inşallah,dün öyle bişi olmuştu hani?
Kızlar ben az önce kan verdim. 11. gün değerinin kaç olması gerekiyor?
canım yaaa çok mutlu oldum inan!!allah hayırlı sağlık uzun ömürlü evlat versin... benim de 1,5 cm çikolata kistim var 2 yıl falan doğum kontrol hapıyla baskıladık. yaklaşık 4 yıldır var çok az büyüdü. rezervim az, rezerv düşük olunca almayı tercih etmediler. film çekildi tüpler açık çıktı ancak doğal gebelik olmadı 1 yıldır. 1 aşılama, 1. tane transfere ulaşmayan tüp denemesi ( 2 yumurtam vardı, ikisi de döllenmedi) ve 1 tane de orta kalite embriyo ile sonuçlanan ve dün sonucunu aldığımdenemem var. yani tüm sorunlar ben de, eşimde sorun yok. ben maslak ta sperm seçerken özel bir teknikleri olduğunu okudum döllenme oranı artsın diye. onu her hastaya uyguluyorlar mı acaba? bir de bünet bey ile ilgili yorumlar genelde erkek prolemi olan hastalar ile ilgiliydi, bu sebeble tereddüt etmiştim. ama seninle durumumuz çok benzer. ben de araştırcam. memorial ataşehir cem bey, memorial şişli, florence gayrettepe'de lemi bey(aynı sorunu yaşayan birinin tavsiyesi üzerine) ve bülent beyi düşünüyordum. ama şimdi önceliği bülent bey e vericem sanırım...
evet canım benim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?