2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoşgeldin Ladyblue,
Nerede tedavi gçrüyorsun? Fsh ve amh kaç?

ya aklıma takılan bir şey daha var. çok soru sordum sana ama:)napalım hamile olmak o kadar kolay değil engin tecrübelerini paylaşmak zorundasın adetin 2. günü kaç yumurta ile başladın ve ne kadar dozla, hangi iğne ile kaç yumurta verdin? benim için bunlar çok önemli. yüksek doz kaliteyi düşürüyor diyorlar bizim gibi hastalarda...ben hep yüksek doz aldım ama kalite pek iyi değildi. ondan mı acaba diyorum??

Kızlar ben az önce kan verdim. 11. gün değerinin kaç olması gerekiyor?

canım benim uyuşuk bitkin bi halde siteye girdim ayyyy bi de ne göreyim sen test yaptırmış sonucu bekliyosun bak heycan yaptım şimdi....kuzum değerin 5 im üstünde çıksın yeterki diğer değerler kişiden kişiye değişir ona takılma...İNŞALLAAAHHHHHHH güzel bir haber verirsin bize...rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım...

egunallllllll hoşgeldinnn!!uyuşuk olmaya alışık değiliz.enerjik ol her zamanki gibi lütfennnn....

Ayyy laleciğimm kann vermişşş heyecanlandımm vallaaaaaaa..Öğleden sonra çıkar herhaldeeeee..İnnşş pozitiffdirrr...Kızllarrrr aramıza yenii katılanlarrr...Rezervv sorunu yaşayanlarrr...Bülent Bey mi diyorsunuz şimdiiii.Bakk kafamm karışştıııııııı..

Birileri sormuş ama şu rezerv azlığı olan arkadaşlar fsh ve amh değerlerinizi paylaşınn ne olur bizimleee..

Hangdi dozlarda aldın Batty?

canım ben şimdi turginurla onu konuşuyodum. gaza geldim aradım maslak acıabdemi hemen ön bilgileri aldılar. yaş, sorun vs....çarşamba bülent bey ile görüşmeye gideceğim rezerv sorunu olanlarda döllenme yüksek olsun diye sperimi bilmem kaç kat daha büyüterek seçebildikleri bir teknikleri var. ben tedavi başında da araştırmıştım çoğu klinikte bu teknik yok. lab. bizim için çok önemli çünkü....yumurta yanında sperm de kaliteli olmalı ki kaliteli emb. olsun.bana dediler ki reglini bekleme gel zaten hemn başlatmaz büyük ihtimalle 1-2 ay haplarla tedavi eder sonra başlarsınız vakit kaybetmeden dedi. fiayt 4250 + muayne 270+ilaçlar.... ancakkk benim size hep bahsetmek istediğim ama hep unuttuğum bir şey var hanımlar: belki biliyorsunuzdur ÇİDER'i.burası bir dernek çocuk istiyorum derneği:) ben oraya üye oldum 200 tl mi ne üyelik. bahçeci, umut, acıbadem gibi kliniklerle anlaşması var. bir kereye mahsus yıllık üyelik ücretini yatırıyorsunuz. onlar aracığıyla randevu alınca indiriminiz oluyor. mesela acıbadem maslak 4250 den 3650'ya düşüyor....aradaki farkla en azından ilaçlarınızın bir kısmını ödersiniz...ben bahçeci de faydalanmıştım sorunsuz....

bi çok kişide ohss oluyormuş ama bunun anlaşılması durumun ağırlığına göre değişiyor...şişlik tıkanıp nefes alamam ohss den canım...opu dan sonra hafif olan ohss pek ufak şikayetler dışında belli etmiyor kendini taaaa kiii gebe kalana kadar gebe kalınca tetikleniyor ve artışa geçiyor...sanırım sendeki hafif yinede durumunda ani değişiklikler olursa doktorunla konuş..gebeliğin 3.ayından sonra geçmeye başlayan bi durum...

hoşgeldin canımm aramıza ben ankaradayım valla senin gibi merkez araştırmasındayım...

şekerim daha iyiyim arada bir ateşleniyorum ama önemli değil çünkü ben öncesinde de ateşli bi hatundum...

canım sende hoşşşşgeldin aramıza...valla ben transferden sonra bol bol yattım iyi beslendim arada bir yemek yaptım sadece gereken herşeyi yaptım ama negatif sonuçlandı...hiç yatmadan pozitif sonuç alanlarda var bence ilk bi kaç gün dinlen sonra ağır işler yapmamak ve çok yorulmamak şartıyla normal hayatına dön...en önemlisi kabız olmaaaa...belki merkezin bunu söylemiştir ama dikkat et lütfen...kayısı kuru incir tüket üzerine su iç...inşallah pozitifle sonuçlanır tedavin...

dedim ta doktorun çok doğru bi karar vermiş hiiiiç moralini bozma ilk fırsatta dondurulmuşlarla dene ve bizi habersiz bırakma canım...

egunallllllll hoşgeldinnn!!uyuşuk olmaya alışık değiliz.enerjik ol her zamanki gibi lütfennnn....

batty cimmmmm evet canım katılıyorum sana enerji sinerjiiiiiiiiiii......:126::118::118::118::124::124::124:...

hadı bakalım hayırlısı ..
heyecanla beklıyorummm

Kılarrrrrr,
13.30'dan sonra mail atacak labaratuar:) Bende heyecanla bekliyorum ama kaç gündür içime olumsuz doğuyor.

Bülent Tıraş'ı bende duydum. Memorial'la aynı fiyat demekki hemen hemen. Ben rapor çıkartamıyor muyum yaa 3 yıllık evli değilim ama rezerv az. Sadece 1 embriyo gelişiyor..Ne saçma bir yasa bu. 3 sene sonra hiç kalmaz ki yumurta herhalde!..

bebeğim kuşum sevgi pıtırcığım...hoşgeldin niyeeee geç kaldınnnn???? dün akşam derbi süpppeeeeerrrrdiiiiii....bizim ev yıkıldı ayollll en son golde kendimi eşimin kucağında buldum evde arkadaşlarda vardııııııııııııııııı..

benim amh bir sene önce 04,'tü bir daha bakılmadı. 1. de 10-11 gün, günlük 300 merional+ 6 gün femara kullandım. 2. de 450 menagon+femara kullandım.sen?

375 puregon kullandım. 3 folikul vardı. biri boş çıktı. ikisi döllendi.Döllenenlerin biri bölünmedi. 1 adet 2. gün embriyosu koydular cnm. amh 0,2 yas 34

canım bulent beyde rapor geçmiyo aradım sordum...

ben çıkartabılıyımuşum.. z. kamılde amelıyat oldum tupler de geçiş yok tup bebege yonlendırıdı amelıyat raporumvar..
h paşa numu ye gıttım aban 3 yıllık evlılık şart solemediler..bu raporla alabılrısınız dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…