5 üstü hernagi bir değer sanırım...
hadi hayırlısı canım,,evet 5 in üzerinde olması lazım,benim 95 çıkmıştı,10.gün yaptırmıştım ben
Herkese merhabalar,
37 yaşında, 4,5 yıllık evliyim.
Dün 4 adet yumurtam toplandı, bugün 2 yumurtamın döllendiğini öğrendim. Cumartesi günü kısmetse sabah saat 09:00 da transferim var. Yüce rabbim ben ve benim gibi anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah. Bu benim ilk denemem.
Transferden sonra ne yapmam, ne yapmamam gerekir. Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler,
Kızlar ben az önce kan verdim. 11. gün değerinin kaç olması gerekiyor?
Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 2. gündü
canım benim uyuşuk bitkin bi halde siteye girdim ayyyy bi de ne göreyim sen test yaptırmış sonucu bekliyosun bak heycan yaptım şimdi....kuzum değerin 5 im üstünde çıksın yeterki diğer değerler kişiden kişiye değişir ona takılma...İNŞALLAAAHHHHHHH güzel bir haber verirsin bize...rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım...
canım sen içini rahat tut ..sonra 9 ay nasıl geçecek dıye duşuneceksın
Hangdi dozlarda aldın Batty?ya aklıma takılan bir şey daha var. çok soru sordum sana ama:)napalım hamile olmak o kadar kolay değil engin tecrübelerini paylaşmak zorundasınadetin 2. günü kaç yumurta ile başladın ve ne kadar dozla, hangi iğne ile kaç yumurta verdin? benim için bunlar çok önemli. yüksek doz kaliteyi düşürüyor diyorlar bizim gibi hastalarda...ben hep yüksek doz aldım ama kalite pek iyi değildi. ondan mı acaba diyorum??
Ayyy laleciğimm kann vermişşş heyecanlandımm vallaaaaaaa..Öğleden sonra çıkar herhaldeeeee..İnnşş pozitiffdirrr...Kızllarrrr aramıza yenii katılanlarrr...Rezervv sorunu yaşayanlarrr...Bülent Bey mi diyorsunuz şimdiiii.Bakk kafamm karışştıııııııı..
Birileri sormuş ama şu rezerv azlığı olan arkadaşlar fsh ve amh değerlerinizi paylaşınn ne olur bizimleee..
sekerler ayni sey bende de var. pko luyum dr um puregon 225 ile basladi. resmen 5 aylik hamis gobegim var yahu ki hic boyle bi gobegim oldugunu hatirlamiyorum. gebelik de gerceklesinde hala arada tikanip nefes alamiyorum , sonra biraz rahatliyorum. dr yavas yavas gecer kafana takma diyoo
amin canımm
ben bolu dayım aslında ankara daha yakın bana o yüzden ankara istiyordum ama güvenebilceğim hiç bi kurum yok orda düşünüyorum taşınıyorum yok ankara da bulamıyorum bende sorun yok canım tek sorun olmamaısı:) sebepsiz bizimki anacak şöyle bi durum oldu geçen ay ben genartta tedaviye başladım ama berbat bi yer gibi geldi eşimle dedikki çok iyi yerlerde gördük belki yanılıyoruzdur dedik devam ettik ilaçlarımı aldım yumurta toplamama 2 gün kala eşimde genetik sorun çıktığını söylediler ve 1200 dolar daha istediler zaten bütün imkanlarımzı zorlamıştık o noktada tıkandık bide açıkçası bize para tuzağı gibi geldi ne eşimin ailesinde nede benim ailemde hiç böyle bi sorun olmadı peki bundan dolayımı çocuğumuz olmuyo diyince bilemiyoruz olada bilir olmayada bilir şeklinde bi cevap aldık sözün özü para amacı gütmeyen ama tabiki hakkı olanı alan insanların duygularını sömürmeyen bi kurum arıyoruz canım senınde yorumlarından sonra memorial acıbadem ve kadıköy şifa arasında seçim yapıcam sanırım kararım bulent hoca olcak bu gece istıhare namazına yatcam Rabbım hayırlısını göstersin inş.
peki önden aramama gerek varmı sence?
NABERSİNİZ?HERKESE SÜPER GÜZEL BİGÜN DİLİYORUM..BU SABAH BENDE GÜNAYDIN MAİLİ ATAYIM DEDİMEGUNALİM İYİLEŞTİNMİ BİRAZ?TURGİNUR CUM SENİ TEBRİK ETTİMMİ HATIRLAYAMADIM,RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.NE GÜZEL 6 HAFTALIK OLMUŞ BEBİŞİMİZ BABYYYY İST.BÜLENT TRAŞ OLABİLİR İYİ DİYE DUYMUŞTUM BİZİM KIZLARDAN UMUT A GİDEN COK Bİ DE ORAYI DÜŞÜN İSTERSEN.BENDE BAŞTA MERKEZ SECEMEDİM,GELECEK HİÇ AKLIMDA YOKKEN HOOOP DİYE BURAYA GELDİK,COK ŞÜKÜR BENDE COK MEMNUNUM DR DAN..YAPMASI GEREKENİ ÖZENLE YAPSIN GERİSİ ALLAHA KALMIŞ ZATEN,DR DA BİYERE KADAR.İNŞ.SENDE İÇİNE SİNEN BİYER SECERSİN
Herkese merhabalar,
37 yaşında, 4,5 yıllık evliyim.
Dün 4 adet yumurtam toplandı, bugün 2 yumurtamın döllendiğini öğrendim. Cumartesi günü kısmetse sabah saat 09:00 da transferim var. Yüce rabbim ben ve benim gibi anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah. Bu benim ilk denemem.
Transferden sonra ne yapmam, ne yapmamam gerekir. Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler,
ilk denememde banada öyle uaptılar canım hastane serumla duraabildim ve bana ne olur narkoz verin dayanamıyorum dememe rağmen transfer yapıldı gebelik oluştu ama kalbi durduğu için aldılar tabi o an hayat durdu benim için 2. Denemem çok odaklanmıştım yarım kalınca buruk oldum ama dediğin gibi sonu kötü olacağına böyle olması daha iyi sanada çok üzüldüm canım... Kelimeler yetmiyor bazen
egunallllllll hoşgeldinnn!!uyuşuk olmaya alışık değiliz.enerjik ol her zamanki gibi lütfennnn....
hadı bakalım hayırlısı ..
heyecanla beklıyorummm
Ayyy laleciğimm kann vermişşş heyecanlandımm vallaaaaaaa..Öğleden sonra çıkar herhaldeeeee..İnnşş pozitiffdirrr...Kızllarrrr aramıza yenii katılanlarrr...Rezervv sorunu yaşayanlarrr...Bülent Bey mi diyorsunuz şimdiiii.Bakk kafamm karışştıııııııı..
Birileri sormuş ama şu rezerv azlığı olan arkadaşlar fsh ve amh değerlerinizi paylaşınn ne olur bizimleee..
canım benim uyuşuk bitkin bi halde siteye girdim ayyyy bi de ne göreyim sen test yaptırmış sonucu bekliyosun bak heycan yaptım şimdi....kuzum değerin 5 im üstünde çıksın yeterki diğer değerler kişiden kişiye değişir ona takılma...İNŞALLAAAHHHHHHH güzel bir haber verirsin bize...rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım...
Hangdi dozlarda aldın Batty?
Kılarrrrrr,
13.30'dan sonra mail atacak labaratuar:) Bende heyecanla bekliyorum ama kaç gündür içime olumsuz doğuyor.
benim amh bir sene önce 04,'tü bir daha bakılmadı. 1. de 10-11 gün, günlük 300 merional+ 6 gün femara kullandım. 2. de 450 menagon+femara kullandım.sen?
Bülent Tıraş'ı bende duydum. Memorial'la aynı fiyat demekki hemen hemen. Ben rapor çıkartamıyor muyum yaa 3 yıllık evli değilim ama rezerv az. Sadece 1 embriyo gelişiyor..Ne saçma bir yasa bu. 3 sene sonra hiç kalmaz ki yumurta herhalde!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?