375 puregon kullandım. 3 folikul vardı. biri boş çıktı. ikisi döllendi.Döllenenlerin biri bölünmedi. 1 adet 2. gün embriyosu koydular cnm. amh 0,2 yas 34
Kılarrrrrr,
13.30'dan sonra mail atacak labaratuar:) Bende heyecanla bekliyorum ama kaç gündür içime olumsuz doğuyor.
bir saattir yazdıklarınızı okuyorum ama okadar çok şey birikmişki gene kafam çorba oldu:) dünden beri biraz rahatsızım ama genede takip etmeye çalıştım yazılanları.
kızzlaar ben geldim
işlerim yogun oldugu için giremedim formda bayagı sayfa ilerlemiş
egunalcım canım hayırlısı olsun hakkında Yüce Allah hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inş.
Tüümm hamişlerii tebrik ediyorum.halaya bende katılıyorumAllahım saglık sıhatlı kucagınıza almayı nasip eder inşallahh
bebişim henuz kendın göstermedi bana en son 5+5 gunluken gitmiştim. büyümesi gayet güzel demişti yolk sac olusmu bu normal gebeligi gösterırımıs ama
kalp atısı duyulmadıgı ıcın su bebelıgı denen bos gebelıkte olabılırmış.hayırlısı dıyorum artık kızlar
üzmüyorum kendimi olmaz derken gelen melegım inşallah Allahın izniyle göstericek kendini doktorum 7 hafta bitsin ondan sonra bakalım dedi bakalım inşallah ozaman gösteriri belki bebişimm
Ama varlıgını bıldıgım surece mutlu olmaya karar verdımm.
Allahımm tum evlat sevgısı cekenlerı bebiş ozlemı duyanları hayırlısıyla hayırlı zamanda saglıklı sıhatlı hayırlı evlarlar nasip eylesiiinn
canım bulent beyde rapor geçmiyo aradım sordum...
ben çıkartabılıyımuşum.. z. kamılde amelıyat oldum tupler de geçiş yok tup bebege yonlendırıdı amelıyat raporumvar..
h paşa numu ye gıttım aban 3 yıllık evlılık şart solemediler..bu raporla alabılrısınız dediler..
Bülent Tıraş'ı bende duydum. Memorial'la aynı fiyat demekki hemen hemen. Ben rapor çıkartamıyor muyum yaa 3 yıllık evli değilim ama rezerv az. Sadece 1 embriyo gelişiyor..Ne saçma bir yasa bu. 3 sene sonra hiç kalmaz ki yumurta herhalde!..
canım bulent beyde rapor geçmiyo aradım sordum...
ben çıkartabılıyımuşum.. z. kamılde amelıyat oldum tupler de geçiş yok tup bebege yonlendırıdı amelıyat raporumvar..
h paşa numu ye gıttım aban 3 yıllık evlılık şart solemediler..bu raporla alabılrısınız dediler..
canım bende 3 yıllık evli değilim raporum çıktı ama benim eşimde sorun vardı uroloji doktoru direk tüp bebekğe uygundur raporu verdi bizim rapor çıktığı halde ben bilmediğim için raporu almaya gitmedim tekrar heyete girecekti ama bu seferde sağlık bakanlığı tekrar 3 yıllık evli olma şartını çıkarmış yazışma yapmışlar cevabını bekliyorlar
canım sen niye zeynep kamilde rapor almıyosun ben ordan aldım baya kolay oldu sana herhangi birşey demedilermi burdan alabilirsiniz filan birde sen arda ameliyat olmuşşsun
lalecim peki bölünenin kalitesi neydi? bir DHEA falan kullananlar var. bazen olumlu olabiliyormuş sonuç..benim yaş 27, amh 0,4 bir yıl önce(erken menapoza giricem (
geçmiş olsun akasya sen napıyorsun senin tranfer oldumu
kuzum daha önce sana mesaj yazdım ama sen niye bana yazmıyorsunuz diye sitem ettin...aaaaa şimdi benmi sitem etcem sana
canım alabılrıım ama numune bana daha yakın
z. kamılde çok kalabalık oluyo..
Göztepe SSk kolay veriyor mu aceba raporu?
canım benim transfer geçen perşembe oldu yani 7.günüm bugün. opudan beri zaten biraz şişkinlik vardı ama çok rahatsız edici değildi, dün bi gaz sancısı bi karın ağrısı tuvalette çok zorlandım ve kalçamdaki ağrı sebebiyle kendimi istemeden zorladım. buda doğal olarak beni karamsarlığa itti, rahatsızlık bi taraftan mutsuzluk bi taraftan çok kötü bi gece geçirdim sabaha karşı sızmışım artık yeni uyandım topiği açtımki güzel haberler okuyup biraz moral bulayım....
onu bılmıyorum canım.. numune ve z. kamıl bılıyorum..
z. kamıl çok çok kalabalık
ama numune daha sakın..
bebeğim kuşum sevgi pıtırcığım...hoşgeldin niyeeee geç kaldınnnn???? dün akşam derbi süpppeeeeerrrrdiiiiii....bizim ev yıkıldı ayollll en son golde kendimi eşimin kucağında buldum evde arkadaşlarda vardııııııııııııııııı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?