2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
375 puregon kullandım. 3 folikul vardı. biri boş çıktı. ikisi döllendi.Döllenenlerin biri bölünmedi. 1 adet 2. gün embriyosu koydular cnm. amh 0,2 yas 34

lalecim peki bölünenin kalitesi neydi? bir DHEA falan kullananlar var. bazen olumlu olabiliyormuş sonuç..benim yaş 27, amh 0,4 bir yıl önce(erken menapoza giricem(

kızzlaar ben geldim
işlerim yogun oldugu için giremedim formda bayagı sayfa ilerlemiş
egunalcım canım hayırlısı olsun hakkında Yüce Allah hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inş.

Tüümm hamişlerii tebrik ediyorum.halaya bende katılıyorum Allahım saglık sıhatlı kucagınıza almayı nasip eder inşallahh

bebişim henuz kendın göstermedi bana en son 5+5 gunluken gitmiştim. büyümesi gayet güzel demişti yolk sac olusmu bu normal gebeligi gösterırımıs ama
kalp atısı duyulmadıgı ıcın su bebelıgı denen bos gebelıkte olabılırmış. hayırlısı dıyorum artık kızlar
üzmüyorum kendimi olmaz derken gelen melegım inşallah Allahın izniyle göstericek kendini doktorum 7 hafta bitsin ondan sonra bakalım dedi bakalım inşallah ozaman gösteriri belki bebişimm
Ama varlıgını bıldıgım surece mutlu olmaya karar verdımm.

Allahımm tum evlat sevgısı cekenlerı bebiş ozlemı duyanları hayırlısıyla hayırlı zamanda saglıklı sıhatlı hayırlı evlarlar nasip eylesiiinn

bir saattir yazdıklarınızı okuyorum ama okadar çok şey birikmişki gene kafam çorba oldu:) dünden beri biraz rahatsızım ama genede takip etmeye çalıştım yazılanları.

bir saattir yazdıklarınızı okuyorum ama okadar çok şey birikmişki gene kafam çorba oldu:) dünden beri biraz rahatsızım ama genede takip etmeye çalıştım yazılanları.

geçmiş olsun akasya sen napıyorsun senin tranfer oldumu

amin canım inşallah kendiliğinden gelir senin meleğin gibi süpriz yapar diye umuyorum...inşallah kalp atışınıda duyuracak bebeğin bu kadar pozitif olmanda çok güzel...kalp atışını duyunca haber ver canım...

Melikecim tüpler kapalı olunca 3 yıl evlilik şartı aranmıyor. Benim tüplerim açık ama rezerv az.

kuzum daha önce sana mesaj yazdım ama sen niye bana yazmıyorsunuz diye sitem ettin...aaaaa şimdi benmi sitem etcem sana

canım bende 3 yıllık evli değilim raporum çıktı ama benim eşimde sorun vardı uroloji doktoru direk tüp bebekğe uygundur raporu verdi bizim rapor çıktığı halde ben bilmediğim için raporu almaya gitmedim tekrar heyete girecekti ama bu seferde sağlık bakanlığı tekrar 3 yıllık evli olma şartını çıkarmış yazışma yapmışlar cevabını bekliyorlar

canım sen niye zeynep kamilde rapor almıyosun ben ordan aldım baya kolay oldu sana herhangi birşey demedilermi burdan alabilirsiniz filan birde sen arda ameliyat olmuşşsun

canım alabılrıım ama numune bana daha yakın
z. kamılde çok kalabalık oluyo..

lalecim peki bölünenin kalitesi neydi? bir DHEA falan kullananlar var. bazen olumlu olabiliyormuş sonuç..benim yaş 27, amh 0,4 bir yıl önce(erken menapoza giricem(

Kaç hücreli diye sormadım ama dr. kaliteli oldugunu söyledi. Ayrıca spermler de çok iyiyimiş. Fakat bizim durumumuzda rezerv az olunca yumurta kalitesi de düşüyor.

geçmiş olsun akasya sen napıyorsun senin tranfer oldumu

canım benim transfer geçen perşembe oldu yani 7.günüm bugün. opudan beri zaten biraz şişkinlik vardı ama çok rahatsız edici değildi, dün bi gaz sancısı bi karın ağrısı tuvalette çok zorlandım ve kalçamdaki ağrı sebebiyle kendimi istemeden zorladım. buda doğal olarak beni karamsarlığa itti, rahatsızlık bi taraftan mutsuzluk bi taraftan çok kötü bi gece geçirdim sabaha karşı sızmışım artık yeni uyandım topiği açtımki güzel haberler okuyup biraz moral bulayım....

şimdi bişey sorucam bi merkezı aradım tuplerım kapalı dedim tup bebege yonlendırildim dedim fiyat ıstedım..
işte soledı bana sizin dedi tuplerınız baglanmıştır ole bi durum varsa dr unuza sorun dedi..

ilk defa duydum... bole bişey olsa rapordumda yazmazmı..

guzelım
heyecanla beklıyorum haberlerını .

ınsallah guzel haber ver bıze.

KIZLAR BU ARADA ben takıp edemıyorum , sayfalar bır anda ucup gıdıyor. yazamadıgım arkadaslarımdan ozur dılıyorum . ofıste cok yogunum , bu aralar aksamları da evde degılım o yuzden gıremıyorum .
bırı benı gunceller mı luten kısaca kım hamıle ? olumsuz sonuc alan var mı?

relaks ol canım bu dönem ne kadar sakin olursan okadar iyi yat dinlen keyfine bak tadını çıkar yanında kimse yokmu kalçan nie agrıyor iğnelerden mi hoşaf yap yani sakinleştiricek herşeyi düşün bebişini düşün hayaller kur ne karamsarlıgı ya en zor zamanları atlatıp en rahat zamandasın bebişini sev olucak de inan tesbih çek yasin oku rahatlarsın

Hiç sorma canımmm yaa akşammm süperrdiii.Ama eşimin yanında zar zorr sevinebildimm.Fena bozulduu benimkisiiiii..Çünkü ççookkk kötüydü be fenerbahçeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…