bir saattir yazdıklarınızı okuyorum ama okadar çok şey birikmişki gene kafam çorba oldu:) dünden beri biraz rahatsızım ama genede takip etmeye çalıştım yazılanları.
slm egunal ben sana yazdım gibi hatırlıyorum ama:44: tekrardan merhaba
guzelım
heyecanla beklıyorum haberlerını .
ınsallah guzel haber ver bıze.
KIZLAR BU ARADA ben takıp edemıyorum , sayfalar bır anda ucup gıdıyor. yazamadıgım arkadaslarımdan ozur dılıyorum . ofıste cok yogunum , bu aralar aksamları da evde degılım o yuzden gıremıyorum .
bırı benı gunceller mı luten kısaca kım hamıle ? olumsuz sonuc alan var mı?
Hiç sorma canımmm yaa akşammm süperrdiii.Ama eşimin yanında zar zorr sevinebildimm.Fena bozulduu benimkisiiiii..Çünkü ççookkk kötüydü be fenerbahçeee..
sgl canım eskidik o dogrugeçmiş olsun canım...dikkat et kendine bebeğin tutunmaya çalışıyor annesi...
evet canım yazdın ama ben genel olarak yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz dedim sende o mesaja hoşbulduk diye cevap yazmışsın...amaaaaaa bende karşılık olarak kuzum sen yeni değilsin biz seninle çoooook önceleri yazıştık sen topiğin eskilerindensin arada bir bize takılıyor olman seni unuttuğumuz anlamına gelmiyor sayfalar hızlı ilerlediği için mesajlar kaçırılabiliyor dedimmmmm...takıl bize sık sık şekerim...
cicim sen nerelerdesin biz burda kaynatırken sen çalışıyormusun ay kıyamammmmm...
canım açamamışlar bılmıyorum yada uraşmak ıstemedıler..
canım alabılrıım ama numune bana daha yakın
z. kamılde çok kalabalık oluyo..
sgl canım eskidik o dogrunekadar pozitifsin tatlım gelmemmi gelirim tabi regli olunca e2 hormonum düşmüse bende tedaviye başlıycam dua et eguuuuuuu
şimdi bişey sorucam bi merkezı aradım tuplerım kapalı dedim tup bebege yonlendırildim dedim fiyat ıstedım..
işte soledı bana sizin dedi tuplerınız baglanmıştır ole bi durum varsa dr unuza sorun dedi..
ilk defa duydum... bole bişey olsa rapordumda yazmazmı..
inşallah bir an önce düşer ve tedavi sürecine başlarsın canım...doktorlar şeker hastalığı ve fazla kilosu olan bayanlara veriyorlar diyeti tedavi öncesi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuşşş...
e olsun o kadar yıllardır fb nin galibiyetlerine üzülmekten kocişimin çocuğu olmuyor cimbom kazanınca a ha dedim ben bu ay hamile kalırım
ay öyle şey olurmu be...ne demek tüplerin bağlanmış olabilir...çok saçma...valla benim bi yakınım 3 çocuktan sonra bi daha hamile kalmamak yani korunmak için tüplerini bağlattı...çocuk isteyen bir insanın tüplerini niye bağlansınki...ya da tüplerin bağlanmasını gerektirecek bir hastalıkmı varda bağlanıyor...valla canım gördüğün gibi bu konuyla ilgili ben senden daha fazla soru sordum...raporda belirtilmesi gerekiyor ayrıca...hemen raporu yeren merkezle irtibata geç derim...
Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..
Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..
bana ekmek şekeri yaskladı pirinç ama ben de dediklerinden yokkkk:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?