2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir saattir yazdıklarınızı okuyorum ama okadar çok şey birikmişki gene kafam çorba oldu:) dünden beri biraz rahatsızım ama genede takip etmeye çalıştım yazılanları.

geçmiş olsun canım...dikkat et kendine bebeğin tutunmaya çalışıyor annesi...

slm egunal ben sana yazdım gibi hatırlıyorum ama:44: tekrardan merhaba

evet canım yazdın ama ben genel olarak yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz dedim sende o mesaja hoşbulduk diye cevap yazmışsın...amaaaaaa bende karşılık olarak kuzum sen yeni değilsin biz seninle çoooook önceleri yazıştık sen topiğin eskilerindensin arada bir bize takılıyor olman seni unuttuğumuz anlamına gelmiyor sayfalar hızlı ilerlediği için mesajlar kaçırılabiliyor dedimmmmm...takıl bize sık sık şekerim...

cicim sen nerelerdesin biz burda kaynatırken sen çalışıyormusun ay kıyamammmmm...

Hiç sorma canımmm yaa akşammm süperrdiii.Ama eşimin yanında zar zorr sevinebildimm.Fena bozulduu benimkisiiiii..Çünkü ççookkk kötüydü be fenerbahçeee..

e olsun o kadar yıllardır fb nin galibiyetlerine üzülmekten kocişimin çocuğu olmuyor cimbom kazanınca a ha dedim ben bu ay hamile kalırım

sgl canım eskidik o dogru nekadar pozitifsin tatlım gelmemmi gelirim tabi regli olunca e2 hormonum düşmüse bende tedaviye başlıycam dua et eguuuuuuu

şimdi bişey sorucam bi merkezı aradım tuplerım kapalı dedim tup bebege yonlendırildim dedim fiyat ıstedım..
işte soledı bana sizin dedi tuplerınız baglanmıştır ole bi durum varsa dr unuza sorun dedi..

ilk defa duydum... bole bişey olsa rapordumda yazmazmı..

canım alabılrıım ama numune bana daha yakın
z. kamılde çok kalabalık oluyo..

anladım canım tabi sana neresi uygunsa sana daha iyidir biz karşıda zeytinburnunda şemiha şakire gittim gitme bir olum orda işlem yapmak bir ölüm sırf ordaki doktor tanıdık diye gittik ama eşime ilaç tedavisi verdi bizde zeynep kamilde tekrar başladık

sgl canım eskidik o dogru nekadar pozitifsin tatlım gelmemmi gelirim tabi regli olunca e2 hormonum düşmüse bende tedaviye başlıycam dua et eguuuuuuu

inşallah bir an önce düşer ve tedavi sürecine başlarsın canım...doktorlar şeker hastalığı ve fazla kilosu olan bayanlara veriyorlar diyeti tedavi öncesi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuşşş...

ay öyle şey olurmu be...ne demek tüplerin bağlanmış olabilir...çok saçma...valla benim bi yakınım 3 çocuktan sonra bi daha hamile kalmamak yani korunmak için tüplerini bağlattı...çocuk isteyen bir insanın tüplerini niye bağlansınki...ya da tüplerin bağlanmasını gerektirecek bir hastalıkmı varda bağlanıyor...valla canım gördüğün gibi bu konuyla ilgili ben senden daha fazla soru sordum...raporda belirtilmesi gerekiyor ayrıca...hemen raporu yeren merkezle irtibata geç derim...

bana ekmek şekeri yaskladı pirinç ama ben de dediklerinden yokkkk:44::44::44:

kadın kafamı karıştırdı.. raporumda sadece tuplerde geçiş yok ıvı yonlendırıldı dıyo..
delüü karuuu benı uzdu şimdi olsa raporda yazardı

canlarım daha önce yazmışım septum ameliyatı oldum diye.ameliyattan sonra bir kez adet oldum ve bu 14. gün.ben ayın 25 i olsunda dr gideyim derken dün gece hafif pembe akıntı oldu bugünde resmen siyaha dönen bir kanama.adetin ilk günleri olur ya onun gibi.şimdi bu ne yaaaaaaaaaa.daha önce bunları yaşayan oldumu.yardımmmmmmmmmm....

Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..

canım üzülme nolur.. hayırlısı olsun .. bu ne senin eksikliğin nede eşinin eksikliği nede yapanların marifeti rabbim ol deyecek ve olacak hayırlı vakit değilmiş demekki sabırlı olmaya çalış.. en kısa zamanda kucağına alırsın yüzün güler inşallah. sabır güzel arkadaşımmmm.

bana ekmek şekeri yaskladı pirinç ama ben de dediklerinden yokkkk:44::44::44:

valla bende anlamadım o zaman niye verdiki başka hangi sebepten diyet veriliyo acaba :26:

Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..

canım benim şu an desem boş rabbim sabır versin...umarım bir an önce kendini toparlarsın...lütfen herşey bitmiş gibi düşünme...bende negatifi göreli çok olmadı evet çok üzülüyor insan ama bişekilde tekrar denemek için o gücü kendinde bulacaksın inan bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…