Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..
Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..
Kopardın beni yaaaa..Çalışmalara tam gazz devamm o zaman egualımmmmm..
kadın kafamı karıştırdı.. raporumda sadece tuplerde geçiş yok ıvı yonlendırıldı dıyo..
delüü karuuu benı uzdu şimdi olsa raporda yazardı
canlarım daha önce yazmışım septum ameliyatı oldum diye.ameliyattan sonra bir kez adet oldum ve bu 14. gün.ben ayın 25 i olsunda dr gideyim derken dün gece hafif pembe akıntı oldu bugünde resmen siyaha dönen bir kanama.adetin ilk günleri olur ya onun gibi.şimdi bu ne yaaaaaaaaaa.daha önce bunları yaşayan oldumu.yardımmmmmmmmmm....
relaks ol canım bu dönem ne kadar sakin olursan okadar iyi yat dinlen keyfine bak tadını çıkar yanında kimse yokmu kalçan nie agrıyor iğnelerden mi hoşaf yap yani sakinleştiricek herşeyi düşün bebişini düşün hayaller kur ne karamsarlıgı ya en zor zamanları atlatıp en rahat zamandasın bebişini sev olucak de inan tesbih çek yasin oku rahatlarsın
canım yaşamadığım için inan bilgimde yok...doktorunu aradınmı bence en iyi cevabı o verir sana..
of lale of zaten ağlayacak yer arıyodum sende böyle yazdınacıyan canımı iyice acıttın... birdaha sakın anne olamayacağım diye bi cümle kurma..... demekki şimdi değilmiş vakti rabbim hiçbirimizin dualarını karşılıksız bırakmaz elbet birgün sende meleğini kucağına alırsın. Allah sağlık sıhhat çalışma gücü versin versinki tekrar deneyebil ve lütfen umudunu kaybetme....
canım iyi dileklerin için teşekkür ederim... ve umarım dünki maç bol gollü geçmiştir:)))))
canım sağol cevabın içinnn.dru aradım ama ameliyatta.ya daha tedaviye bile başlamadan nasıl üzüldüm anlatamam.acaba daha önce yaşayan arkadaşlar var mı diye bi sorayım dedim.ama yaşayan yok galiba.
amin canım inşallah kendiliğinden gelir senin meleğin gibi süpriz yapar diye umuyorum...inşallah kalp atışınıda duyuracak bebeğin bu kadar pozitif olmanda çok güzel...kalp atışını duyunca haber ver canım...
inşallah canım pozitif olmalıyım benım için süprizdi bu hamilelik bunu nasip eden Rabbım Kalp atısını duymayıda nasip eder inşallah. Paylaşıcam canım inşallah
bu ay işlerim biraz yogun muhasebecıyımdefazla bağlanamıyorumm
Ama mutlu haberler vericem inşallah Kendimi teselli etemem en önemli yolu cunku doktor buyumesı ve yolk sacnın gorunmesı normal gebelık gıdısıymıs 10.000 bır kadında bur durumca cok nadır su gebelı oluyormus belk dollenmeyle ılgılı olabılır kalp atısını duyamayısımızın nedenı dedii.İnşallah bebişim benimledir.
Allahım sizlerde inşallah bu duyguyu yasamayı nasıp eder. Hayırlı evlatlar nasip ederr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?