2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kopardın beni yaaaa..Çalışmalara tam gazz devamm o zaman egualımmmmm..

evettttt o kadar incir fındık keçiboynuzu vs...yedik üzerine bi de cimbomun galibiyeti kesin bu ay hamile kalırım ben...zaten benim raporumda fb galibiyetlerinin yarattığı tahribattan dolayı kısırlık yazıyodu

kadın kafamı karıştırdı.. raporumda sadece tuplerde geçiş yok ıvı yonlendırıldı dıyo..
delüü karuuu benı uzdu şimdi olsa raporda yazardı

tüplerde geçiş olmaması başka tüplerin bağlanması başka bişey...kadın kafası iyiydi heralde resmen sallamış...delimi neeeee...

Aynen bi arkadaşın yazdıgı gibi canım bu hiçbirimizin eksikligi degil,yüce rabbimde bizi,sabrımızı böyle sınıyo,belki bu dünyada bazı şeyleri kaybederken öbür dünyamızda kazanıyoruz bilemiyoruz ki..ama acını anlıyorum,inan cook üzüldüm,bi arkadaşın negatif alması bile hiç tanımadıgı,bilmedigi insanları bile cok üzüyo bu trajik ve insancıl bi olgu..sana aglama demiycem tabiki agla,acını yaşa rabbim bana ne yaşatır bilemem ama tabiki sonuc olumsuz olursa bende aglayıp acımı yaşıycam..içini boşalt ama en kısa zamanda kendini toparla,umudunu kaybetme,hep diyoruz ya umut heppp var.ne demek anne olamayacagım rabbimin vakti saati var buna kesinlikle inanıyorum bizde anne olcaz bigün,hep rüyalarda gördügümüz bebeklerimize kavuşcaz..allah büyük merhamet sahibi o dua et...

canım yaşamadığım için inan bilgimde yok...doktorunu aradınmı bence en iyi cevabı o verir sana..

sağolasın edacım... dün içimde öyle bi gaz bombası oluştuki popomun üstüne oturamıyodum:) allahtan yalnız değilim eşim elinden geldiğince yanımda annemde gelip gidiyo. aman ne bileyim be eda birazda nasip kısmet galiba... rabbim nasip ederse olur diyorum kendime olmassada isyan edecek değilim allah sağlık sıhhat versin tekrar denerim. anlayacağın kendimi böyle avutmaya çalışıyorum bi taraftan da diyorum ki gidip testmi alsam sonra diyorum çok erken... karmakarışığım....

LALE inan ne desemm,ne denilseee boşşş..Evet kızlarında dediği gibi yılmak bize yakışmazz ama bizim durumumuz birazz farkklıııı...Umutsuzluğa düşmemiz normalllll..Bakıcazz çarelerini arıyacağızzzzz..Birbirimize destek olacağızzzz...Senin yanındayımm hepp biliyorsunnn..Kürlerrr,vitaminlerr ne bulursakk içicezz artıkkk..Bol boll dua edicezzzzzzzzzzzzzzz..

İnşirahh ya Rabbbbbbbbbbbbbb....

Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..

canım aynı sonucu aynı sorunla ben aldım dün biliyorsun...akşam ağladım ağladım ama sabah kalktım gözler şiş, başladım yeni merkez araştırmaya.... ilk denemen daha, dur bakalım. hepimiz biliyoruz çok zor süreç ama çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz malesef( ve biraz üzülüp rahatladıktan sonra tekrar başlıyoruz... sen de öyle yapıcaksın ve bir gün emeklerinin karşılığını alıcaksın, sağlığın eşinin sağlığı yerinde olsun yeter....üzül ama sonra toparlan lütfen...seni çok iyi anlıyoruz lalecim

Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..

of lale of zaten ağlayacak yer arıyodum sende böyle yazdınacıyan canımı iyice acıttın... birdaha sakın anne olamayacağım diye bi cümle kurma..... demekki şimdi değilmiş vakti rabbim hiçbirimizin dualarını karşılıksız bırakmaz elbet birgün sende meleğini kucağına alırsın. Allah sağlık sıhhat çalışma gücü versin versinki tekrar deneyebil ve lütfen umudunu kaybetme....

canım yaşamadığım için inan bilgimde yok...doktorunu aradınmı bence en iyi cevabı o verir sana..

canım sağol cevabın içinnn.dru aradım ama ameliyatta.ya daha tedaviye bile başlamadan nasıl üzüldüm anlatamam.acaba daha önce yaşayan arkadaşlar var mı diye bi sorayım dedim.ama yaşayan yok galiba.

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim... ve umarım dünki maç bol gollü geçmiştir:)))))

hayırrrrrrrrrr sana hala ağlamak yasakk akasyaaaaaaaa

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim... ve umarım dünki maç bol gollü geçmiştir:)))))

ayyy utandımmmm ...yok şekerim bizim maç takvimi bu akşam itibariyle start alıyor .. ateş ölçme yönteminide denicem bu ay...

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasıl gidiyor ben bi süredir yoktum nette sorun vardı ,bide önceden bahsetmiştim eltim hamile diye cumrtesi doğum oldu bebek çok tatlı inanırmısınız hastaneden eve gelince kızın evinin havası degişti çok duygulandım Allahım hepimize inşallah o duyguyu yaşatır, ve o kokuyu içimize çekmeyi nasip eder ........aramıza yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz,hayırlı tedaviler ,,,transferi olan arkadaşlar inşalah tutunur ....negatif sonuç alanlar demekki daha zamanı degilmiş. bi rakadaş söyledi herkes tek başına 70bin kere LEM YELİD OKUMAK İYİ OLUYORMUŞ

Canimmmmm çok üzüldüm.ama ne olursun umudunu kaybetme birdahaki sefer hayirlisiyla olucak .ne demek anne olamicam allah hepimize saglikli bebekler versin herseyde vardır bir hayır .ne olursun üzme kendini ve sifirla kendini yeni tedavine bu sefer olucak inşallah diye başla.birdahada anne olamicam deme .....Allah yardımcın ve yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
canım sağol cevabın içinnn.dru aradım ama ameliyatta.ya daha tedaviye bile başlamadan nasıl üzüldüm anlatamam.acaba daha önce yaşayan arkadaşlar var mı diye bi sorayım dedim.ama yaşayan yok galiba.

bilgim olsaydı keşke...üzülme lütfen daha ne olduğunu bilmeden yıpratma kendini ameliyat sonrası belki aralıklarla olabilecek bişeydir...önce doktorunla konuş sonra ona göre hareket edersin...ayrıca ben kötü bişey olduğunu düşünmüyorum içini ferah tut lütfen...

inşallah canım pozitif olmalıyım benım için süprizdi bu hamilelik bunu nasip eden Rabbım Kalp atısını duymayıda nasip eder inşallah. Paylaşıcam canım inşallah
bu ay işlerim biraz yogun muhasebecıyımde fazla bağlanamıyorumm
Ama mutlu haberler vericem inşallah Kendimi teselli etemem en önemli yolu cunku doktor buyumesı ve yolk sacnın gorunmesı normal gebelık gıdısıymıs 10.000 bır kadında bur durumca cok nadır su gebelı oluyormus belk dollenmeyle ılgılı olabılır kalp atısını duyamayısımızın nedenı dedii.İnşallah bebişim benimledir.
Allahım sizlerde inşallah bu duyguyu yasamayı nasıp eder. Hayırlı evlatlar nasip ederr

aminnn inşallah canım bizde yaşarız o güzel duyguyu...demek muhasebecisin şekerim zaten sen bize çok takılırsan hesapların şaşar...mesleğin için riskliyiz bizzzz...arada tedaviydi iğneydi opuydu derken kafayı yediğimizi düşünüp dağıttığımız anlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…