ayyy utandımmmm...yok şekerim bizim maç takvimi bu akşam itibariyle start alıyor .. ateş ölçme yönteminide denicem bu ay...
canımm bende yapmıştım onu.. her sabah yataktam kalkmadan olçmen lazım..
canımm benı lısteden çıkartırmısın
evet daha önce çooooook denediğim bi yöntemdi ama bi işe yaramadı nostalji yapayım dedim bu ay...ya tutarsaaaaa...
aaaaaaa neden canım...bişey mı yaptık bilmeden :18::18:
yok tatlım ya bugun tel geldı doktordan benım rapor ıptal olmus cnku yasım tam 23 benımm 23 u doldurmak 24 ten gun almak zorundaymısım ama smdı solenıyo bu okadar doktor goruyor heyete gırıyor rapor cıkıyor elımıze verılıyor snra telefon gelıyor nasıl iş bu ya anlamadımm yanıı bıze yazık deılmı o kadr uğrastık..daha yenı ev aldık dırek ozelde yaptırma gucumuz de yok mecburen bekliyeceğim...
Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..
ozaman canımm...ateş olçmenın yanında bı kaç kur de yap tamam olsun..
canım sağol cevabın içinnn.dru aradım ama ameliyatta.ya daha tedaviye bile başlamadan nasıl üzüldüm anlatamam.acaba daha önce yaşayan arkadaşlar var mı diye bi sorayım dedim.ama yaşayan yok galiba.
canim gaz problemin var biraz rahatsizsin sanirim fakat ben bunun bir belirti olabilecegini düsünüyorum ama dikkat etmen gerekli sana tavsiyem bol bol su ic ve kayisi yemeni tavsiye ediyorum canim rabbim inaniyorumki yardimcin olucaktir ve tabiki bol bol dua et derim oda ruhunun tedavisi olsun canim...
anladım canım.. tamam çıkarıyorum..
kısmetse nezaman peki seneyemı ..
Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 2. gündü
ya aklıma takılan bir şey daha var. çok soru sordum sana ama:)napalım hamile olmak o kadar kolay değil engin tecrübelerini paylaşmak zorundasınadetin 2. günü kaç yumurta ile başladın ve ne kadar dozla, hangi iğne ile kaç yumurta verdin? benim için bunlar çok önemli. yüksek doz kaliteyi düşürüyor diyorlar bizim gibi hastalarda...ben hep yüksek doz aldım ama kalite pek iyi değildi. ondan mı acaba diyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?