doğrudur canım biz hiç araştırmadan gittik,tamamen doktor için gittim ben,sgk ile anlaşmadı olunca fiyat değişiyormu peki?
merhaba canım bizde orda yaptırdık sen bayramda ordamıydın belkide karşılaşmışızdır biz bayramın2. Ordaydık ve devam etti tedavim amam şiştiğim için transferim ocağa kaldı sen ne yaptın
merhaba,1 gün arayla karşılaşamamışık:)ben bayramın 1 .günü ve 3.günü ordaydım,1 günü yumruta toplandı,3.gün transfer oldu,bu şişmek nasıl oluyor:?peki sonrasında transfer içinmi gidicen,sen memnun kaldınmı
benim çok şükür herşey üzel gitti,6 haftalık hamileyim şuan,dün bebişimide gördüm,darısı sizin başınıza artık canım,
canım şuan hangi ilaçları kullanıyosun ve hangilerine devam ediceksin..
Canım ben gergün ordaydım hormon değerlerim değiştiği için hergün çağırdılar e2 tahlili veriyordukya o bende çok çıkmaya başladı ondan dolayı şişmeye yani su toplamaya başladım yarım kladı sana çok sevindim hayırlı olsun inş kucağınada alırsın ben çok memnun kaldım ben önce antep yakın diye oraya gittim burdan büyük bi yerdi ama doktor bizi sallamadı küstahdı anlıcan benim önce oraya inanmam gerekiyor ama bülent bey ve ekşbi süper herkesi tavsiye ediyorum inş sonucuda iyi olur insan önce insan olacak ve onu hiç kaybetmeyecek bülent bey böyle biri bilgisi zaten tartşılmaz öyle özenle takip ettiki beni normal bi yerde bu durumumda olsam komple yarım bırakırdı ama o öyle yapmadı en azından yumurtalarını kurtaralım dedi ama ben yine buruk geldim eşim gülüyordu yavrularımız burda kaldı diye bana moral olsun diye rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamsın çok zor..... Ama aştık çok şükür
Kızlar 11. gün kan değerim 0,1. Ağlıyorum. Belki de hiçbir zaman anne olamayacağım..
çoook üzüldüm inan canımmm. ama sakın ümitsizliğe kapılma yılmak yokkkk.inşallah gelecek ay hemile kalacaksın.
canım üzülme nolur.. hayırlısı olsun .. bu ne senin eksikliğin nede eşinin eksikliği nede yapanların marifeti rabbim ol deyecek ve olacak hayırlı vakit değilmiş demekki sabırlı olmaya çalış.. en kısa zamanda kucağına alırsın yüzün güler inşallah. sabır güzel arkadaşımmmm.
1saattir hevesle sonucunu bekliyordumüzülme Allah büyük umutsuzluga kapılma
valla bende anlamadım o zaman niye verdiki başka hangi sebepten diyet veriliyo acaba :26:
canım benim şu an desem boş rabbim sabır versin...umarım bir an önce kendini toparlarsın...lütfen herşey bitmiş gibi düşünme...bende negatifi göreli çok olmadı evet çok üzülüyor insan ama bişekilde tekrar denemek için o gücü kendinde bulacaksın inan bana...
caannıımmmm ...
solıcek bişey bulamıyorum...
kısmet değilmiş..
ozur dılerım şok oldum şuanda
olmamıycam demeeeallah yardımcın olsunnnn yılmak yok
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...Laleeeeecimmmmmmm...Öyle deme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Aynen bi arkadaşın yazdıgı gibi canım bu hiçbirimizin eksikligi degil,yüce rabbimde bizi,sabrımızı böyle sınıyo,belki bu dünyada bazı şeyleri kaybederken öbür dünyamızda kazanıyoruz bilemiyoruz ki..ama acını anlıyorum,inan cook üzüldüm,bi arkadaşın negatif alması bile hiç tanımadıgı,bilmedigi insanları bile cok üzüyo bu trajik ve insancıl bi olgu..sana aglama demiycem tabiki agla,acını yaşa rabbim bana ne yaşatır bilemem ama tabiki sonuc olumsuz olursa bende aglayıp acımı yaşıycam..içini boşalt ama en kısa zamanda kendini toparla,umudunu kaybetme,hep diyoruz ya umut heppp var.ne demek anne olamayacagım rabbimin vakti saati var buna kesinlikle inanıyorum bizde anne olcaz bigün,hep rüyalarda gördügümüz bebeklerimize kavuşcaz..allah büyük merhamet sahibi o dua et...
LALE inan ne desemm,ne denilseee boşşş..Evet kızlarında dediği gibi yılmak bize yakışmazz ama bizim durumumuz birazz farkklıııı...Umutsuzluğa düşmemiz normalllll..Bakıcazz çarelerini arıyacağızzzzz..Birbirimize destek olacağızzzz...Senin yanındayımm hepp biliyorsunnn..Kürlerrr,vitaminlerr ne bulursakk içicezz artıkkk..Bol boll dua edicezzzzzzzzzzzzzzz..
İnşirahh ya Rabbbbbbbbbbbbbb....
canım aynı sonucu aynı sorunla ben aldım dün biliyorsun...akşam ağladım ağladım ama sabah kalktım gözler şiş, başladım yeni merkez araştırmaya.... ilk denemen daha, dur bakalım. hepimiz biliyoruz çok zor süreç ama çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz malesef( ve biraz üzülüp rahatladıktan sonra tekrar başlıyoruz... sen de öyle yapıcaksın ve bir gün emeklerinin karşılığını alıcaksın, sağlığın eşinin sağlığı yerinde olsun yeter....üzül ama sonra toparlan lütfen...seni çok iyi anlıyoruz lalecim
of lale of zaten ağlayacak yer arıyodum sende böyle yazdınacıyan canımı iyice acıttın... birdaha sakın anne olamayacağım diye bi cümle kurma..... demekki şimdi değilmiş vakti rabbim hiçbirimizin dualarını karşılıksız bırakmaz elbet birgün sende meleğini kucağına alırsın. Allah sağlık sıhhat çalışma gücü versin versinki tekrar deneyebil ve lütfen umudunu kaybetme....
Canimmmmm çok üzüldüm.ama ne olursun umudunu kaybetme birdahaki sefer hayirlisiyla olucak .ne demek anne olamicam allah hepimize saglikli bebekler versin herseyde vardır bir hayır .ne olursun üzme kendini ve sifirla kendini yeni tedavine bu sefer olucak inşallah diye başla.birdahada anne olamicam deme .....Allah yardımcın ve yardımcımız olsun.
evet cok üzücü bı durum daha önce 3 defa yasadım bunu.... senı cok ıyı anlıyorum..... ama hayat devam edıyo... ılk önce sen guclu olkı cevrendekı kımse senı yıpratamasınnn... bu hayata 1 kez gelıyoruz suan 4. denemedeyım... 12 sı test gunum ... kım bılır belkı oldu belkı olmadı.... bu benım elımde degılkı... yüce rabbımmm ol dese olmayacak bişe varmı... kendınde yada eşinde sorun arama demekkı bızım hakkımızda hayırlısı buymuş .... kendı acımdanda cok ümitli degılım acıkcası... ama gun dogmadan neler dogar.... yarına yasayacagımızın garantisi varmı üzülme dua et... benım bu aralar yaptıgım tekşey bu.... kendıne ıyı bak.... yanlız degılsınn bunuda unutma...
canim üzülme herseyde vardir bir hayir biraz dinlen kendini yeniliycek kürler kullan biliyorum simdi bu yazdiklarimiz bile sana tesselli etmiycek ama unutmaki yasadigimiz sürece hep umudumuz var rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun canim
Canım,
hayatta olan her olay Allah'tan. hayırlısını ıstıyoruz ya hep , yuce rabbım hayırlısını bızden daha ıyı bılıyor.
bunları sana soylerken kendım de bır daha bır daha ınanıp ıcıme sındırmeye calısıyorum tatlım.
kolay degıl bılıyorum , onca emek , besledıgımız tarıfsız umutlar... bır test ıle haftaların hayali mum gıbı sonuverıyor.
ama tatlım , bunu bır seruven olarak gor lutfen . bır olumsuzu daha atlattın ve hayallerıne bır adım daha yaklastın .
boyle bakmaya calıs olaya olur mu?
sakın böyle düşünme lütfen. hiç birşeyden vazgeçmek yok bu hayatta. Allahım neyi uygun görürse bizler onu yaşarız. hayırlısı böyleymiş demek ki.
bizler bir sınavdayız. en önemlisi bu sınavı layıkıyla yerine getirmek. bunu unutma.....
Güzel arkadaşlarım,
Umarım kimseyi atlamamışımdır. Desteğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. En kısa sürede toparlanmaya çalışacağım. Bu arada İbrahim Saraçoğlu kür, omega 3-6-9 , Q enzim 10 vitamin vb. arastırıp gerekiyorsa kullanacağım. Hafta içi kendimi iyi hissedersem dr. ile görüşürüm. Durum değerlendirmesi yaparız. Belki merkez de değiştiririm. Bilmiyorum. Yada rapor işini araştırırım gidip. Malum her defasında cepten 7.000 tl. ödemek sarsar bizi. Ne kadar çok denersem şansım o kadar artacak herhalde. Rez. azlığında inatçı olmak şart.
Vermezse Mabut neylesin sultan Mahmut. En iyi merkeze de gitsen olmuyor. İnsallah doğru zaman gelir..
mrb kızlar bende tedavime ocak ayı adetimle başlıcam.. 25 yaşındayım 2. denememizi yapıcaz.kadıköy acıbadem tayfun bağış dr.um..hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..sabır ve dua ile hoşçakalın....
canım ben çalışıyorum dışarı çıkmak zorunda kaldım kusura bakma yazamadım,,ne demek herzaman istediğini sorabilirsin,canım benim rezervim çok düşüktü ve 2 yumurtam vardı,yani 2 yumurtayla başladım ben,dozunu hatırlamıyorum evde bakmam lazım,menogon kullandım ben ilk önce,bana şey demişti bülnet hoca,yumurta rezervin düşük olduğu için çok güçlü bir ilaç uygulamamız lazım sana,yani senin dediğinin tam tersi,neden kaliteyi düşürsün anlamadım,ve benim 2 yumurtadan 1 i gelişti,ve tam onların istediği gibi gelişti,herkese farklı ilaç uyguluyorlar anladığım kadarıyla,
malum cumartesi opum var canlarım şimdi bana opuya gitmeden ve geldikten sonra yapacaklarım yiyip içeceklerim hakkında bilgi verirmisiniz??malum ilk denemem hiç bişey bilmiyomözellikle gaz ve şişkinlik için napcam lütfenn yazın..cevaplarınız itinayla okunur şimdiden teşekkürler..
malum cumartesi opum var canlarım şimdi bana opuya gitmeden ve geldikten sonra yapacaklarım yiyip içeceklerim hakkında bilgi verirmisiniz??malum ilk denemem hiç bişey bilmiyomözellikle gaz ve şişkinlik için napcam lütfenn yazın..cevaplarınız itinayla okunur şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?