2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gece 12 den sonra bişey yeme içme dememe gerek yok bunu biliyosun şimdiden bol şans inşallah bidolu yumoşun toplanır ve kaliteli bi şekilde döllenir.

selam kızlar ayy çok olmuş yazmayalı.taaa 200 lü sayfalarda kalmışım.ama değişen bişi olmadı.sonuçlaarım hala gelmedi ve bu ay yine adet oldum.sıkıldım artık bu genetik işinden.birdaha yaptırmayı düşünmüyorum...

opuya gitmeden önce gece 12 itibariyle yemek içmek yasak bunu söylemiş olmalılar...öncesinde yapacağın pek bişi yok canım...sonrasında da kendini takip et ani kilo artışın,normalin dışında karın bölgende şişliğin varsa,küçük tuvaletini az az yapıyorsan,ishal olduysan,mide bulantınla beraber fışkırır tarzda kusman,şişkinlik sonrası nefes darlığın oluyorsa vs...varsa hemen doktorunla görüş hiiiiç ihmal etme ohss olma belirtileri bunlar...bu yazdıklarım normalden fazla olursa bi aşırılık hissedersen harekete geç...özellikle protein ağırlıklı beslen yumurta peynir et balık ananas kabak çekirdeği vs... bi de bol bol sıvı özellikle su tüket vs....ALLAH yardımcın olsun canım heyecanlanma çünkü basit bir işlem kısada sürüyor...

ay tabi ALLAH beni kahretmesin....hep sevsin iyi kullarının arasında top 10 da 1 numara olayım bi de bebek versin inşallah....ne diyorum ben yaaaa tövbe tövbe...kocişim her sene fb-gs maçlarında bir gs li olarak çooook üzülüyo ve bunalıma giriyo...ilk evlendiğimiz sene maç izliyoruz tabi fener kazandı adam bi üzüldü sanırsın dünyası başına yıkıldı bende ah canım kocam niye bu kadar üzülüyorsun bak çocuğun olmaz bu üzüntü spermlerinide üzüyordur deyip dalga geçmiştim ama nerden bileyim bebek için bu kadar uğraşacağımızı o zamanlar bi kaç aylık evliyiz zaten hemen bebeğimiz olacak düşüncesindeyiz...tabi sebep fb-gs maçları değil ama dalga geçerken meğer başımıza gelecekleri söylüyormuşum...işte bu espiri ordan şekerim...cimbom kazanınca a ha dedim kesin ben bu ay hamile kalıyorum o kadar da kür yüklemesi yaptık yüzde yüz hamileyim yani...valla gerçekten bu ay hamile kalırsam çooook garip bir sebepten olabilirmi acaba??? bu tezimi birilerine anlatsam inanmazlar bana...kadın hamile kalamamış yıllarca kalıncada kafayı yemiş derler...

Son düzenleme:
testler hakkında bilgili olduğunu bildiğim için sana sorayım dedim. test için erken biliyorum ama dayanamadım yaptım ( benim transfer gecen perşembeydi 3.gün embriyosu) malum tek çizgi((((((((((((( zaten farklı bi sonuç beklemiyodum ama yarım saat sonra banyoya girince testi atmadımı farkettim ve atmak için alınca silik bi çizgi belirdiğini farkettim sence ne düşünmeliyim??????

kızlar ben bugün 12. lucrinin yaptım ama hala adet olmadım. benim durumumda olan var mı?adet olmanın bütün belirtilerini yaşıyorum ama adet olmadım. bunları yaşayan arkadaş oldu mu? lütfen cevaplarınızı bekliyorum

testini ne kadar erken yaptın bilmiyorum ama,hele idrarla yaptırsan negatif çıkması normal,kanda yaptır ve zamanında yaptır,boşuna kendini yıpratma arkadaşım,,yarım saat sonra zaten etkisi kalmaz test üzerinde ilk beş dakikka önemli,geçmişte çok yaptığım için biliyorum ve doktorlarda öyle diyodu,

slm turginur şimdi seninle ilgili yazıları okudum bende tüp bebek aşamasındayım 6. gün gonal f kullanıyorum dün gittiğimde 6 folikül oluşmuş 10mm dedi yarın tekrar gidicem kontrole sen kaç gün kullandın ben 6. gün 375 kaçıncı gün yumurtaların toplandı .

kızlarrrrrrrrrr yarın tranferim var saat 13teeeeee çok heyecanlıyım inşallah bebeişim tutunur bannnnaa dua edinnnnnnnn

yani 8.günde yaptın testi ama sorularım var sana...kuzum çizginin rengi silikte olsa kırmızı ya da pembe tonumuydu anlayabiliyormusun???? carmenn arkadaşımız 8.gün idrarda silikte olsa ikinci çizgiyi gördü ve 9.gün kan testiyle netleştirdi....eğer gebelik varsa değerin yeni yükselişe geçmiştir o yüzden geçte olsa silik çıkabilir amaaaaa rengi çoook önemli...bazı testlerde 10 dk geçince çift çizgiyi gösteren yerde rengi gri sarı vs ama pembe tonu olmayan bir çizgi oluşuyor o seni yanıltmasın...şu an online olsaydın yazışır çözerdik yaaaa bak merak ettim şimdi...
yarın ilk idrarınla bi daha tekrarla testi...inşallah daha net görürsün çift çizgiyi...

lucrin gecikme yapıyor bende 2 gün yaptı daha fazla geciken arkadaşlarda var...doktorunla görüş o sana gün verecektir o güne kadar olmazsan gel bakalım der...lucrin basit kist oluşumuna neden olabiliyor o da gecikme yapabilir bu kist genelde adetle atılır...adet olman daha da gecikirse bu kez adet söktürücü verir...canını sıkma çözümsüz bir durum değil az daha sabret...ben 11.yi vurduğum gün adet olmuştum...

kızlarrrrrrrrrr yarın tranferim var saat 13teeeeee çok heyecanlıyım inşallah bebeişim tutunur bannnnaa dua edinnnnnnnn

hayırlısı olsun kuzum bebeğimizi al gel gün saymaya başlayalım...

bir güzel haberde benden gelsin.bu akşam test yaptım ve 2 çizgiyi gördüm arkadaşlar.hemen doktorumu aradım çünkü transferin 5. günü ovitrelle vurulmuştum yarım doz o etkilemişmidir die sordum.hayır dedi iğnenin etkisi 48 saat senn 5 gün gecmiş %90 hamilesin dedi:))))iğne etkilemezmiş yani.cumartesi test günümdü ama yarın çağırdı.sabah gitcem bakalım hayırlısı.dua edin benim için

canım ben yarım saat sonra tekrar girecem siteye şimdi çıkmam gerekiyor acilll

ay ben attım testi.... ama tam ümidimi kaybetmişken o silik çizgiyi görmek umutlandırdı beni:))) sonra diyom saçmalıyommu acaba test kağıtlarında 10dakkadan sonrası gecersiz sonuç yazıyo.. neyse ya ben burdayım sen gelince haberleşiriz

hadi hayırlısı tebrik ederim canım.... darısı benim başıma ve tabi tüm arkadaşlarımızın....

ben şimdi çıkıom arkadaşlar yarın işşallah güzel haberler weririm size...dualarınızı bekliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…