malum cumartesi opum var canlarım şimdi bana opuya gitmeden ve geldikten sonra yapacaklarım yiyip içeceklerim hakkında bilgi verirmisiniz??malum ilk denemem hiç bişey bilmiyomözellikle gaz ve şişkinlik için napcam lütfenn yazın..cevaplarınız itinayla okunur şimdiden teşekkürler..
malum cumartesi opum var canlarım şimdi bana opuya gitmeden ve geldikten sonra yapacaklarım yiyip içeceklerim hakkında bilgi verirmisiniz??malum ilk denemem hiç bişey bilmiyomözellikle gaz ve şişkinlik için napcam lütfenn yazın..cevaplarınız itinayla okunur şimdiden teşekkürler..
ALLAH seni kahretmesinoooo bu iş futbolla olsaydı heralde bizimde bebegimiz olurdu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.. ayy kız sen bu ay hamile kalırsan şaşırmıycam haa..ye ye fındıkları,bademleri gerisini maca bırak bakalım sonuc ne olacak MELİKEE SENİNDE DELİ KARUYA A GÜLDÜMGÜZEL YAKIŞTIRMA:))BUARADA BENİM AYARDA KAYDI Bİ AGLIYOM Bİ GÜLÜYOM NE OLCAK HALİM BİLMİYOMM
testler hakkında bilgili olduğunu bildiğim için sana sorayım dedim. test için erken biliyorum ama dayanamadım yaptım ( benim transfer gecen perşembeydi 3.gün embriyosu) malum tek çizgi((((((((((((( zaten farklı bi sonuç beklemiyodum ama yarım saat sonra banyoya girince testi atmadımı farkettim ve atmak için alınca silik bi çizgi belirdiğini farkettim sence ne düşünmeliyim??????
testler hakkında bilgili olduğunu bildiğim için sana sorayım dedim. test için erken biliyorum ama dayanamadım yaptım ( benim transfer gecen perşembeydi 3.gün embriyosu) malum tek çizgi((((((((((((( zaten farklı bi sonuç beklemiyodum ama yarım saat sonra banyoya girince testi atmadımı farkettim ve atmak için alınca silik bi çizgi belirdiğini farkettim sence ne düşünmeliyim??????
kızlar ben bugün 12. lucrinin yaptım ama hala adet olmadım. benim durumumda olan var mı?adet olmanın bütün belirtilerini yaşıyorum ama adet olmadım. bunları yaşayan arkadaş oldu mu? lütfen cevaplarınızı bekliyorum
kızlarrrrrrrrrr yarın tranferim var saat 13teeeeee çok heyecanlıyım inşallah bebeişim tutunur bannnnaa dua edinnnnnnnn
canımcım kontrol panelindeki pembenin daha açık pembesiydi
canımcım kontrol panelindeki pembenin daha açık pembesiydi
canım ben yarım saat sonra tekrar girecem siteye şimdi çıkmam gerekiyor acilll
bir güzel haberde benden gelsin.bu akşam test yaptım ve 2 çizgiyi gördüm arkadaşlar.hemen doktorumu aradım çünkü transferin 5. günü ovitrelle vurulmuştum yarım doz o etkilemişmidir die sordum.hayır dedi iğnenin etkisi 48 saat senn 5 gün gecmiş %90 hamilesin dedi:))))iğne etkilemezmiş yani.cumartesi test günümdü ama yarın çağırdı.sabah gitcem bakalım hayırlısı.dua edin benim için
hadi hayırlısı tebrik ederim canım.... darısı benim başıma ve tabi tüm arkadaşlarımızın....
amin herkesin işşallah.yarın olsun istiyom yaaa:)))
aramızda iki gün var seninle, seninki kaçıncı gün embriyosuydu? ve kaç tane transfer ettiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?