bir güzel haberde benden gelsin.bu akşam test yaptım ve 2 çizgiyi gördüm arkadaşlar.hemen doktorumu aradım çünkü transferin 5. günü ovitrelle vurulmuştum yarım doz o etkilemişmidir die sordum.hayır dedi iğnenin etkisi 48 saat senn 5 gün gecmiş %90 hamilesin dedi:))))iğne etkilemezmiş yani.cumartesi test günümdü ama yarın çağırdı.sabah gitcem bakalım hayırlısı.dua edin benim için
Kızlar merhaba bugün gonal f ile birlikte orgalutran amp.de başladık.:106:
Merakla yumurtaların toplanacağı günü bekliyorum.:106:
hayırlı olsun tatlım bu işte beklemek hiç bitmiyo...
testini ne kadar erken yaptın bilmiyorum ama,hele idrarla yaptırsan negatif çıkması normal,kanda yaptır ve zamanında yaptır,boşuna kendini yıpratma arkadaşım,,yarım saat sonra zaten etkisi kalmaz test üzerinde ilk beş dakikka önemli,geçmişte çok yaptığım için biliyorum ve doktorlarda öyle diyodu,
testini ne kadar erken yaptın bilmiyorum ama,hele idrarla yaptırsan negatif çıkması normal,kanda yaptır ve zamanında yaptır,boşuna kendini yıpratma arkadaşım,,yarım saat sonra zaten etkisi kalmaz test üzerinde ilk beş dakikka önemli,geçmişte çok yaptığım için biliyorum ve doktorlarda öyle diyodu,
bir güzel haberde benden gelsin.bu akşam test yaptım ve 2 çizgiyi gördüm arkadaşlar.hemen doktorumu aradım çünkü transferin 5. günü ovitrelle vurulmuştum yarım doz o etkilemişmidir die sordum.hayır dedi iğnenin etkisi 48 saat senn 5 gün gecmiş %90 hamilesin dedi:))))iğne etkilemezmiş yani.cumartesi test günümdü ama yarın çağırdı.sabah gitcem bakalım hayırlısı.dua edin benim için
ay ben attım testi.... ama tam ümidimi kaybetmişken o silik çizgiyi görmek umutlandırdı beni:))) sonra diyom saçmalıyommu acaba test kağıtlarında 10dakkadan sonrası gecersiz sonuç yazıyo.. neyse ya ben burdayım sen gelince haberleşiriz
merhaba kızlarr.
Bugün tüp bebek için start aldım.ilk gonalf i bugün vurdum.Heyecanlıyım çok.ne olur tutsun.İstanbul tüp bebek merkezindeyim.
şimdi yine test yaptım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk az zor görünen bir belirtiii vardııı off yaaaaa(((((((
Canım bende Umuttayımmm..Fiyatta hiç bir şekilde pazarlık yapılmadıı.Fiyatımız zatenn uygun dediler...Şimdilik ters giden bir şeyler olmadı ama, bu konular biraz kısmet şans işi..Kimisi en kötü merkezden memnun kalıyorr pozitifi görüyorrr...Ama Bahçecii grubuuu iyi olarakk namlııı tüp bebek konusundaa..
Sen için en hayırlısını seçmeni diliyorummm..
canım benim sen niye ofluyon,,, testler sabah daha doğru sonuçlar veriyo e sen zaten sabah net çizgiyi görmüşsün şimdi silik olması korkutmasın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?