kızlar konuyla alakasız ama size bişey sormak zorundayım bugun aşılamamın 4.günü ben 1 2 saat önce aşırı titreme ve gaz şikayetiyle beraber ateşim var ne yapmalıyım hiçbişeyim yoktu birden oldu ateş düşürmek için ne yapmalıyım lütfen fikriniz varsa sölermisiniz
Kızlar merhaba bugün gonal f ile birlikte orgalutran amp.de başladık.:106:
Merakla yumurtaların toplanacağı günü bekliyorum.:106:
şimdi yine test yaptım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk az zor görünen bir belirtiii vardııı off yaaaaa(((((((
ben ne yaptığımı biliyommu ki tatlım.... elimde bi test daha var yeni testi şimdimi yapsam sabah mı yapsam bilemedim.. şu saatte yapılan testten iyi bişey çıkarmım ki?
kızlar konuyla alakasız ama size bişey sormak zorundayım bugun aşılamamın 4.günü ben 1 2 saat önce aşırı titreme ve gaz şikayetiyle beraber ateşim var ne yapmalıyım hiçbişeyim yoktu birden oldu ateş düşürmek için ne yapmalıyım lütfen fikriniz varsa sölermisiniz
inşallah kaliteli yumoşların olsun canım...hayırlı sağlıklı ve bebekli bir tedavi süreci diliyorum..
yazdıklarını okudum canım valla bu iğnenin etkisimi bende anlayamıyorum o yüzden net bişey yazamıyorum sen en iyisi kan testi yaptır böyle kendine strese sokuyorsun...
bak şimdi bende kararsız kaldım...bu idrar testlerinde izlenmesi gereken yol şu...mümkünse sabah ilk idrarla yapacaksın..gün içinde yapacaksan doğru sonuç için en az 4 saat tuvalete gitmeyeceksin su çay vs içmeden diğer sıvılarla karışmamış konsantre idrarla yapman gerekiyor...şimdi sen karar ver.
zor bir şekilde görünüyor....dün akşam daha netti((( bu sabah ise çokkkk netti... iğneden miii çıkıyor acaba yaaa ((
bak bu mesajını yeni gördüm...gebelik olmazsa çizgi giderek belirsiz bir hal alır ama sende giderek koyulaşıyor demekki...ben aşılama yaptırdığımda çatlama iğnesinin etkisini günlük test yaptığım için çok net takip ettim...sanırım hamilesin canım...ben olsam yarın kan testi yaptırırdım...
ekin doktoru aradım sordum diyor 48 saatmiş etkisi ne derece bilemem. bu arada ben bu saate kadar 3 litre su içtim, 2-3 bardak meyve suyu 4 saatte 10 defa tuvalete gidiyorum :)
gecenin bu saatinde önemli bi olaya şahitlik ediyosunuz:))şimdi gidiyorum ve catlatma ignemi yapıp geliyorum..göbişime bi batırıp geleyim dua edin
hay maşallah arkadaşıma zorun neydi kuzum o kadar sıvı aldın...tabi akşam yapılan testler o yüzden daha belirsiz çıkıyor...ama boşuna dertlenme sende hamilesin...
hımmmm o zaman ben hiç şimdi yapıpta moralimi bozmayım. gerçi eşim tutturdu yap diye. offfffffff işin kötüsü damla ç.şim yok:)))
transferden sonra en az 3 litre su için dedilerde ondan:)))))))))))) öylemi dersin hamilemiyim kii? ama adet sancılarım da başladı((( çokkk korkuyorum.
kızlar ben bugün 12. lucrinin yaptım ama hala adet olmadım. benim durumumda olan var mı?adet olmanın bütün belirtilerini yaşıyorum ama adet olmadım. bunları yaşayan arkadaş oldu mu? lütfen cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?