2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hemen doktorunu ara...

Kızlar merhaba bugün gonal f ile birlikte orgalutran amp.de başladık.:106:

Merakla yumurtaların toplanacağı günü bekliyorum.:106:

inşallah kaliteli yumoşların olsun canım...hayırlı sağlıklı ve bebekli bir tedavi süreci diliyorum..

şimdi yine test yaptım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk az zor görünen bir belirtiii vardııı off yaaaaa(((((((

yazdıklarını okudum canım valla bu iğnenin etkisimi bende anlayamıyorum o yüzden net bişey yazamıyorum sen en iyisi kan testi yaptır böyle kendine strese sokuyorsun...

ben ne yaptığımı biliyommu ki tatlım.... elimde bi test daha var yeni testi şimdimi yapsam sabah mı yapsam bilemedim.. şu saatte yapılan testten iyi bişey çıkarmım ki?

bak şimdi bende kararsız kaldım...bu idrar testlerinde izlenmesi gereken yol şu...mümkünse sabah ilk idrarla yapacaksın..gün içinde yapacaksan doğru sonuç için en az 4 saat tuvalete gitmeyeceksin su çay vs içmeden diğer sıvılarla karışmamış konsantre idrarla yapman gerekiyor...şimdi sen karar ver.

aşılama konusunda hiç bilgim yok tatlım amaleyliko ya katılıyorum bencede doktorunu ara ne olur ne olmaz riske etme

ekin doktoru aradım sordum diyor 48 saatmiş etkisi ne derece bilemem. bu arada ben bu saate kadar 3 litre su içtim, 2-3 bardak meyve suyu 4 saatte 10 defa tuvalete gidiyorum :)

zor bir şekilde görünüyor....dün akşam daha netti ((( bu sabah ise çokkkk netti... iğneden miii çıkıyor acaba yaaa ((

bak bu mesajını yeni gördüm...gebelik olmazsa çizgi giderek belirsiz bir hal alır ama sende giderek koyulaşıyor demekki...ben aşılama yaptırdığımda çatlama iğnesinin etkisini günlük test yaptığım için çok net takip ettim...sanırım hamilesin canım...ben olsam yarın kan testi yaptırırdım...

gecenin bu saatinde önemli bi olaya şahitlik ediyosunuz:))şimdi gidiyorum ve catlatma ignemi yapıp geliyorum..göbişime bi batırıp geleyim dua edin

sabahkii idrarım netti. ama yeni yaptığım çokkkkk silik...belli belirsizz

ekin doktoru aradım sordum diyor 48 saatmiş etkisi ne derece bilemem. bu arada ben bu saate kadar 3 litre su içtim, 2-3 bardak meyve suyu 4 saatte 10 defa tuvalete gidiyorum :)

hay maşallah arkadaşıma zorun neydi kuzum o kadar sıvı aldın...tabi akşam yapılan testler o yüzden daha belirsiz çıkıyor...ama boşuna dertlenme sende hamilesin...

hımmmm o zaman ben hiç şimdi yapıpta moralimi bozmayım. gerçi eşim tutturdu yap diye. offfffffff işin kötüsü damla ç.şim yok:)))

gecenin bu saatinde önemli bi olaya şahitlik ediyosunuz:))şimdi gidiyorum ve catlatma ignemi yapıp geliyorum..göbişime bi batırıp geleyim dua edin

hadi çatlat yumoşları ve gel canım..bebekle sonuçlansın inşallahhhhhh....acırsa kocana öptür dicem ama olmazzzz yasakkkk

hay maşallah arkadaşıma zorun neydi kuzum o kadar sıvı aldın...tabi akşam yapılan testler o yüzden daha belirsiz çıkıyor...ama boşuna dertlenme sende hamilesin...

transferden sonra en az 3 litre su için dedilerde ondan:)))))))))))) öylemi dersin hamilemiyim kii? ama adet sancılarım da başladı ((( çokkk korkuyorum.

hımmmm o zaman ben hiç şimdi yapıpta moralimi bozmayım. gerçi eşim tutturdu yap diye. offfffffff işin kötüsü damla ç.şim yok:)))

aslında içimden eşine katılıyorum ama sabah idrarı daha net sonuç verir mantığım yapma diyor...bence pozitif ama garanti davranmak lazım az daha sabret canım...

transferden sonra en az 3 litre su için dedilerde ondan:)))))))))))) öylemi dersin hamilemiyim kii? ama adet sancılarım da başladı ((( çokkk korkuyorum.

gebelik belirtilerinden biri de adet olacakmışsın gibi hissettmek hatta sancısını çekmek...iyi tarafından düşünelim...inşallah yarın daha net şeyler konuşacaz...

geldim kızlar şifa olsun inş..ekin0486 tebrik ederim canım hamilesin sanırım..kan testini yap bian önce bebegimiz netleşsin inş.ceylino cum hayırlı transferler canım,inş.bebegin tutunur sana ve rabbim ol der bebegine:))seninle aramızda bikac günmü olcak,bakalım benimde önümüzdeki hafta inş.bi aksilik olmazsa:))arka arkaya güzel haberler verelimpapatya50 canım lucrin kullanıyosun sanırım bende kullandım benim adetimde 27 sinde gelcekti 25 inde geldi,inan ignenin kacıncı günüydü hiç hesaplamadım..panige kapılma gelir belirtileride varmış nasılsa gelmezse zaten egunalin dedigi gibi söktürücü verirler.stres yaptıkca daha gec gelir biliyosun rahat ol..

egunal yokmu kız öle bi şansım aklıma soktun bak şimdi?hazır yumurtalar catlamışken olurmu olur haa ne dersin?öptireyimmi??ALLAHIM gecenin bu saatinde bile beni güldürüyon kızım senin kocan nerde saat kac oldu git yat aa bi de hasta bu hatunsen kocana öptüredur canım malum sizin enerji fazla...malesef benim koca yok yanımda nasipse yarın akşam burda olcak

Papatyacim , ben tam 19 gun yaptim lucrini. Normalde 1 aralikta gelmesi gereken adetim bu sabah buyurdular hosgeldiler O yuzden kendimden pay bicerek sorun yok diyebilirim. Tam 1 hafta gecikti benim . Doktora da sordum , gecikebilir nasilsa olursun. Olana kadar lucrine devam dedi. Yarin da adetin 2. Gunu , kan testleri falan bakalim

AKASYA1978 canım sende sabaha kadar sık dişini bu saatte yapsanda net bi sonuc olmucak.bi de erken yapıyosun ya 10.gün bari yapsaydın,hayalkırıklıgına ugrama yada moralini hemen bozma..ne bileyim bilemedim işte..ama sabahı bekle şimdi git güzel bi uyku cek sabaha kadarda çişş biriksin canımsonucu yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…