Bilgi için teşekkürler. Bun hangi merkez yapıyor aceba? Arka arkaya yapılan denemelerde ayrı ücret alıt merkezler bence.. Birkaç denemede birkaç embriyo biriktirip transfer etmek mantıklı ama bir o kadar da maaliyetli görünüyor.
kızlar nerelerdeseiniz,sesiniz çıkmıyorrrrr
ben burdayım. gözümü açtım hemen geldim:)) bağımlılık yaptı kk
hoşgeldinn,evet canım bağımlılık yaptı valla,işte yok bugün sıkıldım iyice,,senin test yarınmıydıı
Merhaba kızlar .....
Işteyim ve çık sıkıldım eve gidip uyumak istiyorum yeni uyanan ardaşım günaydın sanada biz günü bitirdik nerdeyse
:)) turginur cum benim umudum yok valla. negatif diye takılıyorum. bilmem bugün 10. gün. bugün yarın yaptırırım formaliteden...hatta bülent bey e çrb. için ranevu bile aldım senin tecrübelerine de dayanarak... :) bakalım one diycek?? pozitif bir doktordur umarım biraz rahatlamay ihtiacım var
Merhaba kızlar .....
Işteyim ve çık sıkıldım eve gidip uyumak istiyorum yeni uyanan ardaşım günaydın sanada biz günü bitirdik nerdeyse
yarın transferim var korkuyorum tedirginim
hayırlısı olsunnn,,sakınnnnnnnnnn korku yokkk tedirginlik yok,,rahat ol güzelim,kaç tane transfer olucak,
yarın transferim var korkuyorum tedirginim
slm cnm bahcecide yaptırıyosun galba bende ordayım kesinlikle korkma doktorlar cok iyi sitres yapma benim doktorum öyle deri benim 2 denemem simdi test zamanımı bekliyorum doktorum simdiden bitti bendin
1tane 35 yas altına 1den fazla izin vermiyorlarmış
hımmm sana öylemi dediler,benim arkadaşıma 2 tane koyuldu,33 yaşında,ve 3-4 tane koyanlarıda duydum ben,ondan şaşırdım,
banada 1 tane koyuldu ama benim tek gelişti diye,
evet canım bahçeci fulyadayım ilk deneme oldugu için insan ne kadar dinlesede birilerinden kendi yaşamadıgı ıcın tedirgin oluyor benim doktorumda iyi bende memnunum dilerim senin ve test zamanını bekleyen herkesin bebek haberlerini duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?