2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lalecim onu ben de biliyorum ve bahçeci de sordum. ancak senin benim gibi 1-2 denemede negatif görenler için ilk seçenek normal tüp, allah korusun 4-5 de olmayan rezervi düşük haslar içni son seçenekmiş o!! çünkü malum tek olduğu için şans bir yandan düşük ama az hormon aldığından kaliteli olma ihtimali de var tabii.sen de bir araştı ama....bence biz ilk önce şu rapor bizim gibi hasta profili olanlarda da 3 yıllık evlilik ve aşılama olmadan geçer mi ilk onu araştıralım yoksa bütçe dayanmaz(

Tedaviye yeni başlıycak arkadaşlar...............ilk randevunuzu almadan lütfen çideri (çocuk istiyorum derneği) araştırın. Anlaşmalı hastaneri vvar derneğin bayağı indirim alıyorsunuz. Ben faydalandım sorunsuz. Boşuna 500-600 tl fazladan vermeyin....

Merhaba kızlar .....
Işteyim ve çık sıkıldım eve gidip uyumak istiyorum yeni uyanan ardaşım günaydın sanada biz günü bitirdik nerdeyse

hoşgeldinn,evet canım bağımlılık yaptı valla,işte yok bugün sıkıldım iyice,,senin test yarınmıydıı

:)) turginur cum benim umudum yok valla. negatif diye takılıyorum. bilmem bugün 10. gün. bugün yarın yaptırırım formaliteden...hatta bülent bey e çrb. için ranevu bile aldım senin tecrübelerine de dayanarak... :) bakalım one diycek?? pozitif bir doktordur umarım biraz rahatlamay ihtiacım var

Merhaba kızlar .....
Işteyim ve çık sıkıldım eve gidip uyumak istiyorum yeni uyanan ardaşım günaydın sanada biz günü bitirdik nerdeyse

yok yok için rahat olsun yeni uyanmadım:)) yani 9 da kalktım:26:çok da erken sayılmaz çalışanlar için :)) neyse bak bugün CUMA haftayı bitirdiniz....

sen yarın yaptır bence bugünden yaptırma yyinede,çıkmadık candan umut kesilmezmiş derler,,bülent hoca acaip pozitif bana çok ii geldi psikolojik olarak,çünkü ben çok tereddütlüydüm korkuyodum ama hepsi gitti onu görünce,inş sanada iyi gelicek

Merhaba kızlar .....

merhaaba bende çok sıkıldımmmmmmmmm,uykum var başım ağrıyor,eve gitsem yatsam uyusammm ahh ahhhh

kızlarrrrrrr nerdesiniz????sabahtan beri ara ara siteye giriyorum acaba haber varmı diye....ama yok....işlerim var bugün sırf sizin için girmeye çalışıyorum siteye...çatlayacam meraktan...tekrarladınızmı testlerinizi????

slm cnm bahcecide yaptırıyosun galba bende ordayım kesinlikle korkma doktorlar cok iyi sitres yapma benim doktorum öyle deri benim 2 denemem simdi test zamanımı bekliyorum doktorum simdiden bitti bendin

evet canım bahçeci fulyadayım ilk deneme oldugu için insan ne kadar dinlesede birilerinden kendi yaşamadıgı ıcın tedirgin oluyor benim doktorumda iyi bende memnunum dilerim senin ve test zamanını bekleyen herkesin bebek haberlerini duyarız

hımmm sana öylemi dediler,benim arkadaşıma 2 tane koyuldu,33 yaşında,ve 3-4 tane koyanlarıda duydum ben,ondan şaşırdım,
banada 1 tane koyuldu ama benim tek gelişti diye,

en son dün 10yumurtamda iyi oldugunu ogrendım döllendi ama bugun bılmıyorum arıyacaklar 2basarısız denemeden sonra hakkımız var ımıs 28 yasındayım bende oyuzden tek koyucaklar gerıye kalırsa dondurcaklar

doktorun kim benim erbil cnm msn adresin varsa ozelden yollo ordada konuşuzu ben artık tecrubeli oldum hemde hastanede hemen hemen 2 yıldır gidiyorum herkezi tanirim orda cnm benim 2 tane yerleştirmem için labrotoğar söyledi erbil bey istemidi bünyem cok zayif taşiyamam diye sende doktoruna söyle erbilse bişeyler yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…