kimsecikler yok neden
doktorun kim benim erbil cnm msn adresin varsa ozelden yollo ordada konuşuzu ben artık tecrubeli oldum hemde hastanede hemen hemen 2 yıldır gidiyorum herkezi tanirim orda cnm benim 2 tane yerleştirmem için labrotoğar söyledi erbil bey istemidi bünyem cok zayif taşiyamam diye sende doktoruna söyle erbilse bişeyler yapar
Bilgi için teşekkürler. Bun hangi merkez yapıyor aceba? Arka arkaya yapılan denemelerde ayrı ücret alıt merkezler bence.. Birkaç denemede birkaç embriyo biriktirip transfer etmek mantıklı ama bir o kadar da maaliyetli görünüyor.
sen kimi arıyorsun canımm,biz burdayız ya:)
slm kızlar.... umarım hepiniz iyi ve pozitifsinizdir:))) ben pozitif olmaya çalışıyorum.. eşiminda ırarlarıyla dayanamayıp gece testi tekrar yaptım tabi doğal olarak benim slik pembe çizgi hayalet çizgiye dönüştü bizde moraller sıfır(((( sonra sabahın köründe eşim koştur koştur eczaneye gidip yeni test aldı bi heves yaptık bırakın çift çizgiyi tek çizgi bile yok... bi test daha yaptım ondada kontrol çizgisi olması gerek yerde değil en dipte... tabi sabah sabah benim sinirler tavan yaptı dedim çok erken yaptım testi ondanmı bu aksilikler,, belkide o silik pembe çizgi ilaçlardandı yada ben görmek istediğim içinmi gördüm dicem ama eşimde gördü.nebileyim ya belkide bi hayalin peşinden koşturup duruyoruz... sabahki sinir harbinden sonra vurdum kafayı yattım geç kalkmanın getirisi olarak başağrısıyla geri kalktım:) şimdi biraz daha iyiyim her anlamda... bundada vardır bir hayır diyorum... bugün yapmam ama yarın yeni bi test macerasına atılırım:)))))
arkadaşlar bende ankarada tüp bebek yaptırmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
hayırlı CUMALAR hepinize..
hımmm sana öylemi dediler,benim arkadaşıma 2 tane koyuldu,33 yaşında,ve 3-4 tane koyanlarıda duydum ben,ondan şaşırdım,
banada 1 tane koyuldu ama benim tek gelişti diye,
lütfen yardım edin.....
Merhabalar
testi uyanınca tekrar yaptm. Yine çift çizgi netti. Ama dün sabahki daha da koyudu. Bu da koyu tabii... Ne yapsam kiii?
slm kızlar.... umarım hepiniz iyi ve pozitifsinizdir:))) ben pozitif olmaya çalışıyorum.. eşiminda ırarlarıyla dayanamayıp gece testi tekrar yaptım tabi doğal olarak benim slik pembe çizgi hayalet çizgiye dönüştü bizde moraller sıfır(((( sonra sabahın köründe eşim koştur koştur eczaneye gidip yeni test aldı bi heves yaptık bırakın çift çizgiyi tek çizgi bile yok... bi test daha yaptım ondada kontrol çizgisi olması gerek yerde değil en dipte... tabi sabah sabah benim sinirler tavan yaptı dedim çok erken yaptım testi ondanmı bu aksilikler,, belkide o silik pembe çizgi ilaçlardandı yada ben görmek istediğim içinmi gördüm dicem ama eşimde gördü.nebileyim ya belkide bi hayalin peşinden koşturup duruyoruz... sabahki sinir harbinden sonra vurdum kafayı yattım geç kalkmanın getirisi olarak başağrısıyla geri kalktım:) şimdi biraz daha iyiyim her anlamda... bundada vardır bir hayır diyorum... bugün yapmam ama yarın yeni bi test macerasına atılırım:)))))
canım sen nasıl oldun iyileştinmi..
Merhabalar
testi uyanınca tekrar yaptm. Yine çift çizgi netti. Ama dün sabahki daha da koyudu. Bu da koyu tabii... Ne yapsam kiii?
canım sana cevap yazdım okumadınmı? ankarada tedavi gören 3üç beş kişi anca varız zaten
bu ne talihsizlik kuzum piyasada ne kadar bozuk test varsa sen mi aldı acaba...bunlar aynı marka testlermi merak ettim..
Iyiyim canım...bugün vınn da bir sorun var internet çok yavaş çalışıyooo...bi cevap yazana kadar canım çıkıyoooo...çok sinirlendim ya huuuu...
Ne yapsamki diye soruyoooo halaaaa...kuzum sen ne duruyorsun kan testi yaptırsanaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?