saol canım inşallah olumlu olur belki karşılaşırız merkezde sen tedaviye başlamaya benim yumurtalar büyümüş olur senden biraz öndeyim sana lucrin verdi mi yoksa adetinle testlere mi başlıyacaksın amin rabbimden güzel yar yardım var mı hepimizin yardımcısı olsun
içimi rahatlttın canım allah razı olsunnn...
sendende canım rabbimden isteyeceğiz oda inşallah birşeyleri vesile kılacak bizede evlat verecek inşallah bize düşen tevekkül...
canım ben pko luyum.seevgide bi dr var ona gittim lucrinle başlayalım dedi.sonra turgut bey lucrin sana olmaz çoook yumurta oluşur ve transfer olmaz dedi.adetimin ikinci günü gitcem kısa protokol olcak.o kadar heyecanlanıyorum ki düşününce.
vakitte geçmiyo transfer olsa ölürüm heralde gün gelene kadar.
aman allah versin hepimize de bekleriz artık dimi ama.belkide karşılaşmışızdır senle kimbilir.ama isterim tanışmak.
kısa protololde çok fark olmaz hayırlısı inşallah valla rabbim versinde ben bulantıya falan da razıyım sağlıklı hayırlı evlat olsun ne olacak 9 ay hamilelik bide kalan tedavi süresi:16 ben 3 kere gittim merkeze bende tanışmak isterim illaki karşılaşırız
aynen valla bulantı baş dönmesi vs heepsine hazırım.nasılsa tekmelicek doğacak öpücez koklıcaz dimi.inşallah tanışalım canım.
bu arada senin ilk denemen değilmiş.nerde yaptırmıştın tedavini daha önce.niye olmadı.
kusura bakma meraktan soruyorum.yanlış anlama.
sizde sorun ne canım
anladım canım.inşallah bu tedavin bebekle sonuçlanır.canı gönülden diliyorum bunu.önnce sen alcan mutlu haberi sonrada ben inşallah.
benim eşimde bişi yok.septumum vardı benim.bir kez gebelik oldu ama 5 haftalıkken düştü.septumdan düşmüş tutunamamış yavrum.
turgut bey 1.5 ay önce aldı septumu ve iki aadet sonra gel dedi.bekliyorum bakalım.bu arada pko luyum ben.bu da gebeliği engelliyor.
böle işte canım.
Allah bu günlerimiz unutturacak hayırlı evlatlar verir inşallah.ben eğer olursa ikiz olsun istiyorum.eee yaşta 29 oldu.iki tane birden olsa ii olcak.inşallah iki tane transfer ederler.gerçi yasa çıkmış 1 tane diye ama bakalım.
geçmiş olsun canım inşallah iki sana iki bana kayseriye 4 kişide biz ekleyelim ne olacak rabbim bizede nasip etsin. burda yapıyorlar mı bilmiyorum daha o aşamada değilim ama bazı yerler 2 embriyo koyuyorlar
tabi oluşacak emriyolara da bağlı ama ben ısrar edicem 2 tane olsun diye.turgut bey demişti yasa çıktı ama biz iki tane de koyuyoz diye.
bu yüzden de bana daha çekici geliyo kayseri tüp bebek merkezi.
Allah yüzümüze baksın da gelsin bebişlerimizzz.
cnm ben de irenbede tedavideym 1.tup deneme kimyaslda kaldı sonra ara verdik buay 9 tane dondurlmş var yani 2 hakkım daha var ben sana umut tbm süleyman tosun öneririm kendim gittim hiç birşeyi atlamıyorlar herşey incaleniyr ben çok pişman oldum ilk tedavimi orda yaptırmamakla 1 hafta içinde transfer olucak dokrn kimdi cnm irenbede senin buarada yaa ne kadar zor bir durum yaşıyoruz hepimiz rabbim hepimize sabır versin yar ve yardımcımız olsun çok stressli bir durum bizde hiçbir sorun yok neler yapıldı sadece süleyman bey in isteğiyle mutasyon test yapıldı ben de pıhtılaşma sorunu çıktı kanım da işte böylee inşallah en kısa zaman da hepimizin yüzü güler ve anne oluruz
Merhaba 13 aralık itibariyle puregon 300 kullanmaya başladım. Rica etsem listeye yazabilirmisin. Şimdiden sağol.
Kızlar günaydın nasılsınız bakalımm....
egunal cım nasılsın.. aynı anda liste tapmışız ama çok donmeyene yanıt alamadıgımız arkılerımız var..
herkess iyidirr umarımm =)
günaydın kuzum...evet aynı anda listeye el atmışız...yalnız tolunay35 yarın opu olcak dün çatlatma iğnesini oldu...yani 16 aralık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?