mrb tedavin hayırlı olsun bende günde 150 puregonla başlamıştım başka hangi ialçları verdi dr.
değerin çok iyiii :))) ilk kontorlün ne zaman peki? 10 12 gün sonraysa kalp atışını görebilirisin :)
evettttt bugün büyükkkkk günnnnnnnn...canım testin sonucunu merakla ve heycanla bekliyorum ilk fırsatta haber ver bize...inşallah güzel haberle geleceksinnnn...
canımm değerim 3.99 çıktı.. sanırım negatif. doktorum ameliyattaymış soramadımmm...(((((((((((
saol canımm. sorunca haber veririmm.. çok saolun kızlar.. nee zor bir durummuş yaaaacanım sana bakmak ıçin açıyorum..
canım sen yınede sor bence dr unaa....
sanada günaydın şekerimmm...valla ben iyiyim inşallah hepimiz için güzel bir gün olur...güzel haberler alırızzzz...
az önce hastaneden aradılar beni 20 yumurtam toplanmış 16 sı olgunmuş 9 tanesi döllenmiş sanırım ctesi veya pzartesi transfer edicekler inşallah 1.kalıte olur hepsi bakalım sabırsızlıkla beklıyorumm
canımm değerim 3.99 çıktı.. sanırım negatif. doktorum ameliyattaymış soramadımmm...(((((((((((
BİZDEE senın gıbı sabırsızlıkla bekliycez vllahi canımm bol bol hamilelerr olsun topiğimzde... :))
BENDE burda güzel haberler okuyunca çok sevınıyorum vallahi kendım yaşıyormuşum gibii...çünkü burda yazılan herşey gerçekk ve içtenn =) hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen kader arkadaşıyız ama dimi :)
amin canım inşallah burdan hamile haberlerini duyduğumda kendim kalmış kadar çok mutlu oluyorum rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu:))))))
evvveeetttt canım kader arkadaşlarıyız hayatımızın en önemli sürecini beraber paylaşıyoruz...bu durumu yaşamayan anlayamaz bilemez...zaman zaman umutsuzluğa düşen arkadaşlar içinde burada yaşananlar anlatılanlar umut oluyor...ben çok önemsiyorum bu topiği...herşey bebek için deyip yola devammmmm.....
maşallah canım inşallah hepsi 1. kalite olur..
sende umuttaymışsın.. dr un kım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?