tam 1 haftam kaldı günler geçmiyor allahım pozitif görmeyi nasip eder inş. herkese sağlıkla
5 in altındaki değerler negatif sayılıyor canım...tabi ben değerlendirmeyi yapamam ama bildiğim bu...negatif olsa bile kendini fazla yıpratma...seni çok iyi anlıyorum...yakın zamanda negatif almış biri olarak umudumu kaybetmiyorum evet çok üzüldüm ama kabul edip tekrar tekrar deneyecem...rabbim umudumuzu kaybettirmesin...hayat böyle işte az önce çok güzel bir haber aldım hemen yazdım size ama bir baktım ki senin sonucun belli olmuş çok tuhaf oldum şimdi...aslında aklım karışıyor negatif alan arkadaşlarımız bende dahil olmak üzere hep 2 nin altında değerler aldık senin 3.99 yüksek geldi bana valla doktorun ne diyecek çok merak ediyorum yaz bize...
saolun canım yaa bende öyle bildiğim için çok üzüldüm. doktorun sekretriyle konuştum biraz önce tutunmuş ama çok küçük dedi. saat 3 te gelecekmiş doktor o sıra ara görüştüreyim dedi.. benim çok ümidim yok ama allahtan ümit kesilmez biliyorum.. birde progestorune iğne kullanıyorum yaa acaba oda yükseltmiş olabilir mi kafam çok karışık...
saolun canım yaa bende öyle bildiğim için çok üzüldüm. doktorun sekretriyle konuştum biraz önce tutunmuş ama çok küçük dedi. saat 3 te gelecekmiş doktor o sıra ara görüştüreyim dedi.. benim çok ümidim yok ama allahtan ümit kesilmez biliyorum.. birde progestorune iğne kullanıyorum yaa acaba oda yükseltmiş olabilir mi kafam çok karışık...
canım arkadaşım seni burada görmek ne güzelllll...
irenbede aral özbal.senn doktorun kim?
canım senin durumunu merak edip girmiştim değerler konusunda çok fazla bilgim yok ama umarın sekreterin dediği doğrudur acele etme bol bol dua et bitanem belki yeni yerleşiyor dur bebeğin yüce rabbim dualarımızı kabul etsin bebeğin seninledir inşallah
merhaba arkadaşlar ben hasta oldum eğer raporumda sonun olmasaydı bende başlıyacaktım tedviye amaokadar canım sıkkınki
güzel arkadaşım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve seninle kalır.dualarım seninle.
inanın burdaki herkesi yakından tanıyomşum gibi.negatif olanlara kendim kadar üzülüyorum pozitiflere de o derece seviniyorum.Allah hepimize güç versin.sabır versin.veee bebişler versin inşallah.
cnm üzülme ben de yaşadım bunu ilk 12. değrim 1. denemem de tup bebekte 15 ti ve ben kimyasal gebelik geçirdim ama dr um 2 gun sonra tekrar istedi bhcg ve degerim düşmştü o gun bana demiştiki hamilelik zaten bir mucize çok değeri düşük başlayıp sonrası normal gebeliğe dönen rabbim inşallah senin değerini de normal gebelik değerlerine yükseltsin inşallah dur bakalım stress yapma
canım ne sorun çıktı raporda.
inallah gelecek adetine sorun hallolur ocakta başlarsın.geç olsunda güç olmasın.ve olumlu olsun inşallah.
12. günümde mi demek istedin canım.. benim 5. gün embiriyosuydu.. ayın beşinde transfer oldu.. bu gün ayın 15 i ya 10. gün mü oluyo 12. günmü... kesin banada 2 gün sonra birdaha yaptır diyecek.. hayırlısı artık...
aminn canım inşallahh. bu dünya ya gözlerini açmayı allahım nasip ettiyse. tutanacaktır bebişlerimiz.. iyiki bu site varrr.. inanın arkadaşlar eşimm okadar çöktü ki.. bana teselli vermesi gerekirken. ben ona teselli vermeye çalışıyorumm.. çok zor bir günmüş(((
aminn canım inşallahh. bu dünya ya gözlerini açmayı allahım nasip ettiyse. tutanacaktır bebişlerimiz.. iyiki bu site varrr.. inanın arkadaşlar eşimm okadar çöktü ki.. bana teselli vermesi gerekirken. ben ona teselli vermeye çalışıyorumm.. çok zor bir günmüş(((
tatlım eşlerımız ıcın gercekten zorr evet cnku bız burda acımı sevıncımızı paylaşıyoruz birbirimzlee ama ona onlar içlerine atıyorlarr daha cok yıpranıyorlar..ALLAH bu yolda herşeyden önce sabır versin hepimize....sende olumsuz dusunmee LÜTFENNN...
Canım senın trasferın nezaman oldu test tarıhın yarın ozaman ..erken yapmışsın..dr unla konuştunmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?