2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saolun canım yaa bende öyle bildiğim için çok üzüldüm. doktorun sekretriyle konuştum biraz önce tutunmuş ama çok küçük dedi. saat 3 te gelecekmiş doktor o sıra ara görüştüreyim dedi.. benim çok ümidim yok ama allahtan ümit kesilmez biliyorum.. birde progestorune iğne kullanıyorum yaa acaba oda yükseltmiş olabilir mi kafam çok karışık...

herşeyin hayırlısı canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama bir tanıdığım tüp bebek yaptırdı sonucu 4,27 falandı sanırım ama bebeği tutundu ona umarım senınde böyle bir mucize olur

canım senin durumunu merak edip girmiştim değerler konusunda çok fazla bilgim yok ama umarın sekreterin dediği doğrudur acele etme bol bol dua et bitanem belki yeni yerleşiyor dur bebeğin yüce rabbim dualarımızı kabul etsin bebeğin seninledir inşallah

cnm üzülme ben de yaşadım bunu ilk 12. değrim 1. denemem de tup bebekte 15 ti ve ben kimyasal gebelik geçirdim ama dr um 2 gun sonra tekrar istedi bhcg ve degerim düşmştü o gun bana demiştiki hamilelik zaten bir mucize çok değeri düşük başlayıp sonrası normal gebeliğe dönen rabbim inşallah senin değerini de normal gebelik değerlerine yükseltsin inşallah dur bakalım stress yapma

irenbede aral özbal.senn doktorun kim?

cnm benm dr um da aynı ben dr um dn çok memnun ayrılıyrm herseferin de bu zaten son denemem olucak dondrulmş bir şanş daha vermek istedim sıfırdn başlamak yerine irenbeye sen neler gözlemledin merkezle ilgili buarada 26 aralıkta transferm yapılıcak

aminnnn canım inşallahhh... tek tesellim hala adet görmemişm olmamm..

merhaba arkadaşlar ben hasta oldum eğer raporumda sonun olmasaydı bende başlıyacaktım tedviye ama okadar canım sıkkınki

güzel arkadaşım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve seninle kalır.dualarım seninle.
inanın burdaki herkesi yakından tanıyomşum gibi.negatif olanlara kendim kadar üzülüyorum pozitiflere de o derece seviniyorum.Allah hepimize güç versin.sabır versin.veee bebişler versin inşallah.

merhaba arkadaşlar ben hasta oldum eğer raporumda sonun olmasaydı bende başlıyacaktım tedviye ama okadar canım sıkkınki

canım ne sorun çıktı raporda.
inallah gelecek adetine sorun hallolur ocakta başlarsın.geç olsunda güç olmasın.ve olumlu olsun inşallah.

aminn canım inşallahh. bu dünya ya gözlerini açmayı allahım nasip ettiyse. tutanacaktır bebişlerimiz.. iyiki bu site varrr.. inanın arkadaşlar eşimm okadar çöktü ki.. bana teselli vermesi gerekirken. ben ona teselli vermeye çalışıyorumm.. çok zor bir günmüş(((

12. günümde mi demek istedin canım.. benim 5. gün embiriyosuydu.. ayın beşinde transfer oldu.. bu gün ayın 15 i ya 10. gün mü oluyo 12. günmü... kesin banada 2 gün sonra birdaha yaptır diyecek.. hayırlısı artık...

canım ne sorun çıktı raporda.
inallah gelecek adetine sorun hallolur ocakta başlarsın.geç olsunda güç olmasın.ve olumlu olsun inşallah.

aynen sıkma canını benmde sorun cıktı taaa hazırana kaldı tedavım bıde dusun..bnde cok uzuldum ama elden ne gelırr...

tatlım eşlerımız ıcın gercekten zorr evet cnku bız burda acımı sevıncımızı paylaşıyoruz birbirimzlee ama ona onlar içlerine atıyorlarr daha cok yıpranıyorlar..ALLAH bu yolda herşeyden önce sabır versin hepimize....sende olumsuz dusunmee LÜTFENNN...

tatlım eşlerımız ıcın gercekten zorr evet cnku bız burda acımızı sevıncımızı paylaşıyoruz birbirimzlee ama onlar içlerine atıyorlarr daha cok yıpranıyorlar..ALLAH bu yolda herşeyden önce sabır versin hepimize....sende olumsuz dusunmee LÜTFENNN...

canım doğru diyosun ama okadar acıyı çekende biz oluyoruz bir sürü iğne yiyoruz. özellikle o masaya yatıyoruz.... onlar zevkle veriyorlar..:))) bu gün birazcık beni kızdırdı... neyse bakalım.. umarım sonuç iyi olurdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…