2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ne sorun çıktı raporda.
inallah gelecek adetine sorun hallolur ocakta başlarsın.geç olsunda güç olmasın.ve olumlu olsun inşallah.

canım araporum cıkmışdı 10 gün içinde alınması gerekiyomuş bende bilmiyodum raporum iptal edildi daha sonra yasa tekrar değişdi 3 yıl evli olma şartı önceden vardı ama doktor direk tüp bebek diye rapor verirse evlilkde 3 yıla bakmıyolardı bakalım sağlık bakanlığına yazı yazmışlar yazının cevapında ne gelecek hayırlısı

canım rabbım emeklerini boşa çıkarmasın

amin canım saol.. sende sıkma canını herşeyin hayırlısııı

tatlım ınsanda sınır falan kalmıyor kı bole zamanda sakin kalabılmeyı basarmak cok guc ama dıkkatlı olmak kalp kırmamak lazımm..nese melikenın dedığı gıbı sen doktora sorsana erken mı yapıldı test kızz....!!!

Selam kızlar

Cumartesi günü transferim var.:103:

Blastosist transferi olacak hayırlısıyla...

kuzum testi erken yaptığına dair yazılarmı okudum banamı öyle geldiiiii....umutlanmamız için bir sebep daha...hadi inşallah bir mucizede senden gelir...

bu topiğin en başında vardım negatifi aldım hala varım...yok öyle çekip gitmekkk...birbirimize ihtiyacımız varrrr...bende aynı şey için uğraşıyorum 2.tüp bebeğe başlayana kadar belki kendiliğinden hamile kalırım diye umutlanıyorum...neyseki sende benim gibi düşünenlerdensin...

Benim güzellerimmmmmmmmmmmmmm..Listeden beni ısrarla çıkarmamanızı mutlulukla izliyorummmm..Sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmm...

çıkarmaaaaaammmmmmmm ulennnnnnnnnnnn..... ben seni daha çoook seviyorum taammı kızımmmmmm....

Son düzenleme:
kızlar doktorum şimdi aradıı.. gebelik var gözüküyo ama yarın bir daha yaptır.. değerinin 20 nin üstüne çıkması lazım mış.. birde bu gün 10. gün oluyomuş.. Allahımm tutunsun bebişimmm

ayyyy ne görüyorummm...demek doktorun gebelik var diyorrrr...benim hesaplarıma görede 10.gündesin şekerim yaniii erken daha yükselebilir değerin..ALLAH iyiliğini versin emiiiii...boşuna kendinide bizide üzdün ...neyse inşallahhhh bebeğin göbüşüne sımsıkı tutunmuştur annesi...yarın olmaz şimdi sana...dinlen sakın canını sıkma pozitif ol bak bir anda herşey nasıl olumluya döndüüü....süpppeerrrr valla....

inşallah canım... bebeğinannesi gibi bi savaşcıysa sımsıkı tutunacaktır... moralini yüksek tut, kendine dikkat et bol bol dinlen ve bize hayırlı haberlerle gel....

Arkadaşım dualar seninle...

Allah inşalah yarın hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.

Bu yoldaki tüm yoldaşlara Allah yardım etsin,o mükümmel duyguyu yaşamayı kısmet etsin ...

şekerimmmm naberrrr???? nasıl gidiyor annelik???

ay sorma şekerim yemekten içmekkten başka bişey yaptığım yok:)))))) son on gündür bende bir iştah bir iştah sorma gitsin.... şimdiden kilo aldım yarın bebişde beslenmeye başlayınca naparım bilmiyom:)))) 33 yaşındayım hayatımda ilk defa 60 ın üzerine çıktım:)))))) dün dr.a gittim değerim 167 den 407 ye çımış:))))))))

inşallahh canım yaaa yani kesin var demedi. yok dememiz için sıfır olması gerekiyoo dedi..Allahımmm inşallah gününden önce yaptırdığım için böyle çıkmıştır.... şimdi o hemşire burda olsa boğarım. niye bana bu günü verdi yaaaa......seninde gözün aydın.. mutlu bir geçirmen dileğimle...

boşver canım sen sakın oll....

sonra sorarsın bayanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…