yaa işte benimde kafam ona takıldı.. Bana bu gün gel dediler.. Saat 3 te arıycamm.. Bakalım artık
canım ne sorun çıktı raporda.
inallah gelecek adetine sorun hallolur ocakta başlarsın.geç olsunda güç olmasın.ve olumlu olsun inşallah.
aminn canım inşallahh. bu dünya ya gözlerini açmayı allahım nasip ettiyse. tutanacaktır bebişlerimiz.. iyiki bu site varrr.. inanın arkadaşlar eşimm okadar çöktü ki.. bana teselli vermesi gerekirken. ben ona teselli vermeye çalışıyorumm.. çok zor bir günmüş(((
canım araporum cıkmışdı 10 gün içinde alınması gerekiyomuş bende bilmiyodum raporum iptal edildi daha sonra yasa tekrar değişdi 3 yıl evli olma şartı önceden vardı ama doktor direk tüp bebek diye rapor verirse evlilkde 3 yıla bakmıyolardı bakalım sağlık bakanlığına yazı yazmışlar yazının cevapında ne gelecek hayırlısı
canım rabbım emeklerini boşa çıkarmasın
canım doğru diyosun ama okadar acıyı çekende biz oluyoruz bir sürü iğne yiyoruz. özellikle o masaya yatıyoruz.... onlar zevkle veriyorlar..:))) bu gün birazcık beni kızdırdı... neyse bakalım.. umarım sonuç iyi olurdaa
saolun canım yaa bende öyle bildiğim için çok üzüldüm. doktorun sekretriyle konuştum biraz önce tutunmuş ama çok küçük dedi. saat 3 te gelecekmiş doktor o sıra ara görüştüreyim dedi.. benim çok ümidim yok ama allahtan ümit kesilmez biliyorum.. birde progestorune iğne kullanıyorum yaa acaba oda yükseltmiş olabilir mi kafam çok karışık...
aynen olee cnmm benım rapor yüzünden tüpe başlamam aksayınca dedım kı burda benım işim yokkkk...ama sonra dedımm ben burda basladımm herşeye burda öğrendim çoğu şeyi olmasadaaa suan tedavimm burda olmalıyım bencee...belkı bu zaman zarfında mucize olur da hamıle kalırımm diycem amazor be...ALLAHa göre güçlük yok ol deyince olur ama umut dünyasıı iştee kızlarrr...
Benim güzellerimmmmmmmmmmmmmm..Listeden beni ısrarla çıkarmamanızı mutlulukla izliyorummmm..Sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmm...
kızlar doktorum şimdi aradıı.. gebelik var gözüküyo ama yarın bir daha yaptır.. değerinin 20 nin üstüne çıkması lazım mış.. birde bu gün 10. gün oluyomuş.. Allahımm tutunsun bebişimmm
kızlar doktorum şimdi aradıı.. gebelik var gözüküyo ama yarın bir daha yaptır.. değerinin 20 nin üstüne çıkması lazım mış.. birde bu gün 10. gün oluyomuş.. Allahımm tutunsun bebişimmm
Selam kızlar
Cumartesi günü transferim var.:103:
Blastosist transferi olacak hayırlısıyla...
şekerimmmm naberrrr???? nasıl gidiyor annelik???
hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonucuda paylaşırsın burdan...
Akasya çok teşekkür ederim inşallah.
Tebrik ederim...Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallah canım.
ayyyy ne görüyorummm...demek doktorun gebelik var diyorrrr...benim hesaplarıma görede 10.gündesin şekerim yaniii erken daha yükselebilir değerin..ALLAH iyiliğini versin emiiiii...boşuna kendinide bizide üzdün ...neyse inşallahhhh bebeğin göbüşüne sımsıkı tutunmuştur annesi...yarın olmaz şimdi sana...dinlen sakın canını sıkma pozitif ol bak bir anda herşey nasıl olumluya döndüüü....süpppeerrrr valla....
kızlaarrrrrrr benim son durum transferimin 6 günü beklemek çok heyecanlı öpüyorum hepinizi dua edin
inşallahh canım yaaa yani kesin var demedi. yok dememiz için sıfır olması gerekiyoo dedi..Allahımmm inşallah gününden önce yaptırdığım için böyle çıkmıştır.... şimdi o hemşire burda olsa boğarım. niye bana bu günü verdi yaaaa......seninde gözün aydın.. mutlu bir geçirmen dileğimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?