2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boyle ilgilii anneleri olacağını bilsee bebeklerımızz sıkı sıkı tutunurr daa :) bıseycıkten haberlerı yok kı...=) bnce sen smdı olumsuzu hiiiç düşünme mutlu ve pozitif olll şekerimm

bnde alıştım buraya vallahi kovsanızda gitmem =)) okadrda yüzsüzüm heee...çok tatlısınız ama bee vala ınsan burda hem ağlıyo hem gülüyoo..

canımmm ...geldimi kardeşin ve kuzucukları

yok bacım daha gelemezler taaaa artvinden ankaraya özel arabalarıyla geliyorlar anca gece burada olurlar...tosunlarımı görecem nasıl mutluyum anlatamam...bir teyze deyişi var büyüğünün ölüyorum...teyze olarak bu duyguları yaşıyorsam anne olsam elimde mendil salya sümük gezerim heralde...ahhhh ahh anne olmam lazım benimmm...

MAŞALLAHHHH ne güzel işte ye iç yat bugünleri görebilmek için ne aşamalardan geçiyoruz keyfini çıkar canım...ay acaba ikiz annesimisin :26:...sanki değerin öyle gibi...ne güzel olur...

valla hemşireni kınıyorummmm ...daha başka şeylerde derdim ama kibar insanım napıyım ...inşallah canım yarın değerinin yükseldiği haberini hepberaber kutlayacaz...

kuzum hoşşşşşşşşgeeeeeeeellldiiiiiiiiiinnnnnn...topiğimiz seni özlediiiiii....tabiii bendeeeee

canlarım bir sürü işim var ama ben sizden kopamıyorum ne olcak benim bu halim:82::86:....en iyisi ben kaçar tabi bi ara yine gelirim duramam

Ccanım daha 10 günündeymişin bizde korktuk inşallah canım de halay çekeriz

Kizlar aranizda climara forte bant kullanan var mi? bantlar adet gecikmesi yapar mi acaba? Adet gunum gecti ama korkumdan sevinemiyorum bi turlu :26: Bi de hamile arkadaslara sormak istiyorum kasiklarda karinda kimi zaman sirtta bazen hafif kramp bazende hafif agrilar oluyor mu? Dayanilmayack kadar degil ama nerdeyse surekli:26:

aminnnnn inş. senin için dua edicem canım bollll bollll :) Allahım yardım etsin bebişin çoookkkk sıkıca sarılsın tutunsun annesine

Kizlar aranizda climara forte bant kullanan var mi? bantlar adet gecikmesi yapar mi acaba? :26: Adet gunum gecti ama korkumdan sevinemiyorum bi turlu. Bi de hamile arkadaslara sormak istiyorum kasiklarda karinda kimi zaman sirtta bazen hafif kramp bazende hafif agrilar oluyor mu? Dayanilmayack kadar degil ama nerdeyse surekli :26:

canım dualarımız kabul olur inşallah bebeşin sımsıkı tutunur sana san stres yapma hiç birşeyi çok dikkatli ol hareketlerinede dikkat et ani hareketler yapma yarın inşallah güzel sonuçlarla geleceksin buraya

kızlar diğer bi topikte geç döllenmeden dolayı beklenen adet gününde bhcg0 çıkıp sonra hamile olanlar yazmışlar.tüp bebekte biliyorum zor belki ama böyle bir durum olabilir mi?benim ki 2.gün embryosuydu.adet olmadım hala.cevaplarsanız sevinirim.

mrb tedavin hayırlı olsun bende günde 150 puregonla başlamıştım başka hangi ialçları verdi dr.

Selam brnyns.Şimdilik başka bir şey vermedi 4 gün boyunca puregon kullanacağım ardından kontrole gideceğiz. ben zaten uzun süredir folikasit,aspirin ve glifor kullanıyorum.Sanırım duruma göre ilaçları söyleyecek dr. :44: Sen neler kullanmıştın başka.

nabersiniz?aramızda negatif alanlar olmuş,öncelikle sabır diliyorum,yeni gelenler hoşgelmiş..ZUZU25 YAZDIGIN Bİ MAİLE AYNEN KATILIYORUM..MİLLİSTONE canımsın inş.sende tez zamanda şifa ul,melegin kendiliginden gelsin bak adette olmadın:))EGUNALİM COOK TATLISIN Beni yine güldürdün,güzelim yemekte gitmiş..herkesi özledim ama cok takılamıyorum malumbugün eşim gitti evde tek başımayı oynuyorum artık..bebeklerimle kaldık.iyiyim kendimi kasmamaya calışıyorum ..EGUNALİM içimde neler oluyo cok merak ediyorum..bebişlerim tutundumu yoksa hala tutunmayamı calışıyo cooook merak ediyorum bi alet olsada görsekgözünaydın yigenlerinle güzel vakit gecir inş.MELİKEE,LAVEQUE,NEHİR35,NE alemdesiniz?BRNYNS CİM DE GELMİŞ NİHAYET COK SEVİNDİM..KIZLAR HERKESİ COK ÖPÜYORUM VE CIKIYORUM..HERKESİ COOOOOK SEVİYORUM COOOK POZİTİFİM(sanırım kafayı yiyom)

güzelim ne güzel günler yasiyorsun rabbim devamini getirsin insallah bizlerede dua et nedense basindan beri hamile olduguna dair bir his vardi icimde en olumsuz zamaninda bile bence tutunma belirtisi diye hissettim ve simdi icimdeki ses ikiz olduklarini söylüyor ki dua ediyorum insallah öyledir insallah bizde yasariz bu duygulari bizim icinde bol bol dua et canim

canim senin icin dua ediyorum rabbime insallah bebeklerin tutunmustur sen benim en büyük umudumsun senin bebislerinin haberini aldigim gün cesaretim cogalicak insallah, lütfen bu günlerde bolbol dua et ve eger biliyorsan meryem süresini oku derim ben hepimiz icin okuyorum insallah rabbim bu güzel günlerin hürmetine kabul eylesin birde lütfen kendini kasma....

canım hayırlı olsun bebeişlerin inşallah sana sımsıkı tutunur inşallah

benim müstakbel ikiz annesi canım arkadaşımmmm...iyi olmana sevindim...ben kendi yaşadığımı anlatayım sana...transferin ilk gecesi (tabi bu arada ben hastanede yatıyorum) ara ara karnımın sol tarafında iğne batması gibi ince ince bir sızı hissettim uykumdan uyandım ama nasıl huzurluyum anlatamam...bebeğim tutunuyor ve bana sinyal veriyor dedim bi de ultrasonla bakarken sol tarafın daha uygun olduğunu söylediler ve bebeğimi o tarafa koydular bunuda bildiğim için kesin bebeğim annesine tutunuyor deyip sevindim...diğer günler iğnelerin etkisi olduğunu düşündüğüm belirtiler yaşadım taaaa kiiii transferin 7.günü sabahına kadar...o gün uyandım ve yine sol tarafımda aralıklarla kramp gibi batmalar yaşadım ve yine sevindim çünkü hamile olan arkadaşlarımızın çoğu böyle şeyler yaşamış o günde çoook mutluydum ve 8.gün sabahı itibariyle ne iğne etkisi ne bebeğimin tutunma belirtisi vs hiç bişey kalmamıştı işte o gün size yazdım bebeğim beni bıraktı dedim...7.gün yaşadığım o kramplar bebeğimin tutunması değil benden kopuşuydu ve ben bundan emindim sonrasında da negatifi gördüm...aslında belirtilerle anlaşılacak bişey değil buuuu ben hislerime göre hareket edip ona göre düşündüm ve malesef yanılmadım...dediğin gibi bir mucize alet olsada içerde ne var ne yok görsek...bugünlerde zaten belirtin olmaz kuzummmm...sen iyi düşün...dünnnn yemeğimi yaktımmm millstone nun peşine düştüm yemeği unuttum ...teyzesinin tosunları geliyor çooook mutluyum

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın sanırım ya benim nette sorun yada bilgsarayda okuya biliyorum ama cevep veremiyorum hepte açık gözüküyorum ama kapalıyım sakın beni ilgisiz sanmayın canlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…