inşallahh canım yaaa yani kesin var demedi. yok dememiz için sıfır olması gerekiyoo dedi..Allahımmm inşallah gününden önce yaptırdığım için böyle çıkmıştır.... şimdi o hemşire burda olsa boğarım. niye bana bu günü verdi yaaaa......seninde gözün aydın.. mutlu bir geçirmen dileğimle...
kuzum testi erken yaptığına dair yazılarmı okudum banamı öyle geldiiiii....umutlanmamız için bir sebep daha...hadi inşallah bir mucizede senden gelir...
bu topiğin en başında vardım negatifi aldım hala varım...yok öyle çekip gitmekkk...birbirimize ihtiyacımız varrrr...bende aynı şey için uğraşıyorum 2.tüp bebeğe başlayana kadar belki kendiliğinden hamile kalırım diye umutlanıyorum...neyseki sende benim gibi düşünenlerdensin...
çıkarmaaaaaammmmmmmm ulennnnnnnnnnnn.....ben seni daha çoook seviyorum taammı kızımmmmmm....
canımmm ...geldimi kardeşin ve kuzucukları
ay sorma şekerim yemekten içmekkten başka bişey yaptığım yok:)))))) son on gündür bende bir iştah bir iştah sorma gitsin.... şimdiden kilo aldım yarın bebişde beslenmeye başlayınca naparım bilmiyom:)))) 33 yaşındayım hayatımda ilk defa 60 ın üzerine çıktım:)))))) dün dr.a gittim değerim 167 den 407 ye çımış:))))))))
inşallahh canım yaaa yani kesin var demedi. yok dememiz için sıfır olması gerekiyoo dedi..Allahımmm inşallah gününden önce yaptırdığım için böyle çıkmıştır.... şimdi o hemşire burda olsa boğarım. niye bana bu günü verdi yaaaa......seninde gözün aydın.. mutlu bir geçirmen dileğimle...
bnde alıştım buraya vallahi kovsanızda gitmem =)) okadrda yüzsüzüm heee...çok tatlısınız ama bee vala ınsan burda hem ağlıyo hem gülüyoo..
gülelim eğlenelim kaynaşalım hep güzel haberler alalım inşallahhhh...:118::119:
kızlar doktorum şimdi aradıı.. gebelik var gözüküyo ama yarın bir daha yaptır.. değerinin 20 nin üstüne çıkması lazım mış.. birde bu gün 10. gün oluyomuş.. Allahımm tutunsun bebişimmm
Ccanım daha 10 günündeymişin bizde korktuk inşallah canımde halay çekeriz
kızlar doktorum şimdi aradıı.. gebelik var gözüküyo ama yarın bir daha yaptır.. değerinin 20 nin üstüne çıkması lazım mış.. birde bu gün 10. gün oluyomuş.. Allahımm tutunsun bebişimmm
mrb tedavin hayırlı olsun bende günde 150 puregonla başlamıştım başka hangi ialçları verdi dr.
güzelim ne güzel günler yasiyorsun rabbim devamini getirsin insallah bizlerede dua et nedense basindan beri hamile olduguna dair bir his vardi icimde en olumsuz zamaninda bile bence tutunma belirtisi diye hissettim ve simdi icimdeki ses ikiz olduklarini söylüyor ki dua ediyorum insallah öyledir insallah bizde yasariz bu duygulari bizim icinde bol bol dua et canimay sorma şekerim yemekten içmekkten başka bişey yaptığım yok:)))))) son on gündür bende bir iştah bir iştah sorma gitsin.... şimdiden kilo aldım yarın bebişde beslenmeye başlayınca naparım bilmiyom:)))) 33 yaşındayım hayatımda ilk defa 60 ın üzerine çıktım:)))))) dün dr.a gittim değerim 167 den 407 ye çımış:))))))))
nabersiniz?aramızda negatif alanlar olmuş,öncelikle sabır diliyorum,yeni gelenler hoşgelmiş..ZUZU25 YAZDIGIN Bİ MAİLE AYNEN KATILIYORUM..MİLLİSTONE canımsın inş.sende tez zamanda şifa ul,melegin kendiliginden gelsin bak adette olmadın:))EGUNALİM COOK TATLISIN Beni yine güldürdün,güzelim yemekte gitmiş..herkesi özledim ama cok takılamıyorum malumbugün eşim gitti evde tek başımayı oynuyorum artık..bebeklerimle kaldık.iyiyim kendimi kasmamaya calışıyorum ..EGUNALİM içimde neler oluyo cok merak ediyorum..bebişlerim tutundumu yoksa hala tutunmayamı calışıyo cooook merak ediyorum bi alet olsada görsek gözünaydın yigenlerinle güzel vakit gecir inş.MELİKEE,LAVEQUE,NEHİR35,NE alemdesiniz?BRNYNS CİM DE GELMİŞ NİHAYET COK SEVİNDİM..KIZLAR HERKESİ COK ÖPÜYORUM VE CIKIYORUM..HERKESİ COOOOOK SEVİYORUM COOOK POZİTİFİM (sanırım kafayı yiyom)
nabersiniz?aramızda negatif alanlar olmuş,öncelikle sabır diliyorum,yeni gelenler hoşgelmiş..ZUZU25 YAZDIGIN Bİ MAİLE AYNEN KATILIYORUM..MİLLİSTONE canımsın inş.sende tez zamanda şifa ul,melegin kendiliginden gelsin bak adette olmadın:))EGUNALİM COOK TATLISIN Beni yine güldürdün,güzelim yemekte gitmiş..herkesi özledim ama cok takılamıyorum malumbugün eşim gitti evde tek başımayı oynuyorum artık..bebeklerimle kaldık.iyiyim kendimi kasmamaya calışıyorum ..EGUNALİM içimde neler oluyo cok merak ediyorum..bebişlerim tutundumu yoksa hala tutunmayamı calışıyo cooook merak ediyorum bi alet olsada görsek gözünaydın yigenlerinle güzel vakit gecir inş.MELİKEE,LAVEQUE,NEHİR35,NE alemdesiniz?BRNYNS CİM DE GELMİŞ NİHAYET COK SEVİNDİM..KIZLAR HERKESİ COK ÖPÜYORUM VE CIKIYORUM..HERKESİ COOOOOK SEVİYORUM COOOK POZİTİFİM (sanırım kafayı yiyom)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?