2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eagl3 hadi bakalım hayırlı olsun :) merakla bekliyoruz test sonucunu.

kızlar kusura bakmayın sanırım ya benim nette sorun yada bilgsarayda okuya biliyorum ama cevep veremiyorum hepte açık gözüküyorum ama kapalıyım sakın beni ilgisiz sanmayın canlar .

güzel açıklama :)

canim ben özelden yazamiyorum senden ricam arastirmak amacli özelden bana izmirde takibini yapan merkezi ve dr ismini yazabilirmisin simdiden tsk...

herkese iyi akşamlar :) dün yumurta toplamı işlemim vardı, baya çok yumurta çıktığı için dün ve bugün inanılmaz şişkinlik ve gaz sancısı çekiyorum. patlayacak gibiyim, ayrıca malesef kabızlık ta var. rezene kaynatıp içsem gaz için faydalı olur mu acaba? bir yerlerde rezenenin bizler için iyi olmadığını okumuştum, kararsız kaldım, bu gaz için ne yapmalıyım...

aynı sorunları bende yaşadım bol bol kaysı ve ılık su içtim. birde duphalac diye bir ilaç kullandım bağırsak düzenleyici şekerli su gibi bişey. ama onu transfer günü içme sakın insanın içini dışına çıkarıyo:)))

canım bant hakkında fikrim yok. ama sırtım ve belim iki gündür ağrıyo. umarım rabbim mucizesini yollar ve seni sevince boğar
canımcım çok emin değilim ama bana biraz zor görünüyo. adetinde kullandığın ilaçların ve stresin etkisiyle gecikmiş olabilir. ama inşallah bi mucize olur ve bizde seninle beraber seviniriz..
erva alem kızsın ya inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bebişlerin sana senin yazdıklarını eşimede okuyorum çoğu zaman:)))

canım yuarıya yazdım ama senin yazıyla birleşmiş o yüzden tekrar yazma gereği duydum:))) canım arkadaşım güzel dileklerin ve duaların için yürekten teşekkür ediyorum. allah senden de diğer arkadaşlardanda binkere razı olsun... rabbim tez zamanda hepimizin kucağını doldursun... evet ikiz bende çok istiyorum inşallah bebişlerimin ikiside tutmuştur:)))) buraya o kadar alıştım ki iyi haberlere seviniyo olumsuzlara üzlüyorum eşim dalga geçiyo benle sizlerden kırk yıllık arkadaşım gibi bahsediyomuşum:)))))))

akasya1978, çok teşekkürler , İnşallah yarın güzel haberlerle girerim siteye

Egunalım ne yaptınn gülümmm..Tosunların için neler hazırladınn bakıyimmm....Ben bugünn ev işi yaptımmmm..Belimm ikiye ayrılacakk gibi ağğrıyoooooorr..Yarınn Melike de bende kan verip gelicezzzzz Topiği okuyorumm altta seniin online olduğunu görüncee hııhh benimki geldii dedimmm yüzümde bir gülümseme ileee..EŞimmm böyle olduuuu...

Canım benimm yaaaa..Çok güzel günlerrrr yaşıyorsunnnnnn..İnşşş 12 gün sonundada sevinicezzzzzzzzz seninle birlikteee..İnan dualarımdasınnnn..Bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlarrrr inşşş

millstone ummmmm....valla aynı senin gibi iş yaptım bugün çocuklar söz konusu olunca ayrı bir titizlenirim ben...biri 2 buçuk biri 11 aylık tosunlarımın...daha bebekler...kek ,yaprak sarması,biber dolması,bol vitaminli bir çorba şimdilik bunlar derin dondurucuda yazdan bir sürü şey hazırlayıp koymuştum canları ne isterse hemen yapacam...bu gece direk anneme geçecekler yani sabaha kaldı kavuşmamızzzz...ay şekerim adam yanlış anlayacak benim ki falan ...valla bende bi baktım seninle başbaşa kalmışız topikte iki kelam ederiz diye sevindirik oldum...

Ohhh misss vallaaaaa...Demek sabaha kaldıı kavuşmaaa..Ayyy ne kadar arka arkaya olmuş bebişleri kardeşinin..Maşallah..Çok ufakmışlar evet dahaaa..

ben diyorum ki fatmagülü izleyelim o diyo ki kurtlar vadisi...gıcıııkkkk bu adam...gideyim öteki oda da izleyim diyorum onada karışıyor bensiz yapamıyormuşta yanında olmamı istiyormuşşş bende al yanındayım işte dedim veeee bilgisayarı açtım izlesin kurtlar vadisini bende sizinle takılayım...o kadar bölüm fatmagülle kerimin öpüşme sahnesini bekledim ama izletmediiii :113: :84:

Canım benimm yaaaa..Çok güzel günlerrrr yaşıyorsunnnnnn..İnşşş 12 gün sonundada sevinicezzzzzzzzz seninle birlikteee..İnan dualarımdasınnnn..Bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlarrrr inşşş

Ervacim merhaba ,

Hep boyle pozitif ol insallah . Ne guzel... Bu pozitiflikle hersey cok guzel oour ben inaniyorum.
Bende haberler biraz tuhaf. Puregon devam ama yumurtalarimin buyume konusunda sikinti yasadigimi dusunuyorum. Dun 6. Gunumdu ve en buyuk folikul 9 mm idi. Bugun 7 ignemi yaptim. Biraz tuhaflik var sanirim. Yarin tekrar kontrole gidecegim. 8 . Gun yarin.

Ayyyynıı durumdayızzzzz.Şu an kurtlar açıkkkk..bende diğer odaya gitmek istediğimde benide bırakkmıyorrrrr...Ohhh enn iyisini yapıyoruzzzzzzzzzzz..

Ohhh misss vallaaaaa...Demek sabaha kaldıı kavuşmaaa..Ayyy ne kadar arka arkaya olmuş bebişleri kardeşinin..Maşallah..Çok ufakmışlar evet dahaaa..

kardeşim evlediği ay hamile kaldı kimyasal gebelik geçirdi...hemen sonraki ay yine hamile kaldı ilk paşamız geldi...ilki 1 yaşındayken emziriyordu adet falanda olmamıştı daha 2.ye hamile kaldı süt korur muhabbetine inanarak korunmadı bi adet olmadığı için rahattı ...kardeşimi bıraksan hürrem sultanı sollar...ailede hemen hemen herkes çabucak hamile kaldı..ben farklı ve özel olmak için doğurmayım dedim aslında doğururdum yaniiiiii...

Canımmm nasılsınn merka ediyordumm seniii...İnşşşş bir atakk yaparrlarrrrr yumoşlarınnn..Benim ikinci aşılama deneyimimde 10 gün iğne vurulmuştummm tabii dozz çokk düşüktüü..Dr 2 günn biraz yükseltip deneyelim dediğinde tamm 2 gündeee 2 tane 14 mm lik yomuş çıkıp gelmiştiiii..Yaniiiiii ne olacağı belli olmazzzz..Üzme kendiniiii sakınnn..Öpüyorumm çokk..

ben 2.aşılamamda puregon kullanmıştım ve aynı sorun bende de olmuştu yavaş büyümüştü yumoşlarım ve çok sayıda vurunmuştum...aslında ne yumurta sıkıntım vardı ne de başka bişey biliyorsun tüp bebekte 19 yumurtam toplandı ama puregonda sorun yaşamıştım...bir sorun yoktur canım büyüsünlerde bi kaç tane fazla vurun bişey olmaz...

Yirimmmmmm ben senniii yaaaaa..Egunalımm ben başka doktor araştırmasına girdimm geneee..Cumartesi günü akupunkturcudan randevu aldımmm..Pazartesi de saraçoğlundan kürlerii siparişş edicemmm inşş..bir mani çıkmaz isee..Tabii tüm bunlar yarınnn bellli olacakk..Umut fakirin ekmeği:)) Melikee ilede konuştuukk bugünn, rezerv azlığındaa 1 ay bile çok önemli deniliyorrr..3 ay hazırlık yapmak ii olurdu ama en azından her ay kontrol edilmesii gerekli diye düşünüyorumm..Ben Uluna geliyim dedimm istemediii.3 ay sonra görüşürüz dediii..Ne biliyimm adammla elektriğimiz tutmadı belkideee..

ha ha ha çok komik yahu...demek 2.aşılama ve puregon hemde çok sayıda vurundun...süpppeeeeerrrrr aynı anda benzer deneyimlerimizi anlatmışız bu puregonda var bişi demekki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…