ha ha ha çok komik yahu...demek 2.aşılama ve puregon hemde çok sayıda vurundun...süpppeeeeerrrrr aynı anda benzer deneyimlerimizi anlatmışız bu puregonda var bişi demekki....
Yirimmmmmm ben senniii yaaaaa..Egunalımm ben başka doktor araştırmasına girdimm geneee..Cumartesi günü akupunkturcudan randevu aldımmm..Pazartesi de saraçoğlundan kürlerii siparişş edicemmm inşş..bir mani çıkmaz isee..Tabii tüm bunlar yarınnn bellli olacakk..Umut fakirin ekmeği:)) Melikee ilede konuştuukk bugünn, rezerv azlığındaa 1 ay bile çok önemli deniliyorrr..3 ay hazırlık yapmak ii olurdu ama en azından her ay kontrol edilmesii gerekli diye düşünüyorumm..Ben Uluna geliyim dedimm istemediii.3 ay sonra görüşürüz dediii..Ne biliyimm adammla elektriğimiz tutmadı belkideee..
ayyy gene aynı şeyi dedi bu hotmail banaaaa....şu an windows live işlemi gerçekleştiremiyor............@hotmail.com adresi kayıda alınmıştır düzelince otomatik olarak kişilerinize eklenecektir diyoooo....geriiiiiiii.....ay bunlar bizi kıskanıp görüşmemizi istemiyorlar....senin profil resmin kedimi?????
herekese iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar?
ben 2.aşılamamda puregon kullanmıştım ve aynı sorun bende de olmuştu yavaş büyümüştü yumoşlarım ve çok sayıda vurunmuştum...aslında ne yumurta sıkıntım vardı ne de başka bişey biliyorsun tüp bebekte 19 yumurtam toplandı ama puregonda sorun yaşamıştım...bir sorun yoktur canım büyüsünlerde bi kaç tane fazla vurun bişey olmaz...
Canımmm nasılsınn merka ediyordumm seniii...İnşşşş bir atakk yaparrlarrrrr yumoşlarınnn..Benim ikinci aşılama deneyimimde 10 gün iğne vurulmuştummm tabii dozz çokk düşüktüü..Dr 2 günn biraz yükseltip deneyelim dediğinde tamm 2 gündeee 2 tane 14 mm lik yomuş çıkıp gelmiştiiii..Yaniiiiii ne olacağı belli olmazzzz..Üzme kendiniiii sakınnn..Öpüyorumm çokk..
herekese iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar?
İyi olmaya çalışıyoruz canımm senn nasılsınn??
iyi akşamlar ben 2.başladım dün itibariyle lucrine başladım senin nasıl gidiyor
neyseee kimse yazmıyor. herkese iyi geceler....
yeniii tedavin hayırlı olsun canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. benim arada kasık ve bel ağrım oluyor. Allah nasip ederse 22 Aralıkta keseyi göreceğiz.
keyifler yerindedir umarım....
tedavin hayırlı sonucuysa mutlu olsun arkadaşm... rabbim yardımcın olsun...
Bugun 7. Ignemi yaptim. Yarin kontrol var. Nasil bir atak olacak merak ediyorum. 19 mm ye gelmesi gerek catlamasi icin. Hayir olsun diyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?