2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha ha ha çok komik yahu...demek 2.aşılama ve puregon hemde çok sayıda vurundun...süpppeeeeerrrrr aynı anda benzer deneyimlerimizi anlatmışız bu puregonda var bişi demekki....

Eveeett puregoonnduu..Hoşş bana gonal-f de karr etmediii yaaa neyyyyseeee..

ayyy inşallah yarın test sonucun pozitif çıkarda bütün bunlara gerek kalmaz...AMİNNNNNNN.....evet zaman kaybetme canım...bir an önce harekete geçmen iyi olmuş ne olur neolmaz...başka doktor ve her ay kontrol olma fikrine katılıyorum canım...senin düzenli muayene olman lazım boş geçirecek ayın yok...her yumoş çooook kıymetli...inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun...

ayyy gene aynı şeyi dedi bu hotmail banaaaa....şu an windows live işlemi gerçekleştiremiyor............@hotmail.com adresi kayıda alınmıştır düzelince otomatik olarak kişilerinize eklenecektir diyoooo....geriiiiiiii.....ay bunlar bizi kıskanıp görüşmemizi istemiyorlar....senin profil resmin kedimi?????

İveeeeeeeeeeeeeeeeeettt..Kıskanıyorlarr biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

kuzum facebook tanda görüşebiliriz bu hotmailin kafası düzelene kadar oradan ekleyim seni...

Egunalcim valla ben kafamda olumsuz seyler kurmaya basladim coktan. Puregon daha once de kullandim ben. Boyle olmamisti. Sasirdim kaldim. Hesap ediyorum ediyorum yumurta catlatma gunune az kaldi ama bu folikuller o seviyeyeye gelemez o gune kadar. Dedigin gibidir insallah arkadasim. Bir kac tane fazla olurum tabi dert degil .

Bugun 7. Ignemi yaptim. Yarin kontrol var. Nasil bir atak olacak merak ediyorum. 19 mm ye gelmesi gerek catlamasi icin. Hayir olsun diyorum valla.

İyi olmaya çalışıyoruz canımm senn nasılsınn??

iyiyim canım. arada kasık ve bel ağrısı oluyor. birde 20 gündür raporluydum.Pazartesi işbaşı onun sıkıntısı var. Korkuyorum bebeğime birşey olur diye. en kötüsü de acayip sigara isteği var ne yapacam bilmiyorum. 2-3 nefesten birşey olurmu ki??

iyi akşamlar ben 2.başladım dün itibariyle lucrine başladım senin nasıl gidiyor

yeniii tedavin hayırlı olsun canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. benim arada kasık ve bel ağrım oluyor. Allah nasip ederse 22 Aralıkta keseyi göreceğiz.

yeniii tedavin hayırlı olsun canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. benim arada kasık ve bel ağrım oluyor. Allah nasip ederse 22 Aralıkta keseyi göreceğiz.

sağolasın canım benim bu tedavim 2.olcak vede son olur inşallah .inşallah keseyi görürsün sonra kalp atışı sonra arş erersin cnsiyet doğum derken kısacası kucağına alırsın inşallah

Bugun 7. Ignemi yaptim. Yarin kontrol var. Nasil bir atak olacak merak ediyorum. 19 mm ye gelmesi gerek catlamasi icin. Hayir olsun diyorum valla.

canım ya ben sana daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde.izmirde takibini kim yapıo.istanbulla nasıl bi yol çiziosun?bende gitmek istiyorum bu konudada senden bilgi almak istiyorum?yardımcı olursan sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…