bizde iyi keyifler asıl senin nasıl geçiyor önce sordum hatırlamıyorum ama transferden sonra nelere dikket ettin sağol
cnm benm dr um da aynı ben dr um dn çok memnun ayrılıyrm herseferin de bu zaten son denemem olucak dondrulmş bir şanş daha vermek istedim sıfırdn başlamak yerine irenbeye sen neler gözlemledin merkezle ilgili buarada 26 aralıkta transferm yapılıcak
Yirimmmmmm ben senniii yaaaaa..Egunalımm ben başka doktor araştırmasına girdimm geneee..Cumartesi günü akupunkturcudan randevu aldımmm..Pazartesi de saraçoğlundan kürlerii siparişş edicemmm inşş..bir mani çıkmaz isee..Tabii tüm bunlar yarınnn bellli olacakk..Umut fakirin ekmeği:)) Melikee ilede konuştuukk bugünn, rezerv azlığındaa 1 ay bile çok önemli deniliyorrr..3 ay hazırlık yapmak ii olurdu ama en azından her ay kontrol edilmesii gerekli diye düşünüyorumm..Ben Uluna geliyim dedimm istemediii.3 ay sonra görüşürüz dediii..Ne biliyimm adammla elektriğimiz tutmadı belkideee..[/QUOT
slm milistone yazilarini hep okuyorum dr konusunda bencede farkli birine git derim yanlis fikir vermek istemem ama bende bugün mrk aradim bisey sormak icin ulun beye aktardilar beni ve telde bile adamdan hic elektrik alamadim birsey sorcakdim ve tam anlatmama izin vermeden kisa kestirip cevap verdi yani lafi azima tikadi atti belki cok iyi bir dr dur alaninda en iyilerdendir belkide bisey diyemem ama sanki ben cok biliyorum ve inanmadigim hicbirseyi dinlemem bu böyle kabul edersen etmezsende sen bilirsin havasindaydi bir tuhaf oldum konusma esnasinda belki birsey daha sorcakdim ama aklimdaki hersey uctu gitti yani anlican cevabimi aldim ve oturdum gibi bisey oldu bence bu islerde inanmak ve pozitif olmak cok önemli, sorun belki cok büyük ve asilmasi zordur fakat bence denenmesi gerekir belki sunuda demek istemis olabilir tüp bebek icin su asama dogru degildir ve senin biraz kendini takip etmen gereklidir onun icin hic tecrübem olmayan biri olarak iyi bir profla tüp bebek degil belki jinekolojik takip olarak yol izlemelisin diye düsünüyorum nacizane fikrim haddim olmayarak birsey yazdiysam kusura bakma canim cok üzüldügünü hissettigim icindi paylasimim herkez biryerden bu sorunlari farkli farkli yasiyor canim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah...
ha ha ha çok komik yahu...demek 2.aşılama ve puregon hemde çok sayıda vurundun...süpppeeeeerrrrr aynı anda benzer deneyimlerimizi anlatmışız bu puregonda var bişi demekki....
kesinlikle sana katiliyorum canim burdaki verdigin elektrikde cok pozitifti ben burda adetim 5 gün gecikdi ve sonra geldi diye üzülüp aglarken (o günleri hatirlamak bile istemiyorum
sen tüp bebek yapmis ve sonuc bekleyen biri olarak oturmus bana eselli veriyordun inanamamistim o zaman sana ne kadar pozitifsin diye düsünmüstüm ve simdi bu konuda seni ve evrayi kesinlikle örnek almaliyim diye düsünüyorum cok zor ama basardin canim insallah devamida gelir diyorum dualarim seninle...
aslına bakarsan ben çok iyi bir örnek değilim:)) ilk gün biraz uzandım ikinci gün annem karşı inamda oturuyo onda gün vardı ona gittim:)) sonrasnda iş yapmadım ama yatmadımda oturp ya film izledim yada burda takıldım çoğunlukla:)) ama tavsiyelere uyup ananas ve kabak çekirdeği yedim. ha bide en kötüsü bi kabız oldum bütün günü lavaboda geçirip içimde ne varsa boşalttım zaten o günden sonra hiç ümidim kalmamıştı ama çok şükür rabbim mucizesini gönderdi bana... benim yaptığım en ii şey fazla kafaya takmamaktı. hep ne gelirse allahtan deyip nasibim neyse baştan razı oldum ruhen relaxdım belkide en önemlisi bu.. dilerim rabbim sana da mucizesini gönderir ve emeklerin boşa çıkmaz.....
canım ya ben sana daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde.izmirde takibini kim yapıo.istanbulla nasıl bi yol çiziosun?bende gitmek istiyorum bu konudada senden bilgi almak istiyorum?yardımcı olursan sevinirim...
slm milistone yazilarini hep okuyorum dr konusunda bencede farkli birine git derim yanlis fikir vermek istemem ama bende bugün mrk aradim bisey sormak icin ulun beye aktardilar beni ve telde bile adamdan hic elektrik alamadim birsey sorcakdim ve tam anlatmama izin vermeden kisa kestirip cevap verdi yani lafi azima tikadi atti belki cok iyi bir dr dur alaninda en iyilerdendir belkide bisey diyemem ama sanki ben cok biliyorum ve inanmadigim hicbirseyi dinlemem bu böyle kabul edersen etmezsende sen bilirsin havasindaydi bir tuhaf oldum konusma esnasinda belki birsey daha sorcakdim ama aklimdaki hersey uctu gitti yani anlican cevabimi aldim ve oturdum gibi bisey oldu bence bu islerde inanmak ve pozitif olmak cok önemli, sorun belki cok büyük ve asilmasi zordur fakat bence denenmesi gerekir belki sunuda demek istemis olabilir tüp bebek icin su asama dogru degildir ve senin biraz kendini takip etmen gereklidir onun icin hic tecrübem olmayan biri olarak iyi bir profla tüp bebek degil belki jinekolojik takip olarak yol izlemelisin diye düsünüyorum nacizane fikrim haddim olmayarak birsey yazdiysam kusura bakma canim cok üzüldügünü hissettigim icindi paylasimim herkez biryerden bu sorunlari farkli farkli yasiyor canim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah...
Kizlar aranizda climara forte bant kullanan var mi? bantlar adet gecikmesi yapar mi acaba? :26: Adet gunum gecti ama korkumdan sevinemiyorum bi turlu. Bi de hamile arkadaslara sormak istiyorum kasiklarda karinda kimi zaman sirtta bazen hafif kramp bazende hafif agrilar oluyor mu? Dayanilmayack kadar degil ama nerdeyse surekli :26:
ben dayanamıyorum test yapmak istiyorum cok mu erken sizce transfer tarihim 10 aralık
ben sakın yapma derim daha dur bakalım tatlım tabiki çok erken annesı nerdeyse o daha 6 gunlük senınle bareber hiç keyfini kaçırma bekle vaktini hadi 10 .gün yapayımmı desen yap dicem de bekle birzcık daha hamileliğin tadini çıkar doya doya
ben dayanamıyorum test yapmak istiyorum cok mu erken sizce transfer tarihim 10 aralık
iyiyim canım. arada kasık ve bel ağrısı oluyor. birde 20 gündür raporluydum.Pazartesi işbaşı onun sıkıntısı var. Korkuyorum bebeğime birşey olur diye. en kötüsü de acayip sigara isteği var ne yapacam bilmiyorum. 2-3 nefesten birşey olurmu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?