slm kızlar... sonucumu şimdi öğrendim.. 2.4 de düşmüş.. sanırım düşük oluyomuşş.. pazaretsi doktor ultrasonla bakacakmış... hayırlısı artık kıset değilmiş sanırım.. hepinize çokk teşekkürler...
kaçıncı gündesin canım?sakın üzülme herşey nasip kısmetle oluyor gerçekten
beklemek zor ama dayan arkadaşım bugün ço erken test yapıpda boşyere moralini bozma zaten idrarda çok zor çıkıyo.ben dayanamıyorum test yapmak istiyorum cok mu erken sizce transfer tarihim 10 aralık
slm kızlar... sonucumu şimdi öğrendim.. 2.4 de düşmüş.. sanırım düşük oluyomuşş.. pazaretsi doktor ultrasonla bakacakmış... hayırlısı artık kıset değilmiş sanırım.. hepinize çokk teşekkürler...
hmmmm aslında biliyorumda ne bilim gecmiyo bu süreç :)
canım bu gün 12. günüm...nedense dün çok kötüydüm. bu gün içimde bir ferahlık var... Allaha çok dua ettim. umudumu yitirmeyeyim diye.. dün yaza kadar birdaha yaptırmam diyordum. bu gün ise gün sayıyoru bir daha ki ne zamana geliyo diye..........işte herşey paraya bakıyooo yoksa her ay denerizz:))))
Kızlar slmm herkese donmuş embriyolarını deniyenler beni bilgilendirimisiniz
ben bu ay kısmetse dondurulmuş embriyolarımı kullanmak istiyorum dr. adetinle gel dedi ilaç falan kullanmıycam adetimle süreç başlıycakmış transfer ortalama kaçıncı gün yapılıyo ve hangi ilaçları kullandınız yazarsanız sevinirim...
cnm hakkındn hayrlısı dün ben sana yaşadığımı yazdım 15 ten değerim 2 gun sonra düştü 3 lere bu ilkte değil daha önce aşılamada da yaşadım aynı kimyasal gebelik biraz zor geçiyor kanama benişm öyle oldu ve bu tupdenemem de içeri de parça gibi bişiy kalmış geç adat oldum buay ciddi ağrı oldu ben de ama korkma sevin hatta ben iyi yönden bakıyrm olaya enazından bak hamile kalabiliyorsun kimyasalda olsa fakat ben 2. kimyasaldn sonra araştırdım ve ben de kanda pıhtılaşma çıkma senin gerekn bütün tahliller yapıldımı çoook geçmiş olsun cnm
slm arkadşm hayrlısı olsun ben şuanda dondurulmş tedavideyim ben adetn 2.günü gittim estrofem tablet başladım ve folik asit birde coraspirin ben de pıhtılşma varda,sonra 10.günüm gittim tekrar usg yapıldı rahim kalınlığına bakıldı ok dedi bugun bile yapabilirim ama vaktini bekliyrm dedi 26 aralık tarih verdi ama tekrar pazartsi çağırdı tarh belki öne gelir dedi yani merkezdn merkeze değişiyr ben sadece ilaç içiyrm kimi bant kullanıyr işte böylee hayrlısı olsun hepimz için
sakın yapma derim,çok çok erken daha,daha 6.gündesin,çarşamba yaptırmalsıın,boşuna kendini üzersin arkadaşım
walla ne desen hak veririm sana ben ilk denememde kalbim yerindn çıkıcak kadar çok atıyrdu gunler geçmiyrdu kendimi o kadar odaklamştım ki bebeğe ve ne olucağına daha doğrusu sonuç için yatıp kalkıyrdum lütfen unut sen transfer yaptrmadın diye düşün doğal yaşa süreci sana zevk veren ne varsa yap ben sanki cam fanus içindeym eşim ve ailem hiçbirşey yaptırmadı arabamn anahtarına el koyuldu aman kalkma dur yapma derken beni boğdular ve ben kimyasl gebelk geçirdim iğrenç bir durum yani tek bildiğim stresssssssssssssss yok keyif yap naz yap eşine bebişlerinle konuşşş onlara masal anlat annesi bebek dergileri al bebek kanalları izle ne bilimmm tadını çıkar benm 26 aralkta trsfr var ben hazırlıyrm yapıcaklarımı mutlu olmak şarttt
beklemek zor ama dayan arkadaşım bugün ço erken test yapıpda boşyere moralini bozma zaten idrarda çok zor çıkıyo.
bekliyorum artık canımbak bugünde geçti
herhalde pazartesi onu araştıracak. çünkü tekrar kan ver dedi. bir de muayene edicem dedi.. inanırmısın bende aynı şeyi düşündüm. hamile kalabiliyorum demekki diye.. belki böyle olması daha iyi bir sorun varsa ortaya çıkar böylelikle... sen aspirin falan mı kullanıyosun...
tedavin hayırlı olsun rabbim meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallah... pıhtılaşma problemi bendede var, dr.um kanımın dna sını incelettirdi sonucun çıkması bir aydan fazla sürüyo bugün aldım sonucu durum pek parlak değil alah nasip ederde gebeliğim devam ederse doğuma kadar fraxiparine diye bi iğne kullanıcam gerçi şikayet etmiyorum bebeğim sağlklı olsunda ben iğneye razıyım....
merhaba nasılsnz kızlar?
tedavin hayırlı olsun rabbim meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallah... pıhtılaşma problemi bendede var, dr.um kanımın dna sını incelettirdi sonucun çıkması bir aydan fazla sürüyo bugün aldım sonucu durum pek parlak değil alah nasip ederde gebeliğim devam ederse doğuma kadar fraxiparine diye bi iğne kullanıcam gerçi şikayet etmiyorum bebeğim sağlklı olsunda ben iğneye razıyım....
kizlar merhaba benim de dun transsferim yapildi.ilk tup bebek denemem bugundinleniyorum ama yatmaktan sikildigim icin kaktim oturuyorum cok heyecanliyim baska birsey dusunemez oldum iki tane transfer edildi iyi kalite denildi umarim tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?