2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaçıncı gündesin canım?sakın üzülme herşey nasip kısmetle oluyor gerçekten

kaçıncı gündesin canım?sakın üzülme herşey nasip kısmetle oluyor gerçekten

canım bu gün 12. günüm...nedense dün çok kötüydüm. bu gün içimde bir ferahlık var... Allaha çok dua ettim. umudumu yitirmeyeyim diye.. dün yaza kadar birdaha yaptırmam diyordum. bu gün ise gün sayıyoru bir daha ki ne zamana geliyo diye..........işte herşey paraya bakıyooo yoksa her ay denerizz:))))

ben dayanamıyorum test yapmak istiyorum cok mu erken sizce transfer tarihim 10 aralık
beklemek zor ama dayan arkadaşım bugün ço erken test yapıpda boşyere moralini bozma zaten idrarda çok zor çıkıyo.

canım ya çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyo elimden ama ne olur umudunu kaybetme inşallah en kısa sürede meleğine kavuşursun....

hmmmm aslında biliyorumda ne bilim gecmiyo bu süreç :)

walla ne desen hak veririm sana ben ilk denememde kalbim yerindn çıkıcak kadar çok atıyrdu gunler geçmiyrdu kendimi o kadar odaklamştım ki bebeğe ve ne olucağına daha doğrusu sonuç için yatıp kalkıyrdum lütfen unut sen transfer yaptrmadın diye düşün doğal yaşa süreci sana zevk veren ne varsa yap ben sanki cam fanus içindeym eşim ve ailem hiçbirşey yaptırmadı arabamn anahtarına el koyuldu aman kalkma dur yapma derken beni boğdular ve ben kimyasl gebelk geçirdim iğrenç bir durum yani tek bildiğim stresssssssssssssss yok keyif yap naz yap eşine bebişlerinle konuşşş onlara masal anlat annesi bebek dergileri al bebek kanalları izle ne bilimmm tadını çıkar benm 26 aralkta trsfr var ben hazırlıyrm yapıcaklarımı mutlu olmak şarttt

Kızlar slmm herkese donmuş embriyolarını deniyenler beni bilgilendirimisiniz
ben bu ay kısmetse dondurulmuş embriyolarımı kullanmak istiyorum dr. adetinle gel dedi ilaç falan kullanmıycam adetimle süreç başlıycakmış transfer ortalama kaçıncı gün yapılıyo ve hangi ilaçları kullandınız yazarsanız sevinirim...

böyle düşünmene çok sevindim,sakın umudunu yitirme,bende senin gibiydim,2 düşüğüm olduğunda canımın acısında bir daha asla istemiyorum çocuk diye ağlamıştım,ama ertesi günü tekrar umutlanıyor insan,Allah insanı umutsuz bırakmasın,herşey bizim için,herşey unutuluyor yeterki isteyelim ,Allah veriyor canım,,ah bu para olmasa zatenn,,keşke bu kadar pahalı olmasa tedaviler herkes kavuşsa meleklerine

cnm hakkındn hayrlısı dün ben sana yaşadığımı yazdım 15 ten değerim 2 gun sonra düştü 3 lere bu ilkte değil daha önce aşılamada da yaşadım aynı kimyasal gebelik biraz zor geçiyor kanama benişm öyle oldu ve bu tupdenemem de içeri de parça gibi bişiy kalmış geç adat oldum buay ciddi ağrı oldu ben de ama korkma sevin hatta ben iyi yönden bakıyrm olaya enazından bak hamile kalabiliyorsun kimyasalda olsa fakat ben 2. kimyasaldn sonra araştırdım ve ben de kanda pıhtılaşma çıkma senin gerekn bütün tahliller yapıldımı çoook geçmiş olsun cnm

slm arkadşm hayrlısı olsun ben şuanda dondurulmş tedavideyim ben adetn 2.günü gittim estrofem tablet başladım ve folik asit birde coraspirin ben de pıhtılşma varda,sonra 10.günüm gittim tekrar usg yapıldı rahim kalınlığına bakıldı ok dedi bugun bile yapabilirim ama vaktini bekliyrm dedi 26 aralık tarih verdi ama tekrar pazartsi çağırdı tarh belki öne gelir dedi yani merkezdn merkeze değişiyr ben sadece ilaç içiyrm kimi bant kullanıyr işte böylee hayrlısı olsun hepimz için

herhalde pazartesi onu araştıracak. çünkü tekrar kan ver dedi. bir de muayene edicem dedi.. inanırmısın bende aynı şeyi düşündüm. hamile kalabiliyorum demekki diye.. belki böyle olması daha iyi bir sorun varsa ortaya çıkar böylelikle... sen aspirin falan mı kullanıyosun...

tedavin hayırlı olsun rabbim meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallah... pıhtılaşma problemi bendede var, dr.um kanımın dna sını incelettirdi sonucun çıkması bir aydan fazla sürüyo bugün aldım sonucu durum pek parlak değil alah nasip ederde gebeliğim devam ederse doğuma kadar fraxiparine diye bi iğne kullanıcam gerçi şikayet etmiyorum bebeğim sağlklı olsunda ben iğneye razıyım....

DDD zaten bebişime anneyle kal diyprum anne seni çok seviyor felan sonra deliriyorum herhalde diyorum

evet cnm ben aspirin kullanıyrm fakat ben de transfer sonrası kullandığımz progestan ve estrfm acayip çarpıntı yaptı ee benm zaten haberim yoktu pıhtılaşmada varmış ve kimyaslda kaldım şimdi buay için dr hem coraspirin hemde transferle birlikte karından iğne kansulandırıcı ama pozitif olursa sonuç iğneyi keseriz ileri derece de değil pıhtılşma diyr ama ben inşallah pozitf olursa 9 ay kullanıcm cidden benm acayip bir çarpıntı oldu ilaçlar ve iğne ile birlikte o 12 gunlk süreçte ölücm sandım hep buarada doktrna anlat sen de olucak diye birşey yok fakat ben de kandn mutasyon testleri istedi bu genetiğe giriyrmuş yani normal verdiğin kandn farklı isteniln bir değer buarada benm kendi dr um hep gerek yok demişti ve ben atladım ist umut tbm geldim ordaki dr 2 kere kimyasl gebelk geçirdiğimi duyunca hemen bu mutasyon testleri istedi ve ben de sorun çıktı belki kendi dr gerek görmeye bilir ama sen üstüne basarak iste bence enazındn için rahat eder şimdi ben buay yine denicektim zaten ama bu testi yaptırmasaydım belki yine kimyasl da kalıcaktım şimdi daha farklı olucak transfr sonrası süreç evet hamile kalamamak gibi bir sorunun yok yani iyi yönden bak bence bana eee sen de bir doğurmadın acaba birsorun mu var diye laf eşelenen tipleri diyorum ki nerden biliyrsun hiç hamile kalmadım 2 tane kimyasl gebelk geçirdim sorun yok yani meraklanmıyrm diyrm ee neden söylemedin diyende var tabi ne yani kimyasl gebelk geçirdim diye reklem mı yapim diyorum hani böyle haddini bilmiyen çok soru soran tiplere söylüyrm k.gebelk geçirdim diye diyrm bozuluyrlar sen sevin sevin takılma ben eğleniyrm durumla ve iyi yönden bakıyrm pıhtılaşma sorunu çünkü bebek büyüdükçe sorun yapıyr belki ben 5 ay sonra kaybedicktim bebeğimi o zaman daha çok üzülürdüm kesin işte böylee

olsun canım canını sıkma.. bir çaresi olmasıda güzel. az mı iğneler vuruluyoruz... dediğin gibi bebişin sağlıklı olsun da. gersi önemli değil...

kizlar merhaba benim de dun transsferim yapildi.ilk tup bebek denemem bugundinleniyorum ama yatmaktan sikildigim icin kaktim oturuyorum cok heyecanliyim baska birsey dusunemez oldum iki tane transfer edildi iyi kalite denildi umarim tutar

saol arkadşm hepimz için hayrlı olsun buarada bana dediki dr um ileri derece de değil ama transfr sonrası iğne kullanıcaz diye çünkü ben de progestn ve ilaçlar acayip çarpıntı yaptı gerçkten baygınlk geçiricek kadar zor birim ben de bırakmam dedim 9 ay sorun değil hiç kolay değil ama dedi olsun ben razıym zor olsun sonu güzel olsun inşallah

kizlar merhaba benim de dun transsferim yapildi.ilk tup bebek denemem bugundinleniyorum ama yatmaktan sikildigim icin kaktim oturuyorum cok heyecanliyim baska birsey dusunemez oldum iki tane transfer edildi iyi kalite denildi umarim tutar

hayırlısı olsun canım,,inşallah bebişlerin tutunur sana,çok fazla kafana takma,rahat ol..yatmak sıkıcı geliyor insana ilk günler önemli dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…