2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar merhaba benim de dun transsferim yapildi.ilk tup bebek denemem bugundinleniyorum ama yatmaktan sikildigim icin kaktim oturuyorum cok heyecanliyim baska birsey dusunemez oldum iki tane transfer edildi iyi kalite denildi umarim tutar

hayırlısı olsun canım benimm

merhaba leyliko,,sende durumlr nasıl?ne durumdasın

merhaba canım. ben iyiyim şükür arada bel ve kasık ağrılarım oluyor. Haftaya Perşembe Allah nasip ederse yavrumu göreceğiz.

hayırlısı olsun canım benimm

merhaba canım. ben iyiyim şükür arada bel ve kasık ağrılarım oluyor. Haftaya Perşembe Allah nasip ederse yavrumu göreceğiz.

ah o ağrılarr bende de var,bende çubuk kraker yemekten içim kurudu:))çok bulantılarım var ama çok çok iyiymiş bulantı olması,senin 6.haftamı?keseyimi gördünüz en son

hayırlısı olsun canım,,inşallah bebişlerin tutunur sana,çok fazla kafana takma,rahat ol..yatmak sıkıcı geliyor insana ilk günler önemli dinlen bol bol

sagol canim allah isteyen herkese nasip etsin insallah emeklerimiz bosa cikmasin. benim yumurta toplamadan beri kasiklarimagriyor ozellikle tuvalete ciktigimda. agri hissediyorum sizde de oldumu boyle birsey

DDD zaten bebişime anneyle kal diyprum anne seni çok seviyor felan sonra deliriyorum herhalde diyorum

aman delir ne olur ki ne zararı var ki istediğini de bebeklerine keyif yapın beraber oh ohhhh sefan olsun inşallah sıkısıkı sarılsınlar sana rabbm hepimize nasip etsin inşallah hadi ben 10 dklık kaçıyrm ezan okundu namz kılıcam ve hepimize yine herzamanki gibi dua edicem rabbim bütün ümmeti muhammedn kadınların nın kucağını salih evlatlarla doldursun

canım benim tek embriyo trasferim oldu tek bebişim var Allah kabul etsin canım

kizlar merhaba benim de dun transsferim yapildi.ilk tup bebek denemem bugundinleniyorum ama yatmaktan sikildigim icin kaktim oturuyorum cok heyecanliyim baska birsey dusunemez oldum iki tane transfer edildi iyi kalite denildi umarim tutar

merhaba canım.. hayırlısı olsun... inşallah tutunur bebişlerinnn. stresli olma sakın.çok düşünme kısmeti varsa tutunacaktırr

ah o ağrılarr bende de var,bende çubuk kraker yemekten içim kurudu:))çok bulantılarım var ama çok çok iyiymiş bulantı olması,senin 6.haftamı?keseyimi gördünüz en son

bende şuanda hiç bulantı yok.sadece sabahları yatakta oluyr ve zor kahvaltı yapıyorum. ama hiç çıkarmadım. benim daha 4 haftalık. yarın adet günüm adet sancıları var ondanmıdır ki? keseyi daha görmedik. Allahımın izniyle perşembe günü göreceğiz.

merhaba arkadaşlar,ben eski üyelerdenim aslında...3.tüp bebek denememizi yapıyoruz 7aylık bir aradan sonra.perşembe günü 3tane dondurulmuşumuz var onlar transfer edilecek :))) transfer gününü bekleyen arkadaşlarım başka şeyler düşünmeye çalışın,stress yapmamaya çalışın... ben ilk 2 denemede çok heyecanlı ve stressliydim engelde olamadım kendime... bu sefer 2ay önceden akapunktura başlayarak stresin önüne geçmiş oldum...transferini henüz yaptırmamış olan arkadaşlarada çok tavsiye ederim...

hım senin daha yeniymiş,4 haftalıkken bende de birşey yoktu..6.haftadan sonra başladı giderek arttı,,özellikle adet tarihi yaklaşınca ağrılar dahada artar,her gittiğimde doktoruma soruyorum ,doktorum gülüyor bana,ee anne olucaksın dedi kola ydeğil:)keseyi görüceksin sonrda kalp atışı için gidiceksin 1 hafta sonra,Allahım ne kadar heyecanlı günler bunlar,,Allahım herkese tattırsın bu duyguları inşallahh..

şimdi benim bu ağrılar normal mi canım???? yarın adet tarihim resmen adet sancısı gibi arada sancım oluyor. bulantı olmaması kötü mü??? Allahıma şükürler olsun......

şimdi benim bu ağrılar normal mi canım???? yarın adet tarihim resmen adet sancısı gibi arada sancım oluyor. bulantı olmaması kötü mü??? Allahıma şükürler olsun......

kızlarr ne güzell yaa...bunları okudukca nasıl mutlu ve umutlu oluyorum bı bılsenızz..bizde bu günleri görürüz inşallahhh..hayırlısınla su gunlerınız gecsınde bıran once kavusun bebişlerinize..

sağollllll canımmm benimmm. Allah sana ve isteyen herkese versinn.

ewet normal canım ağrıların,düşün bak ben 8 haftalık oldum ama ağrılarım var yani yapacak bişi yok,bulantı olmaması kötü değil aslaa öyle üdşünme,benim arkadaşımında hiç bulantısı olmadı,her bünye farklı yaşıyor değişimleri

canım benim tek embriyo trasferim oldu tek bebişim var Allah kabul etsin canım

olsun cnm tek olsun senin olsun inşallah allah razı olsun cnm hepimize dua ediyorum bizler yine şanşlıyz hiç parası olmayanlar tedavi olamayn kadınlar rabbim onlarında önunu açsın inşallah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı buarada bak ben hep badem ceviz ve kuru kırmızı üzüm tukettm sana da tavsiye ederim şimdi sen 2 kişilik yiceksin annesi ohhhh keyif yap ay biran önce ben de alayım bebişlermi inşallah neler yapıcam busefer evdekilere naz yapıcam naz sen de yap

anladım canım.. bulantılar için daha erken mii?

cnm cvpladığın için tşk ederim bende sanırım aynı olucak adetimi bekliyorum
anlamadığım şu duyduğuna göre transfer ortalama 14. 16. günleri falan yapılıyomuş senin 10. gün geçmiş 26 sında diosun adetin kaçıncı gün oluyo uzun bi zaman değilmi
hangi merkezdesin ve sana donmuşlar ne kadar mal olucak yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…