kizlar merhaba benim de dun transsferim yapildi.ilk tup bebek denemem bugundinleniyorum ama yatmaktan sikildigim icin kaktim oturuyorum cok heyecanliyim baska birsey dusunemez oldum iki tane transfer edildi iyi kalite denildi umarim tutar
merhaba leyliko,,sende durumlr nasıl?ne durumdasın
kizlar merhaba benim de dun transsferim yapildi.ilk tup bebek denemem bugundinleniyorum ama yatmaktan sikildigim icin kaktim oturuyorum cok heyecanliyim baska birsey dusunemez oldum iki tane transfer edildi iyi kalite denildi umarim tutar[
inşallah tutucak cnm sıkı sıkı sarıl bebeklerine ne güzel bak şanşlısın benm ilk denemem de dr dedi 1 koyalım kalite süper ikiz olmasın dedi ve sonç kimyaslda kaldı sen 2 tane var şansın yüksek yani stress yapma dinlen evde yavaş yavaş dolan yavaş yavaş çünkü sen artık hamilesin koca göbekli bir kadın olucaksın şimdiden başla nazlanmaya
hayırlısı olsun canım benimm
merhaba canım. ben iyiyim şükür arada bel ve kasık ağrılarım oluyor. Haftaya Perşembe Allah nasip ederse yavrumu göreceğiz.
hayırlısı olsun canım,,inşallah bebişlerin tutunur sana,çok fazla kafana takma,rahat ol..yatmak sıkıcı geliyor insana ilk günler önemli dinlen bol bol
DDD zaten bebişime anneyle kal diyprum anne seni çok seviyor felan sonra deliriyorum herhalde diyorum
aman delir ne olur ki ne zararı var ki istediğini de bebeklerine keyif yapın beraber oh ohhhh sefan olsun inşallah sıkısıkı sarılsınlar sana rabbm hepimize nasip etsin inşallah hadi ben 10 dklık kaçıyrm ezan okundu namz kılıcam ve hepimize yine herzamanki gibi dua edicem rabbim bütün ümmeti muhammedn kadınların nın kucağını salih evlatlarla doldursun
kizlar merhaba benim de dun transsferim yapildi.ilk tup bebek denemem bugundinleniyorum ama yatmaktan sikildigim icin kaktim oturuyorum cok heyecanliyim baska birsey dusunemez oldum iki tane transfer edildi iyi kalite denildi umarim tutar
sagol canim allah isteyen herkese nasip etsin insallah emeklerimiz bosa cikmasin. benim yumurta toplamadan beri kasiklarimagriyor ozellikle tuvalete ciktigimda. agri hissediyorum sizde de oldumu boyle birsey[/QU
benim yumurta toplamda çok kasık ağrım olmadı,ara ara sızladı o kadar,transferden sonra özellikle adet tarihim yaklaştıkça çok karnım ağrıdı ,eyvah dedim hastalanıyorum,,umudumu kaybetmiştim,her an kanamam olacak gibi oldu,halada ağrım oluyor,bunlar normal ağrılarmış,
ah o ağrılarr bende de var,bende çubuk kraker yemekten içim kurudu:))çok bulantılarım var ama çok çok iyiymiş bulantı olması,senin 6.haftamı?keseyimi gördünüz en son
bende şuanda hiç bulantı yok.sadece sabahları yatakta oluyr ve zor kahvaltı yapıyorum. ama hiç çıkarmadım. benim daha 4 haftalık. yarın adet günüm adet sancıları var ondanmıdır ki? keseyi daha görmedik. Allahımın izniyle perşembe günü göreceğiz.
hım senin daha yeniymiş,4 haftalıkken bende de birşey yoktu..6.haftadan sonra başladı giderek arttı,,özellikle adet tarihi yaklaşınca ağrılar dahada artar,her gittiğimde doktoruma soruyorum ,doktorum gülüyor bana,ee anne olucaksın dedi kola ydeğil:)keseyi görüceksin sonrda kalp atışı için gidiceksin 1 hafta sonra,Allahım ne kadar heyecanlı günler bunlar,,Allahım herkese tattırsın bu duyguları inşallahh..
hım senin daha yeniymiş,4 haftalıkken bende de birşey yoktu..6.haftadan sonra başladı giderek arttı,,özellikle adet tarihi yaklaşınca ağrılar dahada artar,her gittiğimde doktoruma soruyorum ,doktorum gülüyor bana,ee anne olucaksın dedi kola ydeğil:)keseyi görüceksin sonrda kalp atışı için gidiceksin 1 hafta sonra,Allahım ne kadar heyecanlı günler bunlar,,Allahım herkese tattırsın bu duyguları inşallahh..
şimdi benim bu ağrılar normal mi canım???? yarın adet tarihim resmen adet sancısı gibi arada sancım oluyor. bulantı olmaması kötü mü??? Allahıma şükürler olsun......
kızlarr ne güzell yaa...bunları okudukca nasıl mutlu ve umutlu oluyorum bı bılsenızz..bizde bu günleri görürüz inşallahhh..hayırlısınla su gunlerınız gecsınde bıran once kavusun bebişlerinize..
şimdi benim bu ağrılar normal mi canım???? yarın adet tarihim resmen adet sancısı gibi arada sancım oluyor. bulantı olmaması kötü mü??? Allahıma şükürler olsun......
kızlarr ne güzell yaa...bunları okudukca nasıl mutlu ve umutlu oluyorum bı bılsenızz..bizde bu günleri görürüz inşallahhh..hayırlısınla su gunlerınız gecsınde bıran once kavusun bebişlerinize..
canım benim tek embriyo trasferim oldu tek bebişim var Allah kabul etsin canım
ewet normal canım ağrıların,düşün bak ben 8 haftalık oldum ama ağrılarım var yani yapacak bişi yok,bulantı olmaması kötü değil aslaa öyle üdşünme,benim arkadaşımında hiç bulantısı olmadı,her bünye farklı yaşıyor değişimleri
slm arkadşm hayrlısı olsun ben şuanda dondurulmş tedavideyim ben adetn 2.günü gittim estrofem tablet başladım ve folik asit birde coraspirin ben de pıhtılşma varda,sonra 10.günüm gittim tekrar usg yapıldı rahim kalınlığına bakıldı ok dedi bugun bile yapabilirim ama vaktini bekliyrm dedi 26 aralık tarih verdi ama tekrar pazartsi çağırdı tarh belki öne gelir dedi yani merkezdn merkeze değişiyr ben sadece ilaç içiyrm kimi bant kullanıyr işte böylee hayrlısı olsun hepimz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?