ewet normal canım ağrıların,düşün bak ben 8 haftalık oldum ama ağrılarım var yani yapacak bişi yok,bulantı olmaması kötü değil aslaa öyle üdşünme,benim arkadaşımında hiç bulantısı olmadı,her bünye farklı yaşıyor değişimleri
merhaba arkadaşlar,ben eski üyelerdenim aslında...3.tüp bebek denememizi yapıyoruz 7aylık bir aradan sonra.perşembe günü 3tane dondurulmuşumuz var onlar transfer edilecek :))) transfer gününü bekleyen arkadaşlarım başka şeyler düşünmeye çalışın,stress yapmamaya çalışın... ben ilk 2 denemede çok heyecanlı ve stressliydim engelde olamadım kendime... bu sefer 2ay önceden akapunktura başlayarak stresin önüne geçmiş oldum...transferini henüz yaptırmamış olan arkadaşlarada çok tavsiye ederim...
anladım canım.. bulantılar için daha erken mii?
en büyük sıkıntım Pazartesi işbaşııı(((((((((((
cnm cvpladığın için tşk ederim bende sanırım aynı olucak adetimi bekliyorum
anlamadığım şu duyduğuna göre transfer ortalama 14. 16. günleri falan yapılıyomuş senin 10. gün geçmiş 26 sında diosun adetin kaçıncı gün oluyo uzun bi zaman değilmi
hangi merkezdesin ve sana donmuşlar ne kadar mal olucak yazarsan sevinirim
sıkıntı yapmaa,,,bak bende çalışıyorum ama Allah yardım ediyor,kolaylık veriyor
donmuş transferleri en erken adetin 17. günü yapılmaya başlanır....estrofem kullanıldığı sürece adet olunmayacağından 17. günden sonraki tüm günler olabilir
aman arkadşm hayrlı olsun ben de duydum akapuntr olayını fakat ben geçmişte sigara için yaptırdım fakat çok başarılı olmadım aslında herşey bizim elimz de beyın bizi yönetiyr ben ne zaman sigara bırakıyrm desem daha çok içiyrm gibi inşallah sen faydasını görürsün ben bu tedavide iğne olmadıgı için sanki daha rahatım sadece ilaç içiyrm benim de dondrulmş rabbm hakkımz da hayrlı olanı nasip etsin inşallah
bende internetten araştırmıştım...tüp bebek tedavisine ek olarak yapıldığını,tutma şansını %20 artırıyor diye... onun üzerine bunuda yapayım ne kaybederim dedim :)) ilk 2 denememde ilaçlar yüzünden de biraz psikolojim bozulmuştu,çok ağlıyordum,vücudum ödem yapmıştı biraz da... ne kadar iyiyim desem de toparlayamıyordum.... bu sefer çok keyifliyim,ilaçlardan hiç etkilenmedim transfer sonrası dönemde çok stressli olduğundan o dönemdede devam edeceğim...transfere girmeden 2 saat öncede gideceğim.... bakalım hayırlısı olsun:))
canım senindemi tüp bebekti?
selamün aleyküm kızlar nasılsınız sonuçları negatif çıkan arkadaşlar kendini fazla üzmeyin ne olur rabbim inşallah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. benden sonra hamişlerde baya çoğalmış rabbim sayılarını artırsın inşallah . hamile arkadaşlar ben 5. haftamdayım ve çok mide bulantım var bu normalmi hep uyumak istiyorumm . mide bulantısı 6. haftadan sonra başlıyomuş öyle okudum ama benim bu günlerde başladı erkenmi acaba perşembe günü keseyii görmeye gidicez çok heyecanlıyım . rabbim herkeze bu duyguyu tattırsın inşalllaahhh
Kizlaaaaar benim sonuc yine negatif deger 0,1 cikti. İlaclar adet gecikmesi yapiyormus.
Kizlaaaaar benim sonuc yine negatif deger 0,1 cikti. İlaclar adet gecikmesi yapiyormus.
cnm cvpladığın için tşk ederim bende sanırım aynı olucak adetimi bekliyorum
anlamadığım şu duyduğuna göre transfer ortalama 14. 16. günleri falan yapılıyomuş senin 10. gün geçmiş 26 sında diosun adetin kaçıncı gün oluyo uzun bi zaman değilmi
hangi merkezdesin ve sana donmuşlar ne kadar mal olucak yazarsan sevinirim
selamün aleyküm kızlar nasılsınız sonuçları negatif çıkan arkadaşlar kendini fazla üzmeyin ne olur rabbim inşallah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. benden sonra hamişlerde baya çoğalmış rabbim sayılarını artırsın inşallah . hamile arkadaşlar ben 5. haftamdayım ve çok mide bulantım var bu normalmi hep uyumak istiyorumm . mide bulantısı 6. haftadan sonra başlıyomuş öyle okudum ama benim bu günlerde başladı erkenmi acaba perşembe günü keseyii görmeye gidicez çok heyecanlıyım . rabbim herkeze bu duyguyu tattırsın inşalllaahhh
slm kızlar... sonucumu şimdi öğrendim.. 2.4 de düşmüş.. sanırım düşük oluyomuşş.. pazaretsi doktor ultrasonla bakacakmış... hayırlısı artık kıset değilmiş sanırım.. hepinize çokk teşekkürler...
ben dayanamıyorum test yapmak istiyorum cok mu erken sizce transfer tarihim 10 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?