2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en büyük sıkıntım Pazartesi işbaşııı (((((((((((

aman arkadşm hayrlı olsun ben de duydum akapuntr olayını fakat ben geçmişte sigara için yaptırdım fakat çok başarılı olmadım aslında herşey bizim elimz de beyın bizi yönetiyr ben ne zaman sigara bırakıyrm desem daha çok içiyrm gibi inşallah sen faydasını görürsün ben bu tedavide iğne olmadıgı için sanki daha rahatım sadece ilaç içiyrm benim de dondrulmş rabbm hakkımz da hayrlı olanı nasip etsin inşallah

donmuş transferleri en erken adetin 17. günü yapılmaya başlanır....estrofem kullanıldığı sürece adet olunmayacağından 17. günden sonraki tüm günler olabilir

donmuş transferleri en erken adetin 17. günü yapılmaya başlanır....estrofem kullanıldığı sürece adet olunmayacağından 17. günden sonraki tüm günler olabilir

anladım çok sağol ya peki ne kadar mal oluyo merkezleriniz neresi yazarmısınız bana benim merkez çok pahalı geldi

bende internetten araştırmıştım...tüp bebek tedavisine ek olarak yapıldığını,tutma şansını %20 artırıyor diye... onun üzerine bunuda yapayım ne kaybederim dedim :)) ilk 2 denememde ilaçlar yüzünden de biraz psikolojim bozulmuştu,çok ağlıyordum,vücudum ödem yapmıştı biraz da... ne kadar iyiyim desem de toparlayamıyordum.... bu sefer çok keyifliyim,ilaçlardan hiç etkilenmedim transfer sonrası dönemde çok stressli olduğundan o dönemdede devam edeceğim...transfere girmeden 2 saat öncede gideceğim.... bakalım hayırlısı olsun:))

hayrlısı olsun kardeşimmm inşallah busefer hepimiz için son olucak hepimz anne oluyoruzzz diye bağırıcazzzzzz

selamün aleyküm kızlar nasılsınız sonuçları negatif çıkan arkadaşlar kendini fazla üzmeyin ne olur rabbim inşallah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. benden sonra hamişlerde baya çoğalmış rabbim sayılarını artırsın inşallah . hamile arkadaşlar ben 5. haftamdayım ve çok mide bulantım var bu normalmi hep uyumak istiyorumm . mide bulantısı 6. haftadan sonra başlıyomuş öyle okudum ama benim bu günlerde başladı erkenmi acaba perşembe günü keseyii görmeye gidicez çok heyecanlıyım . rabbim herkeze bu duyguyu tattırsın inşalllaahhh

Kizlaaaaar benim sonuc yine negatif deger 0,1 cikti. İlaclar adet gecikmesi yapiyormus.

mide bulantısı ve uyku çok normal canım,erkende başlayabilir kafana takma,benimde 5.hafta sonunda başlamıştı,kraker ye,muz ye,ve soda iç çok ii gelyor,ve mideni boş bırakma,az az sık sık ye,benim midem boş kalınca hemen başlıyor bulantım

hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar bu konuda rahatsızlık veriyorsam baştan özür dilerim ama benim şöyle bir maruzatım var eylülayında raporla devlet hastanesinde tüp bebek denedim boş folikülden dolayı iptal edildi tedavim ama rapor hakkım duruyordu ilaçlarını kendi imkanınla alırsan tekrar tedaviye başlarız demişlerdi ... uzun lafın kısası ben ilaçlarımın bir kısmını burda bazı arkadaşların desteğiyle tamamladım ve bugün tedaviye başladık ama gonal f ve cetrodite yetmiyeceğini söyledi yani şöyleki arkadaşlar biliyorsunuz gonal f açılınca sulandırıldıktan sonra yani 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor bana bu süre içinde açılmış ve daha kullanılmayacak olan yarım kalan yani ilaçlarınızdan varsa gönderebilirmisiniz yani bana 150-200 doz daha gerekebilecek bu yüzden yeni bir ilaç almam gerekebilir fiyatlarıda biliyorsunuz yüksek yani yine uzattım kısacası elinizde yarım kalan ilaçlarınızı atmak yerine kullanmak üzere bana gönderebilirmisiniz ayrıca 2 adet te cetrodite e ihtiyacım var 1 haftaya kadar zamanım var şimdiden herkese çok teşekkürederim anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim rabbim herkese tedavisinden olumlu sonuç almayı nasip eder inşallah

Kizlaaaaar benim sonuc yine negatif deger 0,1 cikti. İlaclar adet gecikmesi yapiyormus.

hakkında hayrlısı olsun inşallah kendiliğnden gelir değerin 0.1 değil de 1000küsürlerde çıkar sen de şok olursun inşallah ben de kimyasal geblk çıktıktan sonra ki 3 gün kanamam oldu gecikme olmadı ama buayaki adet gecikti kistolmş galiba 8 gun geç geldi sıkma canını desem de boş biliyrm ama ne yazılırki ne denir ki başka rabbm kucaklarımızı doldursun bebekler le

cnm ben de anlamadım neden tarh uzun diye ama dun sude nazz yazdı nedenini buarada ben 6 aralıkta adet oldum adetimn ya 19. gunu yada 21.gunu olucak transferm ilk tedavimde 12 .gün opu oldu 15.de transferm oldu dondurlmşta tarihler biraz daha uzuyr anladığım kadarıyla cnm ben irenbe dym 2000 tl dediler ama daha birşey konşmadık bu o merkezdeki 2 aşılama ve 2.tup deneme belki azda olsa indirim yaparlar diye düşnüyrm adet oludugum tarihtn itibaren 10. günüm de dun kontrole gittim 14.gün de tekrar çağırdı beni buyuk ihtimalle 19.günüm transfr olucak o da 24 aralık gibi azönce dr um la görüştüm galiba 19.gün yapıcam herşy normal dedi sen hangi merkezdesin cnm

amin canım allah herkeze nasip etsin.. senin test tarihin ne zamandı?

canim hayirlisi hakkinda üzülme sakin rabbim daha hayirli daha uygun bir zamanda melegini yollucaktir hepimize dualarimiz hepmize

ben dayanamıyorum test yapmak istiyorum cok mu erken sizce transfer tarihim 10 aralık

canim yapma derim dr lar su gün yapin diyorlarsa vardir bir bildikleri ve tecrübeleri onun icin yapipda moralini bozma derim arkadaslarinda dedigi gibi tadini cikarmaya calis bence, ne güzel günler geciriyorsun darisi basimiza dua et bol bol canim hem kendine hem bize:))

üzülme desekde üzülceksin elde degil cünki, rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…