melikecim ilgine teşekkürederim öncelikle bugün opum vardı listeye eklemişsin hemen çoook teşekkürler :) ben puregon 200 uı 7 gün.bugün de topladılar böceklerimi :))) tam 12 tanee :))) çok güzel geçti hafif anesteziyle atlattık bakalım pazartesi yüksek ihtimal transfer görünüyor bir aksilik olmazsa.bu arada topik okadar hızlı ki kızların tedavi sonuçlarını takip edemedim ama olumlu olanları tebrik ediyorum.olmayanında canı sağolsun herşeyin vakti saati vardır hiiç canınızı sıkmayın demek istiyorum.Allah yardımcımız olsun..
son yarım saat sonucumu bekliyorum heyecanla....
ooo hadi hayırlısı canım.inşallah güzel sonuçlar alırsın.umut olursun bize de...
gormedim canım kusura bakma.
msn ver bana ıstersen oradan yazısalım .
sorular sorarsın gormeyebılırım .
o yuzden msn ver ıstersen.
canım hayırlı olsun. Umarım ço güzel döllenirler. Bende ege ünv. yaptırmıştım
çok memnun kaldım hiç sorun yaşamadım bakalım inşallah bana da şans getirir orası ve bebişlerimize biran önce kavuşuruz sen gibi
inşalllah amin...
Arkadaslar desteginiz icin tesekkur ederim. Neden tutmuyor anlamiyorum, nerde hata yapiyorum. Bu benim 3. Denemem embriyolar icin cok kaliteli denmisti 2 tanesi transfer edildi yine tutmadi kismet degil demekki.mineadem bu gun seninde sonucun aciklanacakti sanirim ayni gun transferimiz olmus test tarihimizde ayniydi. İnsallah senin sonucun pozitiftir. Herkesi cok opuyorum insallah Allah hepimizin hayirlisiyla cocuk sahibi olmasini nasip eder
arkadaşlar sonucum çıktı veeeeeeee hamiiiiilelllleeeeeeeyiiiiiimmmmmmmm........bunu yazmak ne kadar güzel..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
beta hcg 69
canım nerde hata yaptım deme sakın.çünkü bu hata değil tatlım...Allah hayırlısı ne zamansa o zaman verecek inşallah.bebişlerin sana en kısa zamanda gelecek inşallah canımmm.
arkadaşlar sonucum çıktı veeeeeeee hamiiiiilelllleeeeeeeyiiiiiimmmmmmmm........bunu yazmak ne kadar güzel..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
beta hcg 69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?