2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melikecim ilgine teşekkürederim öncelikle bugün opum vardı listeye eklemişsin hemen çoook teşekkürler :) ben puregon 200 uı 7 gün.bugün de topladılar böceklerimi :))) tam 12 tanee :))) çok güzel geçti hafif anesteziyle atlattık bakalım pazartesi yüksek ihtimal transfer görünüyor bir aksilik olmazsa.bu arada topik okadar hızlı ki kızların tedavi sonuçlarını takip edemedim ama olumlu olanları tebrik ediyorum.olmayanında canı sağolsun herşeyin vakti saati vardır hiiç canınızı sıkmayın demek istiyorum.Allah yardımcımız olsun..

canım hayırlı olsun. Umarım ço güzel döllenirler. Bende ege ünv. yaptırmıştım

olumsuz sonuç alan arkadaşlara çoook geçmiş olsun.ne kadar üzülme desekte zor oluyo ve insan üzülüyo elde değil.Allah eb-n kısa zamanda kucağınızı doldurur inşallah.
tedavisi devam eden arkadaşlara da sabır ve olumlu sonuçlar diliyorummm

arkadaşlar iğnelere ne zaman başlanıyo ve kaç gün vuruluyo sonra çatlatma iğnesi ne zaman olunuyo yumurtalar ne zaman toplanıyo.süreci bir anlatırmısınız.kaç gün sürecek hesaplıcam da...

Arkadaslar desteginiz icin tesekkur ederim. Neden tutmuyor anlamiyorum, nerde hata yapiyorum. Bu benim 3. Denemem embriyolar icin cok kaliteli denmisti 2 tanesi transfer edildi yine tutmadi kismet degil demekki. mineadem bu gun seninde sonucun aciklanacakti sanirim ayni gun transferimiz olmus test tarihimizde ayniydi. İnsallah senin sonucun pozitiftir. Herkesi cok opuyorum insallah Allah hepimizin hayirlisiyla cocuk sahibi olmasini nasip eder

canım nerde hata yaptım deme sakın.çünkü bu hata değil tatlım...Allah hayırlısı ne zamansa o zaman verecek inşallah.bebişlerin sana en kısa zamanda gelecek inşallah canımmm.

arkadaşlar 25 i adet tarihim.bu işlemler ne kadar sürer yazarmısınız.dışardan misafirlerim gelecek ve ona göre gelin dicem...

arkadaşlar sonucum çıktı veeeeeeee hamiiiiilelllleeeeeeeyiiiiiimmmmmmmm........bunu yazmak ne kadar güzel..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
beta hcg 69

arkadaşlar sonucum çıktı veeeeeeee hamiiiiilelllleeeeeeeyiiiiiimmmmmmmm........bunu yazmak ne kadar güzel..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
beta hcg 69

ah canım yaaaa.valla çoook sevindim.umut oluyorsunuz bize de.Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inş.dua et bizede nolurrr.biz de bağıralım böle ham,ileyim diyeeeeeeeeeeeeeeeeee
dikkat et kendine...

canım nerde hata yaptım deme sakın.çünkü bu hata değil tatlım...Allah hayırlısı ne zamansa o zaman verecek inşallah.bebişlerin sana en kısa zamanda gelecek inşallah canımmm.

İyi dileklerin icin tesekkur ederim ama bu 3. deneme her denemeden sonra kendimi daha zor topluyorum bosver olmasin diyip vazgecilicek bir durumda degil maddi manevi insani yoruyor ozellikle negatif sonuc sonrasi iki kat yuk biniyor insana boyle konusup sonuc bekleyen arkadaslarin moralini bozmiyim burda pozitif sonuc alan cok arkadas var insallah onlarla ayni sevinci yasarlar. Bende kendimi sonrasinda toplarim bu gun ancak sonucu sindirmeye calisiyorum

merhabalar vala hamiile haberlerini alınca bir umut bir ümit dluyoor insanın içi.allahım inşalllah bizlerede nasiip eder benimde haftaya cuma test güünüm yani son 7 gün bu iilk tüp bebek denemem allahım sen yardım et biz kullarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…