ah canım yaaaa.valla çoook sevindim.umut oluyorsunuz bize de.Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inş.dua et bizede nolurrr.biz de bağıralım böle ham,ileyim diyeeeeeeeeeeeeeeeeee
dikkat et kendine...
arkadaşlar sonucum çıktı veeeeeeee hamiiiiilelllleeeeeeeyiiiiiimmmmmmmm........bunu yazmak ne kadar güzel..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
beta hcg 69
İyi dileklerin icin tesekkur ederim ama bu 3. deneme her denemeden sonra kendimi daha zor topluyorum bosver olmasin diyip vazgecilicek bir durumda degil maddi manevi insani yoruyor ozellikle negatif sonuc sonrasi iki kat yuk biniyor insanaboyle konusup sonuc bekleyen arkadaslarin moralini bozmiyim burda pozitif sonuc alan cok arkadas var insallah onlarla ayni sevinci yasarlar. Bende kendimi sonrasinda toplarim bu gun ancak sonucu sindirmeye calisiyorum
oooooo harika canım çook sevindim ne güzel yaaa böyle arka arkaya bir furya yapalım heeerkes hamileyim diye haykırsın ne güzel
kaçıncı gününde yaptırdın testi?? sorun neydi kaçıncı denemen ??
inşallah Rabbim sizlerede nasip eder bu duyguyu dualarım sizinle....
canım kaç gün yaptın iğneleri kaçıncı gün yumurta toplandı ve kaçıncı gün transfer oldu yazsana nolur.
iğneleri 10 gün boyunca uyguladık 14.gün yumurtalar toplandı ve toplandıktan sonra 4.gün transfer yapıldı 2 tane veee mucizem geldi...
iğneleri 10 gün boyunca uyguladık 14.gün yumurtalar toplandı ve toplandıktan sonra 4.gün transfer yapıldı 2 tane veee mucizem geldi...[/QUOTE
MAAAŞAALLAAAAH
canım eğer kısa protokolsa 9 yada 10 gün iğneleri yapıyosun son gün çatlama iğnesinide yapıyosun çatlama iğnesinden36 saat sonra yumurta toplama işlemi var. ve emriyonun durumuna göre en geç 5gün sonra transfer.arkadaşlar 25 i adet tarihim.bu işlemler ne kadar sürer yazarmısınız.dışardan misafirlerim gelecek ve ona göre gelin dicem...
arkadaşlar sonucum çıktı veeeeeeee hamiiiiilelllleeeeeeeyiiiiiimmmmmmmm........bunu yazmak ne kadar güzel..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
tebrik ederim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin....
beta hcg 69
canım benim niye yıpratıyosun kendini bu ne senin nede bi başkasının hatası.. belkide henüz zamanı değil inşallah rabbim doğru zamanda seni meleğine kavuşturacak ve sen çektiğin tüm sıkıntıları unutacaksın....Arkadaslar desteginiz icin tesekkur ederim. Neden tutmuyor anlamiyorum, nerde hata yapiyorum. Bu benim 3. Denemem embriyolar icin cok kaliteli denmisti 2 tanesi transfer edildi yine tutmadi kismet degil demekki.mineadem bu gun seninde sonucun aciklanacakti sanirim ayni gun transferimiz olmus test tarihimizde ayniydi. İnsallah senin sonucun pozitiftir. Herkesi cok opuyorum insallah Allah hepimizin hayirlisiyla cocuk sahibi olmasini nasip eder
hamile arkadaşları tebrik ediyorum
amin canım allah herkeze nasip etsin.. senin test tarihin ne zamandı?
anladım çok sağol ya peki ne kadar mal oluyo merkezleriniz neresi yazarmısınız bana benim merkez çok pahalı geldi
beta hcg 69
canım test tarihim 6 aralıktı 5 haftalık hamileyim senin 4 haftalık heraldee dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?