Arkadaşlar benim transferin 00:45 itibariyle 6. Günü. 4. Denemem. Çok heyecanlıyım. Kendimi zor tutuyorum erken tahlil yapmamak için.dualarınızı bekliyorum.
Neyin kutlaması bu hayırdır
kızlaaar günaydın.benim dün opu oldu bugün hastaneden aradılar 12 yumurta toplanmıştı 7 tanesi işleme girmiş ama 4 tanesi istenilen gelişimi gösteriyormuş sizce durum ne olur yarın bu sayı azalırmı acaba çok korkmaya başladım ????
canımmm günaydınn... olsun 4 tane si kalıtelı olsun bence super..
benımde 4 taneydi...dondur ama kesın dr unla konuş..
Ama içime bir huzursuzluk girdi şimdi...bu 4 tane yarın azalırmı yada kaybolup gidermi???sizlerin nasıldı lütfen oyuna yazsın kaç yumurtanız oldu sonuç nasıldı ???benim durumum anormal mi???
kızlaaar günaydın.benim dün opu oldu bugün hastaneden aradılar 12 yumurta toplanmıştı 7 tanesi işleme girmiş ama 4 tanesi istenilen gelişimi gösteriyormuş sizce durum ne olur yarın bu sayı azalırmı acaba çok korkmaya başladım ????
canımmm günaydınn... olsun 4 tane si kalıtelı olsun bence super..
benımde 4 taneydi...dondur ama kesın dr unla konuş..
Ama içime bir huzursuzluk girdi şimdi...bu 4 tane yarın azalırmı yada kaybolup gidermi???sizlerin nasıldı lütfen okuyanlar yazsın kaç yumurtanız oldu sonuç nasıldı ???benim durumum anormal mi??? yani yarına sayının azalmasından korkuyorum bugün 2. günü çünki..
ama benim bugün daha 2. günüm melikecimdayanırlarmı ki böceklerim??
canım benim sakin ol....bak benim 1 yumurtam vardı ve 2.kalteydi. 27 Kasımda toplanmıştı. 29 kasımda da transfer edildi. Allahıma şükürler olsun hamileyim. tahmini 19-20 aralıkta transferin olur. bende 19 da işbaşı yapıyorum. egede çalışıyorum.birşeye ihtiyacın olursa herzaman. özelimdende yazabilirsin. şunu unutma transfer günü çok sıkışık ol ben öyle olmuştum. işlem bittikten sonra da çişin varsa mutlaka masadayken yap. hemşirelere söyle onlar seni kaldırmadan yaptrıyorlar.
belim ağrıyor göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve çooookkkk şiş acayip acıyorlar bide ara ara kasıklarımda ağrı oluyor normal mi? ben korkuyorummmm her an hasta olucam diye
canım benimde öyle olmuştu ve hala adet sancısı çekiyorum. çok şükür hamileyim...
belim ağrıyor göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve çooookkkk şiş acayip acıyorlar bide ara ara kasıklarımda ağrı oluyor normal mi? ben korkuyorummmm her an hasta olucam diye
canım benim sakin ol....bak benim 1 yumurtam vardı ve 2.kalteydi. 27 Kasımda toplanmıştı. 29 kasımda da transfer edildi. Allahıma şükürler olsun hamileyim. tahmini 19-20 aralıkta transferin olur. bende 19 da işbaşı yapıyorum. egede çalışıyorum.birşeye ihtiyacın olursa herzaman. özelimdende yazabilirsin. şunu unutma transfer günü çok sıkışık ol ben öyle olmuştum. işlem bittikten sonra da çişin varsa mutlaka masadayken yap. hemşirelere söyle onlar seni kaldırmadan yaptrıyorlar.
canım benim hiç korkma biliyosun stres senin ve bebeğinin düşmanı... göğüs hassaslığı ve şişkinliği aldığımız hormon ilaçlarından da kaynaklanıyo, aksi olsa bile normal ben hala kendimi yarın regl olcakmış gibi hissediyorum. hem senin bebiş 5.gün transferi yani bizlerden çok daha şanslısın seninki daha dirençli eminim sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine....
canım bunlar bence hamilelik belirtileri.kız kardeşimde göğüslerim fena şişti ağrıyo demişti veee hamile olduğunu öğrendi.hadi hayrlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?