2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar benim transferin 00:45 itibariyle 6. Günü. 4. Denemem. Çok heyecanlıyım. Kendimi zor tutuyorum erken tahlil yapmamak için.dualarınızı bekliyorum.

canım valla test yapmak için 6.gün çooook erken bunu 4.denemesini yapan biri olarak en iyi sen biliyorsundur...yanıltıcı olur ve belkide hamilesin negatif olarak sonuç alırsan boşuna üzülürsün bebeğinide üzersin... 10.güne kadar sabret bariiii...rabbim bu kez yüzünü güldürecek inşallahhh...

Neyin kutlaması bu hayırdır

hayırrrr canım hemde çooook hayırrrr...topikten bir arkadaşla ilgili güzel bir haber aldım o yüzden çooook mutlu oldum ondan yaniiii...

kızlaaar günaydın.benim dün opu oldu bugün hastaneden aradılar 12 yumurta toplanmıştı 7 tanesi işleme girmiş ama 4 tanesi istenilen gelişimi gösteriyormuş sizce durum ne olur yarın bu sayı azalırmı acaba çok korkmaya başladım ????

canımmm günaydınn... olsun 4 tane si kalıtelı olsun bence super..
benımde 4 taneydi...dondur ama kesın dr unla konuş..

Ama içime bir huzursuzluk girdi şimdi...bu 4 tane yarın azalırmı yada kaybolup gidermi???sizlerin nasıldı lütfen okuyanlar yazsın kaç yumurtanız oldu sonuç nasıldı ???benim durumum anormal mi??? yani yarına sayının azalmasından korkuyorum bugün 2. günü çünki..

Son düzenleme:
Ama içime bir huzursuzluk girdi şimdi...bu 4 tane yarın azalırmı yada kaybolup gidermi???sizlerin nasıldı lütfen oyuna yazsın kaç yumurtanız oldu sonuç nasıldı ???benim durumum anormal mi???

canımm benım 10 yumurta toplandı ... 7 tanesı dollendı.. 4 tanesi 5. gune kadar dayandı...

bence anormol bı durum yok... sakın ol...

benim 7 yumurta toplandı. 6 sı döllendi. ancak birgün gecikmeli gelişimleri devam etmiş. grade 2 iki tane embriyo transfer ettiler. transfer edilenlelr birinci gecikme dışında normal gelişmişler. gerçi zamanında grade 1 transfer olmuştu ama...nasip.bekliyoruz bakalım.sebepsiz infertilite olunca karmakarışık oluyo insan.

canım sıkma canını 4 tane zaten yeterli bir sayı.inşallah gayet güzel gelişirler annesi.

ama benim bugün daha 2. günüm melikecimdayanırlarmı ki böceklerim??

canım benim sakin ol....bak benim 1 yumurtam vardı ve 2.kalteydi. 27 Kasımda toplanmıştı. 29 kasımda da transfer edildi. Allahıma şükürler olsun hamileyim. tahmini 19-20 aralıkta transferin olur. bende 19 da işbaşı yapıyorum. egede çalışıyorum.birşeye ihtiyacın olursa herzaman. özelimdende yazabilirsin. şunu unutma transfer günü çok sıkışık ol ben öyle olmuştum. işlem bittikten sonra da çişin varsa mutlaka masadayken yap. hemşirelere söyle onlar seni kaldırmadan yaptrıyorlar.

canım çok teşekkürederim ilk denemem çok kafama takmamaya çalışıyorum ama bir an geliyor bir şimşek çakıyor işte o şimşek beni mahvediyor biranda.Allahım yüzümüzü güldürsün çok yoruldum daha yolun başındayken.beklemek hele insanı daha çok bitiriyor ki Allah nasip ederse transfer olursa ne yapacağım hiiç bilemiyorum.

Son düzenleme:
belim ağrıyor göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve çooookkkk şiş acayip acıyorlar bide ara ara kasıklarımda ağrı oluyor normal mi? ben korkuyorummmm her an hasta olucam diye

belim ağrıyor göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve çooookkkk şiş acayip acıyorlar bide ara ara kasıklarımda ağrı oluyor normal mi? ben korkuyorummmm her an hasta olucam diye

canım benimde öyle olmuştu ve hala adet sancısı çekiyorum. çok şükür hamileyim...

canım benim hiç korkma biliyosun stres senin ve bebeğinin düşmanı... göğüs hassaslığı ve şişkinliği aldığımız hormon ilaçlarından da kaynaklanıyo, aksi olsa bile normal ben hala kendimi yarın regl olcakmış gibi hissediyorum. hem senin bebiş 5.gün transferi yani bizlerden çok daha şanslısın seninki daha dirençli eminim sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine....

Slm kızlar sürecimi kısaca özetliyim çikolata kistim var ve sol tüpüm kapalı geçen ay tüp bebek transferim yapıldı 10 aralık test tarihimdi şükürler olsun 317.6 çıktı üç gün sonra tekrar yaptırdım 1114.7 çıktı doktor çoğul gebelik olduğundan şüphelendi test tarihinden birgün önce kıvrana kıvrana adet sancısı çektim ve lekelenmelerim oldu sonra hepsi geçti taki düne kadar yürürken birden bardaktan boşalırcasına kanamam oldu çarşıdaydım hemen bir mağazanın kabinine girdim kızlar inanamazsınız hertarafım kan olmuştu çok korktum ve kesinlikle düşürdüm dedim nasıl eve geldim üstümü değiştirip doktora gittim bilmiyorum benim doktorum kayseri de ben maraştayım hemen burda bir doktora göründüm ultrasonla göremeyince vajinal baktı ve bebeği kaybediyorsun sakin ol dedi!!!!!iki gözüm iki çeşme geldik eve ağlama nöbetim biraz dinmeye başlayınca kayseri de ki doktoru aramak geldi aklımıza beynim durdu önce doktorunu arasana değil mi neyse doktor önce beni güzelce fırçaladı sonra acil progesteron iğnesi vurdur sabah betachg yaptırıp beni ara dedi iğnemi vuruldum testimi yaptırdım değer 6500 küsür çıktı doktoru aradım herşey yolunda görünüyor tüp bebekte böyle kanamalar normal ama senin ki fazla olduğu için net birşey diyemiyorum görmeden dedi pztesi tekrar test yaptırıcam cumada kayseriye gidiceğiz sizlerde de böyle şeyler oldu mu benim kafam çorbaya döndü sevinemiyorum bile....

masadayken mi.sonda mı takıyorlar.Allahımmm ne zor anne olabilmek.Allah yardım etsin hepimize...

canım bunlar bence hamilelik belirtileri.kız kardeşimde göğüslerim fena şişti ağrıyo demişti veee hamile olduğunu öğrendi.hadi hayrlısı

arkadaşlar çarşamba opu olmuştum bugün hastaneden aradılar p tesi transferim olucak 9yumurtam döllenmiş sadece 2tanesi çok iyi kalitedeymiş diğerleride 7 ,8hücreliymiş onlarda iyi sayılır opudan sonra 5.gün transferim olucakmış diyo doktorum... offf ya dün akşam da kasıklarıma çok şiddetli bi ağrı girdi acaba kabız olmamla bi alakası varmı?????gercekten dayanacak gücüm kalmadı(((

amin inş. canım benimmm perşembeyi heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…